Jaimie Vaes Valoarea 2023

Cuprins

Jaimie Vaes Valoarea 2023 Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Înălţime1.7 m.Jaimie Vaes Înălţime - 1.7m.
Zi de nastere1989-08-17Jaimie Vaes Zi de nastere: 1989-08-17
GenFemaleJaimie Vaes Gen - Female
ProfesieModelJaimie Vaes - Unul dintre cei mai bogați
Greutatea58 kgJaimie Vaes Greutatea - 58 kg

Care este valoarea netă Jaimie Vaes în 2023

Salariu anual de Jaimie Vaes 2023

Conform statisticilor EmergeSocial.net, în 2023 valoarea netă a Jaimie Vaes va crește până la aproximativ $ 2.450.000. Aceasta este o valoare netă relativ mare în comparație cu alte Model.

Jaimie Vaes este un cunoscut model de modă, influență în rețelele sociale, designer de modă, personalitate de televiziune și antreprenor din La Haye, Olanda de Sud, Țările de Jos. Este cunoscută pentru conținutul său excelent legat de modă în rețelele sociale. Vaes este, de asemenea, un bun designer de îmbrăcăminte și stilist.

Biografia lui Jaimie Vaes

Jaimie Vaes s-a născut pe 17 august 1989, împreună cu părinții ei (joi). S-a născut la Haga, Olanda. Jaimie Vaes este cel mai mare copil din familie. Ea s-a născut și a crescut de părinți de origine etnică mixtă. Pe profilul ei de Facebook, ea a dezvăluit că numele tatălui ei este EL Bali.

Numele complet al lui Jaimie este Jaimie Joanne Vaes, conform paginii ei de Instagram. Ea este o iubitoare de modă încă din copilărie. Potrivit paginii ei de Facebook, Vaes a absolvit Artemis Styling Academy Amsterdam cu o diplomă în Fashion Styling and Design. După aceea, Jaimie s-a aventurat în afacerea modei. Acum este o cunoscută influență în modă.

Jaimie a modelat și pentru multe mărci de reviste. În prezent, ea este o personalitate cunoscută online. În plus, Vaes este și blogger și creator de conținut. De asemenea, a apărut într-o serie de programe de televiziune, reclame și videoclipuri muzicale.

Care este valoarea netă a Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes câștigă bani prin site-ul ei. De asemenea, promovează mărci elegante pe rețelele sociale. Ea trăiește în prezent viața înaltă în Ibiza, Spania, împreună cu copilul ei. Valoarea netă a lui Vaes este estimată la 2 milioane de dolari (aproximativ). Ea poartă întotdeauna haine de designer pentru că este o fashionistă.

Jaimie Vaes - Naștere, vârstă, etnie, frați, educație

Jaimie Vaes s-a născut joi. S-a născut în orașul olandez Haga. Conform feedului ei de Instagram, numele complet al lui Jaimie este Jaimie Joanne Vaes. Ea a fost interesată de modă încă din copilărie. Potrivit paginii sale de Facebook, Vaes a absolvit Modă Styling și Design la Artemis Styling Academy Amsterdam. Jaimie a trecut apoi la industria modei. Acum este o cunoscută influență în modă.

Cariera profesională a Jaimie Vaes

Jaimie Vaes a început în industria modei ca influență în modă. Ea a devenit cunoscută pentru că a postat lucruri legate de modă pe contul ei de Instagram. Contul ei oficial de Instagram are aproximativ 384.000 de urmăritori din februarie 2022. Instagramul ei este plin de postări legate de modă și frumusețe. Ca influență în modă, ea acordă prioritate întreținerii frumuseții naturale. Jaimie a lucrat ca model cu companii de modele. De asemenea, ea a decorat coperta revistei Cosmopolitan. Jaimie a jucat și în emisiuni de televiziune precum Waar is de Mol, potrivit IMDb. Altele includ Closer a lui Lil Kleine.

Jaimie Vaes Husband & Căsătoria

Cine este soțul lui Jaimie Vaes? Jaimie Vaes este cunoscută în Olanda pentru relația ei anterioară cu celebrul rapper olandez Lil' Mic. Jaimie și Kleine au început să se întâlnească în mai 2017, potrivit Wikipedia. I-a cerut-o în căsătorie pe Kleine în august 2018, după ce au fost împreună timp de un an. Cuplul mai are un copil pe nume Lo Zion Vaes Scholten. Fii povestit despre Lo Zion, care s-a născut în 2019. Poliția a arestat-o ​​pe Lil Kleine în mai 2021 pentru agresarea lui Vaes. După o lună, Jaimie și Kleine au realizat un videoclip combinat în care neagă abuzul fizic. Jaimie și Kleine s-au mutat separat din cauza asta. Potrivit unor surse, Kleine a fost arestat din nou în februarie 2022 pentru că l-a bătut pe Jaimie.

Kleine a târât-o pe Jaimie afară dintr-un vehicul de păr, conform videoclipului, și a forțat ușa mașinii deschisă asupra ei. El i-a împins capul de prag. Potrivit rapoartelor, Jaimie locuiește cu copilul ei în Ibiza, Spania. Pe pagina ei de Instagram puteți vedea că este extrem de apropiată de cel mai bun prieten al ei, Koen Kardashian.

Măsuri corporale: înălțime, greutate, culoarea părului

În ceea ce privește dimensiunea corpului, este o domnișoară frumoasă, cu o personalitate superbă și cool. Jaimie Vaes are 5'7″ înalt și cântărește aproximativ 58 kg. Este sănătoasă și are o silueta frumoasă. Părul ei este șaten și ochii sunt alun.

Lil Kleine este arestat

În mai 2021, Lil Kleine a fost arestată de poliție pentru că l-a bătut pe Vaes. După o lună, Jaimie și Kleine au lansat un videoclip comun în care neagă agresiunea fizică. După aceasta, Jaimie și Kleine au plecat să locuiască separat. Potrivit rapoartelor, Kleine a fost arestat din nou de poliție în februarie 2022 pentru agresarea lui Jaimie. 

Câți bani câștigă Jaimie Vaes

Conform statisticilor noastre (actualizate 10/06/2023), valoarea exactă și completă a salariului Jaimie Vaes nu este dezvăluită, dar venitul Jaimie Vaes în 2023 este (sau a fost anterior), astfel încât valoarea netă Jaimie Vaes este în jur de 2.450.000.

Valoarea netă Jaimie Vaes este apropiată de una dintre următoarele persoane:

Jaimie Vaes Wiki și biografie

Născut 1989-08-17, Jaimie Vaes este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Model, ca . Popularitatea Jaimie Vaes a crescut rapid și cu ajutorul rețelelor sociale - Instagram, YouTube și Tiktok.

Mai trebuie să actualizez informațiile despre Jaimie Vaes {soț} - dar cu siguranță, fiind un Female atractiv, aproape 1.7, Jaimie Vaes își poate alege un partener potrivit (probabil este unul dintre faimoșii Model ca bine).

Jaimie Vaes Lil Kleine

Începând cu 10/06/2023, nu avem informații de încredere și precise despre Lil Kleine lui Jaimie Vaes. Vom actualiza aceste informații până la sfârșitul lunii 2023.

Cât de înalt este Jaimie Vaes

O întrebare bună. În special, Jaimie Vaes are aproape 1.7 înălțime. Așa cum se întâmplă cu toți oamenii, Jaimie Vaes 1.7 se schimbă lent cu timpul.

Celebrități cu înălțime similară:

Naționalitatea Jaimie Vaes

Poate că este mai bine să spunem că este amestecat. Jaimie Vaes naționalitatea nu este lucrul care este subliniat frecvent în mass-media publică.

Fotografiile nud cu Jaimie Vaes sunt false?

Nu avem informații că Jaimie Vaes a pozat gol. Probabil, imaginile nud cu Jaimie Vaes sunt false sau scurse.

Familia Jaimie Vaes

Nu avem informații detaliate despre familia Jaimie Vaes începând cu 10/06/2023 (cu excepția unor fapte descrise în textul principal despre Jaimie Vaes).

Ce s-a întâmplat cu Jaimie Vaes

Iată Știri despre Jaimie Vaes pe 10/06/2023.

Când s-a născut Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes s-a născut pe Jaimie Vaes 🎂.

Jaimie Vaes vârsta

Începând cu 10/06/2023, vârsta Jaimie Vaes este 33.

Jaimie Vaes mai trăiește?

Din fericire, Jaimie Vaes este încă în viață (începând cu 10/06/2023) și are 33 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

'\'\'' Română

Cât de bogat este Jaimie Vaes - Valoarea netă în 2023: €2.450.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Melisa Schaufeli

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »