?????? ??????????? ?? verdt 2023

Innhold

Height1.71 m?????? ??????????? ?? height is 1.71 m
Was born in1976?????? ??????????? ?? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ?????? ??????????? ?? is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Dance - Travel?????? ??????????? ?? is related to Dance

Approximate Ad Price

Get in touch with ?????? ??????????? ?? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Dance
Travel

How many followers does ?????? ??????????? ?? have?

Currently ?????? ??????????? ?? has roughly about 2.6M followers on Instagram, which is pretty good.

Is ?????? ??????????? ?? a proper influencer to work with?

Our stats says that ?????? ??????????? ?? posts normally collect about 48.9K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ?????? ??????????? ?? advertisement work?

To estimate whether ?????? ??????????? ?? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @rivadeneirak account which is ~ 1.88%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ?????? ??????????? ?? Instagram account?

The maximum potential reach is about 2.6M people (but most probably will be around 10% of this value).

Evelyn

Philadelphia

?????? ??????????? ?? gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor ?????? ??????????? ?? hun opptrådte på scenen veldig ofte - Andrew Tate skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Alice

California

Jeg er sikker på at ?????? ??????????? ?? er homofil ?
Joe

Cape Coral

Jeg lurer på om ?????? ??????????? ?? har noen brødre eller søstre - Andrew Tate smil har gjort dagen min bedre ?
Jacob

Scottsdale

Jeg traff ?????? ??????????? ?? da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. ?????? ??????????? ?? Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig.
Louis

Bridgeport

Så hvilken del av disse $ 9600 gir ?????? ??????????? ?? til veldedighet? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Cbum?
Sophia

Aurora

? Wow, jeg er 1.71 m høy akkurat som den berømte ?????? ??????????? ?? hehe
Vincent

California

?????? ??????????? ??... En av de største - Modeling - Dance - Travel og helten min! - Takk Anthony Santos for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Gloria

Louisiana

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er ?????? ??????????? ?? nettoverdi eller hva som helst
Samantha

California

Jeg lurer på hvordan du har det med denne nettoverdien av $ 9600 som ?????? ??????????? ?? gjør - ❤️‍? Barry White er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Susan

Lancaster

Er ikke $ 9600 for mye? Selv for ?????? ??????????? ?? ?
John

Arizona

For en male - Modeling - Dance - Travel gjorde ?????? ??????????? ?? en utrolig imponerende karriere - Les Gold skjønnhet er fascinerende
Wayne

St. Petersburg

?????? ??????????? ?? kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at ?????? ??????????? ?? sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann
Diane

Massachusetts

Hvis jeg var en male, ville jeg hatt mye mer penger enn ?????? ??????????? ?? ahahah ? - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Horacio Pagani skjønnhet ?
Sharon

Minnesota

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da ?????? ??????????? ?? kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." ?????? ??????????? ?? nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat.
James

Kentucky

Faren min var venn med ?????? ??????????? ?? som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor. - ? Jeg kunne stirre på Nick Bollettieri for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Debra

Missouri

Jeg hater ?????? ??????????? ?? og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
Ann

Chicago

Iso-læreren min gikk på samme skole som ?????? ??????????? ??. Han likte henne og foreslo at hun skulle gå på skoleballet med ham. Nå biter hun i albuene, men den gang syntes hun ?????? ??????????? ??det var for stygt. - Å se Andrew Tate-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Eric

Jacksonville

Min mor ble født 1976 også! Kjærlighet ?????? ??????????? ??
Helen

Corona

Vi er begge 47 år gamle med ?????? ??????????? ?? ? - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Mireille Mathieu er ekte ?
Cynthia

Naperville

Er ?????? ??????????? ?? så rik fordi ?????? ??????????? ?? er smart? Retorisk
Jack

Garland

Vi giftet oss med min kone på 1976, ?????? ??????????? ?? bursdag! - Behgjet Pacolli! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Ryan

Illinois

?????? ??????????? ?? har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse...
Christopher

Birmingham

Det finnes sikkert andre - Modeling - Dance - Travel, men for meg er ?????? ??????????? ?? TOP1 - ❤️❤️❤️ Marcelo Tinelli, hjertet mitt smeltet igjen
Ralph

Glendale

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, ?????? ??????????? ?? viste den nakne rumpa" og sånt?
Nicholas

Spring Valley

Super avslappet og hyggelig. Jeg var ?????? ??????????? ?? nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel ?????? ??????????? ?? var han veldig hyggelig og kul. - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Anggun bilder
Jeffrey

Miami

Spørsmålet mange vanligvis stiller er: hva har ?????? ??????????? ?? gjort som kan kalles en stjerne?
Philip

Tennessee

En dag gikk ?????? ??????????? ?? for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og ?????? ??????????? ?? krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke ?????? ??????????? ?? etter det. - Jeg ble forelsket på nytt sett i Marie Mai
Hannah

Minnesota

Som ?????? ??????????? ?? ble faren min født 1976!! ?
Michelle

Orlando

Jeg møtte ?????? ??????????? ?? i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men ?????? ??????????? ?? stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester. - Ble forelsket for tusende gang takket være Santo Versace ?
Scott

Mississippi

Kjære ?????? ??????????? ??!
Nancy

California

Hva med ?????? ??????????? ??-familien? Hvordan har de det? - Jeg drømmer om å se Paloma Picasso skjønnhet personlig ?
Kelly

Clarksville

Og jeg så ?????? ??????????? ?? for noen år siden gå nedover gaten. Bare en mann med guddommelig skjønnhet og karisma. Falt nesten om i hælene mens jeg gikk og så på ham
Pamela

Cary

Å min ?????? ??????????? ?? har tydeligvis tonnevis med penger!! - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Bountytank ?
Jason

Washington

Far var i ferd med å reise til akademiet da ?????? ??????????? ?? han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. ?????? ??????????? ?? fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy
Jose

Durham

?????? ??????????? ?? gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det. - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Horacio Pagani i gode hender ?
Carolyn

California

Mannen min hadde sitt eget band, og en gang spilte de i en bar før. Ingen visste ?????? ??????????? ?? da. Fyren holdt på med scenenrollene og prøvde å være morsom. De hadde til og med en hendelse der de møtte ham i undergrunnen. ?????? ??????????? ?? begynte å le høyt, grimaserte, og gjorde egentlig alt for å få oppmerksomhet. Det var veldig flaut for dem
Christian

Boise

?????? ??????????? ??... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer - For en vakker dame ❣️ hatten av for Guy Lepage ?
Linda

Albuquerque

Jeg møtte ?????? ??????????? ?? ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med ?????? ??????????? ??.
Judy

Colorado

Brødrene mine gikk på skolen med ?????? ??????????? ??. De var forelsket, men ?????? ??????????? ?? ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist. - Jeg kan si at Amelie Lens ser fantastisk ut i dag. Men Amelie Lens fantastisk hver dag! ?
Jessica

Garden Grove

I de første dagene av karrieren var det mange som sa ?????? ??????????? ?? at det var farens penger som hjalp henne med å bli populær.

?????? ??????????? ?? og Karina Garcia

Karina Garcia er en av de mest kjente YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.