Change language

Jeroen Rietbergen Omaisuus 2023

Sisällys

Jeroen Rietbergen Omaisuus 2023 Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen

Korkeus1.8 m.Jeroen Rietbergen Korkeus - 1.8m.
Syntymäpäivä1971-04-19Jeroen Rietbergen Syntymäpäivä: 1971-04-19
SukupuoliMaleJeroen Rietbergen Sukupuoli - Male
AmmattiMusicianJeroen Rietbergen - Yksi rikkaimmista
Paino80 kgJeroen Rietbergen Paino - 80 kg

Mikä on Jeroen Rietbergen:n nettovarallisuus vuonna 2023

Jeroen Rietbergen Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Jeroen Rietbergen nettovarallisuus kasvaa noin $ 9.500.000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin Musicianihin.

Hän herätti kiinnostuksensa musiikkiin, kun hän oli lapsi. 10-vuotiaana hän päätti jalkapallosta, pesäpallosta tai muista ulkopeleistä huolimatta oppia pianotunnit ja saavuttaa siinä täydellisyyden. Hän rakasti musiikkia enemmän kuin opiskelua.

Hän suoritti ensin toisen asteen koulutuksensa Rotterdamin tanssiakatemiassa, joka tunnetaan myös nimellä Havo musiikista ja tanssista.

elämäkerta

Sitten hän meni Rotterdamin konservatorioon vuonna 1989. Valitettavasti hän ei kuitenkaan lopettanut opintojaan ja joutui jättämään instituutin virallisesti kahden vuoden jälkeen. Hänet erotettiin, koska hänellä oli vähemmän kiinnostusta opiskeluun ja hän vietti enemmän aikaa erilaisten instrumenttien koskettimien soittamiseen. Tämän jälkeen hän ei jatkanut opintojaan ja aloitti työskentelyn muusikkona.

Musiikkimaailmaan tultuaan Jeroenia ei ole koskaan havaittu perheensä kanssa punaisen maton tapahtumassa. Hän pitää edelleen menestyksekkäästi perhetietonsa salassa tiedotusvälineiltä. Kaikki Jeroenin jakamat tiedot liittyvät hänen uraansa ja suhteeseensa Linda De Molin kanssa.

Hänen on usein nähty viettävän aikaa Lindan ja hänen lastensa kanssa. Näyttää siltä, ​​​​että hän on vähemmän yhteydessä vanhempiinsa ja sisaruksiinsa ja enemmän Lindaan ja hänen perheeseensä. Kerromme lisää hänen perhetaustastaan ​​heti, kun hän kertoo jotain perheestään.

Pian päätettyään olla jatkamatta opintojaan Jeroen aloitti työskentelyn sessimuusikkona useissa osavaltion yhtyeissä. Hän teki yhteistyötä myös suositun hollantilaisen laulajan Rick DeViton kanssa vuonna 1994. Tuolloin Jeroen toimi laulajana ja kosketinsoittajana.

Vuonna 1995 hän aloitti työskentelyn Ruth Jacottin bändissä ja työskenteli kosketinsoittajana kaksi vuotta.

Vuonna 1997 hän julkaisi albumin For the Love Of You yhteistyössä Candy Dufferin kanssa. Yhteistyönsä aikana Candy Dufferin kanssa hän esiintyi paljon erilaisissa konserteissa Euroopassa, Japanissa ja Amerikassa.

Voit kertoa urastaan ​​lyhyesti, että hän on työskennellyt Marco Borsaton, Jan Akkermanin, Paskal Jacobsenin ja monien muiden kanssa. Yhä tehokkaammin työssään hän aloitti musiikkialbumien tuotannon ja vuonna 2009 hän toimitti musiikin elokuvaan Back To the Coast, jossa hänen tyttöystävänsä Linda De Mol näytteli pääroolia.

Vuodesta 2010 vuoteen 2022 hänellä oli sopimus kosketinsoittajana ja bändinjohtajana The Voice of Holland -ohjelmassa, josta hän erosi tammikuussa 2022.

Suhteen tila

Jeroenilla oli suhde hollantilaisen näyttelijän Linda De Molin kanssa yli kymmenen vuoden ajan. Sekä Linda että Jeroen ilmoittivat virallisesti rakkauselämästään vuonna 2007 ja heillä oli hyvä elämä toistensa kanssa tammikuuhun 2022 asti. 18. tammikuuta 2022 Jeroenin erottua The Voice of Holland -ohjelmasta Linda jakoi virallisella verkkosivustollaan Linda.nl salaisuuden. että hänellä ei ole enää suhdetta kumppaninsa Jeroeniin.

Syy Lindan lausunnolle johtuu The Voice Of Hollandin henkilökunnan Jeroenia kohtaan esittämästä nöyryyttävästä väitteestä seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Lindasta puheen ollen, hän on ollut jo kahdesti naimisissa ja kahden lapsen äiti. Linda ei koskaan mennyt naimisiin hänen kanssaan solmittuaan suhteen Jeroenin kanssa. Mutta molemmat on nähty yhdessä juhlimassa 25. joulukuuta 2021.

Jeroen Rietbergen nyt

Tämä erinomainen henkilö on saavuttanut elinaikanaan paljon arvoa ja tunnustusta poikkeuksellisten taitojensa ansiosta. Häntä ei ole koskaan aiemmin naurettu työnsä, elokuvien tai televisio-esiintymisen vuoksi. Koska Jeroen on kuitenkin jättänyt The Voice of Hollandin, näyttää siltä, ​​että 2022 ei ole hänelle hyvä vuosi tällä kertaa.

15. tammikuuta ohjelman bändinjohtaja Jeroen ilmoitti eroavansa. Jeroenia syytettiin vakavasti seksuaalisesta väärinkäytöksestä ja seksuaalisesta kanssakäymisestä ohjelman naisten kanssa; seurauksena hän päätti poistua ohjelmasta.

Ei vain se, vaan myös toinen tarina hänestä on kiertänyt mediassa: Hänen entinen tyttöystävänsä Linda De Mol paljasti, ettei hän asu enää Jeroenin kanssa.

Molemmat tarinat ovat johtaneet ankaraan Jeroeniin kohdistuvaan kritiikkiin ja herättäneet lukuisia kysymyksiä, joihin Jeroenin on vastattava.

Faktoja Jeroen Rietbergenistä

  • Jeroenin entinen tyttöystävä Linda De Mol on The Voice of Holland -ohjelman luojan sisar.
  • Hän ei käytä sosiaalisen median tiliä pitääkseen yhteyttä faneihinsa.
  • Hänen maineensa auttoi häntä pääsemään Wikipediaan.
  • Vuonna 2014 hän voitti Buma Film Music Award -palkinnon musiikin tuottamisesta elokuvaan Gooische Vrouwen 2.
  • Vuonna 2015 hänet palkittiin jälleen Gooische Vrouwen 2 -elokuvasta.
  • Hän pitää mielellään englantilaisista puvuista. 

Kuinka paljon rahaa Jeroen Rietbergen tienaa

Tilastojemme (päivitetty 10/06/2023) mukaan palkan Jeroen Rietbergen tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Jeroen Rietbergen tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Jeroen Rietbergen nettovarallisuus on noin 9.500.000.

Jeroen Rietbergen Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Jeroen Rietbergen Wiki ja bio

Syntynyt 1971-04-19, Jeroen Rietbergen on ehdottomasti yksi tunnetuimmista Musician, kuten . Jeroen Rietbergen:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Jeroen Rietbergen Linda De Mol - mutta varmasti, koska on viehättävä Male, melkein 1.8 pitkä, Jeroen Rietbergen voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista Musician hyvin).

Jeroen Rietbergen Linda De Mol

Meillä ei ole 10/06/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Jeroen Rietbergen Linda De Molsta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Jeroen Rietbergen

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Jeroen Rietbergen on melkein 1.8 pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Jeroen Rietbergen 1.8 muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Jeroen Rietbergen kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Jeroen Rietbergen ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Jeroen Rietbergen alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Jeroen Rietbergen poseeraisi alasti. Luultavasti Jeroen Rietbergen alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Jeroen Rietbergen perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Jeroen Rietbergen 10/06/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Jeroen Rietbergen).

Mitä tapahtui käyttäjälle Jeroen Rietbergen

Tässä ovat Uutisia aiheesta Jeroen Rietbergen 10/06/2023.

Milloin Jeroen Rietbergen syntyi?

Jeroen Rietbergen syntyi 1971-04-19 🎂.

Jeroen Rietbergen ikä

10/06/2023 alkaen Jeroen Rietbergen ikä on 52.

Onko Jeroen Rietbergen vielä elossa?

Onneksi Jeroen Rietbergen on edelleen elossa (10/06/2023 alkaen) ja on 52 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

'\'\'' Suomalainen

Kuinka rikas on Jeroen Rietbergen - Omaisuus 2023ssa: €9.500.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Janne Uoti

Celebrities Net Worth

Stjepan Hauser

Celebrities Net Worth

Jeff Beck

Celebrities Net Worth

Robbie Williams

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Ruth Buzzi

Celebrities Net Worth

Faye Resnick

Celebrities Net Worth

Abella Danger

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »