Kelia Termini Valoarea 2023

Cuprins

Kelia Termini

Kelia Termini

Height1.71 mKelia Termini height is 1.71 m
Was born in1976Kelia Termini birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Kelia Termini is a male
ProfessionWrites about - SurfingKelia Termini is related to Surfing

Approximate Ad Price

Get in touch with Kelia Termini — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Surfing

How many followers does Kelia Termini have?

Currently Kelia Termini has roughly about 411.5K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Kelia Termini a proper influencer to work with?

Our stats says that Kelia Termini posts normally collect about 14.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Kelia Termini advertisement work?

To estimate whether Kelia Termini advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @keliamoniz account which is ~ 3.45%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Kelia Termini Instagram account?

The maximum potential reach is about 411.5K people (but most probably will be around 10% of this value).

Steven

California

Kelia Termini popularitatea și dragostea publicului nu sunt același lucru. La urma urmei, pentru multe dintre vedetele de astăzi este important să se vorbească despre și în ce cheie, nu contează. - ❤️‍? Nu-mi pot lua ochii de la Andrew Tate poze
Beverly

Oxnard

patos și o dragoste ostentativă pentru lux
Joe

Corpus Christi

S-ar părea că ce supărare ar putea o Kelia Termini de succes care realizează totul singură? - M-am îndrăgostit din nou văzând Andrew Tate
Elijah

Washington

Pentru un male - Surfing, Kelia Termini a făcut o carieră super impresionantă
Donna

Texas

Într-o zi, Kelia Termini mergea să ne întâlnească și prietena mea a început să spună ceva de genul „O, Doamne, m-ai ajutat să fac față depresiei mele și...” înainte ca ea să termine, iar Kelia Termini s-a încremenit și și-a dat ochii peste cap și s-a plimbat în jurul nostru. I-a frânt inima prietenului meu. Ea nu și-a amintit de Kelia Termini după aceea. - ? Cum am fost atât de norocos în viață să-l văd pe Cbum?
Shirley

Little Rock

Tata era pe cale să plece la academie când Kelia Termini a încercat să-l convingă să facă o audiție pentru un film cu el. Dar bunicul lui a spus că dacă nepotul său nu ar face ce vrea, nu va plăti tabăra de vară. Kelia Termini a primit apoi un rol în Skate Town. Tata spune că a fost un tip grozav și s-au distrat foarte mult
Ann

North Carolina

De ce nu poți pune o știre despre ce fel de colanți sau paltoane sunt la modă în loc de porcăria asta? - Aș putea spune că Anthony Santos arată minunat astăzi. Dar Anthony Santos uimitor în fiecare zi! ?
Christian

Dallas

? Am și eu 47 ani... ca Kelia Termini
Raymond

Aurora

Kelia Termini... lipsa abilităților vocale nu împiedică melodiile ei să ajungă în fruntea topurilor. Nici actoria fetei nu strălucește, dar încearcă să joace în filme - Barry White frumusețea este fascinantă
Jacob

Florida

O, Kelia Termini al meu se pare că are tone de bani!!
Sara

Mississippi

Când voi avea 47 ca vârsta de Kelia Termini, aș vrea să fiu mai bogat ? - Mulțumesc Les Gold pentru porțiunea de frumusețe a feedului meu ?
Ashley

Providence

Dacă aș fi male, aș avea mult mai mulți bani decât Kelia Termini ahahah ?
Ruth

Norfolk

Heathers o mustră în mod constant pe Kelia Termini pentru că a fost prea insistentă să-și arate viața generoasă. Să luăm de exemplu micul dejun al ei, poze cu care ea le-a postat, până de curând, pe Instagram în repetate rânduri. - Horacio Pagani frumusețea îmi face inima să sară o bătaie ?
Kelly

California

Nu este $ 2800 prea mult? Chiar și pentru Kelia Termini ?
Zachary

Lubbock

De ce Kelia Termini are o față atât de stupidă? ? - ❤️❤️❤️ Nick Bollettieri, inima mi s-a topit din nou
Noah

Alaska

Poate pentru Statele Unite $ 2800 este normal.. Nu știu
Ronald

Fayetteville

În primul rând, Kelia Termini este renumit pentru limbajul dur și scandalurile care au urmat. - Nu pot să cred că acest Andrew Tate uimitor este real ?
Catherine

Mobile

Frații mei au mers la școală cu Kelia Termini. S-au îndrăgostit de ei, dar Kelia Termini le-a dat șansa. Pe atunci erau bătăuși, așa că nu am fost surprins că au fost respinși.
Justin

Honolulu

Acum câțiva ani, un prieten de-al meu și cu mine lucram în apropierea locului. unde avea loc evenimentul la care Kelia Termini a participat. Eram indiferent față de ea, dar prietenul meu o adora. Avea o carte Kelia Termini și tot spunea că Kelia Termini a ajutat-o să facă față problemelor sale, să nu se mai taie și așa mai departe. - Dacă frumusețea poate salva cu adevărat lumea, atunci cu tine Mireille Mathieu suntem pe mâini bune ?
Carolyn

Killeen

Soțul meu avea propria lui trupă și odată au cântat într-un bar înainte. Nimeni nu știa Kelia Termini atunci. Tipul făcea prostiile de scenă și încerca să fie amuzant. Au avut chiar un incident în care l-au întâlnit în subteran. Kelia Termini a început să râdă tare, să se strâmbe, practic făcând totul pentru a atrage atenția. A fost foarte penibil pentru ei
Peter

Alabama

Sincer vorbind, nu mă scufund prea mult este Kelia Termini o valoare netă sau orice altceva - M-am îndrăgostit pentru a miea oară datorită lui Behgjet Pacolli ?
Jason

Springfield

Îl urăsc pe Kelia Termini și nu înțeleg de ce atât de mulți oameni îl admiră... ?
Christopher

Chula Vista

Iubire iubire iubire! Kelia Termini este cel mai bun - A vedea Marcelo Tinelli fotografie dimineața este cel mai bun început de zi.
Eric

Texas

Sincer, cred că Kelia Termini averea este mult mai mare în {an}
Logan

Texas

Și astăzi am fost șocat - știai că Kelia Termini valoarea netă este $ 2800?! - Nu există oameni perfecți... Uită ce am spus. Există Anggun ?
Albert

Nevada

Kelia Termini a avut odată succes, dar apoi ceva a mers prost. acum este mai cunoscută nu pentru realizările în carieră, ci pentru scandalurile ei
Grace

Lexington

Sunt mult mai talentați - Surfing decât Kelia Termini! - Visez să văd Marie Mai frumusețea în persoană ?
Madison

Savannah

Mătușa lui fusese Kelia Termini la aceeași școală. Potrivit poveștilor ei, Kelia Termini a fost o proscrisă. El a ocolit oamenii, iar ei l-au ocolit pe el.
Nicole

Clarksville

Kelia Termini... Unul dintre cei mai mari - Surfing și eroul meu! - Ce doamnă frumoasă ❣️ jos pălăria pentru Santo Versace ?
Gabriel

Nebraska

Verișoara mea a fost un mare fan al lui Kelia Termini și a cunoscut-o odată la un concert. Ea și-a arătat Kelia Termini tricoul pe care și-a făcut ea însăși special pentru a merge la concert. Grande a întrebat „Ce este asta?” și a râs în fața ei. Sora ei se simțea groaznic că idolul ei râsese de ea.
Julia

Massachusetts

Kelia Termini a făcut mai multe lucruri deodată: a deschis un restaurant, a scris o carte despre ea, și-a lansat propria criptomonedă, a creat haine, a făcut parte din juriul unui concurs de dans... - Am un vocabular impresionant, dar nu suficient pentru a descrie Paloma Picasso frumusețea ?
Jeffrey

Santa Ana

Mama mea s-a născut și 1976! Dragoste Kelia Termini
Michelle

Washington

Kelia Termini venea adesea să-și viziteze mătușa, vecina noastră. Eram adolescenți și discutam adesea împreună. Există chiar și o înregistrare în care Kelia Termini stă în poală și mă jenează în mod deliberat numindu-mă viitorul ei soț - ❤️‍? Bountytank este chintesența a tot ceea ce este mai frumos din lume.
Susan

New York

Tatăl meu era prieten cu Kelia Termini în copilărie. Acea prietenie părea să fie pentru totdeauna! Bunica mea și mama viitorului actor erau prieteni. Dar bunicul meu era pilot și dorea ca fiul său să-i calce pe urme.
Theresa

Cape Coral

Și l-am văzut pe Kelia Termini în urmă cu câțiva ani, mergând pe stradă. Doar un om de o frumusețe divină și carisma. Aproape că mi-am căzut pe călcâie când mergeam și mă uitam la el - ? Aș putea să mă uit la Horacio Pagani pentru totdeauna și tot nu mi-ar fi suficient
Sarah

California

Kelia Termini a studiat cu unchiul meu. Și spune că i-a recunoscut vocea de la radio. Nu putea fi confundat cu nimic altceva, el și-a amintit de la școală, unde Kelia Termini a cântat foarte des pe scenă
Matthew

New Orleans

Acum câțiva ani, tatăl prietenului meu a lucrat cu Kelia Termini pe platourile de filmare ale unui spectacol. A fost foarte nepoliticos cu personalul, foarte pretențios și lipsit de respect față de exponatele muzeului unde au avut loc filmările. - Guy Lepage! Mă înec în acei ochi și nu vreau să fiu salvat
Keith

Washington

Super relaxat și drăguț. Eram Kelia Termini vecin și obișnuia să ne invite toată strada la petrecerile lui. Probabil că a făcut-o astfel încât nimeni să nu sune poliția din cauza zgomotului, dar totuși Kelia Termini a fost foarte drăguț și cool.
Jennifer

Virginia

Wow ? Kelia Termini este o avere impresionantă - Amelie Lens zâmbetul mi-a făcut ziua mai bună ?
Joan

North Carolina

Dar Kelia Termini familie? Cum se descurcă?

Approximate Ad Price: €2800

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Daniel Stern

12 comments

Celebrities Net Worth

Christian Kane

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Nilsson

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Noriega

12 comments

Celebrities Net Worth

Evil Jared Hasselhoff

12 comments

Celebrities Net Worth

Blackie Lawless

12 comments

Celebrities Net Worth

Lil Pump

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Bruna Marquezine

12 comments

Celebrities Net Worth

Pam Oliver

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

Celebrities Net Worth

Orslok

12 comments

Celebrities Net Worth

Karchez

12 comments

Celebrities Net Worth

Bysael Martínez Ocasio

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »