Change language

Jeffrey Jacob Abrams Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Jeffrey Jacob Abrams

Jeffrey Jacob Abrams

Height1.71 mJeffrey Jacob Abrams height is 1.71 m
Was born in1966-06-27Jeffrey Jacob Abrams birthday is 1966-06-27
GenderMaleAs we can see, Jeffrey Jacob Abrams is a Male
ProfessionAmerican film director, producer, and screenwriterJeffrey Jacob Abrams is related to American

Mikä on Jeffrey Jacob Abrams:n nettovarallisuus vuonna 2023

Jeffrey Jacob Abrams Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Jeffrey Jacob Abrams nettovarallisuus kasvaa noin $ 350000000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin ihin.

Kuinka paljon rahaa Jeffrey Jacob Abrams tienaa

Tilastojemme (päivitetty 30/01/2023) mukaan palkan Jeffrey Jacob Abrams tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Jeffrey Jacob Abrams tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Jeffrey Jacob Abrams nettovarallisuus on noin 350000000.

Jeffrey Jacob Abrams Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Jeffrey Jacob Abrams Wiki ja bio

Syntynyt 1966-06-27, Jeffrey Jacob Abrams on ehdottomasti yksi tunnetuimmista , kuten Barry Switzer, Jerry Jones, Tom Jackson, Gary Walker, Ki-Jana Carter, . Jeffrey Jacob Abrams:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Jeffrey Jacob Abrams Spouse - mutta varmasti, koska on viehättävä Male, melkein 1.71 m pitkä, Jeffrey Jacob Abrams voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista hyvin).

Jeffrey Jacob Abrams Spouse

Meillä ei ole 30/01/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Jeffrey Jacob Abrams Spousesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Jeffrey Jacob Abrams

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Jeffrey Jacob Abrams on melkein 1.71 m pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Jeffrey Jacob Abrams 1.71 m muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Jeffrey Jacob Abrams kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Jeffrey Jacob Abrams ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Jeffrey Jacob Abrams alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Jeffrey Jacob Abrams poseeraisi alasti. Luultavasti Jeffrey Jacob Abrams alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Jeffrey Jacob Abrams perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Jeffrey Jacob Abrams 30/01/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Jeffrey Jacob Abrams).

Mitä tapahtui käyttäjälle Jeffrey Jacob Abrams

Tässä ovat Uutisia aiheesta Jeffrey Jacob Abrams 30/01/2023.

Milloin Jeffrey Jacob Abrams syntyi?

Jeffrey Jacob Abrams syntyi 1966-06-27 🎂.

Jeffrey Jacob Abrams ikä

30/01/2023 alkaen Jeffrey Jacob Abrams ikä on 56.

Onko Jeffrey Jacob Abrams vielä elossa?

Onneksi Jeffrey Jacob Abrams on edelleen elossa (30/01/2023 alkaen) ja on 56 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Joshua

Texas

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 1966-06-27, Jeffrey Jacob Abrams syntymäpäivänä! - ❤️‍? Andrew Tate on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Ralph

Sunnyvale

Eikö $ 350000000 ole liikaa? Jopa Jeffrey Jacob Abrams ?
Ethan

McKinney

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä Jeffrey Jacob Abrams on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi? - Voisin sanoa, että Andrew Tate näyttää upealta tänään. Mutta Andrew Tate mahtavaa joka päivä! ?
Kayla

Florida

56 vuotta sitten, kun Jeffrey Jacob Abrams syntyi, olin koulussa
Zachary

Arkansas

Hänen tätinsä oli käynyt Jeffrey Jacob Abrams samassa koulussa. Tarinoidensa mukaan Jeffrey Jacob Abrams oli hylkiö. Hän kartti ihmisiä, ja he kartsivat häntä. - Haaveilen nähdä Cbum kauneuden henkilökohtaisesti ?
Lauren

Anaheim

Jeffrey Jacob Abrams opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja Jeffrey Jacob Abrams hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät
Lawrence

California

On paljon lahjakkaampia kuin Jeffrey Jacob Abrams! - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Anthony Santos kuvasta
Doris

Oklahoma

Mietitkö vain, kuinka Jeffrey Jacob Abrams käyttää kaikki nämä $ 350000000?
Thomas

Hayward

Ja näin käyttäjän Jeffrey Jacob Abrams muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä - Kiitos Barry White syötteeni kauneusosuudesta ?
David

Wisconsin

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ??
Cynthia

Texas

Olen varma, että Jeffrey Jacob Abrams on homo ? - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Les Gold ?
Angela

Winston-Salem

Tapasin käyttäjän Jeffrey Jacob Abrams sen teatterin palvelusisäänkäynnillä, jossa hän näytteli. Kun kättelimme, tunsin maan tärisevän altani. Polveni tärisivät ja seisoin vain hetken sen jälkeen kun hän lähti enkä voinut liikkua. Hän on vaikuttava, ainoa ihminen, jonka olen tavannut, jolla on niin uskomaton aura! En voinut nukkua tunteja tapaamisen jälkeen Jeffrey Jacob Abrams.
Melissa

Florida

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt Jeffrey Jacob Abrams silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. Jeffrey Jacob Abrams alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Horacio Pagani kauneutta ?
Vincent

Georgia

Miksi vitussa on etusivun uutinen, kuten "toinen julkkis tuli ulos ilman pikkuhousuja, rintaliivejä, Jeffrey Jacob Abrams osoitti alaston perseensä" ja sellaista paskaa?
Debra

Austin

Miksei tämän paskan sijaan voi laittaa uutista siitä, millaiset sukkahousut tai takit ovat muodissa? - Nick Bollettieri kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Nancy

Yonkers

Jeffrey Jacob Abrams tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa.
Patricia

Orlando

? Vau, olen 1.71 m pitkä, kuten kuuluisa Jeffrey Jacob Abrams heh - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Andrew Tate:lle ?
Sara

St. Petersburg

Halusin olla myös maailmassa nuorena ?
Larry

Pembroke Pines

Isäni työskentelee viihdeteollisuudessa ja sanoo, että Jeffrey Jacob Abrams on pahamaineinen kauheasta asenteestaan työntekijöitä kohtaan, eikä hän välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Hänen työntekijöidensä on allekirjoitettava sopimus, joka kieltää heitä sanomasta mitään pahaa henkilöstä Jeffrey Jacob Abrams, jos heidät erotetaan. - Mireille Mathieu kauneus on lumoavaa
Marilyn

Santa Rosa

Mietin, onko Jeffrey Jacob Abrams veljiä tai sisaria
Douglas

Minnesota

Nämä kommentit aiheesta Jeffrey Jacob Abrams ovat typeriä ? - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Behgjet Pacolli
Katherine

Richmond

Rakas Jeffrey Jacob Abrams!
Aaron

California

Varmasti on muitakin , mutta minulle Jeffrey Jacob Abrams on TOP1 - En voi uskoa, että tämä upea Marcelo Tinelli on todellinen ?
Susan

Alabama

paatos ja näyttävä rakkaus ylellisyyteen
Michelle

San Antonio

Jos olisin Male, minulla olisi paljon enemmän rahaa kuin Jeffrey Jacob Abrams ahahah ? - ❤️❤️❤️ Anggun, sydämeni suli jälleen
Nicholas

Ohio

Vau ? Jeffrey Jacob Abrams on vaikuttava omaisuus
Roger

Washington

Jeffrey Jacob Abrams:sta ja muista kuuluisista naisista kiinnostuneet voivat vierailla heidän Instagramissaan ja hämmästyä, järkyttynyt jne. - Marie Mai! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Theresa

Connecticut

Äitini oli ystävä Jeffrey Jacob Abrams:n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset Jeffrey Jacob Abrams... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä
Walter

El Paso

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun Jeffrey Jacob Abrams nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." Jeffrey Jacob Abrams kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta. - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Santo Versace ?
Justin

Texas

Oi, Jeffrey Jacob Abrams:llani on ilmeisesti paljon rahaa!!
Terry

Georgia

Male , Jeffrey Jacob Abrams teki erittäin vaikuttavan uran - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Paloma Picasso olemme hyvissä käsissä ?
Keith

Lakewood

Jeffrey Jacob Abrams kävi koulua setäni luona. Ja hän sanoo tunnistaneensa naisen äänen radiosta. Sitä ei voinut sekoittaa mihinkään muuhun, hän muisti sen koulusta, jossa Jeffrey Jacob Abrams hän esiintyi lavalla hyvin usein
Henry

California

Rehellisesti sanottuna en sukeltaa s*t-mow paljon on Jeffrey Jacob Abrams nettoarvo tai mitä tahansa - Bountytank valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
George

Alabama

Ensinnäkin Jeffrey Jacob Abrams on kuuluisa kovasta kielestä ja sitä seuranneista skandaaleista.
Catherine

California

Rehellisesti sanottuna uskon, että Jeffrey Jacob Abrams onni on paljon enemmän vuonna {year} - Horacio Pagani hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Carolyn

Palmdale

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää Jeffrey Jacob Abrams siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen.
Steven

Murfreesboro

Kun olen 56 kuin Jeffrey Jacob Abrams ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ? - ? Voisin tuijottaa Guy Lepage ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Evelyn

California

Entä Jeffrey Jacob Abrams perhe? Kuinka he voivat?
Victoria

Texas

Veljeni kävivät koulua Jeffrey Jacob Abrams:n kanssa. He olivat ihastuneet, mutta Jeffrey Jacob Abrams antoi heille siivouksen. He olivat kiusaajia tuolloin, joten en ollut yllättynyt, että heidät hylättiin. - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Amelie Lens?
Karen

California

Isäni oli ystävä Jeffrey Jacob Abrams:n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään.

Jeffrey Jacob Abrams ja Jeffrey Keith Skilling

Jeffrey Keith Skilling on yksi tunnetuimmista Businessman.

If you’re following the latest news and events, you need to meet Jeffrey Skilling, a former businessman and convicted criminal. He was CEO of Enron Corporation and served as CEO of the company during the Enron scandal. He was later found guilty of federal offenses and then sentenced to 24 years in federal prison. In June 2020, he also reported on a fundraiser to launch an online oil and gas trading platform called Veld LLC.

{ads}

Well, how well do you know Jeffrey Skilling? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Jeffrey Skilling’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Jeffrey Skilling.

Biography and early life

Jeffrey was born in Pittsburgh, Pennsylvania. He was born on November 25, 1953 and had three other siblings. His father worked for the Illinois Valve Company and he was the sales manager there. His older brother Tom Skilling later became chief meteorologist at WGN-TV.

When he was only 16, he worked at WLXT-TV and graduated from West Aurora High School. He then received a full scholarship from Southern Methodist University in Dallas, Texas, and was also a member of the Beta Theta Pi fraternity.

He then graduated from that university in 1954 and then decided to work as a company planner for a company in Houston, Texas. But he gave up in 1977 and later decided to attend Harvard Business School, earning his MBA from Harvard Business School in 1979. He also finished in the top 5% of his class.

{ads}

He went on to become a consultant for McKinsey & Companies and also one of the youngest partners in the company’s history.

Age, size, weight and body measurement

So how old is Jeffrey Skilling in 2021 and how tall and how heavy is he? Well, Jeffrey Skilling is 67 today, August 8, 2021 and born on November 25, 1953. 9 " in feet and inches and 175 inches in centimeters tall, weighs approximately 165 pounds in pounds and 75 kg in kilograms.

Education

Jeffrey went to West Aurora High School and later, he went to Southern Methodist University on a scholarship. Then he went to Harvard Business School to do his MBA.

Personal life: dating, girlfriends, wife, kids

Jeffrey has a daughter and two sons. He had it from his first marriage, which was with Susan Long, but their marriage has ended in divorce in 1997. He lost his youngest son, John Taylor Skilling, at the age of 20 to a drug overdose in 2011. In March 2002, he married Rebecca Carter, who also worked at Enron.

{ads}

Jeffrey Skilling is gay?

no, Jeffrey Skilling is not gay because he has been married twice and has three children. Since he is living a happy married life, it is clear that he is not gay. There hasn’t been any news in the past either.

Career

While a consultant at McKinsey, Jeffrey also worked with Enron in 1987 and helped the company create a gas future natural market. He impressed Enron executives and was later hired by Lay in 1990 when he was president and CEO of Enron Finance Corp. Jeffrey soon became president of Enron Gas Services Co. and later also became CEO and general manager of Enron Capital and Trade Resources. In 1997 he was also appointed President and CEO of Enron.

The company then introduced the "mark-to-market" method recognized during its management. Thanks to its new plans, Enron has also become the largest gas and electricity wholesaler. In 2001 he was named CEO of Enron, successfully replacing Lay. But then he unexpectedly resigned on August 14, 2001, for personal reasons.

As soon as he resigned, he sold all of his shares and Lay was re-elected as CEO. Soon the company also filed for bankruptcy, and Skilling also reported the 35 cases of fraud, insider trading and many other crimes. This was tagged as the Enron scandal and was therefore sentenced to 24 years in prison.

Awards

Jeffrey Skilling is not an actor or singer, so he hasn’t won any other awards than at the Business So Far Awards.

Heritage Net, salary and income of Jeffrey Skilling in 2021

{img}

Jeffrey Skilling was once a millionaire, but as soon as he was sentenced to prison and went to prison, he began to decline his luck. Jeffrey’s estimated net worth is around $600,000 in 2021 and he made a lot of money as CEO of Enron.

Some interesting facts you need to know

  • He once compared California to the Titanic and once claimed that his company was good and on the side of angels. 
  • He also raised money for another company in 2020 while he was in prison. 
{ads}

It was one of the most famous CEOs of all time who committed the most crimes. Jeffrey is a famous person and his news comes from time to time. It had a taste of quick success and quick demise.

{ads}

Jeffrey Keith Skilling is a retired American businessman. He has been the CEO of Enron Corporation. He is known for being incarcerated due to the Enron scandal. In 2006, he was indicted on federal criminal charges regarding the Enron collapse. The Supreme Court had ordered him twenty-four years in prison.

You may know Jeffrey Skilling very well, but do you know how old and tall he is, and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Jeffrey Skilling’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Jeffrey Keith Skilling was born in Pittsburgh, Pennsylvania. He was the second son of the four children. In 1975, he obtained his Bachelor of Applied Science from Southern Methodist University. He received a 100% scholarship to study at Southern Methodist University. Later he changed his stream from engineering to business. In 1979, he completed his MBA from Harvard University. He was in the top five percent of his class. After graduation, he began working for McKinsey & Energy and chemical consulting company.

Personal life

Jeffrey Skilling has two sons and a daughter from his first marriage. Their marriage ended in divorce in 1997. The youngest son, named John Taylor "JT "Skilling, defeated on February 3, 2011, due to an overdose of the drug at the young age of 20 at his residence in Santa Ana, California. In March 2002, he married Rebecca Carter, who has been a secretary to the board at Enron. He has a younger brother named Tom Skilling, who has worked as a meteorologist at WGN-TV in Chicago.

Due to his scandal at Enron, he was fined $45 million and imprisoned for 24 years, four-months of a prison sentence in Waseca, Minnesota. He was later transferred to a prison in Colorado. In 2013, one of the federal judges at that prison reduced the sentence period by ten years. With this release of charges, he withdrew his appeals. In 2014, he was transferred to another prison in Alabama. That prison has a minimum level of security. Realizing his good behavior, his lawyer, named Daniel Petrocelli, shortened the reduction of his sentence period and made efforts so that he could be released by 2017.

Jeffrey was inspired by the book "The Selfish Gene", written by Richard Dawkins. It had been his favorite book. The knowledge that the book provided laid the foundation for his "management philosophy." He liked the Darwinian vision of what is behind the workings of this world. He believed that fear and money were the things that inspired people. Upon learning of this, Dawkins told the media that Jeffrey misunderstood the knowledge provided in the book. He distanced himself from both him and the Enron company. He also said that this book has never mentioned that selfishness is the way to get ahead in life and business.

Age, height and weight

Born on November 25, 1953, Jeffrey Skilling is 67 years old as of today, August 9, 2021. His height is 5 feet and 9 inches and its weight is 75 kg.

Career

In 1990, Jeffrey was hired by Kenneth Lay to work at Enron Corp. In 1991, he served as president of Enron Gas Services Company. In 1997, he was promoted to CEO of the company. Skilling devised an aggressive investment strategy that made the company the largest electricity and gas wholesaler. It had traded about $27 billion in a single quarter. He had been appointed "CEO" of the company and replaced Kenneth Lay in 2001.

Both Lay and Skilling were found guilty of a massive fraud they committed in connection with the collapse of this company in 2001.

Awards & Achievements

There are no awards to your name. Enron recorded expected future earnings as actual earnings to expand its share price. In August 2001, it was among California’s energy crises. He suddenly resigned and sold $60 million worth of Enron stock. In December 2001, the company declared bankruptcy. The Enron bankruptcy has been considered the largest crime in the entire history of the United States.

Net worth & Jeffrey Skilling Salary in 2021

{img}

Jeffrey Skilling is a former CEO of Enron Corporation. As of August 2021, he has an estimated net worth of $600,000. Between 2000 and 2001, he had earned more than $130 million in the form of his annual salary and bonuses. He was indicted in 2006 on several federal criminal charges that led to the financial collapse of his company "Enron."

Jeffrey Skiing is known for his multiple financial scandals that eventually led to the destruction of his professional and personal life. When he was at the peak of his career, he had been one of the highest-earning CEOs in the world. But greed for money had spoiled his whole life. Not only did it face financial setbacks, but 20,000 employees also lost their jobs and thousands of investors lost billions of hard-earned dollars at the company.Jeffrey Keith Skilling vs Jeffrey Jacob Abrams

Jeffrey Keith Skilling nettoarvo 2023

Toisin kuin Jeffrey Jacob Abrams, 30/01/2023 Jeffrey Keith Skilling nettovarallisuus on noin $ 600000 vuonna 2023.

Jeffrey Keith Skilling korkeus

Kuinka pitkä Jeffrey Keith Skilling on? No, Jeffrey Keith Skilling korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Jeffrey Jacob Abrams 1.71 m).

Mikä on Jeffrey Keith Skilling ikä?

Jeffrey Keith Skilling syntyi 1953-11-25, kun taas Jeffrey Jacob Abrams, kuten yllä mainittiin, syntyi 1966-06-27.

Kuinka rikas on Jeffrey Jacob Abrams - Nettovarallisuus 2023ssa: €350000000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »