Change language

Marco Mengoni Omaisuus 2023

Sisällys

Marco Mengoni Omaisuus 2023 Marco Mengoni

Marco Mengoni

Korkeus1.88 (6′2″)Marco Mengoni Korkeus - 1.88.
Syntymäpäivä1988-12-25Marco Mengoni Syntymäpäivä: 1988-12-25
SukupuolimaleMarco Mengoni Sukupuoli - male
AmmattiItalian singerMarco Mengoni - Yksi rikkaimmista Singers
Paino75 kg (165 lbs)Marco Mengoni Paino - 75 kg

Marco Mengoni Wiki ja bio

Syntymä 1988-12-25, Marco Mengoni on ehdottomasti yksi tunnetuimmista male singers, kuten Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Marco Mengoni sai suosiota myös sosiaalisen median avulla: Instagram, YouTube ja TikTok.

Marco Mengoni Omaisuus: 2023 päivitys

2023 Marco Mengoni Omaisuus ja palkka

 EmergeSocial.net tilastojen ja muiden avoimien lähteiden mukaan vuonna 2023 Marco Mengoni omaisuus arvioidaan olevan noin $ 5.100.000 - hyvä singers.

Ääni, joka tuli italialaisten sydämeen, on Marco Mengoni, X Factorin kolmannen painoksen voittaja, joka, toisin kuin monet hänen kollegansa, onnistui ohjelman voittamisen jälkeen vahvistamaan itsensä albumi toisensa jälkeen, laulu toisensa jälkeen, ja hänestä tuli todellinen italialaisen popin ikoni. Mennään löytää joitakin mielenkiintoisia faktoja hänen elämästään!

Kuka on Marco Mengoni: elämäkerta

Aloitetaanpa laulajan identtisyydestä: kuinka vanha Marco Mengoni on? Syntynyt Ronciglionessa, Viterbon maakunnassa, 25. joulukuuta 1988, uransa aikana hänestä tulee maamerkki paitsi musiikillisen lahjakkuutensa myös kauneutensa vuoksi. Tosin yksi myytti on syytä kumota välittömästi! Monet luulevat, että taiteilija on todellinen huippu, mutta itse asiassa Marco Mengonin pituus on 188 cm.

Hänen lapsuuttaan leimaa jo varhaisvuosista lähtien hänen intohimonsa musiikkiin, joka kehittyi myös hieman sattumalta. Itse asiassa, kun hän oli vain 14-vuotias, hän kirjoittautui koulun rinnalla olevaan laulukouluun, ja hänen opettajansa oli se, joka heti tarttui pojan lahjakkuuteen ja otti hänet mukaan laulukvintettiin, jonka kanssa hän alkoi esiintyä iltaisin muutamassa klubissa.

Muutamaa vuotta myöhemmin olisi vuorossa hänen soolouransa alku, mutta ehkä kaikki eivät tiedä, että näinä vuosina Marco Mengoni oli lihava! Laulaja painoi 17-vuotiaana lähes kaunottaren 100 kiloa, ja flunssa sai hänet tekemään päätöksen yrittää laihduttaa. Kun häntä katsoo nykyään, ei varmasti olisi vaikeuksia sanoa, että tavoite saavutettiin!

19-vuotiaana tuli päätös muuttaa Roomaan, jossa Marco jatkaisi opintojaan kielten yliopistossa ja jatkaisi suuren intohimonsa vaalimista musiikkia kohtaan. Juuri vuonna 2009 Mengoni päättää osallistua X Factor Italian kolmannen painoksen castingiin. Ja loppu on historiaa...

Mitä Marco Mengoni tekee nykyään? Oman podcastinsa Il Riffin tähtenä hän on edelleen yksi Italian rakastetuimmista ja arvostetuimmista laulajista. Vuonna 2021 hän julkaisi uuden albumin Materia (Maa), joka on ensimmäinen osa paljon laajemmasta projektista, jota täydennetään kahdella muulla levyllä tulevina vuosina. Toinen, vuonna 2022 julkaistu levy on Materia (Skin). Se on alkupala hänen paluustaan Sanremoon vuonna 2023.

Marco Mengoni: yksityiselämä

Yksityiselämästään aina hyvin kainosti puhuva Marco haluaa määritellä itsensä ihmiseksi siinä missä muutkin, joka tekee virheitä, voittaa, häviää, kärsii ja iloitsee. Itse asiassa, jos se olisi hänestä kiinni, hän tuntisi itsensä aivan tavalliseksi ihmiseksi, "jos minulla vain olisi epämääräinen käsitys siitä, mitä se tarkoittaa". 

Hyvin läheinen perheensä kanssa Marco on perinyt aloitekykynsä ja halunsa antaa kaikkensa isältään Fabriziolta, joka, kuten laulaja on todennut lukuisissa haastatteluissa, on aina tehnyt kaikkensa pitääkseen perheen koossa ja seisonut rakkaidensa ja ainoan poikansa rinnalla. Isoisä Sestiliolta taas tulee intohimo ruoanlaittoon ja perinteisiin. Ajatella, että juuri häneltä Marco oppi tekemään ricottaa ja mozzarellaa!

Mitä tulee hänen rakkauselämäänsä, taiteilijan ympärillä pyörii monia kysymyksiä. Ennen kaikkea monet fanit ihmettelevät, onko Marco Mengoni kihloissa, mutta laulaja ei ole koskaan vuotanut luottamuksellisia tietoja, joten käytännössä mitään ei tiedetä sen enempää hänen aiemmista rakkauksistaan kuin mahdollisista nykyisistä liekeistäänkään. Ja ajatella, että jokin aika sitten oli huhuja Marcosta ja todennäköisestä avoliitosta... Mutta mitä voi loppujen lopuksi odottaa ihmiseltä, joka ei kestä olla juorujen keskipisteenä ja puhua lehdille?

Toinen kysymys, jota kaikki kysyvät, on seuraava. Onko Marco Mengoni homo? Tähänkään ei tunnu saavan vastausta, vaikka laulajalta on kuulunut monia epäselviä lausuntoja.

Marco Mengonin nettovarallisuus

Jotta ymmärtäisimme parhaiten Marco Mengonin menestystä, voimme antaa numeroiden puhua puolestaan: kuusikymmentä platinalevyä, kolme kultalevyä ja yli 3,7 miljoonaa myytyä kappaletta hänen uransa aikana.

Kun hän allekirjoitti sopimuksen Sonyn kanssa menestyttyään X Factorissa, amerikkalainen jättiläinen takasi hänelle 300 000 euron arvoisen sopimuksen; hänen valtavan menestyksensä ja myyntimääränsä huomioon ottaen voimme olettaa Viterbosta kotoisin olevan laulajan omaisuuden olevan kuusinumeroinen.

Sanremon festivaaleille osallistumisesta kilpaileville laulajille tarjotaan 48 000 euron suuruinen kulukorvaus.

On vielä muutakin. Itse asiassa Marco Mengonin liikevaihto vuonna 2021 oli 893 000 euroa ja voitto 101 000 euroa (+36,49 % vuoteen 2020 verrattuna) hänen yrityksensä "No comment" kanssa. Mengonin yritys käsittelee mitä tahansa kiinteistö- ja huonekalubisnestä, mutta myös julisteiden, tarrojen, kirjojen, levyjen ja muun muassa italialaisen musiikin suurmiehille suunnatun tuotannon ja levityksen.

Tiesitkö, että...

  • Marco vihaa syvästi syntymäpäiväänsä, joka osuu juuri joulukuun 25. päivään. Syy? Koska se on jouluna, hän ei pääse koskaan juhlimaan ystäviensä kanssa.
  • Sen sijaan hän rakastaa tennistä, lomailua Apuliassa (vaikka hän rakastaa Roomassa olemista), ratsastusta, ruoanlaittoa ystäville ja kissoja.

Marco Mengoni Omaisuus on samanlainen kuin:

Marco Mengoni kumppani

Alkaen 25/09/2023 puoliso Marco Mengoni näyttää olevan unknown.

Kuinka pitkä on Marco Mengoni?

Marco Mengoni on 1.88 pitkä. Tietysti Marco Mengoni:n korkeus muuttuu hitaasti ajan myötä.

Ihmiset, joilla on samanpituinen:

Mikä on Marco Mengoni paino?

Vuodesta 2023 Marco Mengoni painaa noin 75 kg.

Mitä käyttäjälle Marco Mengoni tapahtui?

Tarkista viimeisimmät uutiset aiheesta Marco Mengoni täältä.

Katso myös: kuuluisat ihmiset, joiden nimi on Marco

Milloin Marco Mengoni syntyi?

Marco Mengoni syntyi 1988-12-25 🎂.

Marco Mengoni ikä

25/09/2023 alkaen Marco Mengoni ikä on 34.

Onko Marco Mengoni vielä elossa?

Onneksi Marco Mengoni on edelleen elossa (25/09/2023 alkaen) ja on 34 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Marco Mengoni ja Marco Andretti

Marco Andretti on yksi tunnetuimmista athletes.

Marco Andretti vs Marco Mengoni

Marco Andretti nettoarvo 2023

Toisin kuin Marco Mengoni, 25/09/2023 Marco Andretti nettovarallisuus on noin $ 20.000.000 vuonna 2023.

Marco Andretti korkeus

Kuinka pitkä Marco Andretti on? No, Marco Andretti korkeus on noin 1.73 (vertaa korkeuteen Marco Mengoni 1.88).

Mikä on Marco Andretti ikä?

Marco Andretti syntyi 1987-03-13, kun taas Marco Mengoni, kuten yllä mainittiin, syntyi 1988-12-25.

Kuinka rikas on Marco Mengoni - Omaisuus 2023ssa: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Janne Uoti

Celebrities Net Worth

Stjepan Hauser

Celebrities Net Worth

Jeff Beck

Celebrities Net Worth

Robbie Williams

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Ruth Buzzi

Celebrities Net Worth

PewDiePie

Celebrities Net Worth

Faye Resnick

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »