Vermogen van Yuvraj Singh 2023

Inhoud

Yuvraj Singh

Yuvraj Singh

Height1.88Yuvraj Singh height is 1.88
Was born in1981-12-12Yuvraj Singh birthday is 1981-12-12
GendermaleAs we can see, Yuvraj Singh is a male
ProfessionathletesYuvraj Singh is related to Athletes

Wat is Yuvraj Singh vermogen in 2023

Yuvraj Singh Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Yuvraj Singh groeien tot ongeveer $ 50.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere athletes.

Hoeveel verdient Yuvraj Singh

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 07/02/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Yuvraj Singh niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Yuvraj Singh in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Yuvraj Singh ongeveer 50.000.000.

Yuvraj Singh Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

Yuvraj Singh Wiki en Bio

Geboren 1981-12-12, Yuvraj Singh is zeker een van de meest bekende athletes, zoals Hashim Amla, Edwin Evers, Skylar Hamilton, Earl Anthony, Michelle Wie, . De populariteit van Yuvraj Singh is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over Yuvraj Singh Spouse nog bijwerken - maar als aantrekkelijk male, bijna 1.88 lang, kan Yuvraj Singh zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde athletes als goed).

Yuvraj Singh Spouse

Vanaf 07/02/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de Spouse van Yuvraj Singh. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is Yuvraj Singh

Een goede vraag. Met name Yuvraj Singh is bijna 1.88 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Yuvraj Singh 1.88 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

Yuvraj Singh nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Yuvraj Singh nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

Yuvraj Singh naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat Yuvraj Singh naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Yuvraj Singh naaktfoto's nep of gelekt.

Yuvraj Singh familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Yuvraj Singh vanaf 07/02/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Yuvraj Singh).

Wat is er gebeurd met Yuvraj Singh

Hier zijn Nieuws over Yuvraj Singh op 07/02/2023.

Wanneer is Yuvraj Singh geboren?

Yuvraj Singh is geboren op 1981-12-12 🎂.

Yuvraj Singh leeftijd

Vanaf 07/02/2023 is de leeftijd van Yuvraj Singh 41.

Leeft Yuvraj Singh nog?

Gelukkig leeft Yuvraj Singh nog (vanaf 07/02/2023) en is hij 41 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Danielle

Jackson

En ik zag Yuvraj Singh een paar jaar geleden op straat lopen. Gewoon een man van goddelijke schoonheid en charisma. Ik viel bijna op mijn hielen toen ik liep en naar hem keek - ? Ik zou eeuwig naar Andrew Tate kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Janice

Cary

Waarom heeft Yuvraj Singh zo'n stom gezicht? ?
Angela

Santa Ana

Yuvraj Singh... Een van de grootste athletes en mijn held! - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Andrew Tate te zien?
Mary

Arizona

Mijn vriend is piloot in een privébedrijf. Toen Yuvraj Singh aan boord van het vliegtuig stapte, keek hij meteen in de cockpit en zei: "Wat is dit? Ik heb specifiek om een zwarte piloot gevraagd." Yuvraj Singh weigerde op te stijgen totdat het bedrijf een zwarte piloot uit een andere staat inschakelde.
Vincent

Richmond

Yuvraj Singh was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Cbum ?
Laura

Sunrise Manor

Yuvraj Singh geschoold bij mijn oom. En hij zegt dat hij haar stem herkende van de radio. Het kon met niets anders worden verward, hij herinnerde het zich van school, waar Yuvraj Singh ze heel vaak op het podium stond
Donna

Georgia

Heathers berispt Yuvraj Singh voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste. - Anthony Santos schoonheid is betoverend
Russell

Houston

Yuvraj Singh kwam een keer langs bij zijn moeder. Zijn carrière was op zijn hoogtepunt. Hij droeg een baseballpet en een zonnebril en was niet geschoren, maar ik herkende hem toch
Willie

Arlington

Voor een male athletes maakte Yuvraj Singh een super indrukwekkende carrière - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Barry White zag
Justin

Texas

Pa stond op het punt naar de academie te vertrekken toen Yuvraj Singh hem probeerde over te halen auditie te doen voor een film met hem. Maar zijn grootvader zei dat als zijn kleinzoon niet deed wat hij wilde, hij het zomerkamp niet zou betalen. Yuvraj Singh kreeg toen een rol in Skate Town. Papa zegt dat hij zo'n geweldige kerel was en dat ze veel plezier hadden
Terry

San Bernardino

Liefde liefde liefde! Yuvraj Singh is de grootste - Les Gold schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Deborah

Florida

In 2023 heb ik nog geen procent van Yuvraj Singh nettowaarde verdiend..?
Emma

Peoria

Maar... Hoe heeft Yuvraj Singh al dit geld verdiend?? $ 50.000.000 is veel te veel! - Horacio Pagani smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Joyce

Moreno Valley

Ik kwam Yuvraj Singh tegen toen hij met zijn vriend over de stoep liep. Er was bijna niemand in de buurt, dus deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan - gevraagd om met hem op de foto te gaan, want ik ben een grote fan. Zijn vriend probeerde een foto te maken, maar om de een of andere reden lukte dat niet. Yuvraj Singh Hij begon grappen te maken over het feit dat hij geen goede foto kon maken, lachte en was heel ontspannen en oprecht.
Maria

Glendale

En vandaag was ik geschokt - wist je dat Yuvraj Singh nettowaarde $ 50.000.000 is?! - Bedankt Nick Bollettieri voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Robert

Texas

Ik weet zeker dat Yuvraj Singh homo is ?
Teresa

Salt Lake City

Er zijn veel meer getalenteerde athletes dan Yuvraj Singh! - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Andrew Tate echt is ?
Carolyn

Texas

Yuvraj Singh populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Emily

Pembroke Pines

Eerst en vooral staat Yuvraj Singh bekend om de harde taal en de schandalen die daarop volgden. - Ik zou kunnen zeggen dat Mireille Mathieu er geweldig uitziet vandaag. Maar Mireille Mathieu geweldig elke dag! ?
Doris

Grand Prairie

God, ik wou dat ik {waarde} had... ??
Roger

Pennsylvania

Is Yuvraj Singh zo rijk omdat Yuvraj Singh slim is? Retorisch - Ik droom ervan om Behgjet Pacolli schoonheid in het echt te zien ?
Gabriel

California

Super relaxed en aardig. Ik was Yuvraj Singh buurman en hij nodigde onze hele straat uit voor zijn feestjes. Hij deed het waarschijnlijk zodat niemand de politie zou bellen vanwege het lawaai, maar desalniettemin Yuvraj Singh was hij heel aardig en cool.
Linda

Texas

Yuvraj Singh... gebrek aan vocale vaardigheden verhindert niet dat haar liedjes bovenaan de hitlijsten staan. Het acteerwerk van het meisje schittert ook niet, maar ze probeert in films te acteren - ❤️‍? Marcelo Tinelli is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Alexis

Modesto

Er zijn vast nog andere athletes maar voor mij is Yuvraj Singh TOP1
Jack

Overland Park

De vraag die veel mensen gewoonlijk stellen is: wat heeft Yuvraj Singh gedaan dat een ster genoemd kan worden? - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Anggun schoonheid ? te beschrijven
Kenneth

Lincoln

Mijn broers gingen met Yuvraj Singh naar school. Ze waren verliefd, maar Yuvraj Singh gaf ze de afwijzing. Het waren toen pestkoppen, dus het verbaasde me niet dat ze werden afgewezen.
Amanda

San Antonio

Het spijt me dat te horen. Wat was hij schattig en lief, hoe organisch ging hij op in de bonte bende jonge, onstuimige acteurs. - ❤️❤️❤️ Marie Mai, mijn hart smolt opnieuw
Ethan

Arizona

Hoe zit het met Yuvraj Singh familie? Hoe gaat het met ze?
Steven

Charleston

Mijn vader werkt in de entertainmentindustrie en zegt dat Yuvraj Singh berucht is vanwege haar afschuwelijke houding ten opzichte van werknemers en dat ze om niemand anders geeft dan om zichzelf. Haar werknemers moeten een contract tekenen dat hen verbiedt iets slechts te zeggen over Yuvraj Singh als ze ontslagen worden. - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Santo Versace ?
Donald

Glendale

Net als Yuvraj Singh werd mijn vader geboren als 1981-12-12!! ?
Jennifer

Georgia

Yuvraj Singh doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen. - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Paloma Picasso ?
Lawrence

Orlando

Oh mijn Yuvraj Singh heeft blijkbaar tonnen geld!!
Austin

California

Ik haat Yuvraj Singh en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen - Bountytank! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Andrew

Torrance

Degenen die geïnteresseerd zijn in Yuvraj Singh en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz.
Virginia

Fresno

Yuvraj Singh kwam vaak op bezoek bij haar tante, onze buurvrouw. We waren tieners en praatten vaak met elkaar. Er is zelfs een opname van Yuvraj Singh die op mijn schoot zit en me opzettelijk in verlegenheid brengt door me haar toekomstige echtgenoot te noemen - s Ochtends Horacio Pagani foto zien is de beste start van de dag.
Frances

Detroit

Wauw ? Yuvraj Singh is een indrukwekkend fortuin
Cynthia

Baltimore

Mijn vader was als kind bevriend met Yuvraj Singh. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden. - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Guy Lepage foto's afhouden
Shirley

Oklahoma City

De vader van mijn vrouw trainde als kind met Yuvraj Singh. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis
Elizabeth

California

Ik vraag me af of Yuvraj Singh broers of zussen heeft - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Amelie Lens in goede handen ?
Karen

Plano

Als ik een male was, zou ik veel meer geld hebben dan Yuvraj Singh ahahah ?

Yuvraj Singh en Yuvraj Singh Dhesi

Yuvraj Singh Dhesi is een van de bekendste Professional wrestler.

Yuvraj Singh Dhesi is a Canadian wrestler popularly known as Jinder Mahal. He is currently under contract with WWE and appears on the Raw brand. Mahal began his career on the independent circuit before joining WWE in 2010. He made his company debut the following year. He had a short-lived alliance with The Great Khali and later formed the 3MB stable with Heath Slater and Drew Mclntyre, Mahal and Mclntyre were fired from WWE in 2014 but returned in 2016.

{ads}

How well do you know Jinder Mahal? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Jinder Mahal Net Worth in 2021, age, height, weight, wife, children, biography and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Jinder Mahal.

Biography and early life

Jinder Mahal was born as Yuvraj Singh Dhesi the July 19, 1986 in Calgary, Alberta, Canada. His uncle Gama Singh has been very inspiring in his career as he is a legendary wrestling villain in Stampede Wrestling. His uncle briefly fought for WWF in the 1980s, which later moved on to WWE. Mahal is of Punjabi Sikh descent.

Age, height, weight and body measurement

So how old is Jinder Mahal in 2021 and how tall and how much he weighs Well, Jinder Mahal he is 35 years old today, August 8, 2021 and was born July 19, 1986. Although he stands 6′ 5″ in feet and inches and 196 cm tall, he weighs around 238 pounds in pounds and 108 kg in kilograms.

Education

Mahal did not disclose much information about his educational background. He graduated from the University of Calgary with a degree in communication and culture.

{ads}

Personal life: dating, girlfriends, wives, children

In his personal life, Mahal is considered single and is not with anyone. Unlike many celebrities who are open about their relationship life, Mahal has not shared any.

He is a good friend of Arjan Bhullar, a Canadian mixed martial artist. He is also friends with Drew McIntyre, a Scottish professional wrestler, and was the best man at his wedding.

In 2017, politician Graham Sucha congratulated him on winning the WWE Championship. He supported Jagmeet Singh as Prime Minister in the 2019 Canadian general election.

Is Jinder Mahal gay?

No. Mahal is straight when it comes to sexual orientation. He is neither gay nor bisexual and has never had such rumors . However, he has kept his relationship life private and is therefore considered single and does not date anyone.

{ads}

Professional career

Jinder grew up in a wrestling family. He began his career at the Martial Arts Fitness Center and was trained by Rick Bognar. He made his debut as Raj Dhesi in martial arts wrestling, after which he went to train with Gerry Morrow and Alien Coage. He wrestled in a Stampede wrestling revival with Natalya, Viktor and Tyson Kidd, who later became WWE wrestlers.

He used the name Tiger Raj Singh during the tag team championships he won. In 2010 he joined World Wrestling Entertainment and took the name of Jinder Mahal. On April 29, 2011, he joined the WWE Smackdown episode alongside Ranjin Singh and Great Khali. Shortly after, he was working with Heather Slater and Drew Mclntyre, but Mclntyre interrupted Heather’s match after attacking Brodus Clay while fighting with Slater. He was released from his WWE contract on June 12, 2014.

He competed for Reality of Wrestling (ROW) under the name Raj Singh during the 2014 ROW Summer Champions, defeating Jasper Davis. He teamed up with cousin Gama Sigh during All-Star Wrestling (ASW) on October 24 to defeat Collin Cutler and Kyle Sebastian. Between 2014 and 2015 he appeared in the World Wrestling Council (WWC) for the promotion of the Puerto Rican. He has also wrestled with other teams such as Qatar Pro Wrestling (QPW), Inoki Genome Federation (IGF) and Continental Wrestling Entertainment (CWE).

He signed with WWE again on July 27, 2016, and got back together with Heather Slater, he’s back on television and even asked for a contract. Raw’s general manager, Mick Foley, urged her to back the Raw contract that Mahal won. He has remained with WWE since his return and has participated in numerous matches. In June 2019, he suffered a knee injury that took him nearly a year to recover. He returned to the stage on April 27, 2020 and competed in the RAW championship by defeating Akira Tozawa.

Awards

Mah has won several championships in his career. He won the WWE Championships in 2017 and became the 50  WWE Champion is also the first Canadian to win that position. In the same year, he won several other titles, making him the best improved wrestler in 2017. In WWE US, he won with WrestleMania. In 2019 he won two championships at the WWE 24/7 Championship.

Net Worth, Salary & Earnings of Jinder Mahal in 2021

{img}

Since then In 2021, Mahal has amassed an estimated net worth of $500,000 . Wrestling was the main source of his income, as it has been throughout his professional life. He earned his wealth by participating in various championships which he won on many occasions.

Some interesting facts you need to know

  • In addition to English, she speaks Indian languages, including Hindi and Punjabi. 
  • He has appeared in various wrestling video games, including WWE ’13, WWE 2K14, WWE 2K18, WWE 2K19 and WWE 2K20. 
{ads}

Jinder Mahal has had a passion for becoming a wrestler since his youth. His uncle, who was also a wrestler, was his role model, and after being very diligent and committed to his career, he was very successful. He is one of WWE’s most popular wrestlers and the best in Canada.

{ads}

Jinder Mahal is a Canadian professional wrestler whose real names are Yuvraj Singh Dhesi. He is currently signed by WWE, although he has also signed for other teams. Early in his career, he signed with the independent circuit and then joined WWE in 2010. After a short time together with his friend, Health Slater and Drew Mclntyre, they left WWE and formed a group, Stable 3MB. He stayed away from WWE for only two years and joined. This time he did better and participated in the 2017 championship where he became the 50 th  WWE Champion and also the first Canadian to win.

You may know Jinder Mahal very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of Jinder Mahal’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Jinder Mahal was born on July 19 th  , 1986 in Calgary, Alberta, Canada. His career inspired him since he was young because his uncle, Gama Singh, was also a professional wrestler. His uncle was so popular around the 1980s and was a Stampede Wrestling legend and later joined the World Wrestling Federation (WWF), which later changed his name to WWE. He has an Indian origin and can speak Punjabi, Hindi and also English. He attended the University of Calgary where he graduated with a BA in Communication and Culture.

Personal life

Jinder Mahal is not married and has no children yet. He’s not that open about his relationship life, if he has any, but he’s always focused on his career. He currently resides in Tampa, Florida, in the United States.

In 2016 he was accused of using some substances that were causing him to have a drastic body transformation, but he denied all those accusations. He is also known for being a member of the Alberta Legislative Assembly. His best friend is Arjan Bhullar, who is a Canadian artist. He was also on the front lines of supporting Jagmeet Singh to take office as Prime Minister of Canada in October 2019.

Age, height and weight

Born on July 19 , 1986, Jinder Mahal is 35 years old as of today August 9, 2021. He is 6 feet 5 inches and weighs 108 kg.

Career

Mahal began his career early in his life when he began being trained by Rick Bognar at the Martial Arts Fitness Center. He made his first match at Premier Martial Arts Wrestling (PMW), where he took the name Raj Dhesi. He trained alongside Allen Coage, Gerry Morrow, Natalya, Tyson Kidd, and Viktor. He joined World Wrestling Entertainment (WWE) in 2010, where he took the ring name, Jinder Mahal. He joined the WWE SmackDown episode on April 29, 2011. He was together with Great Khali and Ranjin Singh.

He teamed up with Drew McIntyre and Heather Slater after him, and McIntyre interfered with Slater’s combat by attacking Brodus. Clay, who was fighting Slater. They formed their alliance called 3MB, which was able to record many victories together in the matches that followed. Mahal was removed from the WWE contract in June 2014.

He joined Reality of Wrestling (ROW), from where he took the name Raj Singh. Here he also teamed up with his cousin, Gama Singh Jr., to win at All-Star Wrestling (ASW). He also participated in other teams such as World Wrestling Council (WWC), Qatar Pro Wrestling (QPW) and Continental Wrestling Entertainment (CWE).

Mahal joined WWE in July and began to make amends with his fellow wrestlers in WWE, saying that he was angry when he left WWE and that he had found peace after returning. To join. Since then, he has been a part of WWE and has participated in several matches, but was involved in a knee injury in June 2019, which was said to have taken him between 6 and 12 months to recover. He joined again on April 27 th  , where he participated in RAW and defeated Akira Tozawa.

Awards & Achievements

Jinder Mahal has earned several achievements in his career. He won two championships in 2019 at the WWE 24/7 Championship. In 2018 he won with WrestleMania in WWE United States. In 2017 he won the WWE Championship, making him the 50 th  WWE Champion and also the first Canadian to hold that position. He has won many more titles in his career, including Most Improved Wrestler of 2017 and Most Hated Wrestler Still in 2017.

Net Worth & Jinder Mahal Salary in 2021

{img}

As of August 2021, Mahal has an estimated net worth of $500,000. The main source of income comes from his wrestling career, which he had done for most of his life. He has participated in several championships in which he won. He has also participated in various wrestling video games, which also earn him some money. He has participated in several WWE television debuts, which improves his total net worth.

Jinder Mahal has always been a hard worker in his career, which has made him very successful. He is among the popular wrestlers in WWE and is likely to do even better for years to come as he is still active and young.Yuvraj Singh Dhesi versus Yuvraj Singh

Yuvraj Singh Dhesi netto waarde 2023

In tegenstelling tot Yuvraj Singh is het vermogen van Yuvraj Singh Dhesi vanaf 07/02/2023 ongeveer $ 500000 in 2023.

Yuvraj Singh Dhesi hoogte

Hoe lang is Yuvraj Singh Dhesi? Nou, de hoogte van Yuvraj Singh Dhesi is ongeveer 1.71 m (vergelijk met de hoogte van Yuvraj Singh van 1.88).

Wat is de leeftijd van Yuvraj Singh Dhesi?

Yuvraj Singh Dhesi is geboren in 1986-07-19, terwijl Yuvraj Singh, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1981-12-12.

Hoe rijk is Yuvraj Singh - Vermogen in 2023: €50.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »