Renato Balestra formue 2023

Innhold

Renato Balestra formue 2023 Renato Balestra

Renato Balestra

Høyde1.71 m m.Renato Balestra Høyde - 1.71 mm.
Compleanno1924-05-03Renato Balestra Compleanno: 1924-05-03
KjønnMaleRenato Balestra Kjønn - Male
YrkeDesignerRenato Balestra - En av de rikeste
Veier75 kgRenato Balestra Veier - 75 kg

Hva er Renato Balestra årslønn i 2023

Renato Balestra Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Renato Balestra vokse opp til omtrent $ 20.000.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre Designer.

Renato Balestra, født i Trieste 3. mai 1924 og døde i Roma 26. november 2022, var en italiensk motedesigner, skaper av det samme navn.

Kone, barn, privatliv

Ikke mye er kjent om Renato Balestras privatliv. Det er ikke kjent om han var gift, men han hadde to døtre: Fabiana og Federica Balestra, som er kjent i moteverdenen som The Sisters of Haute Couture. Fabiana og Federica Balestra fortsetter å videreføre imperiet til sin far, Renato Balestra. De har jobbet med designeren i mange år og har pustet den magiske atmosfæren av farger og mange stoffer siden barndommen.

Biografi

Født i 1924, Renato Balestra ble født i Trieste i en familie av ingeniører og arkitekter. Umiddelbart etter skolen bestemte han seg for å gå på et kurs i sivilingeniør ved universitetet, selv om han ikke kunne legge fra seg lidenskapen for maleri og musikk. 

Karrieren hans innen mote begynte ved en tilfeldighet, da venner sendte en av skissene hans til Italian Fashion Center (CMI): ble umiddelbart lagt merke til for talentet hans, han ble invitert til å delta i et moteshow og i 1953 forlot han ingeniørkunsten sin studier og fullførte læretiden i Jole Venezianis atelier.

Balestra bestemte seg snart for å flytte fra Milano til Roma hvor han åpnet sin maison Casa Balestra i Via Sistina. I dag produserer atelieret fortsatt rundt tretti linjer: klientellet inkluderer mange internasjonale personligheter og ikke bare VIP-er, men også førstedamer, dronninger og saudiske prinsesser. Entreprenører og skuespillerinner.

I 2013 førte visjonen hans til at han lanserte et spesielt prosjekt med AltaRoma for den nye generasjonen designere: Be Blu Be Balestra, en konkurranse for unge talenter for å retolke den ikoniske Blu Balestra under hans veiledning. I 2018 hyllet AltaRoma ham med en unik begivenhet: over 100 av hans arkivkjoler paraderte på Cinecittà foran et publikum på 2500 mennesker.

I løpet av sin karriere har Renato Balestra mottatt prestisjetunge priser for sitt talent. I Beijing ble han tildelt tittelen æresprofessor ved Beijing Fashion Academy. I 2015, i London, ble han tildelt tittelen International Couturier Extraordinaire av Asian Couture Federation (ACF) og ble invitert til å bli medlem av Federation.

Hvor mange barn hadde Renato Balestra?

Han hadde to døtre, Fabiana og Federica, som er kjent i moteverdenen som The Sisters of Haute Couture og fortsetter å drive virksomheten etter farens død. Han døde i Roma om kvelden 26. november 2022, 98 år gammel.

Betraktet som 'motemaleren', brukte han sin kunstneriske ånd til å skape en synergi med italiensk haute couture, som han forvandlet dypt gjennom flere tiår. På 1970-tallet var han kjent for sin signatur 'Embroidery Painting', basert på den originale bruken av materialer og faktisk maling på stoffer av alle slag. Hans mestring av transparenter, gjennom innovasjon og ytringsfrihet, snakket til moderne, sterke og sensuelle kvinner.

Renato Balestra i Roma

I 1954 flyttet han til Roma og begynte å jobbe som stylist for prestisjetunge motehus som Emilio Schuberth, Maria Antonelli og Sorelle Fontana. Hans sterke lidenskap for kino førte til at han designet kostymer for Ava Gardner i The Barefoot Contessa og The Sun Also Rises , for Gina Lollobrigida i Beautiful but Dangerous , for Sophia Loren i Lucky to Be a Woman , for Candice Bergen i The Adventurers , og for Shirley Jones , Micheline Presle og Giorgia Mollper Dark Purpose .

Renato Balestra i Hollywood

Da det internasjonale jetsettet ble mer og mer bevisst på talentet hennes, begynte hun i 1958 å presentere samlingene sine over hele USA, fra Los Angeles til New York. Han debuterte i Hollywood med skuespillerinner som Zsa Zsa Gabor , Tina Louise , Joan Bennett , Linda Christian , Natalie Wood , Ann Miller og Arlene Dahl . Han ble verdsatt og elsket ikke bare for designene sine, men også for sin optimisme, og ble kjæresten til filmstjerner som Liz Taylor , Claudia Cardinale , Marina Cicogna , Lydia Alfonsi , Daniela Rocca , Yvonne Furneaux , Carroll Baker , Candice Bergen og Cyd Charisse.

Renato Balestra i 1960

Portrett av Renato Balestra i hans atelier i Roma på Via Gregoriana 36. Renato Balestra i hans atelier i Roma .

I 1959 åpnet han sitt første atelier i Roma på Via Gregoriana 36. I 1961 presenterte han sin første vår-sommer haute couture-kolleksjon på Galleria Nazionale d'Arte Moderna. Dette var årene hvor 'Blu Balestra' dukket opp for første gang på en kort satengkjole: en lysende, magisk og tidløs nyanse, en unik farge som forblir et ubestridt symbol på motehuset den dag i dag.

Hvor mye tjener Renato Balestra

I følge statistikken vår (oppdatert 10/06/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Renato Balestra-lønnen ikke avslørt, men Renato Balestra-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Renato Balestra nettoformue er rundt 20.000.000.

Renato Balestra Net Worth er nær den en av følgende personer:

Renato Balestra Wiki og Bio

Født 1924-05-03, Renato Balestra er definitivt en av de mest kjente Designer, som . Renato Balestra popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Renato Balestra unknown - men som et attraktivt Male, nesten 1.71 m høy, kan Renato Balestra velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente Designer som vi vil).

Renato Balestra unknown

Fra og med 10/06/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om unknown til Renato Balestra. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

Hvor høy er Renato Balestra

Et godt spørsmål. Spesielt er Renato Balestra nesten 1.71 m høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Renato Balestra 1.71 m sakte med tiden.

Kjendiser med lignende høyde:

Renato Balestra nasjonalitet

Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Renato Balestra nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

Renato Balestra nakenbilder er falske?

Vi har ingen informasjon om at Renato Balestra poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Renato Balestra falske eller lekket.

Renato Balestra-familie

Vi har ikke detaljert informasjon om Renato Balestra-familien per 10/06/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Renato Balestra).

Hva skjedde med Renato Balestra

Her er Nyheter om Renato Balestra på 10/06/2023.

Når ble Renato Balestra født?

Renato Balestra ble født 1924-05-03 🎂.

Renato Balestra alder

Fra og med 10/06/2023 er Renato Balestra-alderen 98.

Lever Renato Balestra fortsatt?

Dessverre har Renato Balestra gått bort for 2022-11-26, for 0 år siden 😢. Han var 98 år gammel 😰.

'\'\'' Norsk

Hvor rik er Renato Balestra – årslønn i 2023: €20.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »