Vermogen van ? 2023

Inhoud

Height1.71 m? height is 1.71 m
Was born in1976? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ? is a male
ProfessionWrites about - Comedy - Entrepreneur - Music? is related to Comedy

Approximate Ad Price

Get in touch with ? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Comedy
Entrepreneur
Music

How many followers does ? have?

Currently ? has roughly about 6.6M followers on Instagram, which is pretty good.

Is ? a proper influencer to work with?

Our stats says that ? posts normally collect about 271.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ? advertisement work?

To estimate whether ? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @funnymike account which is ~ 4.24%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ? Instagram account?

The maximum potential reach is about 6.6M people (but most probably will be around 10% of this value).

Jean

Chicago

47 jaar geleden, toen ? werd geboren, zat ik op school - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Andrew Tate foto's afhouden
Austin

Fullerton

Geliefde ?!
Kyle

Michigan

Mijn neef was een grote fan van ? en ontmoette haar ooit tijdens een concert. Ze liet ? haar t-shirt zien dat ze speciaal voor het concert had gemaakt. Grande vroeg "Wat is dat?" en lachte haar uit in haar gezicht. Haar zus vond het vreselijk dat haar idool haar had uitgelachen. - Ik droom ervan om Andrew Tate schoonheid in het echt te zien ?
Beverly

Alabama

We zijn allebei 47 jaar oud met ? ?
Mary

Lakewood

? populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit. - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Cbum te zien?
Stephen

Texas

Eerlijk gezegd duik ik geen sh*t maai veel is ? nettowaarde of wat dan ook
Amy

Surprise

Mijn vriend is piloot in een privébedrijf. Toen ? aan boord van het vliegtuig stapte, keek hij meteen in de cockpit en zei: "Wat is dit? Ik heb specifiek om een zwarte piloot gevraagd." ? weigerde op te stijgen totdat het bedrijf een zwarte piloot uit een andere staat inschakelde. - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Anthony Santos echt is ?
Elijah

Texas

Misschien is $ 54200 voor de Verenigde Staten normaal.. Weet ik niet
Jessica

Texas

Waarom is er verdomme een nieuwsbericht op de voorpagina als "een andere celeb kwam uit zonder slipje, bh, ? liet haar blote kont zien" en dat soort shit? - Bedankt Barry White voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Nicole

Bakersfield

Wauw ? ? is een indrukwekkend fortuin
Stephanie

Newport News

Ik ontmoette ? bij de dienstingang van het theater waar hij speelde. Toen we elkaar de hand schudden, voelde ik de grond onder me vandaan trillen. Mijn knieën beefden en ik stond daar een tijdje nadat hij wegging en kon me niet bewegen. Hij is indrukwekkend, de enige persoon die ik heb ontmoet met zo'n ongelooflijke uitstraling! Ik kon urenlang niet slapen nadat ik ? had ontmoet. - Les Gold schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Jordan

Boise

Eerst en vooral staat ? bekend om de harde taal en de schandalen die daarop volgden.
Paul

New Jersey

Maar... Hoe heeft ? al dit geld verdiend?? $ 54200 is veel te veel! - Ik zou kunnen zeggen dat Horacio Pagani er geweldig uitziet vandaag. Maar Horacio Pagani geweldig elke dag! ?
John

Long Beach

Ik weet zeker dat ? homo is ?
Joan

Moreno Valley

Hoe zit het met ? familie? Hoe gaat het met ze? - s Ochtends Nick Bollettieri foto zien is de beste start van de dag.
Isabella

California

Voor een male - Comedy - Entrepreneur - Music maakte ? een super indrukwekkende carrière
Debra

Brownsville

Ik vraag me af hoe je je voelt met dit vermogen van $ 54200 zoals ? doet - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Andrew Tate ?
Shirley

Indiana

? speelde gestaag in verschillende films per jaar en verschijnt vaker op schermen dan de president van het land. Het lijkt erop dat geen enkele grote film zonder deze acteur is gegaan
Janice

San Jose

Liefde liefde liefde! ? is de grootste - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Mireille Mathieu zag
Linda

North Carolina

Een paar jaar geleden waren een vriend van mij en ik in de buurt aan het werk. waar het evenement plaatsvond dat ? ze bijwoonde. Ik stond onverschillig tegenover haar, maar mijn vriend was dol op haar. Ze had een boek ? en bleef maar zeggen dat ? haar hielp om met haar problemen om te gaan, zichzelf niet meer te snijden enzovoort.
Gloria

Des Moines

Super relaxed en aardig. Ik was ? buurman en hij nodigde onze hele straat uit voor zijn feestjes. Hij deed het waarschijnlijk zodat niemand de politie zou bellen vanwege het lawaai, maar desalniettemin ? was hij heel aardig en cool. - Behgjet Pacolli! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Evelyn

Fort Worth

Er zijn veel meer getalenteerde - Comedy - Entrepreneur - Music dan ?!
Aaron

Tempe

? kwam vaak op bezoek bij haar tante, onze buurvrouw. We waren tieners en praatten vaak met elkaar. Er is zelfs een opname van ? die op mijn schoot zit en me opzettelijk in verlegenheid brengt door me haar toekomstige echtgenoot te noemen - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Marcelo Tinelli ?
Philip

Cincinnati

? Wauw, ik ben 1.71 m lang, net als de beroemde ? heh
Brittany

Detroit

Ik haat ? en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen - ❤️❤️❤️ Anggun, mijn hart smolt opnieuw
Scott

New York

? was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen
James

Chula Vista

Is ? zo rijk omdat ? slim is? Retorisch - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Marie Mai ?
Raymond

Amarillo

Ik wed dat ? geen tiende deel heeft gedaan van wat ik deed... om deze $ 54200 te verdienen ???
Zachary

Sunrise Manor

Terwijl ? deze verdomde miljoenen ? verdiende, stierven veel mensen van de honger! - ❤️‍? Santo Versace is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Diana

Nashville

Pa stond op het punt naar de academie te vertrekken toen ? hem probeerde over te halen auditie te doen voor een film met hem. Maar zijn grootvader zei dat als zijn kleinzoon niet deed wat hij wilde, hij het zomerkamp niet zou betalen. ? kreeg toen een rol in Skate Town. Papa zegt dat hij zo'n geweldige kerel was en dat ze veel plezier hadden
Frank

California

? Ik ben ook 47 jaar oud... zoals ? - Paloma Picasso smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Brandon

Nebraska

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat ? 1.71 m lang is!!!
Justin

Laredo

? kwam een keer langs bij zijn moeder. Zijn carrière was op zijn hoogtepunt. Hij droeg een baseballpet en een zonnebril en was niet geschoren, maar ik herkende hem toch - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Bountytank in goede handen ?
Randy

California

Waarom heeft ? zo'n stom gezicht? ?
Albert

Bellevue

Is $ 54200 niet te veel? Zelfs voor ? ? - Horacio Pagani schoonheid is betoverend
Cynthia

Denton

De vader van mijn vrouw trainde als kind met ?. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis
Sean

California

Mijn moeder is ook 1976 geboren! liefde ? - ? Ik zou eeuwig naar Guy Lepage kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Janet

Mobile

? Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me.
Pamela

Kentucky

? heeft meerdere dingen tegelijk gedaan: een restaurant geopend, een boek over zichzelf geschreven, haar eigen cryptocurrency gelanceerd, kleding ontworpen, in de jury van een danswedstrijd gezeten... - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Amelie Lens schoonheid ? te beschrijven
Rachel

Miami

Eerlijk gezegd geloof ik dat ? fortuin veel meer is in {jaar}

? en Karina Garcia

Karina Garcia is een van de bekendste YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.