Change language

Eric Bana Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Eric Bana

Eric Bana

Height1.89Eric Bana height is 1.89
Was born in1968-08-09Eric Bana birthday is 1968-08-09
GendermaleAs we can see, Eric Bana is a male
ProfessioncelebritiesEric Bana is related to

Mikä on Eric Bana:n nettovarallisuus vuonna 2023

Eric Bana Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Eric Bana nettovarallisuus kasvaa noin $ 45.000.000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin celebritiesihin.

Kuinka paljon rahaa Eric Bana tienaa

Tilastojemme (päivitetty 07/02/2023) mukaan palkan Eric Bana tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Eric Bana tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Eric Bana nettovarallisuus on noin 45.000.000.

Eric Bana Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Eric Bana Wiki ja bio

Syntynyt 1968-08-09, Eric Bana on ehdottomasti yksi tunnetuimmista celebrities, kuten Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . Eric Bana:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Eric Bana Spouse - mutta varmasti, koska on viehättävä male, melkein 1.89 pitkä, Eric Bana voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista celebrities hyvin).

Eric Bana Spouse

Meillä ei ole 07/02/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Eric Bana Spousesta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Eric Bana

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Eric Bana on melkein 1.89 pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Eric Bana 1.89 muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Eric Bana kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Eric Bana ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Eric Bana alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Eric Bana poseeraisi alasti. Luultavasti Eric Bana alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Eric Bana perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Eric Bana 07/02/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Eric Bana).

Mitä tapahtui käyttäjälle Eric Bana

Tässä ovat Uutisia aiheesta Eric Bana 07/02/2023.

Milloin Eric Bana syntyi?

Eric Bana syntyi 1968-08-09 🎂.

Eric Bana ikä

07/02/2023 alkaen Eric Bana ikä on 54.

Onko Eric Bana vielä elossa?

Onneksi Eric Bana on edelleen elossa (07/02/2023 alkaen) ja on 54 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

Randy

Oregon

Vau ? Eric Bana on vaikuttava omaisuus - Voisin sanoa, että Andrew Tate näyttää upealta tänään. Mutta Andrew Tate mahtavaa joka päivä! ?
Brian

Florida

Vihaan käyttäjää Eric Bana, enkä ymmärrä, miksi niin monet ihmiset ihailevat... ?
Ralph

Texas

Ja tänään olin järkyttynyt – tiesitkö, että Eric Bana nettoarvo on $ 45.000.000?! - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Andrew Tate kauneutta ?
Rachel

Winston-Salem

Rehellisesti sanottuna uskon, että Eric Bana onni on paljon enemmän vuonna {year}
Charles

Louisville

Eric Bana Uskomattoman mukavaa. Työskentelin hänen kanssaan ja hän kertoi aina parhaat tarinat. Kun hän sai tietää, että olin suuri Star Wars -fani, hän käski minun tuoda kaiken, mitä halusin, ja allekirjoitti sen puolestani. - En voi uskoa, että tämä upea Cbum on todellinen ?
Paul

Arizona

Eric Bana tuli kerran äitinsä kanssa. Hänen uransa oli huipussaan. Hänellä oli päällään lippalakki ja aurinkolasit, eikä hän ollut ajeltu, mutta tunnistin hänet joka tapauksessa
Natalie

Pomona

Varmasti on muitakin celebrities, mutta minulle Eric Bana on TOP1 - Anthony Santos! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Carol

Boston

Serkkuni oli Eric Bana:n suuri fani ja tapasi hänet kerran konsertissa. Hän näytti Eric Bana t-paitansa, jonka hän oli tehnyt itse konserttiin menoa varten. Grande kysyi "mikä tuo on?" ja nauroi hänelle päin naamaa. Hänen sisarensa tuntui kauhealta, että hänen idolinsa oli nauranut hänelle.
Lauren

Sioux Falls

Ehkä Yhdysvalloissa $ 45.000.000 on normaalia.. En tiedä - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Barry White olemme hyvissä käsissä ?
George

San Diego

54 vuotta sitten, kun Eric Bana syntyi, olin koulussa
Donna

Corona

Isäni työskentelee viihdeteollisuudessa ja sanoo, että Eric Bana on pahamaineinen kauheasta asenteestaan työntekijöitä kohtaan, eikä hän välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Hänen työntekijöidensä on allekirjoitettava sopimus, joka kieltää heitä sanomasta mitään pahaa henkilöstä Eric Bana, jos heidät erotetaan. - Les Gold kauneus on lumoavaa
Grace

California

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ??
Alexander

Alabama

Muutama vuosi sitten ystäväni isä työskenteli käyttäjän Eric Bana kanssa ohjelman kuvauksissa. Hän oli erittäin töykeä henkilökunnalle, erittäin vaativa ja epäkunnioittanut museon näyttelyitä, joissa kuvaukset tapahtuivat. - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Horacio Pagani
Brandon

Salinas

Rehellisesti sanottuna en sukeltaa s*t-mow paljon on Eric Bana nettoarvo tai mitä tahansa
Edward

Chicago

Eric Bana tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa. - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Nick Bollettieri ?
Nicholas

Tennessee

Miksei tämän paskan sijaan voi laittaa uutista siitä, millaiset sukkahousut tai takit ovat muodissa?
Alan

Illinois

Olen varma, että Eric Bana on homo ? - ❤️❤️❤️ Andrew Tate, sydämeni suli jälleen
Carl

California

Muutama vuosi sitten olimme ystäväni kanssa töissä lähellä paikkaa. missä tapahtuma, johon Eric Bana hän osallistui, pidettiin. Olin välinpitämätön häntä kohtaan, mutta ystäväni ihaili häntä. Hänellä oli kirja Eric Bana ja hän sanoi jatkuvasti, että Eric Bana auttoi häntä selviytymään ongelmistaan, lopettamaan leikkaamisen ja niin edelleen.
Alice

Alabama

Mutta... Kuinka Eric Bana ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 45.000.000 on aivan liikaa! - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Mireille Mathieu ?
Ryan

Minneapolis

Vaimoni isä harjoitteli lapsena Eric Bana:n kanssa. Hänen mukaansa tuleva Die Hard oli hyvä baseballissa, mutta hänellä oli kauhea änkytys... Sitten hän alkoi tapailla lauluvalmentajaa päästäkseen eroon vaivasta, ja loppu on historiaa.
Billy

Killeen

Eric Bana... laulutaitojen puute ei estä hänen kappaleitaan nousemasta listojen kärkeen. Tytön näytteleminen ei myöskään loista, mutta hän yrittää näytellä elokuvissa - Behgjet Pacolli valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Vincent

Bridgeport

Hänen uransa alkuaikoina monet ihmiset sanoivat, että Eric Bana hänen isänsä rahat auttoivat häntä tulemaan suosituksi.
Aaron

Louisiana

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 1968-08-09, Eric Bana syntymäpäivänä! - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Marcelo Tinelli kuvasta
Frances

Hawaii

Nämä kommentit aiheesta Eric Bana ovat typeriä ?
Adam

Florida

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt Eric Bana silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. Eric Bana alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa - Anggun kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Justin

Tennessee

paatos ja näyttävä rakkaus ylellisyyteen
Cheryl

Florida

Törmäsin käyttäjään Eric Bana, kun hän käveli jalkakäytävällä ystävänsä kanssa. Lähes ketään ei ollut lähellä, joten tein jotain, mitä en ollut koskaan tehnyt - pyysin ottamaan kuvan hänen kanssaan, koska olen suuri fani. Hänen ystävänsä yritti ottaa kuvan, mutta jostain syystä se ei onnistunut. Eric Bana Hän alkoi vitsailla siitä, ettei hän pystynyt ottamaan hyvää kuvaa, nauramaan ja olemaan hyvin rento ja vilpitön. - ? Voisin tuijottaa Marie Mai ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Jonathan

Naperville

Rakkaus rakkaus rakkaus! Eric Bana on suurin
Willie

Aurora

Miksi käyttäjällä Eric Bana on niin typerät kasvot? ? - Haaveilen nähdä Santo Versace kauneuden henkilökohtaisesti ?
Jack

Lakewood

Rakas Eric Bana!
Emma

Richmond

Isä oli lähdössä akatemiaan, kun Eric Bana yritti saada hänet osallistumaan elokuvan koe-esiintymiseen. Mutta hänen isoisänsä sanoi, että jos pojanpoika ei tekisi niin kuin hän halusi, hän ei maksaisi kesäleiristä. Eric Bana sai sitten osan Skate Townista. Isä sanoo, että hän oli niin mahtava kaveri ja heillä oli hauskaa - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Paloma Picasso:lle ?
Mark

Oregon

Oi, Eric Bana:llani on ilmeisesti paljon rahaa!!
Jeremy

Fayetteville

Isäni oli ystävä Eric Bana:n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään. - ❤️‍? Bountytank on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Harold

Milwaukee

Äitini oli ystävä Eric Bana:n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset Eric Bana... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä
Angela

El Paso

Super rento ja mukava. Olin Eric Bana naapuri ja hänellä oli tapana kutsua koko kadumme juhliinsa. Hän luultavasti teki sen, jotta kukaan ei soittaisi poliisille melun takia, mutta siitä huolimatta Eric Bana hän oli todella mukava ja viileä. - Horacio Pagani hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Peter

Georgia

Ja näin käyttäjän Eric Bana muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä
Timothy

North Carolina

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun Eric Bana nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." Eric Bana kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta. - Kiitos Guy Lepage syötteeni kauneusosuudesta ?
Diana

Alabama

Mietin, onko Eric Bana veljiä tai sisaria
Jason

Huntington Beach

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia Eric Bana:n nettoarvosta...? - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Amelie Lens?
Emily

Massachusetts

Kuten Eric Bana, isäni syntyi 1968-08-09!! ?

Eric Bana ja Eric Whitney

Eric Whitney on yksi tunnetuimmista Musician, rapper and singer.

Eric Whitney, also known as Ghostemane or Baader-Meinhof, Swearr, Limsa Lominsa or GAS, is an American rapper, musician and songwriter. Ghostemane began her musical career as a member of local hardcore punk and doom metal bands while growing up in Florida.

{ads}

After starting his career as a musician, he moved to Los Angeles, California. On SoundCloud, Ghostemane’s fusion of trap and metal earned him a following. Ghostemane’s seventh studio album, N / O / I / S / E, was highly anticipated in the underground music scene due to its strong influence from industrial and nu-metal bands and was released in 2018.

Well, how well do you know GHOSTEMANE? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about GHOSTEMANE’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, children, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about GHOSTEMANE.

Biography and early life

Eric Whitney was born in Lake Worth, Florida, April 15, 1991 to parents living in New York. Whitney was born and raised in West Palm Beach, Florida. As a teenager, he was mostly into hardcore rock music.

He studied guitar and played in a number of bands, including Nemesis and Seven Serpents. Whitney first heard rap music when he played guitar in the hardcore punk band Nemesis, where a bandmate introduced him to Memphis rap.

{ads}

Age, height, weight and body measurements

So how old is GHOSTEMANE in 2021 and how tall and how heavy is he? Well, GHOSTEMANE today, August 8, 2021, turns 30 and was born on April 15, 1991. Although she is 5′ 11″ in feet and inches and 181 cm in centimeters, she weighs about 166 pounds in pounds and 75 kg in kilograms.

Education

He graduated from high school with a good grade point average and went to college to study astrophysics. However, he went on to play in a number of doom metal bands including "Nemesis" and "Seven Serpents". Although he has a real interest in music, he also took his upbringing very seriously. Ghostemane was an academically talented boy who received consistently high grades in high school.

Eric started making money after graduating from college. He started working in a call center. Eventually he landed a high profile career. During this time, however, he was unable to extract the music from his system. He also played football in high school, claiming that his father, who died when Whitney was seventeen, practically forced him to do so.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Ghostemane’s texts are strongly influenced by philosophy and science, which has led many of his ardent fans to read books on these topics to fully understand every reference in his texts. He was having an affair with Ivy Suicide, a singer. In April 2019, however, he accused his partner of domestic violence. An injunction was issued against them and in favor of Ghostemane.

{ads}

Ghostemane began dating YouTuber and musician Poppy in October 2020. Poppy revealed the couple’s engagement on social media in July 2020.

Is Ghostemane gay?

Ghostemane was very generous with information about his personal life. If you look at the information he has given us about his love life, it is clear that he is not gay.

Professional career

Whitney worked in a number of B2B sales jobs prior to her music career. Whitney moved to Los Angeles, California in 2015 after experiencing music problems in South Florida. He also quit his job. When Whitney first met JGRXXN, he invited her to join her collective Schemaposse, which included artists such as Craig Xen and Lil Peep.

Whitney left Schemaposse in April 2016 after only one year with the group. With his song "John Dee" he released his self-produced album "Blackmage" and his first cinematic music video. Whitney soon began working with Pouya, a fellow musician from Florida. In April 2017, Pouya and Ghostemane released the "1000 Rounds" video. The video quickly went viral, with over 24 million views in August 2020.

Whitney Mercury’s song: Retrograde became more popular in 2018 when the artist group TRASH GANG edits a cartoon 1930s produced and released for this music video. Since then, the video has received over 279 million views, making it his most successful song.

In October 2018, he worked with Zubin on the song Broken. In 2018 he released his seventh studio album, N / O / I / S / E, on which he took inspiration from Heavy Metal, Nu Metal, Metallica, Marilyn Manson and Nine Inch Nails. In May 2020 he announced his new album Baader-Meinhof, a lo-fi black metal band of which he is the only member (credited as Eric Ghoste). Ghostemane created his girlfriend Poppy’s Christmas EP, A Really Poppy Christmas, which will be released in December 2020.

The topics that run through Ghostemane’s lyrics are occultism, despair, nihilism and death. He began his musical career as a guitarist in hardcore punk bands and as a drummer in doom metal bands. Bathory, a black metal band, is his biggest influence, he says. Deicide, Death, Carcass and Mayhem were among the heavy metal artists he listened to for most of his teenage years. Ghostemane is inspired by southern rap groups like Outkast and Three 6 Mafia when it comes to rap culture. He also cited Bone Thugs-N-Harmony, a Midwestern rap collective, as one of the earliest influences.

Awards

Ghostemane has not yet received any awards but has captured the attention of many people around the world.

The assets net salary and earnings Ghostemane in 2021

{img}

Ghostemane currently has approximately $600,000 in equity since 2021. He earned all this wealth through his career in the music industry. With a passion for the industry and always doing his best, there is a chance his luck will rise soon, each surpassing the $1 million mark.

{ads}

Since childhood he was the one who had a passion for music. As a child he was a huge hardcore punk fan and it’s still a very important part of his life. We look forward to the future artwork that Ghostmane will produce.

{ads}

Ghostermane is an American rapper, singer, and songwriter. His real names are Eric Whitney, and he also has another nickname, Baader-Meinhof, GASM. He started his career in 2010 and has been active to date. In her singing career, she uses instruments such as the voice and the guitar. Most of his music revolves around hip hop music. He has produced seven albums and the seventh was released in 2018 called N / O / I / S / E. It is inspired by musicians like Scarlxrd, Bones, and Suicideboys.

You may know Ghostemane very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Ghostemane’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Eric Whitney, popularly known by his professional name Ghostermane, was born on April 15 th  in Lake Worth, Florida. His parents were from New York. They later moved to West Palm Beach, where he spent his early childhood. He loved music since he was young, and when he was a teenager, he used to play hardcore punk music. He learned to play the guitar, and when it was somehow perfect, he joined different bands like Nemesis and Seven Serpents.

Ghostermane did not receive much education as his father, who was his mainstay, died when he was seventeen years old. He graduated up to the high school level. His father encouraged him to play soccer while he was in high school, although it was not his passion. His friend, who was a bandmate, introduced him to rap music, and by then he was the guitarist for his band.

Personal life

Ghostermane is currently single, as he has not revealed any information on whether he is dating. He also has no children and is primarily focused on his career. He currently resides in Los Angeles, California. He was not lucky enough to receive much education, and this inspired him to pursue his career. Safe from his musical career, Ghostermane has been a private person who keeps his personal life out of the public eye. This is the reason why it is not known who he is dating.

Age, height and weight

Born on April 15, 1991, Ghostemane is 30 years old as of today, August 9, 2021. His height is 1.78 m (5 feet 10 inches) and weighs 76 kg.

Career

After completing his high school education, Ghostermane landed a job in B2B sales. He was still making some music, although he wasn’t doing that well. He wasn’t making that much money as he was making a total of $65,000 per year, which couldn’t support his music career.

In 2015, he decided to quit his job and moved to Los Angeles, California, where he thought he would do it in his music career. In California, he met artists like JGRXXN and joined their group, which consisted of artists like Craig Xen and Lil Peep, who were already popular in that career. The group was called Schemaposse. Unfortunately, in April 2016, Schemaposse broke up, and this led to Ghostermane being left alone with no one to associate with with his music.

He was lucky enough to meet the group Suicideboys and another rapper from Florida named Pouya. . Ghostermane appeared in Pouya’s video released in April 2017 called ’1000 Rounds’, and it became so popular with over 14 million views.

He released another mixtape with Pouya and another with Zubin named Broken in October 2018. Some of his albums include; Rituals with singles like Starter Jacket, Exhumed and Swan. He currently has seven albums and his last album was released in 2018 called N / O / I / S / E. His other songs include Andromeda, John Dee, and Hades.

Awards & Achievements

Ghostermane’s greatest achievement can be described from his success in his musical career. After he was unable to continue his education, he joined the music industry, which has made him very popular. Although he has not won any awards, he has won the hearts of thousands of his fans around the world.   

Net Worth & Ghostemane’s Salary in 2021

{img}

Ghostermane has an estimated net worth of $600,000 as of August 2021. His main source of income comes from his music career. He has been featured by many popular musicians who have made him successful in his career. He also shows up at many events, increasing his total net worth. He is also popular on youtube and occasionally posts various videos, which also bring him a certain amount of income.

Ghostermane is a close musician who is doing very well in this industry. He is a hard worker and his music goes very well. At his age, he has released many albums and aspires to do even better in this career.Eric Whitney vs Eric Bana

Eric Whitney nettoarvo 2023

Toisin kuin Eric Bana, 07/02/2023 Eric Whitney nettovarallisuus on noin $ 600000 vuonna 2023.

Eric Whitney korkeus

Kuinka pitkä Eric Whitney on? No, Eric Whitney korkeus on noin 1.71 m (vertaa korkeuteen Eric Bana 1.89).

Mikä on Eric Whitney ikä?

Eric Whitney syntyi 1991-04-15, kun taas Eric Bana, kuten yllä mainittiin, syntyi 1968-08-09.

Kuinka rikas on Eric Bana - Nettovarallisuus 2023ssa: €45.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

12 comments

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeff Lynne

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

Kevin Hart

12 comments

Celebrities Net Worth

Whitney Way Thore

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Diandra DeMorrell Luker 

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Naomi Watts

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Newman

12 comments

Celebrities Net Worth

Adele

12 comments

Celebrities Net Worth

Dustin Hoffman

12 comments

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

12 comments

Celebrities Net Worth

Jake Gyllenhaal

12 comments

Celebrities Net Worth

Chuck Norris

12 comments

Celebrities Net Worth

Maitre Gims

12 comments

Celebrities Net Worth

Len Blavatnik

12 comments

Celebrities Net Worth

Celine Dion

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »