Keegan Bradley Valoarea 2023

Cuprins

Keegan Bradley Valoarea 2023 Keegan Bradley

Keegan Bradley

Înălţime1.88 m (6′2″)Keegan Bradley Înălţime - 1.88 m.
Zi de nastere1986-07-06Keegan Bradley Zi de nastere: 1986-07-06
GenMaleKeegan Bradley Gen - Male
ProfesieGolf StarKeegan Bradley - Unul dintre cei mai bogați Golfer
Greutatea86 kg (190 lbs)Keegan Bradley Greutatea - 86 kg

Keegan Bradley Wiki și biografie

Născut 1986-07-06, Keegan Bradley este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Male Golf Player, precum Butch Harmon, Pete Dye, Bo-Gyung “Lydia” Ko, Viktor Hovland, Xander Schauffele, . Keegan Bradley a câștigat popularitate și cu ajutorul rețelelor sociale: Instagram, YouTube și TikTok.

Valoare netă Keegan Bradley: actualizare de 2023

2023 Keegan Bradley valoarea netă și salariul

În conformitate cu EmergeSocial.net statisticile și alte surse deschise, în 2023 Keegan Bradley valoarea netă este estimată în jur de $ 20.200.000 - bun pentru Golf Player.

Keegan Bradley: O stea de golf cu succes sporit și dragoste pe terenuri

În lumea dinamică a golfului profesionist, în care perseverența și talentul se împletesc, puțini jucători și-au lăsat amprenta la fel de semnificativ ca stimatul Keegan Bradley. Cunoscut pentru abilitățile sale excepționale pe teren verde și personalitatea sa captivantă, călătoria lui Bradley către celebritate este una care merită explorată. De la începuturile sale timpurii până la viața de întâlnire și de la cariera lui ilustră până la valoarea sa netă impresionantă, să ne adâncim în lumea lui Keegan Bradley.

Biografie de Keegan Bradley: Creștere prin grade

Keegan Hansen Bradley, un jucător profesionist de golf născut în iunie 1986 în Woodstock, Vermont, a făcut furori în lumea golfului de când a devenit profesionist în 2009. Keegan a urmat la Universitatea St. John și și-a perfecționat abilitățile, pregătind scena pentru cariera sa de succes. El a intrat în lumina reflectoarelor ca începător, obținând o victorie majoră la Campionatul PGA în 2011, o dovadă a talentului său imens și a dăruirii pentru acest sport. De-a lungul anilor, Bradley a continuat să-și demonstreze curajul, strângând un total impresionant de 5 victorii în PGA Tour și menținându-și constant un loc în primele 10 clasamente. Angajamentul său neclintit și performanța stelară i-au câștigat reputația de unul dintre cei mai de încredere jucători de golf din industrie.

Keegan Bradley Înălțimea și greutatea: O statură a puterii

Stând la o înălțime impresionantă de 190 cm și cântărind aproximativ 88 kg, statura lui Keegan Bradley pe terenul de golf este deloc puternică. Această combinație de înălțime și greutate îi oferă un avantaj, permițându-i să-și execute loviturile cu precizie și acuratețe. Cu prezența sa uriașă, Bradley este o forță de luat în seamă pe fairway-uri, iar atributele sale fizice contribuie, fără îndoială, la succesul său pe circuitul profesionist.

Citate Keegan Bradley: Înțelepciunea de pe terenul de golf

Dincolo de priceperea sa la golf, Keegan Bradley este cunoscut pentru remarcile sale sincere și perspicace despre sport și viața în general. Unul dintre citatele sale memorabile rezonează cu mulți sportivi aspiranți: „Golf este despre cât de bine accepți, răspunzi și obții cu ratele tale mult mai mult decât este un joc al loviturilor tale perfecte”. Această filozofie reflectă rezistența necesară pentru a prospera în lumea competitivă a golfului, unde gestionarea eșecurilor cu grație este esențială.

Valoare netă Keegan Bradley: Succesul unui jucător de golf este recompensat

Munca grea și succesul lui Keegan Bradley pe terenul de golf s-au tradus în câștiguri financiare substanțiale. Începând cu 2023, averea sa netă este estimată la 20 de milioane de dolari. O parte semnificativă a câștigurilor sale provine din câștigurile sale la PGA Tour. Numai în primul său sezon, Bradley a câștigat 3,7 milioane de dolari, dând tonul succesului său viitor. De-a lungul anilor, a participat la aproximativ 320 de evenimente PGA, strângând în medie venituri de 3,5 milioane USD în fiecare sezon.

Pe lângă victoriile sale în turnee, Bradley și-a asigurat contracte de susținere profitabile cu mai multe mărci cunoscute. Cu toate acestea, detaliile specifice ale sponsorizărilor sale nu au fost dezvăluite. Unele dintre mărcile cu care a fost asociat includ Lamkin Golf Grips, XGrass, TravisMathew, Tommy Hilfiger și Nike, inclusiv râvnita susținere a mărcii Jordan. Aceste aprobări i-au sporit și mai mult valoarea netă, permițându-i să se răsfețe cu proprietăți de lux și o colecție excelentă de automobile.

Surse de venit Keegan Bradley: Dincolo de Verzi

În timp ce principala sursă de venit a lui Bradley este, fără îndoială, cariera sa de golfist profesionist, spiritul său antreprenorial a deschis și alte fluxuri de venituri. Pe lângă faptul că a asigurat câștiguri substanțiale din turnee de golf prestigioase, el a susținut numeroase mărci, adăugând valoare semnificativă contului său bancar. În plus, a investit cu înțelepciune în proiecte care se aliniază intereselor sale, diversificându-și astfel sursele de venit.

Cariera Keegan Bradley: Un traseu de triumfuri

Călătoria profesionistă de golf a lui Keegan Bradley a fost doar inspirată. După ce a absolvit Universitatea St. John în 2008, a devenit profesionist și și-a pus amprenta pe Web.com Tour. Marele lui succes a venit în 2011, când a câștigat Campionatul PGA, marcând prima sa victorie majoră în campionat și explodându-l la recunoașterea internațională. De-a lungul carierei sale, Bradley a dat dovadă de o consecvență remarcabilă, asigurându-se mai multe locuri în top-10 și stabilindu-și în continuare poziția în elita golfului.

Valoarea netă Keegan Bradley este similară cu:

Partenerul Keegan Bradley

Începând de 02/12/2023, soțul Keegan Bradley pare să fie Jillian Stacey.

Cât de înalt este Keegan Bradley?

Keegan Bradley este 1.88 m înalt. Desigur, înălțimea Keegan Bradley se schimbă lent cu timpul.

Persoane cu înălțime similară:

Ce este greutatea Keegan Bradley?

În 2023, Keegan Bradley cântărește aproximativ 86 kg.

Ce s-a întâmplat cu Keegan Bradley?

Verifică cele mai recente știri despre Keegan Bradley aici.

Vezi și: oameni celebri cu numele Keegan

Când s-a născut Keegan Bradley?

Keegan Bradley s-a născut pe Keegan Bradley 🎂.

Keegan Bradley vârsta

Începând cu 02/12/2023, vârsta Keegan Bradley este 37.

Keegan Bradley mai trăiește?

Din fericire, Keegan Bradley este încă în viață (începând cu 02/12/2023) și are 37 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

Cât de bogat este Keegan Bradley - Valoarea netă în 2023: €20.200.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Shohei Ohtani

Celebrities Net Worth

Erling Haaland

Celebrities Net Worth

Carlos Sainz

Celebrities Net Worth

Oscar Piastri

Celebrities Net Worth

Alex Albon

Celebrities Net Worth

Pierre Gasly

Celebrities Net Worth

Kevin Magnussen

Celebrities Net Worth

Yuki Tsunoda

Celebrities Net Worth

Esteban Ocon

News

News archive

11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 »