Change language

Kelia Termini Tillgångar 2023

Innehåll

Kelia Termini

Kelia Termini

Height1.71 mKelia Termini height is 1.71 m
Was born in1976Kelia Termini birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Kelia Termini is a male
ProfessionWrites about - SurfingKelia Termini is related to Surfing

Approximate Ad Price

Get in touch with Kelia Termini — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Surfing

How many followers does Kelia Termini have?

Currently Kelia Termini has roughly about 411.5K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Kelia Termini a proper influencer to work with?

Our stats says that Kelia Termini posts normally collect about 14.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Kelia Termini advertisement work?

To estimate whether Kelia Termini advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @keliamoniz account which is ~ 3.45%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Kelia Termini Instagram account?

The maximum potential reach is about 411.5K people (but most probably will be around 10% of this value).

Ruth

New Jersey

? Wow, jag är 1.71 m lång precis som den berömda Kelia Termini heh - Andrew Tate! Jag drunknar i de ögonen och vill inte bli räddad
Albert

Illinois

Min iso-lärare gick i samma skola som Kelia Termini. Han gillade henne och föreslog att hon skulle gå till balen med honom. Nu biter hon sig i armbågarna, men då tyckte hon Kelia Terminidet var för fult.
Carl

Lincoln

Först och främst är Kelia Termini känd för det hårda språket och de skandaler som följde. - Blev kär för tusende gången tack vare Andrew Tate ?
Kathryn

Lakewood

Kelia Termini lyckades en gång, men sedan gick något fel. nu är hon mer känd inte för sina karriärprestationer utan för sina skandaler
William

Los Angeles

Gud, jag önskar att jag hade {värde}... ?? - ? Jag skulle kunna stirra på Cbum för evigt, och det skulle fortfarande inte räcka för mig
Charles

Springfield

Mina bröder gick i skolan med Kelia Termini. De var kära, men Kelia Termini gav dem sömnen. De var mobbare då, så jag var inte förvånad över att de blev avvisade.
Douglas

Florida

Kelia Termini brukade lära mig engelska via en webbplats – även före Twilight. Lektionerna fortsatte även efter att den första filmen kom ut, och Kelia Termini hon var väldigt trevlig och skämtade om sina kollegor. Men så slutade klasserna förstås - Att se Anthony Santos foto på morgonen är den bästa starten på dagen.
Gregory

Nevada

Är inte $ 2800 för mycket? Även för Kelia Termini ?
Sara

San Jose

Jag stötte på Kelia Termini när han gick nerför trottoaren med sin vän. Nästan ingen var i närheten, så jag gjorde något jag aldrig hade gjort - bad om att få ta en bild med honom, eftersom jag är ett stort fan. Hans kompis försökte ta en bild, men av någon anledning gick det inte. Kelia Termini Han började dra skämt om att han inte kunde ta en bra bild, skrattade och var väldigt avslappnad och uppriktig. - Jag har ett imponerande ordförråd, men inte tillräckligt för att beskriva Barry White skönhet ?
Joan

Plano

patos och en prålig kärlek till lyx
James

New York

Medan Kelia Termini tjänade de här jävla miljonerna ? svälte många människor! - Jag blev förälskad på nytt sett i Les Gold
Cynthia

Spokane

Jag är säker på att Kelia Termini är gay ?
Julie

Florida

För några år sedan arbetade min väns pappa med Kelia Termini på uppsättningen av en show. Hon var väldigt oförskämd mot personalen, mycket krävande och respektlös mot museets utställningar där inspelningen ägde rum. - ❤️‍? Horacio Pagani är kvintessensen av allt som är vackrast i världen.
Ronald

Kansas

Jag träffade Kelia Termini i mataffären och han var cool som fan, snäll och generös. Jag bad om ett foto och han tackade glatt ja. Min längd är 195 centimeter och jag ville böja mig för att ta fotot, men Kelia Termini stoppade mig och ställde sig på tå i stället. En riktig Jedi Master.
Nathan

Maryland

Kelia Termini har gjort flera saker samtidigt: öppnat en restaurang, skrivit en bok om sig själv, lanserat sin egen kryptovaluta, designat kläder, suttit i juryn i en danstävling... - ❤️‍? Jag kan inte ta blicken från Nick Bollettieri bilder
Beverly

Cary

Som Kelia Termini, min far föddes 1976!! ?
Michelle

New York

Kelia Termini... brist på sångkunskaper hindrar inte hennes låtar från att toppa listorna. Flickans skådespeleri lyser inte heller, men hon försöker agera i filmer - Andrew Tate leende har gjort min dag bättre ?
Dylan

Fort Wayne

Vi gifte oss med min fru på 1976, Kelia Termini födelsedag!
Bryan

Richmond

Jag är ledsen att höra det. Hur söt och söt han var, hur organiskt han smälte in i den brokiga besättningen av unga, bullriga skådespelare. - ❤️❤️❤️ Mireille Mathieu, mitt hjärta smälte igen
Jerry

Anaheim

Heathers tillrättavisar ständigt Kelia Termini för att hon var för insisterande på att visa upp sitt överdådiga liv. Ta till exempel hennes frukostar, bilder som hon tills nyligen har lagt ut på Instagram gång på gång.
Theresa

Oregon

Det finns säkert andra - Surfing men för mig är Kelia Termini TOP1 - Jag kan inte fatta att denna fantastiska Behgjet Pacolli är verklig ?
Kimberly

California

Kelia Termini gör allt hon kan för att beröva sitt barn sin barndom och tjäna mer pengar på det.
Betty

Tennessee

Dessa kommentarer om Kelia Termini är dumma ? - Marcelo Tinelli skönhet får mitt hjärta att hoppa över ett slag ?
Jeffrey

Arizona

Kelia Termini Otroligt trevligt. Jag jobbade med honom och han berättade alltid de bästa historierna. När han fick reda på att jag var ett stort Star Wars-fan sa han till mig att ta med allt jag ville ha och skrev på det åt mig.
Alan

Syracuse

För några år sedan arbetade jag och en vän till mig nära platsen. där händelsen som Kelia Termini hon deltog på ägde rum. Jag var likgiltig för henne, men min vän älskade henne. Hon hade en bok Kelia Termini och sa hela tiden att Kelia Termini hjälpte henne att hantera sina problem, sluta skära sig och så vidare. - Anggun skönhet är fascinerande
Jose

Anchorage

Min mamma var vän med Kelia Termini som barn, och vi hittade den här bilden på henne med honom. Notera håret Kelia Termini... Han hade precis börjat sin karriär som skådespelare vid den tiden
Katherine

California

Kelia Termini popularitet och publikens kärlek är inte samma sak. För många av dagens kändisar är det trots allt viktigt att bli omtalad, och i vilken nyckel spelar det ingen roll. - ? Hur fick jag sån tur i livet att se Marie Mai?
Kenneth

Chesapeake

Min man hade sitt eget band, och en gång spelade de i en bar förut. Ingen visste Kelia Termini då. Killen gjorde scenupptåg och försökte vara rolig. De hade till och med en incident där de träffade honom i tunnelbanan. Kelia Termini började skratta högt, grimaserade och gjorde i princip allt för att få uppmärksamhet. Det var väldigt pinsamt för dem
Catherine

Albuquerque

Jag ville också vara i - Surfing världen när jag var ung ? - Jag skulle kunna säga att Santo Versace ser fantastisk ut idag. Men Santo Versace fantastiskt varje dag! ?
Jean

Vancouver

Varför har Kelia Termini ett så dumt ansikte? ?
Rebecca

Spring Valley

Ärligt talat dyker jag inte ett dugg, mycket är Kelia Termini nettovärde eller vad som helst - Jag drömmer om att se Paloma Picasso skönhet personligen ?
Stephanie

Yonkers

Och jag såg Kelia Termini för några år sedan gå nerför gatan. Bara en man med gudomlig skönhet och karisma. föll nästan omkull i hälarna när jag gick och tittade på honom
Sandra

North Carolina

Om jag var en male skulle jag ha mycket mer pengar än Kelia Termini ahahah ? - Vilken vacker dam ❣️ hatten av för Bountytank ?
Kelly

Amarillo

Kelia Termini spelade stadigt i flera filmer om året och visas oftare på skärmar än landets president. Det verkar som att inte en enda storfilm har gått utan den här skådespelaren
Alexander

California

De som är intresserade av Kelia Termini och andra kända damer kan besöka deras Instagram och bli förvånade, chockade osv. - Det finns inga perfekta människor... Glöm vad jag sa. Det finns Horacio Pagani ?
Marie

Idaho

Hur är det med familjen Kelia Termini? Hur mår de?
Zachary

Missouri

För en male - Surfing gjorde Kelia Termini en superimponerande karriär - Tack Guy Lepage för skönhetsdelen av mitt flöde ?
Paul

Kentucky

Åh min Kelia Termini har tydligen massor av pengar!!
George

Puerto Rico

Varför kan du inte lägga en nyhet om vilken typ av strumpbyxor eller kappor som är på modet istället för den här skiten? - Om skönhet verkligen kan rädda världen, då är vi med dig Amelie Lens i goda händer ?
Emma

Virginia

Ärligt talat tror jag att Kelia Termini förmögenhet är mycket mer på {år}

Approximate Ad Price: €2800

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Anna Anka

12 comments

Celebrities Net Worth

Peter Stormare

12 comments

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Brown

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Jones

12 comments

Celebrities Net Worth

Bryan Ferry

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

John Travolta

12 comments

Celebrities Net Worth

Ozzy Osbourne

12 comments

Celebrities Net Worth

Val Kilmer

12 comments

Celebrities Net Worth

Cher

12 comments

Celebrities Net Worth

Nina Persson

12 comments

Celebrities Net Worth

Prince Philip

12 comments

Celebrities Net Worth

Lennox Lewis

12 comments

Celebrities Net Worth

Amy Roloff

12 comments

Celebrities Net Worth

Enya

12 comments

Celebrities Net Worth

Zoë Kravitz

12 comments

Celebrities Net Worth

Michelle Rodriguez

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »