Change language

????? Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Height1.71 m????? height is 1.71 m
Was born in1976????? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ????? is a male
ProfessionWrites about - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics????? is related to Beauty and Cosmetics

Approximate Ad Price

Get in touch with ????? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Fashion Blogger
Lifestyle
Beauty and Cosmetics

How many followers does ????? have?

Currently ????? has roughly about 725.4K followers on Instagram, which is pretty good.

Is ????? a proper influencer to work with?

Our stats says that ????? posts normally collect about 12.3K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ????? advertisement work?

To estimate whether ????? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @deaddsouls account which is ~ 1.75%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ????? Instagram account?

The maximum potential reach is about 725.4K people (but most probably will be around 10% of this value).

Gary

California

?????... Yksi suurimmista - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics ja sankarini! - Andrew Tate! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Dorothy

Massachusetts

????? opetti minulle englantia verkkosivuston kautta – jo ennen Twilightia. Kurssit jatkuivat ensimmäisen elokuvan ilmestymisen jälkeenkin, ja ????? hän oli erittäin mukava ja vitsaili kollegoistaan. Mutta sitten tunnit tietysti pysähtyivät
Julia

Virginia

Muutama vuosi sitten ystäväni isä työskenteli käyttäjän ????? kanssa ohjelman kuvauksissa. Hän oli erittäin töykeä henkilökunnalle, erittäin vaativa ja epäkunnioittanut museon näyttelyitä, joissa kuvaukset tapahtuivat. - Kiitos Andrew Tate syötteeni kauneusosuudesta ?
Timothy

Seattle

Menimme naimisiin vaimoni kanssa 1976, ????? syntymäpäivänä!
Robert

Durham

Lyön vetoa, että ????? ei ole tehnyt kymmenesosaa siitä, mitä tein... ansaitakseen nämä $ 2400 ??? - ❤️❤️❤️ Cbum, sydämeni suli jälleen
Richard

Hollywood

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun ????? nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." ????? kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta.
Eugene

Portland

Rakkaus rakkaus rakkaus! ????? on suurin - Anthony Santos kauneus on lumoavaa
Jack

Orlando

Myös äitini syntyi 1976! Rakkaus ?????
Denise

Spring Valley

Hyvä tosiasia, jonka sain pois tästä viestistä, on, että ????? on 1.71 m pitkä!!! - Haaveilen nähdä Barry White kauneuden henkilökohtaisesti ?
Austin

Maryland

Heathers moittii jatkuvasti käyttäjää ????? siitä, että hän on liian itsepintainen esittelemään ylellistä elämäänsä. Otetaan esimerkiksi hänen aamiaisensa, joista hän on viime aikoihin asti julkaissut Instagramissa kerta toisensa jälkeen.
Amy

Nevada

Ehkä Yhdysvalloissa $ 2400 on normaalia.. En tiedä - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Les Gold ?
Teresa

Fort Worth

Oi, ?????:llani on ilmeisesti paljon rahaa!!
Karen

Florida

Rakas ?????! - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Horacio Pagani?
Angela

Chandler

Ja tänään olin järkyttynyt – tiesitkö, että ????? nettoarvo on $ 2400?!
Charles

Illinois

????? näytteli tasaisesti useissa elokuvissa vuodessa ja esiintyy näytöillä useammin kuin maan presidentti. Näyttää siltä, että yksikään suuri elokuva ei ole mennyt ilman tätä näyttelijää - ❤️‍? Nick Bollettieri on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Kathryn

Wisconsin

Rehellisesti sanottuna uskon, että ????? onni on paljon enemmän vuonna {year}
Katherine

Nevada

Olen niin pahoillani kuullessani sen. Kuinka söpö ja suloinen hän oli, kuinka orgaanisesti hän sulautui nuorten, kiihkeiden näyttelijöiden kirjavaan joukkoon. - Andrew Tate kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Philip

Florida

Mietitkö vain, kuinka ????? käyttää kaikki nämä $ 2400?
Margaret

Fontana

Kuten ?????, isäni syntyi 1976!! ? - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Mireille Mathieu kauneutta ?
Michael

Mobile

Entä ????? perhe? Kuinka he voivat?
Dennis

Stockton

? Onko kaikilla - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics samanlainen palkka kuin ?????? - Voisin sanoa, että Behgjet Pacolli näyttää upealta tänään. Mutta Behgjet Pacolli mahtavaa joka päivä! ?
Louis

Nevada

male - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics, ????? teki erittäin vaikuttavan uran
Eric

California

47 vuotta sitten, kun ????? syntyi, olin koulussa - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Marcelo Tinelli olemme hyvissä käsissä ?
Brandon

Florida

Isäni oli ystävä ?????:n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään.
Frank

Virginia

Vuonna 2023 en ansainnut edes prosenttia ?????:n nettoarvosta...? - ? Voisin tuijottaa Anggun ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Amber

Tennessee

????? suosio ja yleisön rakkaus eivät ole sama asia. Loppujen lopuksi monille tämän päivän julkkiksille on tärkeää, että heistä puhutaan, ja millä tavalla, sillä ei ole väliä.
Charlotte

Sunnyvale

Miksei tämän paskan sijaan voi laittaa uutista siitä, millaiset sukkahousut tai takit ovat muodissa? - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Marie Mai ?
Elijah

Escondido

????? tekee kaikkensa riistääkseen lapsensa lapsuuden ja ansaitakseen siitä enemmän rahaa.
Dylan

Utah

Rehellisesti sanottuna en sukeltaa s*t-mow paljon on ????? nettoarvo tai mitä tahansa - Santo Versace hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
David

Kentucky

Toivon, että minulla olisi {arvoinen}... ??
Beverly

Chula Vista

Halusin olla myös - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics maailmassa nuorena ? - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Paloma Picasso kuvasta
Melissa

Louisville

Hänen uransa alkuaikoina monet ihmiset sanoivat, että ????? hänen isänsä rahat auttoivat häntä tulemaan suosituksi.
Marilyn

Arizona

Vaikuttaa siltä, että mitä harmia voisikaan menestyä ?????, joka saavuttaa kaiken itse? - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Bountytank
Shirley

Fort Collins

Isäni työskentelee viihdeteollisuudessa ja sanoo, että ????? on pahamaineinen kauheasta asenteestaan työntekijöitä kohtaan, eikä hän välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Hänen työntekijöidensä on allekirjoitettava sopimus, joka kieltää heitä sanomasta mitään pahaa henkilöstä ?????, jos heidät erotetaan.
Jason

Winston-Salem

? Vau, olen 1.71 m pitkä, kuten kuuluisa ????? heh - En voi uskoa, että tämä upea Horacio Pagani on todellinen ?
Matthew

New York

Äitini oli ystävä ?????:n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset ?????... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä
Olivia

Tempe

Tapasin käyttäjän ????? ruokakaupassa ja hän oli helvetin siisti, ystävällinen ja antelias. Pyysin valokuvaa ja hän suostui tyytyväisenä. Olen 195 senttimetriä pitkä ja halusin kumartua saadakseni kuvan, mutta ????? pysäytti minut ja seisoi sen sijaan varpaillaan. Todellinen jedimestari. - Guy Lepage valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Thomas

Texas

????? onnistui kerran, mutta sitten jokin meni pieleen. nyt hänet ei tunneta paremmin urasaavutuksistaan vaan skandaaleistaan
Jonathan

Kent

????? on tehnyt useita asioita kerralla: avannut ravintolan, kirjoittanut kirjan itsestään, lanseerannut oman kryptovaluutan, suunnitellut vaatteita, istunut tanssikilpailun tuomaristossa... - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Amelie Lens:lle ?
Sarah

Cary

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä ????? on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi?

????? ja Karina Garcia

Karina Garcia on yksi tunnetuimmista YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.