Selena Gomez formue 2023

Innhold

Selena Gomez formue 2023 Selena Gomez

Selena Gomez

Høyde1.65 (5′5″)Selena Gomez Høyde - 1.65.
Compleanno1992-07-22Selena Gomez Compleanno: 1992-07-22
KjønnfemaleSelena Gomez Kjønn - female
YrkecelebritiesSelena Gomez - En av de rikeste Singers
Veier75 kg (165 lbs)Selena Gomez Veier - 75 kg

Selena Gomez Wiki og Bio

Født 1992-07-22, Selena Gomez er definitivt en av de mest kjente female celebrities, som Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Selena Gomez ble populær også ved hjelp av sosiale medier: Instagram, YouTube og TikTok.

Selena Gomez formue: 2023-oppdatering

2023 Selena Gomez formue og lønn

I henhold til EmergeSocial.net statistikk og andre åpne kilder, er formue i 2023 Selena Gomez beregnet til ca. $ 75.000.000 - bra for celebrities.

Selena Gomez formue: En titt på livet og karrieren til den multitalentfulle stjernen

Selena Gomez er et navn som har blitt synonymt med suksess, talent og allsidighet. Fra hennes tidlige dager som Disney Channel-stjerne til hennes nåværende status som en multi-hyphenat-underholder, har Gomez klart å skape seg en plass i underholdningsindustrien som få andre har klart å oppnå.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på Selena Gomez nettoverdi, samt hennes biografi, familie, partner og karriere. Så, uten videre, la oss dykke inn!

Biografi

Selena Marie Gomez ble født 22. juli 1992 i Grand Prairie, Texas. Hun vokste opp i en eneforsørgerhusholdning med moren, Amanda Dawn Cornett, som var skuespillerinne. Gomez' far, Ricardo Joel Gomez, forlot familien da hun bare var fem år gammel.

Gomez viste interesse for å opptre fra ung alder og begynte å prøvespille for ulike roller da hun bare var ni år gammel. Hun fikk sin første jobb i barneprogrammet Barney & Friends da hun var ti år gammel, og spilte deretter i flere andre TV-serier og filmer før hun fikk sin gjennombruddsrolle i Disney Channel-serien Wizards of Waverly Place.

Familie

Som nevnt tidligere ble foreldrene til Selena Gomez skilt da hun var ung, og hun ble hovedsakelig oppdratt av moren. Gomez er av meksikansk avstamning, og besteforeldrene hennes spilte en viktig rolle i oppveksten hennes. Hun har en yngre halvsøster ved navn Gracie Elliot Teefey, som ble født av moren og stefaren i 2013.

Partner

Selena Gomez har hatt flere høyprofilerte forhold opp gjennom årene, blant annet med Disney Channel-stjernen Nick Jonas og popstjernen Justin Bieber. For tiden er hun sammen med basketballspilleren og gründeren Jimmy Butler.

Karriere

Selena Gomez' karriere begynte for alvor da hun fikk sin gjennombruddsrolle i Disney Channel-serien Wizards of Waverly Place. Hun spilte hovedrollen som Alex Russo, en tenårings trollmann, i fire sesonger og ble et kjent navn i prosessen.

Etter at Wizards of Waverly Place ble avsluttet, satset Gomez på en musikkarriere og ga ut debutalbumet Stars Dance i 2013. Albumet ble en kommersiell suksess og debuterte som nummer én på Billboard 200-listen.

Siden den gang har Gomez fortsatt å gi ut musikk og har også begynt å spille og produsere. Hun har spilt i flere filmer, inkludert Spring Breakers og The Fundamentals of Caring, og produsert Netflix-serien 13 Reasons Why.

Selena Gomez Formue

Ifølge Forbes anslås Selena Gomez' nettoverdi å være rundt 75 millioner dollar per 2023. Dette tallet inkluderer inntekter fra hennes musikk-, skuespiller- og produsentkarriere, samt sponsoravtaler og andre forretningsforetak.

Inntektskilder

Her er noen av de viktigste inntektskildene til Selena Gomez:

  • Musikk - Som musiker har Gomez gitt ut flere album og singler som har solgt millioner av eksemplarer over hele verden. Hun har også lagt ut på flere vellykkede konsertturnéer og har tjent millioner av dollar på salg av merchandise.
  • Skuespiller - Gomez har spilt i flere filmer og TV-serier gjennom årene, og skuespillerkarrieren har vært en viktig inntektskilde for henne.
  • Produsent - Gomez har produsert flere TV-serier, inkludert Netflix-suksessen 13 Reasons Why, som har vært en viktig inntektskilde for henne.
  • Reklameavtaler - Gomez har jobbet med flere store merkevarer gjennom årene, blant annet Puma og Coca-Cola, og har tjent millioner av dollar på disse samarbeidene.

Avslutningsvis er Selena Gomez nettoverdi et bevis på hennes talent, hardt arbeid og allsidighet. Hun har vist seg å være en kraft å regne med i underholdningsbransjen og har klart å holde seg relevant og vellykket i over et tiår. Med sine mange prestasjoner og pågående prosjekter er det trygt å si at Selena Gomez' nettoverdi bare vil fortsette å vokse i årene som kommer. Vi gleder oss til å se hva hun har i vente for oss videre!

Hvis du vil følge med på Selena Gomez' siste oppdateringer, kan du følge henne på Twitter på https://twitter.com/selenagomez og på Instagram på https://www.instagram.com/selenagomez/. 

Selena Gomez formue ligner på:

Selena Gomez partner

Fra og med 23/09/2023 ser ektefellen Selena Gomez ut til å være unknown.

Hvor høy er Selena Gomez?

Selena Gomez er 1.65 høy. Selvfølgelig endres høyden på Selena Gomez sakte med tiden.

Folk med lignende høyde:

Hva er Selena Gomez vekt?

Fra og med 2023 veier Selena Gomez omtrent 75 kg.

Hva skjedde med Selena Gomez?

Sjekk de siste nyhetene om Selena Gomez her.

Se også: kjente personer med navnet Selena

Når ble Selena Gomez født?

Selena Gomez ble født 1992-07-22 🎂.

Selena Gomez alder

Fra og med 23/09/2023 er Selena Gomez-alderen 31.

Lever Selena Gomez fortsatt?

Heldigvis er Selena Gomez fortsatt i live (per 23/09/2023) og er 31 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

Selena Gomez og Selena Quintanilla-Perez

Selena Quintanilla-Perez er en av de mest kjente celebrities.

Selena Quintanilla-Perez vs Selena Gomez

Selena Quintanilla-Perez formue 2023

I motsetning til Selena Gomez er formue for Selena Quintanilla-Perez per 23/09/2023 omtrent $ 5.000.000 i 2023.

Selena Quintanilla-Perez høyde

Hvor høy er Selena Quintanilla-Perez? Vel, Selena Quintanilla-Perez-høyden er omtrent 1.68 (sammenlign med Selena Gomez-høyden på 1.65).

Hva er Selena Quintanilla-Perez alder?

Selena Quintanilla-Perez ble født i 1971-04-16, mens Selena Gomez, som nevnt ovenfor, ble født i 1992-07-22.

Hvor rik er Selena Gomez – årslønn i 2023: €75.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Kurt Kitayama

Celebrities Net Worth

Collin Morikawa

Celebrities Net Worth

Will Zalatoris

Celebrities Net Worth

Keegan Bradley

Celebrities Net Worth

Corey Conners

Celebrities Net Worth

Matt Fitzpatrick

Celebrities Net Worth

Xander Schauffele

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »