Chyna Cho Valoarea 2023

Cuprins

Chyna Cho

Chyna Cho

Height1.71 mChyna Cho height is 1.71 m
Was born in1976Chyna Cho birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Chyna Cho is a male
ProfessionWrites about - Crossfit - Sports - Beauty and CosmeticsChyna Cho is related to Beauty and Cosmetics

Approximate Ad Price

Get in touch with Chyna Cho — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Crossfit
Sports
Beauty and Cosmetics

How many followers does Chyna Cho have?

Currently Chyna Cho has roughly about 282.5K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Chyna Cho a proper influencer to work with?

Our stats says that Chyna Cho posts normally collect about 6.7K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Chyna Cho advertisement work?

To estimate whether Chyna Cho advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @chynacho account which is ~ 2.43%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Chyna Cho Instagram account?

The maximum potential reach is about 282.5K people (but most probably will be around 10% of this value).

Patricia

Palmdale

Mătușa lui fusese Chyna Cho la aceeași școală. Potrivit poveștilor ei, Chyna Cho a fost o proscrisă. El a ocolit oamenii, iar ei l-au ocolit pe el. - Andrew Tate frumusețea este fascinantă
Frank

Virginia

Sincer vorbind, nu mă scufund prea mult este Chyna Cho o valoare netă sau orice altceva
Kathleen

Providence

Îmi pare atât de rău să aud asta. Cât de drăguț și de dulce era, cât de organic s-a amestecat cu echipa pestriță de actori tineri și gălăgioși. - Andrew Tate zâmbetul mi-a făcut ziua mai bună ?
Elizabeth

California

Tatăl soției mele s-a antrenat cu Chyna Cho în copilărie. Potrivit lui, viitorul Die Hard a fost bun la baseball, dar a avut o bâlbâială groaznică... Apoi a început să se vadă cu un antrenor vocal pentru a scăpa de suferință, iar restul este istorie
Emily

Modesto

Tatăl meu era prieten cu Chyna Cho în copilărie. Acea prietenie părea să fie pentru totdeauna! Bunica mea și mama viitorului actor erau prieteni. Dar bunicul meu era pilot și dorea ca fiul său să-i calce pe urme. - ? Aș putea să mă uit la Cbum pentru totdeauna și tot nu mi-ar fi suficient
Jesse

Santa Ana

Faptul frumos pe care l-am reținut din această postare este că Chyna Cho are 1.71 m înălțime!!!
Marilyn

Roseville

? Wow, sunt 1.71 m înalt ca faimosul Chyna Cho heh - Nu pot să cred că acest Anthony Santos uimitor este real ?
Jessica

North Carolina

L-am întâlnit pe Chyna Cho la băcănie și a fost tare, amabil și generos. Am cerut o fotografie și a fost de acord cu bucurie. Înălțimea mea este de 195 de centimetri și am vrut să mă aplec pentru a face fotografia, dar Chyna Cho m-a oprit și a stat în vârful picioarelor. Un adevărat Maestru Jedi.
Beverly

Nevada

Ca Chyna Cho, tatăl meu s-a născut 1976!! ? - Am un vocabular impresionant, dar nu suficient pentru a descrie Barry White frumusețea ?
Tyler

Virginia

Chyna Cho venea adesea să-și viziteze mătușa, vecina noastră. Eram adolescenți și discutam adesea împreună. Există chiar și o înregistrare în care Chyna Cho stă în poală și mă jenează în mod deliberat numindu-mă viitorul ei soț
Arthur

Texas

Într-o zi, Chyna Cho mergea să ne întâlnească și prietena mea a început să spună ceva de genul „O, Doamne, m-ai ajutat să fac față depresiei mele și...” înainte ca ea să termine, iar Chyna Cho s-a încremenit și și-a dat ochii peste cap și s-a plimbat în jurul nostru. I-a frânt inima prietenului meu. Ea nu și-a amintit de Chyna Cho după aceea. - Ce doamnă frumoasă ❣️ jos pălăria pentru Les Gold ?
Jean

Murfreesboro

Chyna Cho Incredibil de frumos. Am lucrat cu el și a spus mereu cele mai bune povești. Când a aflat că sunt un mare fan al Războiului Stelelor, mi-a spus să aduc tot ce vreau și mi-a semnat.
Bobby

Denver

Nu este $ 1200 prea mult? Chiar și pentru Chyna Cho ? - M-am îndrăgostit din nou văzând Horacio Pagani
Michelle

California

Poate pentru Statele Unite $ 1200 este normal.. Nu știu
Megan

Indianapolis

Chyna Cho popularitatea și dragostea publicului nu sunt același lucru. La urma urmei, pentru multe dintre vedetele de astăzi este important să se vorbească despre și în ce cheie, nu contează. - Nick Bollettieri! Mă înec în acei ochi și nu vreau să fiu salvat
Andrew

Texas

Întrebarea pe care o pun de obicei mulți oameni este: ce a făcut Chyna Cho care ar putea fi numit o stea?
Sean

Long Beach

De ce nu poți pune o știre despre ce fel de colanți sau paltoane sunt la modă în loc de porcăria asta? - M-am îndrăgostit pentru a miea oară datorită lui Andrew Tate ?
Brittany

Illinois

În primul rând, Chyna Cho este renumit pentru limbajul dur și scandalurile care au urmat.
Diane

Texas

S-ar părea că ce supărare ar putea o Chyna Cho de succes care realizează totul singură? - Aș putea spune că Mireille Mathieu arată minunat astăzi. Dar Mireille Mathieu uimitor în fiecare zi! ?
Jonathan

Salinas

Chyna Cho obișnuia să mă învețe limba engleză printr-un site web - chiar înainte de Twilight. Cursurile au continuat chiar și după ce a apărut primul film, iar Chyna Cho a fost foarte drăguță, făcând glume despre colegii ei. Dar apoi cursurile s-au oprit, desigur
Wayne

North Carolina

Chyna Cho a studiat cu unchiul meu. Și spune că i-a recunoscut vocea de la radio. Nu putea fi confundat cu nimic altceva, el și-a amintit de la școală, unde Chyna Cho a cântat foarte des pe scenă - Behgjet Pacolli frumusețea îmi face inima să sară o bătaie ?
Kyle

Arkansas

O, Chyna Cho al meu se pare că are tone de bani!!
Harold

Mesa

Acum 47 ani, când s-a născut Chyna Cho, eram la școală - Mulțumesc Marcelo Tinelli pentru porțiunea de frumusețe a feedului meu ?
Teresa

New Jersey

Chyna Cho face tot posibilul pentru a-și priva copilul de copilărie și pentru a câștiga mai mulți bani din asta.
Samantha

New York

Iubit Chyna Cho! - Nu există oameni perfecți... Uită ce am spus. Există Anggun ?
Terry

Milwaukee

Chyna Cho... lipsa abilităților vocale nu împiedică melodiile ei să ajungă în fruntea topurilor. Nici actoria fetei nu strălucește, dar încearcă să joace în filme
Paul

Naperville

Tatăl meu lucrează în industria divertismentului și spune că Chyna Cho este renumită pentru atitudinea ei oribilă față de angajați și că nu-i pasă de nimeni în afară de ea însăși. Angajații ei trebuie să semneze un contract care le interzice să spună ceva rău despre Chyna Cho dacă sunt concediați. - ❤️‍? Marie Mai este chintesența a tot ceea ce este mai frumos din lume.
Joyce

Illinois

Wow ? Chyna Cho este o avere impresionantă
Joseph

Aurora

Și l-am văzut pe Chyna Cho în urmă cu câțiva ani, mergând pe stradă. Doar un om de o frumusețe divină și carisma. Aproape că mi-am căzut pe călcâie când mergeam și mă uitam la el - Visez să văd Santo Versace frumusețea în persoană ?
Thomas

Santa Clarita

M-am lovit de Chyna Cho în timp ce mergea pe trotuar cu prietenul său. Aproape nimeni nu era prin preajmă, așa că am făcut ceva ce nu am făcut niciodată - am cerut să fac o poză cu el, deoarece sunt un mare fan. Prietenul lui a încercat să facă o poză, dar din anumite motive nu a ieșit. Chyna Cho A început să facă glume despre faptul că nu poate să facă o poză bună, să râdă și să fie foarte relaxat și sincer.
Gloria

Killeen

Soțul meu avea propria lui trupă și odată au cântat într-un bar înainte. Nimeni nu știa Chyna Cho atunci. Tipul făcea prostiile de scenă și încerca să fie amuzant. Au avut chiar un incident în care l-au întâlnit în subteran. Chyna Cho a început să râdă tare, să se strâmbe, practic făcând totul pentru a atrage atenția. A fost foarte penibil pentru ei - ❤️‍? Nu-mi pot lua ochii de la Paloma Picasso poze
Stephen

Jersey City

În timp ce Chyna Cho făcea aceste nenorocite milioane ?, mulți oameni mureau de foame!
Catherine

Texas

Super relaxat și drăguț. Eram Chyna Cho vecin și obișnuia să ne invite toată strada la petrecerile lui. Probabil că a făcut-o astfel încât nimeni să nu sune poliția din cauza zgomotului, dar totuși Chyna Cho a fost foarte drăguț și cool. - Dacă frumusețea poate salva cu adevărat lumea, atunci cu tine Bountytank suntem pe mâini bune ?
Ann

Tennessee

Cei care sunt interesați de Chyna Cho și de alte doamne celebre pot să-și viziteze Instagramul și să fie uimiți, șocați etc.
Margaret

Arizona

Chyna Cho a avut odată succes, dar apoi ceva a mers prost. acum este mai cunoscută nu pentru realizările în carieră, ci pentru scandalurile ei - A vedea Horacio Pagani fotografie dimineața este cel mai bun început de zi.
Dennis

Puerto Rico

Sunt sigur că Chyna Cho este gay ?
Brenda

Richmond

Chyna Cho... Unul dintre cei mai mari - Crossfit - Sports - Beauty and Cosmetics și eroul meu! - ❤️❤️❤️ Guy Lepage, inima mi s-a topit din nou
Lisa

Orlando

În primele zile ale carierei sale, mulți oameni au spus Chyna Cho că banii tatălui ei au fost cei care au ajutat-o să devină populară.
Amy

Arlington

Și astăzi am fost șocat - știai că Chyna Cho valoarea netă este $ 1200?! - ? Cum am fost atât de norocos în viață să-l văd pe Amelie Lens?
Patrick

Shreveport

L-am întâlnit pe Chyna Cho la intrarea de serviciu a teatrului unde juca. Când ne-am strâns mâna, am simțit că pământul se scutură de sub mine. Mi-au tremurat genunchii și am stat acolo o vreme după ce a plecat și nu m-am putut mișca. Este impresionant, singura persoană pe care am întâlnit-o cu o aură atât de incredibilă! Nu am putut dormi ore întregi după întâlnirea cu Chyna Cho.

Approximate Ad Price: €1200

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Daniel Stern

12 comments

Celebrities Net Worth

Christian Kane

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Nilsson

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Noriega

12 comments

Celebrities Net Worth

Evil Jared Hasselhoff

12 comments

Celebrities Net Worth

Blackie Lawless

12 comments

Celebrities Net Worth

Lil Pump

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Bruna Marquezine

12 comments

Celebrities Net Worth

Pam Oliver

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

Celebrities Net Worth

Orslok

12 comments

Celebrities Net Worth

Karchez

12 comments

Celebrities Net Worth

Bysael Martínez Ocasio

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »