Vermogen van Elon Musk 2023

Inhoud

Elon Musk

Elon Musk

Height1.71 mElon Musk height is 1.71 m
Was born in1971-06-28Elon Musk birthday is 1971-06-28
GendermaleAs we can see, Elon Musk is a male
ProfessionbusinessmenElon Musk is related to CEOs

Wat is Elon Musk vermogen in 2023

Elon Musk Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Elon Musk groeien tot ongeveer $ 176.000.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere businessmen.

Elon Musk fortuin 2023

Met een geschat vermogen van ongeveer $181 miljard op 18 november 2022 is Musk de rijkste persoon ter wereld volgens de Bloomberg Billionaires Index en de lijst van Forbes Real Time Billionaires. CEO en productarchitect van Tesla, Inc.

Musk is de CEO van Tesla, 's werelds meest waardevolle autofabrikant. Het in Austin, Texas gevestigde bedrijf verkoopt elektrische voertuigen en zonnebatterijen voor thuis. Musk is ook de CEO van SpaceX, een raketfabrikant die door NASA is gecontracteerd om het ruimtestation te bevoorraden, en is eigenaar van het socialemediabedrijf Twitter.

Hoe kwam Elon Musk aan zijn geld?

Zoals veel mensen vraag je je waarschijnlijk af hoe Elon Musk geld verdiende. Hij is vooral bekend als mede-oprichter en CEO van Tesla en SpaceX, maar Musk won de prijs. zijn eerste fortuin als mede-oprichter van PayPal.

Musk bezit ongeveer 15% van Tesla, volgens een wettelijke aanvraag van augustus 2022. Hij bezit ook ongeveer 92,9 miljoen uitoefenbare opties.

SpaceX wordt gewaardeerd op basis van een financieringsronde van juni 2022 ter waarde van $ 1.000.000. het bedrijf in ongeveer 125.000 miljoen dollar. Een presentatie uit 2020 toonde de beste manier om dit te doen. Musk bezat naar verluidt 47% van het bedrijf in nauwe handen via een trust. De analyse van Bloomberg gaat ervan uit dat hun belang in volgende rondes is verwaterd tot ongeveer 44%. De waarde wordt verlaagd met 15% om rekening te houden met de typische kortingen die eenhoornaandelen aantrekken op de secundaire markt.

In april 2022 bood Musk een nieuw contract aan. Twitter Inc kopen voor $ 44 miljard. De deal was gesloten. in oktober 2022. Naar schatting bezit hij ongeveer 79% van het bedrijf volgens externe investeerders die in mei 2022 zijn bekendgemaakt. Een verplichting van $ 4,6 miljard is opgenomen om rekening te houden met de kosten van de aankoop na aftrek van de $ 17,8 miljard in contanten die voor de aankoop was berekend. Wat beschikbaar was op het moment van sluiting.

De waarde van uw contanten omvat inkomsten uit handel met voorkennis en wordt aangepast om belastingen, marktprestaties en liefdadigheidsdonaties weer te geven.

Ongeveer de helft van de Tesla-aandelen van Musk was in onderpand gegeven om persoonlijke schulden veilig te stellen, volgens de volmachtverklaring van het bedrijf uit 2022. Het maximale toegestane bedrag onder deze overeenkomst mag niet meer zijn dan 25% van de waarde van die aandelen, volgens de indiening, en 25% van de verpande aandelen zijn in mindering gebracht op uw rente om rekening te houden met de kredietlijn. Musk zei in 2019 dat sommige van zijn SpaceX-aandelen ook in pand waren gegeven, zonder verder uit te weiden. Een aansprakelijkheid van $ 6,4 miljard is opgenomen in de analyse om berekende toezeggingen op SpaceX-aandelen weer te geven.

Mijlpalen

 • 1971 Elon Musk wordt geboren in Pretoria, Zuid-Afrika.
 • 1981 Hij koopt zijn eerste computer op 10-jarige leeftijd.
 • 1983 Creëert en verkoopt zijn eerste commerciële softwarespel, Blastar.
 • 1999 Ontwikkelt een online betalingssysteem genaamd X.com.
 • 2000 Fusie van X.com met het moederbedrijf van PayPal, Cofinity.
 • 2002 PayPal wordt overgenomen door eBay voor $1,5 miljard.
 • 2002 Creëert SpaceX in een oude vliegtuighangar nabij de luchthaven van Los ÁAngeles.
 • 2003 Begint met het ontwerpen van de volledig elektrische Tesla Roadster.
 • 2008 SpaceX stuurt zijn eerste satelliet de ruimte in.
 • 2010 Tesla Motors begint met handelen op de NASDAQ-aandelenmarkt.
 • 2022 neemt socialmediabedrijf Twitter Inc. over voor $ 44 miljard.

Elon Musk-biografie

 • Geboortedatum: 28-06-1971
 • Gezin: alleenstaand, 9 kinderen
 • Opleiding: University of Pennsylvania, Wharton School of the University of Pennsylvania

Geboren in Zuid-Afrika als vader van een ingenieur en moeder van een voedingsdeskundige, stopte Musk ermee. Hij verliet het huis op 17-jarige leeftijd om naar de universiteit in Canada te gaan, deels om te voorkomen dat hij diende in het Zuid-Afrikaanse leger uit het apartheidstijdperk. Na zijn afstuderen met graden in natuurkunde en economie aan de Universiteit van Pennsylvania, schreef hij zich in aan de Universiteit van Pennsylvania. aan de Stanford-universiteit. Verlaten Hij stopte na de eerste paar dagen met school om zijn drie belangrijkste interessegebieden na te streven: internet, schone energie en ruimte.

Hij heeft gemaakt Hij lanceerde in 1995 een online publicatieplatform genaamd Zip2 en verkocht het aan het VK. vier jaar later voor meer dan $ 300 miljoen. Hij herinvesteerde een deel van de opbrengst om X.com, een online betalingssysteem, te creëren. Hij heeft het samengevoegd met wat uiteindelijk is geworden Hij sloot zich aan bij PayPal, de e-commercesite die uiteindelijk uitverkocht was. naar eBay voor $ 1,5 miljard in 2002.

Haar volgende project: SpaceX, een raketbedrijf dat door NASA is uitgekozen om de rol van de spaceshuttle op zich te nemen bij het bevoorraden van het internationale ruimtestation ISS. Een jaar later was hij medeoprichter van het bedrijf. Tesla, het bedrijf dat in 2010 de eerste emissievrije, volledig elektrische sportwagen ter wereld produceerde. Datzelfde jaar verkocht het bedrijf Tesla. aandelen in een openbare aanbieding.

Zijn derde bedrijf, SolarCity, was een leverancier van zonne-energiesystemen. SolarCity verkocht aandelen in een openbare aanbieding in 2012 en werd op 21 november 2016 door Tesla gekocht.

Musk, die heeft gezegd van plan te zijn met pensioen te gaan op de planeet Mars, sloot zich aan bij de groep. Warren Buffetts Giving Pledge in april 2012.

Tesla werd een auto. Musk werd in juli 2020 's werelds meest waardevolle autofabrikant en nieuwe inkomsten zorgden ervoor dat Musk in januari 2021 de rijkste persoon ter wereld werd. Tesla kreeg de opdracht om het hoofdkantoor te verplaatsen van Palo Alto, Californië, naar Austin, Texas.

In april 2022 deed Musk een bod om Twitter Inc. te kopen voor $ 44 miljard na het verwerven van een belang in het socialemediabedrijf. Nadat zijn raad van bestuur had ingestemd met het aanbevelen van de deal, stapte Musk uit de deal. maanden proberen er een einde aan te maken. Uiteindelijk kocht Musk het bedrijf. Twitter in oktober 2022.

Het vermogen van Elon Musk is met 20% gedaald. 100.000 miljoen dollar 2022. Dit is wat het is. de reden.

Het nettovermogen van Elon Musk is volgens Forbes gedaald tot naar schatting $195,6 miljard. Het nettovermogen van Musk kelderde. op dinsdag en bereikte het laagste punt van dit jaar. 

Dit is de tweede keer sinds 1 oktober 2021 dat zijn nettowaarde onder de $200 miljard is gezakt, afgezien van een korte dip naar $199 miljard in mei van dit jaar. ;o, meldt Forbes. 

Zijn nettowaarde is nog steeds astronomisch - en genoeg om zijn positie als 's werelds rijkste man te versterken - maar de waarde van Musk was opnieuw groter. In januari was hij volgens Forbes naar schatting 304,2 miljard dollar waard. Op dat moment was de waarde ervan met ongeveer $ 32,6 miljard gestegen dankzij hogere Tesla-aandelen. 

Dat was natuurlijk voordat Musk in april begon met zijn overname van Twitter. In augustus verkocht hij de zijne Hij verkocht bijna 8 miljoen Tesla-aandelen - ter waarde van $ 7 miljard - terwijl een juridische strijd met Twitter opdoemde. Twitter aangeklaagd Hij vroeg Musk om de voorwaarden van zijn overnameovereenkomst af te dwingen nadat Musk zich had teruggetrokken. Musk verzette zich vervolgens en beweerde dat het bedrijf fraude, contractbreuk en overtreding van een effectenwet had gepleegd. 

Een rechter schortte het proces op. De zaak werd aangespannen om de deal te sluiten en vorige maand nam Musk het bedrijf over. heeft het bedrijf officieel verkocht voor $ 44 miljoen.

De overname van Twitter verliep tumultueus. Onlangs heeft Musk het bedrijf verkocht. Hij kocht nog eens $ 4 miljard aan aandelen om de deal te sluiten, ook al zei hij dat hij "klaar was met het verkopen van Tesla-aandelen", aldus Wedbush-analisten.

Hoeveel verdient Elon Musk

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 06/02/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Elon Musk niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Elon Musk in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Elon Musk ongeveer 176.000.000.000.

Elon Musk Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

  Elon Musk Wiki en Bio

  Geboren 1971-06-28, Elon Musk is zeker een van de meest bekende businessmen, zoals Fawzi Al-Kharafi, Rufino Vigil Gonzalez, Leo Resig, Jonah White, Jose Antonio, . De populariteit van Elon Musk is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

  Ww moet de informatie over Elon Musk Spouse nog bijwerken - maar als aantrekkelijk male, bijna 1.71 m lang, kan Elon Musk zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde businessmen als goed).

  Elon Musk Spouse

  Vanaf 06/02/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de Spouse van Elon Musk. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

  Hoe lang is Elon Musk

  Een goede vraag. Met name Elon Musk is bijna 1.71 m lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Elon Musk 1.71 m langzaam met de tijd.

  Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

  Elon Musk nationaliteit

  Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Elon Musk nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

  Elon Musk naaktfoto's zijn nep?

  We hebben geen informatie dat Elon Musk naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Elon Musk naaktfoto's nep of gelekt.

  Elon Musk familie

  We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Elon Musk vanaf 06/02/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Elon Musk).

  Wat is er gebeurd met Elon Musk

  Hier zijn Nieuws over Elon Musk op 06/02/2023.

  Wanneer is Elon Musk geboren?

  Elon Musk is geboren op 1971-06-28 🎂.

  Elon Musk leeftijd

  Vanaf 06/02/2023 is de leeftijd van Elon Musk 51.

  Leeft Elon Musk nog?

  Gelukkig leeft Elon Musk nog (vanaf 06/02/2023) en is hij 51 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

  Lori

  Massachusetts

  Elon Musk doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen. - Andrew Tate schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
  Ann

  District of Columbia

  Ik ontmoette Elon Musk in de kruidenierswinkel en hij was ontzettend cool, vriendelijk en vrijgevig. Ik vroeg om een foto en hij was het daar graag mee eens. Ik ben 195 centimeter lang en ik wilde bukken om de foto te maken, maar Elon Musk hield me tegen en ging zelf op zijn tenen staan. Een echte Jedi-meester.
  Joyce

  California

  Zijn tante was naar Elon Musk dezelfde school gegaan. Volgens haar verhalen was Elon Musk een outcast. Hij schuwde mensen en zij schuwden hem. - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Andrew Tate ?
  Megan

  Shreveport

  51 jaar geleden, toen Elon Musk werd geboren, zat ik op school
  Patrick

  Utah

  Ik vraag me af of Elon Musk broers of zussen heeft - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Cbum foto's afhouden
  Doris

  San Diego

  De vraag die veel mensen gewoonlijk stellen is: wat heeft Elon Musk gedaan dat een ster genoemd kan worden?
  Ashley

  Savannah

  Net als Elon Musk werd mijn vader geboren als 1971-06-28!! ? - Anthony Santos schoonheid is betoverend
  Catherine

  North Carolina

  Als ik 51 zo oud ben als Elon Musk, zou ik graag rijker willen zijn ?
  Alice

  Arizona

  ? Ik ben ook 51 jaar oud... zoals Elon Musk - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Barry White ?
  Carol

  Colorado

  Misschien is $ 176.000.000.000 voor de Verenigde Staten normaal.. Weet ik niet
  Mason

  California

  We zijn allebei 51 jaar oud met Elon Musk ? - ? Ik zou eeuwig naar Les Gold kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
  Zachary

  San Juan

  Ik kwam Elon Musk tegen toen hij met zijn vriend over de stoep liep. Er was bijna niemand in de buurt, dus deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan - gevraagd om met hem op de foto te gaan, want ik ben een grote fan. Zijn vriend probeerde een foto te maken, maar om de een of andere reden lukte dat niet. Elon Musk Hij begon grappen te maken over het feit dat hij geen goede foto kon maken, lachte en was heel ontspannen en oprecht.
  Olivia

  Spring Valley

  In de begindagen van haar carrière zeiden veel mensen Elon Musk dat het haar vaders geld was dat haar hielp populair te worden. - ❤️‍? Horacio Pagani is de essentie van al het mooiste ter wereld.
  Rebecca

  Florida

  Ik vraag me gewoon af hoe Elon Musk al deze $ 176.000.000.000 uitgeeft?
  Grace

  Fort Lauderdale

  Een paar jaar geleden werkte de vader van mijn vriend met Elon Musk op de set van een show. Ze was erg onbeleefd tegen het personeel, erg veeleisend en respectloos voor de museumexposities waar de opnames plaatsvonden. - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Nick Bollettieri te zien?
  Mark

  Tucson

  En ik zag Elon Musk een paar jaar geleden op straat lopen. Gewoon een man van goddelijke schoonheid en charisma. Ik viel bijna op mijn hielen toen ik liep en naar hem keek
  Jerry

  Moreno Valley

  Geliefde Elon Musk! - Ik zou kunnen zeggen dat Andrew Tate er geweldig uitziet vandaag. Maar Andrew Tate geweldig elke dag! ?
  Andrew

  Alabama

  pathos en een opzichtige liefde voor luxe
  Joan

  Jacksonville

  Super relaxed en aardig. Ik was Elon Musk buurman en hij nodigde onze hele straat uit voor zijn feestjes. Hij deed het waarschijnlijk zodat niemand de politie zou bellen vanwege het lawaai, maar desalniettemin Elon Musk was hij heel aardig en cool. - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Mireille Mathieu in goede handen ?
  Angela

  Palmdale

  Elon Musk Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me.
  Sophia

  Phoenix

  Elon Musk kwam vaak op bezoek bij haar tante, onze buurvrouw. We waren tieners en praatten vaak met elkaar. Er is zelfs een opname van Elon Musk die op mijn schoot zit en me opzettelijk in verlegenheid brengt door me haar toekomstige echtgenoot te noemen - s Ochtends Behgjet Pacolli foto zien is de beste start van de dag.
  Kayla

  Scottsdale

  Elon Musk populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
  Brandon

  Louisiana

  Heathers berispt Elon Musk voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste. - Marcelo Tinelli smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
  Helen

  Lubbock

  Op een dag liep Elon Musk naar ons toe en mijn vriendin begon iets te zeggen als: "Oh mijn God, je hebt me geholpen met mijn depressie om te gaan en..." voordat ze het kon afmaken, en Elon Musk kromp ineen en rolde met haar ogen en liep om ons heen. Het brak het hart van mijn vriend. Daarna herinnerde ze zich Elon Musk niet meer.
  Julie

  North Las Vegas

  Waarom kun je geen nieuwsbericht plaatsen over wat voor panty's of jassen in de mode zijn in plaats van deze onzin? - Anggun! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
  Joshua

  Florida

  De vader van mijn vrouw trainde als kind met Elon Musk. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis
  Beverly

  Virginia

  Mijn moeder is ook 1971-06-28 geboren! liefde Elon Musk - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Marie Mai zag
  Lisa

  Washington

  Er zijn vast nog andere businessmen maar voor mij is Elon Musk TOP1
  Brenda

  Florida

  En vandaag was ik geschokt - wist je dat Elon Musk nettowaarde $ 176.000.000.000 is?! - ❤️❤️❤️ Santo Versace, mijn hart smolt opnieuw
  Judy

  Mississippi

  Ik haat Elon Musk en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen
  Benjamin

  Colorado

  Er zijn veel meer getalenteerde businessmen dan Elon Musk! - Ik droom ervan om Paloma Picasso schoonheid in het echt te zien ?
  Denise

  Lexington

  ? Hebben alle businessmen zulke salarissen als Elon Musk?
  Jeffrey

  Santa Ana

  Oh mijn Elon Musk heeft blijkbaar tonnen geld!! - Bedankt Bountytank voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
  Eric

  Grand Rapids

  Ik weet zeker dat Elon Musk homo is ?
  Jean

  Minneapolis

  Mijn iso-leraar ging naar dezelfde school als Elon Musk. Hij mocht haar en stelde voor dat ze met hem naar het bal zou gaan. Nu bijt ze op haar ellebogen, maar toen vond ze Elon Muskhet te lelijk. - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Horacio Pagani ?
  Jason

  California

  Voor een male businessmen maakte Elon Musk een super indrukwekkende carrière
  Walter

  Vancouver

  Elon Musk geschoold bij mijn oom. En hij zegt dat hij haar stem herkende van de radio. Het kon met niets anders worden verward, hij herinnerde het zich van school, waar Elon Musk ze heel vaak op het podium stond - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Guy Lepage echt is ?
  Sara

  California

  Een paar jaar geleden waren een vriend van mij en ik in de buurt aan het werk. waar het evenement plaatsvond dat Elon Musk ze bijwoonde. Ik stond onverschillig tegenover haar, maar mijn vriend was dol op haar. Ze had een boek Elon Musk en bleef maar zeggen dat Elon Musk haar hielp om met haar problemen om te gaan, zichzelf niet meer te snijden enzovoort.
  Ruth

  Rochester

  God, ik wou dat ik {waarde} had... ?? - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Amelie Lens schoonheid ? te beschrijven
  Joe

  Florida

  Mijn vader was als kind bevriend met Elon Musk. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden.

  Elon Musk en Elon Gold

  Elon Gold is een van de bekendste Comedian, Actor, Screenwriter, Television Producer.

  Elon Gold versus Elon Musk

  Elon Gold netto waarde 2023

  In tegenstelling tot Elon Musk is het vermogen van Elon Gold vanaf 06/02/2023 ongeveer $ 2.000.000 in 2023.

  Elon Gold hoogte

  Hoe lang is Elon Gold? Nou, de hoogte van Elon Gold is ongeveer 1.71 m (vergelijk met de hoogte van Elon Musk van 1.71 m).

  Wat is de leeftijd van Elon Gold?

  Elon Gold is geboren in 1970-09-14, terwijl Elon Musk, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1971-06-28.

  Hoe rijk is Elon Musk - Vermogen in 2023: €176.000.000.000

  🔥 👑 🤑

  Best hot tubs under $5000

  See details

  2023 Shows like Pretty little liars

  See details

  Best shows like Queen of the south

  See details

  Write for us + Fashion

  See details

  Lifestyle write for us

  See details

  Top-10 Shows like Over the garden wall

  See details

  Choosing the best One Shoulder Sports Bra

  See details

  Most exciting TV Shows like Bones

  See details

  Best TV shows like Castle

  See details

  Shaq car collection

  See details

  TOP-20

  Celebrities Net Worth

  Gary Glitter

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Damian Emiliano Martinez Romero

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Blueface

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Agnetha Faltskog

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Brigitte Bardot

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Chris Bumstead

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Acun Ilicali

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Katherine Kelly Lang

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Barry Gibb

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Hunter Tylo

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Priscilla Presley

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Guy Pearce

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Vanessa Carlton

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Eckhart Tolle

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Evan Peters

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  June Carter Cash

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Jacqueline Gold

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Harry Belafonte

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Eduardo Saverin

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Lewis Capaldi

  12 comments

  News

  News archive

  1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »