Change language

Elba Esther Gordillo Omaisuus 2023

Sisällys

Elba Esther Gordillo Omaisuus 2023 Elba Esther Gordillo

Elba Esther Gordillo

Korkeus1.65 m.Elba Esther Gordillo Korkeus - 1.65m.
Syntymäpäivä1945-02-06Elba Esther Gordillo Syntymäpäivä: 1945-02-06
SukupuoliFemaleElba Esther Gordillo Sukupuoli - Female
AmmattiMexican politicianElba Esther Gordillo - Yksi rikkaimmista
Paino75 kgElba Esther Gordillo Paino - 75 kg

Mikä on Elba Esther Gordillo:n nettovarallisuus vuonna 2023

Elba Esther Gordillo Vuosipalkka 2023

EmergeSocial.net-tilastojen mukaan 2023ssa Elba Esther Gordillo nettovarallisuus kasvaa noin $ 5.500.000. Tämä on suhteellisen korkea nettovarallisuus verrattuna muihin Mexican politicianihin.

Elba Esther Gordillo Morales on meksikolainen poliitikko, joka on vuodesta 1989 johtanut National Union of Education Workers (SNTE), joka on Latinalaisen Amerikan suurin ammattiliitto, jossa on 1,4 miljoonaa jäsentä. Hän oli sidoksissa Institutional Revolutionary Party -puolueeseen (PRI) vuoteen 2005 asti, jolloin hän erosi siitä. ja perustettu New Alliance Party (PANAL), jota tällä hetkellä johtaa Luis Castro Obregón.

Meksikolaisen ammattiyhdistysjohtajan Elba Esther Gordillon pidätys

Meksikon vaikutusvaltaisimpana naisena tunnettu ammattiliittojohtaja Elba Esther Gordillo pidätettiin korruptiosyytteiden perusteella vuonna 2013.

Rouva Gordillo, joka johtaa 1,5 miljoonan jäsenen meksikolaista opettajien ammattiliittoa, on väitetysti kavaltanut yli 156 miljoonaa dollaria ammattiliittojen varoja. Kukaan hänen lakitiimistään ei ole vastannut syytöksiin, mutta Gordillo on kiistänyt syyllistyneensä väärinkäytöksiin.

Vapauta

Gordillo vapautettiin sen jälkeen, kun liittovaltion tuomari First Unitary Courtista hylkäsi hänen asiansa. oikeudenkäynti, koska se ei kyennyt todistamaan Gordillon vastuuta kavalluksesta. 

Elban omaisuus Esther Gordillo

Elba Esther Gordillon arvioitu nettovarallisuus, palkka, tulot, autot, elämäntavat ja monet muut tiedot on päivitetty alla. Katsotaan, mitä tapahtuu? Kuinka rikas Elba Esther Gordillo on vuonna 2023?

Wikipedian, Forbesin, IMDb:n ja useiden verkkoresurssien mukaan kuuluisan poliitikon Elba Esther Gordillon nettovarallisuus on 1–5 miljoonaa dollaria.

Korruptio

Gordillolla on merkittäviä valtaa Gordillo-liittojen hallitsemasta kansallisesta julkisesta koulujärjestelmästä, jossa opettajan paikat voitiin myydä tai periä.[2] Tässä Hän oli ammattiliitossa, jota hän on hallinnut vuodesta 1989, on noin 1,5 miljoonaa opettajaa. Vuonna 2008 hänen kerrotaan jääneen kameraan ostavan 59 uutta Hummeria avustajilleen, jotka hän sitten arvosi. kun tiedotusvälineet paljastivat ostoksen.

Gordillo tunnetaan luksusbrändeistä, kuten Hermès ja Chanel. Hän väitti kuluneen Hän tienasi 2,1 miljoonaa dollaria Neiman Marcus -tavaratalossa San Diegossa maaliskuun 2009 ja tammikuun 2012 välisenä aikana. Rahat olivat oletettavasti omaisuutta, jopa Yhdysvalloissa, yksityisessä suihkussa, taideteoksissa ja plastiikkakirurgiassa. Hän on tiettävästi kerännyt noin 10 omaisuutta, mukaan lukien 1,7 miljoonan dollarin koti San Diegossa ja 4 miljoonan dollarin merenrantatalo Coronadossa Kaliforniassa.

Gordillo loi väitetään vuonna 2005 asiakasjärjestelmän periaatteita noudattavan poliittisen puolueen, joka tuli tunnetuksi saamalla etuoikeuksia ja nimityksiä vastineeksi tuesta avainvaaleissa. Sitä spekuloitiin laajasti, jolla hän auttoi Hän auttoi entistä presidenttiä Felipe Calderónia voittamaan tiukan voiton presidenttinä vuonna 2006 osana sopimusta, jonka ansiosta hän sai samanmielisiä ihmisiä hallitukseen.

Entinen ammattiliiton johtaja nostettiin syytteeseen helmikuussa 2013 200 miljoonan dollarin kavalluksesta ammattiliitolta ylellisen elämäntapansa rahoittamiseksi. Hän on kuuluisa kalliista Hermèn käsilaukkuistaan ​​ja lukuisista plastiikkakirurgisista leikkauksistaan ​​Kalifornian klinikoilla. Hänen uskotaan omistavan tai olevan hallussaan liittyy kolmeen asuntoon Kaliforniassa. Yksi niistä, jossa hän vietti suurimman osan ajastaan ​​ennen pidätystä, oli 4,7 miljoonan dollarin koti Coronado Caysissa, jossa oli yksityinen laituri, vene ja vesiskootteri.

Mielenkiintoisia faktoja

Tässä on mielenkiintoisia faktoja Elba Esther Gordillosta:

  • Hän on kotoisin Meksikosta.
  • Hänen horoskooppi on Vesimies ja elementti ilma.
  • Hänen kaksinaisuus on itsevarma ja vastakkainen aurinkomerkki on Leijona.

Kuinka paljon rahaa Elba Esther Gordillo tienaa

Tilastojemme (päivitetty 10/06/2023) mukaan palkan Elba Esther Gordillo tarkkaa ja täydellistä arvoa ei julkisteta, mutta Elba Esther Gordillo tulot vuonna 2023 ovat (tai olivat aiemmin), joten Elba Esther Gordillo nettovarallisuus on noin 5.500.000.

Elba Esther Gordillo Net Worth on lähellä yhtä seuraavista ihmisistä:

Elba Esther Gordillo Wiki ja bio

Syntynyt 1945-02-06, Elba Esther Gordillo on ehdottomasti yksi tunnetuimmista Mexican politician, kuten . Elba Esther Gordillo:n suosio on kasvanut nopeasti myös sosiaalisen median – Instagramin, YouTuben ja Tiktokin – avulla.

Ww:n on vielä päivitettävä tietoja Elba Esther Gordillo Arturo Montelongo Martínez - mutta varmasti, koska on viehättävä Female, melkein 1.65 pitkä, Elba Esther Gordillo voi valita oikean kumppanin (todennäköisesti se on yksi kuuluisista Mexican politician hyvin).

Elba Esther Gordillo Arturo Montelongo Martínez

Meillä ei ole 10/06/2023 mennessä luotettavia ja tarkkoja tietoja henkilön Elba Esther Gordillo Arturo Montelongo Martínezsta. Päivitämme nämä tiedot 2023 loppuun asti.

Kuinka pitkä on Elba Esther Gordillo

Hyvä kysymys. Huomionarvoista on, että Elba Esther Gordillo on melkein 1.65 pitkä. Kuten kaikille ihmisille, Elba Esther Gordillo 1.65 muuttuu hitaasti ajan myötä.

Samanpituiset julkkikset:

Elba Esther Gordillo kansalaisuus

Ehkä on parempi sanoa, että se on sekoitettu. Kansallisuus Elba Esther Gordillo ei ole asia, jota julkisessa mediassa usein painotetaan.

Ovatko Elba Esther Gordillo alastonkuvat väärennettyjä?

Meillä ei ole tietoa, että Elba Esther Gordillo poseeraisi alasti. Luultavasti Elba Esther Gordillo alastonkuvat ovat väärennettyjä tai vuotaneita.

Elba Esther Gordillo perhe

Meillä ei ole yksityiskohtaisia tietoja perheestä Elba Esther Gordillo 10/06/2023 (lukuun ottamatta joitain päätekstissä kuvattuja seikkoja aiheesta Elba Esther Gordillo).

Mitä tapahtui käyttäjälle Elba Esther Gordillo

Tässä ovat Uutisia aiheesta Elba Esther Gordillo 10/06/2023.

Milloin Elba Esther Gordillo syntyi?

Elba Esther Gordillo syntyi 1945-02-06 🎂.

Elba Esther Gordillo ikä

10/06/2023 alkaen Elba Esther Gordillo ikä on 78.

Onko Elba Esther Gordillo vielä elossa?

Onneksi Elba Esther Gordillo on edelleen elossa (10/06/2023 alkaen) ja on 78 vuotta vanha. Muista kuitenkin, että datadabe päivitetään aina pienellä viiveellä.

'\'\'' Suomalainen

Kuinka rikas on Elba Esther Gordillo - Omaisuus 2023ssa: €5.500.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Heikki Kovalainen

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Janne Uoti

Celebrities Net Worth

Stjepan Hauser

Celebrities Net Worth

Jeff Beck

Celebrities Net Worth

Robbie Williams

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Ruth Buzzi

Celebrities Net Worth

Faye Resnick

Celebrities Net Worth

Abella Danger

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »