Change language

Selena Gomez Förmögenhet 2023

Innehåll

Selena Gomez Förmögenhet 2023 Selena Gomez

Selena Gomez

Höjd1.65 m.Selena Gomez Höjd - 1.65m.
Födelsedag1992-07-22Selena Gomez Födelsedag: 1992-07-22
KönfemaleSelena Gomez Kön - female
YrkecelebritiesSelena Gomez - En av de rikaste Singers
Väger75 kgSelena Gomez Väger - 75 kg

Vad är Selena Gomez förmögenhet under 2023

Selena Gomez Årslön 2023

Enligt EmergeSocial.net-statistiken kommer förmögenheten under 2023 att växa upp till ungefär $ 75.000.000. Detta är en relativt hög Tillgångar jämfört med andra celebrities.

Selena Gomez förmögenhet: En titt på livet och karriären för den multitalangfulla stjärnan

Selena Gomez är ett namn som har blivit synonymt med framgång, talang och mångsidighet. Från sina tidiga dagar som Disney Channel-stjärna till sin nuvarande status som en underhållare med flera stjärnor har Gomez lyckats skapa sig en plats i underhållningsbranschen som få andra har lyckats uppnå.

I den här artikeln kommer vi att ta en närmare titt på Selena Gomez nettovärde samt hennes biografi, familj, partner och karriär. Så utan vidare, låt oss dyka in!

Biografi

Selena Marie Gomez föddes den 22 juli 1992 i Grand Prairie, Texas. Hon växte upp i ett hushåll med en ensamstående förälder med sin mamma Amanda Dawn Cornett, som var scenskådespelerska. Gomez pappa, Ricardo Joel Gomez, lämnade familjen när hon bara var fem år gammal.

Gomez visade ett intresse för att uppträda från en ung ålder och började provspelas för olika roller när hon bara var nio år gammal. Hon fick sitt första jobb i barnprogrammet Barney & Friends när hon var tio år gammal och fortsatte att medverka i flera andra tv-program och filmer innan hon fick sitt genombrott i Disney Channel-serien Wizards of Waverly Place.

Familjen

Som tidigare nämnts skilde sig Selena Gomez föräldrar när hon var liten och hon uppfostrades främst av sin mamma. Gomez är av mexikansk härkomst och hennes mor- och farföräldrar spelade en viktig roll i hennes uppväxt. Hon har en yngre halvsyster vid namn Gracie Elliot Teefey, som föddes till hennes mamma och styvfar 2013.

Partner

Selena Gomez har haft flera uppmärksammade förhållanden genom åren, bland annat med sin Disney Channel-kollega Nick Jonas och popsuperstjärnan Justin Bieber. För närvarande är hon tillsammans med basketspelaren och entreprenören Jimmy Butler.

Karriär

Selena Gomez karriär började på allvar när hon fick sin genombrottsroll i Disney Channel-serien Wizards of Waverly Place. Hon spelade huvudrollen som Alex Russo, en tonårstrollkarl, i fyra säsonger och blev ett känt namn i processen.

Efter att Wizards of Waverly Place avslutades satsade Gomez på en musikkarriär och släppte sitt debutalbum Stars Dance 2013. Albumet blev en kommersiell succé och debuterade som nummer ett på Billboard 200-listan.

Sedan dess har Gomez fortsatt att släppa musik och har även förgrenat sig till skådespeleri och produktion. Hon har medverkat i flera filmer, bland annat Spring Breakers och The Fundamentals of Caring, och producerat Netflix-serien 13 Reasons Why.

Selena Gomez förmögenhet

Enligt Forbes uppskattas Selena Gomez nettovärde till cirka 75 miljoner dollar år 2023. Denna siffra inkluderar inkomster från hennes musik-, skådespelar- och producentkarriärer, samt sponsoravtal och andra affärsverksamheter.

Inkomstkällor

Här är några av de viktigaste inkomstkällorna för Selena Gomez:

  • Musik - Som musiker har Gomez släppt flera album och singlar som har sålts i miljontals exemplar runt om i världen. Hon har också gett sig ut på flera framgångsrika konsertturnéer och har tjänat miljontals dollar på försäljning av merchandise.
  • Skådespeleri - Gomez har medverkat i flera filmer och tv-program genom åren och hennes skådespelarkarriär har varit en betydande inkomstkälla för henne.
  • Produktion - Gomez har producerat flera tv-serier, bland annat Netflix-succén 13 Reasons Why, vilket har varit en viktig inkomstkälla för henne.
  • Sponsring - Gomez har arbetat med flera stora varumärken genom åren, bland annat Puma och Coca-Cola, och har tjänat miljontals dollar på dessa samarbeten.

Sammanfattningsvis kan man säga att Selena Gomez nettovärde är ett bevis på hennes talang, hårda arbete och mångsidighet. Hon har visat sig vara en kraft att räkna med inom underhållningsindustrin och har lyckats hålla sig relevant och framgångsrik i över ett decennium. Med hennes många prestationer och pågående projekt är det säkert att säga att Selena Gomez nettovärde bara kommer att fortsätta att växa under de kommande åren. Vi ser fram emot att se vad hon har i beredskap för oss härnäst!

Om du vill följa Selena Gomez senaste uppdateringar kan du följa henne på Twitter på https://twitter.com/selenagomez och på Instagram på https://www.instagram.com/selenagomez/

Hur mycket pengar tjänar Selena Gomez

Enligt vår statistik (uppdaterad 29/05/2023) avslöjas inte det exakta och fullständiga värdet av Selena Gomez-lönen, men Selena Gomez-inkomsten i 2023 är (eller var tidigare) så att Selena Gomezs nettoförmögenhet är cirka 75.000.000.

Selena Gomez Net Worth är nära den av följande personer:

Selena Gomez Wiki och Bio

Född 1992-07-22, {namn} är definitivt en av de mest välkända celebrities, som Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Selena Gomez popularitet har vuxit snabbt också med hjälp av sociala medier – Instagram, YouTube och Tiktok.

Ww måste fortfarande uppdatera informationen om Selena Gomez unknown - men eftersom det är ett attraktivt female, nästan 1.65 lång, kan Selena Gomez välja en riktig partner (förmodligen är det en av de berömda celebrities som väl).

Selena Gomez unknown

Från och med 29/05/2023 har vi ingen tillförlitlig och exakt information om unknown till Selena Gomez. Vi kommer att uppdatera denna information till slutet av 2023.

Hur lång är Selena Gomez

En bra fråga. Noterbart är att Selena Gomez är nästan 1.65 lång. Som det händer med alla människor ändras Selena Gomez 1.65 långsamt med tiden.

Kändisar med liknande längd:

Selena Gomez nationalitet

Kanske är det bättre att säga att det är blandat. Selena Gomez nationalitet är inte det som ofta betonas i offentliga medier.

Selena Gomez nakenbilder är falska?

Vi har ingen information om att Selena Gomez poserade naken. Förmodligen är Selena Gomez nakenbilder falska eller läckta.

Selena Gomez familj

Vi har ingen detaljerad information om Selena Gomez-familjen från och med 29/05/2023 (förutom vissa fakta som beskrivs i huvudtexten om Selena Gomez).

Vad hände med Selena Gomez

Här är Nyheter om Selena Gomez på 29/05/2023.

När föddes Selena Gomez?

Selena Gomez föddes 1992-07-22 🎂.

Selena Gomez ålder

Från och med 29/05/2023 är Selena Gomez ålder 30.

Lever Selena Gomez fortfarande?

Tack och lov är Selena Gomez fortfarande vid liv (från och med 29/05/2023) och är 30 år gammal. Tänk dock på att datadataben alltid uppdateras med viss fördröjning.

Selena Svenska

Selena Gomez och Selena Quintanilla-Perez

Selena Quintanilla-Perez är en av de mest välkända celebrities.

Selena Quintanilla-Perez kontra Selena Gomez

Selena Quintanilla-Perez nettovärde 2023

Till skillnad från Selena Gomez är nettoförmögenheten Selena Quintanilla-Perez från och med 29/05/2023 cirka 5.000.000 $ i 2023.

Selena Quintanilla-Perez höjd

Hur lång är Selena Quintanilla-Perez? Tja, Selena Quintanilla-Perez höjd är ungefär 1.68 (jämför med Selena Gomez höjd av 1.65).

Vad är Selena Quintanilla-Perez ålder?

Selena Quintanilla-Perez föddes i 1971-04-16, medan Selena Gomez, som nämnts ovan, föddes i 1992-07-22.

Hur mycket tjänade Selena Gomez – förmögenhet i 2023: €75.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Joel Lundqvist

Celebrities Net Worth

Marcus Schenkenberg

Celebrities Net Worth

Lili Gold

Celebrities Net Worth

Anna Anka

Celebrities Net Worth

Anders Bagge

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

Celebrities Net Worth

Rod Stewart

Celebrities Net Worth

Mikael Persbrandt

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

News

News archive

4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 »