Selena Gomez Formue 2023

Indhold

Selena Gomez Formue 2023 Selena Gomez

Selena Gomez

Højde1.65 m.Selena Gomez Højde - 1.65m.
Fødselsdag1992-07-22Selena Gomez Fødselsdag: 1992-07-22
KønfemaleSelena Gomez Køn - female
ErhvervcelebritiesSelena Gomez - En af de rigeste Singers
Vejer75 kgSelena Gomez Vejer - 75 kg

Hvad er Selena Gomez nettoværdi i 2023

Selena Gomez Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Selena Gomez nettoværdi vokse op til ca $ 75.000.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre celebrities.

Selena Gomez formue: Et kig på livet og karrieren for den multitalentfulde stjerne

Selena Gomez er et navn, der er blevet synonymt med succes, talent og alsidighed. Fra hendes tidlige dage som Disney Channel-stjerne til hendes nuværende status som multihyphenate entertainer har Gomez formået at skabe sig en plads i underholdningsindustrien, som kun få andre har været i stand til at opnå.

I denne artikel vil vi se nærmere på Selena Gomez' nettoformue samt hendes biografi, familie, partner og karriere. Så lad os uden videre dykke ned i det!

Biografi

Selena Marie Gomez blev født den 22. juli 1992 i Grand Prairie, Texas. Hun voksede op i en husstand med en enkelt forælder sammen med sin mor, Amanda Dawn Cornett, som var skuespillerinde på en scene. Gomez' far, Ricardo Joel Gomez, forlod familien, da hun kun var fem år gammel.

Gomez viste interesse for at optræde fra en ung alder og begyndte at gå til audition til forskellige roller, da hun blot var ni år gammel. Hun fik sit første job i børneserien Barney & Friends, da hun var ti år gammel, og hun fortsatte med at medvirke i flere andre tv-serier og film, inden hun fik sit gennembrud i Disney Channel-serien Wizards of Waverly Place.

Familie

Som tidligere nævnt blev Selena Gomez' forældre skilt, da hun var ung, og hun blev primært opdraget af sin mor. Gomez er af mexicansk afstamning, og hendes bedsteforældre spillede en vigtig rolle i hendes opvækst. Hun har en yngre halvsøster ved navn Gracie Elliot Teefey, som blev født af hendes mor og stedfar i 2013.

Partner

Selena Gomez har haft flere højprofilerede forhold gennem årene, herunder med Disney Channel-stjernen Nick Jonas og popsuperstjernen Justin Bieber. Hun er i øjeblikket kærester med basketballspilleren og iværksætteren Jimmy Butler.

Karriere

Selena Gomez' karriere begyndte for alvor, da hun fik sin gennembrudsrolle i Disney Channel-serien Wizards of Waverly Place. Hun spillede hovedrollen som Alex Russo, en teenage-troldmand, i fire sæsoner og blev et kendt navn i processen.

Efter Wizards of Waverly Place sluttede, fortsatte Gomez en karriere inden for musikken og udgav sit debutalbum Stars Dance i 2013. Albummet var en kommerciel succes og debuterede som nummer et på Billboard 200-listen.

Siden da har Gomez fortsat med at udgive musik og har også forgrenet sig til skuespil og produktion. Hun har medvirket i flere film, bl.a. Spring Breakers og The Fundamentals of Caring, og hun har produceret Netflix-serien 13 Reasons Why.

Selena Gomez formue

Ifølge Forbes vurderes Selena Gomez' formue at være omkring 75 millioner dollars i 2023. Dette tal inkluderer indtægter fra hendes musik-, skuespiller- og producerkarrierer samt sponsoraftaler og andre forretningsprojekter.

Indkomstkilder

Her er nogle af de vigtigste kilder til Selena Gomez' indkomst:

  • Musik - Som musiker har Gomez udgivet adskillige album og singler, der har solgt millioner af eksemplarer rundt om i verden. Hun har også taget på flere succesfulde koncertturnéer og har tjent millioner af dollars på salg af merchandise.
  • Skuespil - Gomez har medvirket i adskillige film og tv-shows gennem årene, og hendes skuespillerkarriere har været en betydelig indtægtskilde for hende.
  • Produktion - Gomez har produceret flere tv-serier, herunder Netflix-hittet 13 Reasons Why, som har været en vigtig indtægtskilde for hende.
  • Sponsorater - Gomez har arbejdet sammen med flere store mærker gennem årene, herunder Puma og Coca-Cola, og har tjent millioner af dollars på disse partnerskaber.

Afslutningsvis kan man sige, at Selena Gomez' nettoformue er et bevis på hendes talent, hårde arbejde og alsidighed. Hun har bevist, at hun er en magtfaktor i underholdningsindustrien og har formået at forblive relevant og succesfuld i over et årti. Med hendes mange resultater og igangværende projekter er det sikkert at sige, at Selena Gomez' nettoformue kun vil fortsætte med at vokse i de kommende år. Vi glæder os til at se, hvad hun har i vente for os næste gang!

Hvis du vil følge med i Selena Gomez' seneste opdateringer, kan du følge hende på Twitter på https://twitter.com/selenagomez og på Instagram på https://www.instagram.com/selenagomez/. 

Selena Gomez Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Selena Gomez

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Selena Gomez-lønnen ikke oplyst, men Selena Gomez-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Selena Gomez nettoformue er omkring 75.000.000.

Selena Gomez Wiki og Bio

Født 1992-07-22, Selena Gomez er absolut en af de mest kendte celebrities, ligesom Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Selena Gomez popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Selena Gomez unknown - men som et attraktivt female, næsten 1.65 høj, kan Selena Gomez vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte celebrities som godt).

Selena Gomez unknown

Fra 29/05/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om unknown til Selena Gomez. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Selena Gomez

Et godt spørgsmål. Navnlig er Selena Gomez næsten 1.65 høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Selena Gomez 1.65 sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Selena Gomez nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Selena Gomez nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Selena Gomez nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Selena Gomez poserede nøgen. Sandsynligvis er Selena Gomez nøgenbilleder falske eller lækket.

Selena Gomez familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Selena Gomez-familien pr. 29/05/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Selena Gomez).

Hvad skete der med Selena Gomez

Her er Nyheder om Selena Gomez på 29/05/2023.

Hvornår blev Selena Gomez født?

Selena Gomez blev født 1992-07-22 🎂.

Selena Gomez alder

Fra 29/05/2023 er Selena Gomez-alderen 30.

Lever Selena Gomez stadig?

Heldigvis er Selena Gomez stadig i live (fra {dag}) og er 30 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

Selena Dansk

Selena Gomez og Selena Quintanilla-Perez

Selena Quintanilla-Perez er en af de mest kendte celebrities.

Selena Quintanilla-Perez vs Selena Gomez

Selena Quintanilla-Perez nettoværdi 2023

I modsætning til Selena Gomez er nettoværdien af Selena Quintanilla-Perez pr. 29/05/2023 ca. $ 5.000.000 i 2023.

Selena Quintanilla-Perez højde

Hvor høj er Selena Quintanilla-Perez? Nå, Selena Quintanilla-Perez højde er cirka 1.68 (sammenlign med Selena Gomez højde på 1.65).

Hvad er Selena Quintanilla-Perez alder?

Selena Quintanilla-Perez blev født i 1971-04-16, mens Selena Gomez, som nævnt ovenfor, blev født i 1992-07-22.

Hvor rig er Selena Gomez - Formue i 2023: €75.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Gervonta "Tank" Davis

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

News

News archive

4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 »