Giorgio Locatelli Καθαρή αξία 2023

Περιεχόμενα

Giorgio Locatelli Καθαρή αξία 2023 Giorgio Locatelli

Giorgio Locatelli

Υψος1.8 m.Giorgio Locatelli Υψος - 1.8m.
Γενέθλια1963-04-07Giorgio Locatelli Γενέθλια: 1963-04-07
ΓένοςMaleGiorgio Locatelli Γένος - Male
ΕπάγγελμαChefGiorgio Locatelli - Ένα από τα πλουσιότερα
βάρος75 kgGiorgio Locatelli βάρος - 75 kg

Τι είναι η Καθαρή αξία Giorgio Locatelli το 2023

Giorgio Locatelli Ετήσιος μισθός 2023

Σύμφωνα με τα στατιστικά του EmergeSocial.net, το 2023 Giorgio Locatelli η καθαρή αξία θα αυξηθεί σε περίπου $ 5.100.000. Αυτή είναι μια σχετικά υψηλή καθαρή αξία σε σύγκριση με άλλες Chef.

Giorgio Locatelli, πόσα κερδίζει ο γνωστός κριτής του MasterChef; Ανακαλύπτουμε τα πάντα για τον πλούτο του γνωστού κριτή MasterChef Italia, περήφανου ιδιοκτήτη κάποιων εστιατορίων με αστέρια (και σίγουρα πολύ προσοδοφόρα!).

Χάρη στη συμμετοχή του στο MasterChef ως κριτής, έχει γίνει ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας στη χώρα μας. Μιλάμε για τον Τζόρτζιο Λοκατέλι, γνωστό σεφ και πλέον και VIP χάρη στη συμμετοχή του στο διάσημο μαγειρικό talent show.

Από το 2019, και επίσης κατά την τρέχουσα έκδοση του προγράμματος, ο Locatelli ενώνεται με τους συναδέλφους του Canavacciuolo και Barbieri, αφού αντικατέστησε την Antonia Klugman.

Αλλά πόσα κερδίζει ο Giorgio Locatelli; Πολλοί αναρωτιούνται, δεδομένης της φήμης του σεφ ως εστιάτορα, αλλά και ως τηλεοπτική προσωπικότητα. Ας προσπαθήσουμε να το μάθουμε μαζί.

Giorgio Locatelli: βιογραφικά στοιχεία και ιδιωτική ζωή

Πριν μάθουμε πόσα κερδίζει ο Τζόρτζιο Λοκατέλι από την επιχείρησή του με εστιατόρια και τη συμμετοχή του σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, ας μάθουμε λίγα περισσότερα για αυτόν.

Ο Locatelli κατάγεται από την επαρχία Varese: γεννήθηκε στο Corgeno στις 7 Απριλίου 1963. Ο σεφ προέρχεται από οικογένεια εστιατορίων: οι γονείς του ήταν στην πραγματικότητα υπεύθυνοι εστιατορίου.

Ο σεφ λοιπόν ακολούθησε τα βήματα της μητέρας και του πατέρα του, αλλά έκανε μια μάλλον δραστική επιλογή. Μάλιστα, αποφάσισε σε μικρή ηλικία να εργαστεί στο εξωτερικό. Αφού δούλεψε στην Ευρώπη, ο Giorgio Locatelli μετακόμισε στην Αγγλία και ήταν εδώ που άνοιξε ένα γνωστό εστιατόριο.

Μιλάμε για το Locanda Locatelli, που βρίσκεται στο Λονδίνο και διαθέτει το πολυπόθητο αστέρι Michelin.

Ο γνωστός σεφ είναι συνδεδεμένος με τον συνεργάτη του Plaxy Exton για περισσότερα από 30 χρόνια. Μετά από έναν αρραβώνα τριών ετών, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1995. Την επόμενη χρονιά, γεννήθηκε η κόρη του ζευγαριού, Margherita Locatelli.

Giorgio Locatelli: η καριέρα που του εξασφάλισε μια εκπληκτική περιουσία

Προφανώς, τα κέρδη του Giorgio Locatelli είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ μακράς και γόνιμης καριέρας. Όπως αναφέρθηκε, ο σεφ έφυγε από την Ιταλία για να εργαστεί σε όλη την Ευρώπη.

Στο βιογραφικό του, ο Giorgio μπορεί να υπερηφανεύεται για μια συνεργασία με το διάσημο ξενοδοχείο Savoy στο Λονδίνο, καθώς και με το παριζιάνικο εστιατόριο Laurent alla Tour d'Argent.

Επέστρεψε στο Λονδίνο για να εργαστεί στο εστιατόριο Olivo και στη συνέχεια άνοιξε το δικό του εστιατόριο.

Προς το παρόν, είναι ιδιοκτήτης όχι μόνο της περίφημης Locanda στο Λονδίνο, αλλά και της Ronda Locatelli, που άνοιξε στο Ντουμπάι.

Giorgio Locatelli, πόσα κερδίζει ο γνωστός κριτής MasterChef: τεράστια περιουσία

Λοιπόν, πόσα κερδίζει ο Giorgio Locatelli; Προφανώς, είναι αδύνατο να καθοριστεί ένα ακριβές μηνιαίο εισόδημα, αλλά ο διάσημος σεφ κερδίζει ένα πραγματικά τεράστιο ποσό.

Τα εστιατόρια του, συγκεκριμένα το Locanda Locatelli, φιλοξενούν VIP και διασημότητες καθημερινά. Επομένως, οι τιμές του εστιατορίου είναι αρκετά υψηλές.

Μεταξύ των θαμώνων του, τελικά, το Locatelli υπερηφανεύεται επίσης για τον Βασιλιά Κάρολο της Αγγλίας.

Φαίνεται ότι αυτό το εστιατόριο μπορεί να κερδίσει έως και &£8 εκατομμύρια κάθε χρόνο, με εκτιμώμενο κέρδος 10%. Σε αυτές τις απολαβές, φυσικά, πρέπει να προστεθούν και αυτές της Ronda Locatelli. Δυστυχώς, τα έσοδα αυτού του εστιατορίου δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το εστιατόριο σίγουρα μπορεί να κερδίσει ένα εξίσου μεγάλο ποσό.

Τέλος, ο Giorgio Locatelli μπορεί να βασιστεί στο cachet που εγγυάται το MasterChef, ένα πρόγραμμα για το οποίο παίζει τον ρόλο του κριτή, όπως ήδη αναφέρθηκε.

Ένα πακέτο που θα πρέπει να είναι περίπου 400.000 ευρώ κάθε χρόνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην δικαστής του προγράμματος Carlo Cracco πριν από μερικά χρόνια.

Πόσα χρήματα βγάζει το Giorgio Locatelli

Σύμφωνα με τα στατιστικά μας (ενημερώθηκαν 09/06/2023), η ακριβής και πλήρης αξία του μισθού Giorgio Locatelli δεν αποκαλύπτεται, αλλά το εισόδημα Giorgio Locatelli σε 2023 είναι (ή ήταν προηγουμένως) έτσι ώστε η καθαρή αξία του Giorgio Locatelli είναι περίπου 5.100.000.

Giorgio Locatelli Η καθαρή αξία είναι κοντά σε αυτό ένα από τα ακόλουθα άτομα:

Giorgio Locatelli wiki και βιογραφικό

Γεννημένος 1963-04-07, ο Giorgio Locatelli είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά Chef, όπως . Η δημοτικότητα του Giorgio Locatelli έχει αυξηθεί γρήγορα και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Instagram, YouTube και Tiktok.

Πρέπει ακόμα να ενημερώσουμε τις πληροφορίες για το Giorgio Locatelli Plaxy - αλλά σίγουρα, όντας ελκυστικός Male, σχεδόν 1.8 ψηλός, ο Giorgio Locatelli μπορεί να επιλέξει έναν κατάλληλο σύντροφο (μάλλον είναι ένας από τους διάσημους Chef ως Καλά).

Giorgio Locatelli Plaxy

Από τις 09/06/2023, δεν έχουμε αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον {σύζυγο} του Giorgio Locatelli. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2023.

Πόσο ύψος είναι το Giorgio Locatelli;

Από όσο γνωρίζουμε, το Giorgio Locatelli είναι σχεδόν 1.8 ψηλό. Όπως συμβαίνει συνήθως, το ύψος του Giorgio Locatelli αλλάζει με το χρόνο αργά.

Τι είναι η εθνικότητα Giorgio Locatelli;

Ίσως είναι καλύτερο να πούμε ότι είναι ανάμεικτο. Η εθνικότητα Giorgio Locatelli δεν είναι αυτό που αναφέρεται συχνά στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

Είναι ψεύτικες οι γυμνές φωτογραφίες του Giorgio Locatelli;

Δεν έχουμε επιβεβαίωση ότι ο χρήστης Giorgio Locatelli εμφανίστηκε γυμνός. Πιθανώς, τα γυμνά του Giorgio Locatelli είναι ψεύτικα ή ίσως έχουν διαρρεύσει.

Giorgio Locatelli οικογένεια

Από τις 09/06/2023, δεν έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την οικογένεια Giorgio Locatelli (εκτός από ορισμένα γεγονότα που περιγράφονται στο κύριο κείμενο σχετικά με το Giorgio Locatelli).

Τι συνέβη με το Giorgio Locatelli;

Εδώ είναι Ειδήσεις σχετικά με το Giorgio Locatelli στις 09/06/2023.

Πότε γεννήθηκε ο Giorgio Locatelli;

Giorgio Locatelli γεννήθηκε στις 1963-04-07 🎂.

Giorgio Locatelli ηλικία

Από τις 09/06/2023, η ηλικία του Giorgio Locatelli είναι 60.

Ο Giorgio Locatelli είναι ακόμα ζωντανός;

Ευτυχώς, ο χρήστης Giorgio Locatelli είναι ακόμα ζωντανός (από τις 09/06/2023) και είναι 60 ετών. Λάβετε υπόψη όμως ότι το datadabe ενημερώνεται πάντα με κάποια καθυστέρηση.

'\'\'' Ελληνικά

Ίδια κεφάλαια Giorgio Locatelli - μισθός σε 2023: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Melisa Schaufeli

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »