Change language

Selena Gomez: back-up mot Kylie Jenner anländer

Selena Gomez verkar ha fått en oväntad allierad: Kylie Jenners gamla bästa vän, som verkar ställa sig på sångerskans sida i hennes sociala fejder.

Selena Gomez, Hailey Bieber, Kylie Jenner och oenighetens ögonbryn står i centrum för skvaller och innehåll på nätet. Om du skulle ha missat historien är den här:

Men om du hade missat det, så hade fandoms och kändisar tagit ställning, men… det kommer en oförutsägbar allierad i hörnet av den virtuella ringen med Selena Gomez som chef: Jordyn Woods.

Jordyn var Kylies bästa vän, de två hade ett band som var inget mindre än ett verkligt systerskap, de var oskiljaktiga! Sedan hände en misshandel: Jordyn påstods ha kysst basketspelaren Tristan Thompson, som också är partner till Kylies storasyster Khloé Kardashian.

Om familjen KardashianJenner på ett oförklarligt sätt hade mer överseende med Tristan (vilket han tog som intäkt för att upprepade gånger vara Khloé otrogen med andra kvinnor tills förhållandet gick i kras), var samma behandling inte förbehållen Jordyn: farväl till det oupplösliga bandet med Kylie och resten av klanen och välkommen till mediapelaren.

Låt oss inse att Jordyn gjorde ett misstag, hon svek förtroendet för en familj som hade välkomnat henne med öppna armar, och det passar bra att Kylie, av respekt för Khloé, bestämde sig för att sluta träffa henne. Men…tiden har gjort det känt att det verkliga problemet var Tristans själviska beteende.

Hur som helst… Jordyn hade gett några intervjuer efter händelsen, men han vägde alltid sina ord och tillät sig aldrig att avslöja några scoops, hemligheter eller historier bakom kulisserna som han oundvikligen skulle ha sett eller upplevt på nära håll under alla dessa år av relation med stjärnsystemets mest kända systrar. Han skrev förmodligen under ett sekretessavtal? 

Faktum är att Woods först nu tycks ta ställning, om än på ett subtilt sätt, genom att göra sin ståndpunkt känd om de senaste dagarnas drama: Hailey BieberSelena Gomez och Kylie Jenner-gate.

Vad har dessa tre kvinnor gemensamt? En sminklinje: Hailey med Rhode, Selena med Rare Beauty och Kylie med Kylie Cosmetics. Jordyn filmar sig själv på sina sociala medier när hon applicerar en produkt… gissa vems? Selenas! Och inte vilken produkt som helst: en läppennan! 

Vi vet att Kylies varumärke blev känt i början just för sina läpprodukter, och att det var på grund av skvallret om hennes läppfyllare, ett kosmetiskt ingrepp som nu är väletablerat men som ändå väckte uppståndelse på den tiden.

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »