Smokey Robinson Formue 2024

Indhold

Smokey Robinson Formue 2024 Smokey Robinson

Smokey Robinson

Højde1.82 (5′12″)Smokey Robinson Højde - 1.82.
Fødselsdag1940-02-19Smokey Robinson Fødselsdag: 1940-02-19
KønmaleSmokey Robinson Køn - male
ErhvervcelebritiesSmokey Robinson - En af de rigeste Singers
Vejer82 kg (181 lbs)Smokey Robinson Vejer - 82 kg

Smokey Robinson Wiki og Bio

Født 1940-02-19, Smokey Robinson er absolut en af de mest kendte male celebrities, ligesom Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Smokey Robinson vandt popularitet også ved hjælp af sociale medier: Instagram, YouTube og TikTok.

Smokey Robinson formue: 2024 opdatering

2024 Smokey Robinson formue og løn

Ifølge EmergeSocial.net, Forbes, IMDb, Wikipedia statistikker og andre åbne kilder, er Smokey Robinson formue i 2024 estimeret ca. $ 165.000.000 - god til celebrities.

Smokey Robinson er en amerikansk sanger, sangskriver, producer og tidligere executive producer, der blev berømt i begyndelsen af 1970'erne som frontmand og grundlægger af et Motown-band kaldet The Miracles. Han er oprindeligt fra Detroit og modtog 2016 Library of Congress Gershwin Award for hans livslange bidrag til musikindustrien.

Smoky Robinson blev født den 19. februar 1940 i Detroit, Michigan, USA. Han fejrer sin fødselsdag den 19. februar hvert år, og hans fødselstegn er Fiskene. 

Familie

Smokey Robinson blev født til ham mor Flossie Robinson og hans far William Robinson. Hans far, William var afroamerikaner, mens hans mor også var afroamerikaner med franske aner. Smokey voksede op med sine to søskende Rose Ella Jones og Geraldine Burston. Hans onkel Claude, som også var hans gudfar, gav ham tilnavnet 'Smokey Joe' da han var ung.

Smokey Robinson Wife

Smokey giftede sig med sin tidligere kone Claudette Rogers Robinson i en privat bryllupsceremoni afholdt i 1959. Sammen blev de velsignet med to børn, men blev skilt i 1986. Claudette nævnte utroskab som hovedårsagen til deres skilsmisse. I 2002 giftede Smokey sig med sin anden og nuværende kone Frances Glandney.

Smokey Robinson Børn

Smokey har to børn fra sit første ægteskab med Claudette Rogers. De omfatter en søn Berry Robinson, der blev født i 1968 og datteren Tamla Robinson født i 1969. Robinson har en tredje søn Trey, der blev født i 1984. Sønnen blev født af en udenomsægteskabelig affære, Smokey havde, mens han stadig var gift med Claudette.< /p>

Er Smokey Robinson homoseksuel?

Smokey Robinson er ikke homoseksuel; han er gift med sin kone Frances Glandney. Folk har spekuleret i, at han kunne være homoseksuel på grund af hans unikke moderigtige stil. Det er dog ikke tilfældet, fordi Smokey er gift med en kvinde og sammen har de børn.

Smokey Robinson og Diana Ross

Smokey Robinson og Diana Ross havde været venner, siden de var teenagere og boede på gaden fra hinanden. De havde en kærlighedsaffære under Dianas præ-Supreme dage, som hun bekræftede i sin bog 'Secrets of a Sparrow'.

Smokey blev spurgt, om han nogensinde følte sig jaloux, da Diana mødte sin bedste ven, Berry Gordy, hvilket han sagde, at han ikke havde noget imod, fordi han bare ville se begge sine nære venner glade. Han og Diana var også over deres forhold på det tidspunkt.

Det forlød også, at Smokeys første kone, Claudette, kendte til hans forhold til Diana, hvilket fik hende til at forbyde ham at arbejde med Diana. Smokey adlød, men da Diana forlod Supremes, producerede han et af deres hits 'Floy Joy' i 1972.

Smoky Robinson Nettoværdi

Smokey har en anslået nettoværdi på omkring 110 millioner dollars i 2023. Dette inkluderer hans aktiver, penge og indkomst. Hans vigtigste indtægtskilde er hans karriere som musiker. Gennem sine forskellige indtægtskilder har Smokey været i stand til at akkumulere en god formue, men foretrækker at føre en beskeden livsstil.

Karriere

"Miraklerne"

Smokey udviklede en interesse for musik fra en tidlig alder. Mens han var på Northern High School, dannede han en doo-wop gruppe kaldet Five Chimes. Han dannede sin første lineup med Five Chimes i 1955 med Ronald White, en barndomsven, og Pete More, hans klassekammerat.

I 1957, efter at Bobby Rodgers kom med i bandet, blev det omdøbt til Matadors. Claudette Rogers sluttede sig senere til bandet som afløser for Emerson Rogers. I 1958 sluttede Marv Tarplin, bandets guitarist sig til bandet. Bandet ændrede senere navn til 'The Miracles'.

I 1957 udgav bandet deres første single, 'Got a Job' på End Records. Singlen blev udgivet, efter at bandet mødte singer-songwriter Berry Gordy, der producerede dem. Gordy dannede Tamla Records, som senere blev genindarbejdet som Motown. Han underskrev The Miracles som sine første akter.

I slutningen af 1960 udgav bandet sin første hitsingle kaldet Shop Around. I midten af 1960'erne blev Robinson vicepræsident for Motown. Han ønskede at trække sig tilbage fra The Miracles i 1969 for at fokusere mere på sine pligter som Motown vicepræsident, men han blev hos bandet indtil 1972 på grund af succesen med Tears of a Clown.

Motown

Smokey blev signet til Motown efter at have mødt Berry Gordy i 1957. I slutningen af 1960'erne 'The Miracles' blev Motowns første akt. I midten af 1960'erne blev han vicepræsident for Motown. Han forlod sin stilling i 1988, efter at virksomheden blev solgt til MCA i 1988. I 1991 forlod han Motown Records som kunstner for en aftale med SBK Records. Han vendte kort tilbage til Motown Records i 1999 og udgav sit album med titlen 'Intimate' på posten. I 2003 skilte han sig igen fra pladen.

Smokey Robinson formue: Metode

Vi bestemmer alle nettoværdital ved at bruge oplysninger fra offentlige kilder. Derudover tager vi hensyn til privat indsigt og feedback, som deles af berømtheder eller deres repræsentanter, når de er tilgængelige. Vi bruger også aktiemarkedsdata og gennemsnitlig inflation til at estimere væksten i nettoværdien af Smokey Robinson. Selvom vi stræber efter den største nøjagtighed i vores beregninger, er disse værdier kun tilnærmelser, medmindre andet er angivet.

Smokey Robinson formue ligner:

Smokey Robinson partner

Fra og med 28/02/2024 ser ægtefællen Smokey Robinson ud til at være Frances Robinson.

Hvor høj er Smokey Robinson?

Smokey Robinson er 1.82 høj. Selvfølgelig ændres højden på Smokey Robinson langsomt med tiden.

Personer med samme højde:

Hvad er Smokey Robinson vægt?

Fra og med 2024 vejer Smokey Robinson ca. 82 kg.

Hvad skete der med Smokey Robinson?

Tjek de seneste nyheder om Smokey Robinson her.

Se også: kendte personer med navnet Smokey

Hvornår blev Smokey Robinson født?

Smokey Robinson blev født 1940-02-19 🎂.

Smokey Robinson alder

Fra 28/02/2024 er Smokey Robinson-alderen 84.

Lever Smokey Robinson stadig?

Heldigvis er Smokey Robinson stadig i live (fra 28/02/2024) og er 84 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

Hvor rig er Smokey Robinson - Formue i 2024: €165.000.000

Skrevet af Michael Zippo

Michael Zippo, passioneret webmaster og udgiver, skiller sig ud for sin alsidighed inden for onlineformidling. Gennem sin blog udforsker han emner lige fra berømtheders nettoværdi til forretningsdynamik, økonomi og udvikling inden for IT og programmering. Hans professionelle tilstedeværelse på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - er en afspejling af hans dedikation til branchen, mens han administration af platforme såsom EmergeSocial.NET og theworldtimes.org fremhæver hans ekspertise i at skabe informativt og rettidigt indhold. Involveret i vigtige projekter såsom python.engineering, tilbyder Michael en unik oplevelse i den digitale verden, der inviterer offentligheden til at udforske de mange facetter online med ham.

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

PewDiePie

Celebrities Net Worth

Gervonta "Tank" Davis

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Ekaterina Duntsova

Celebrities Net Worth

Alexa Grasso

Celebrities Net Worth

Cris Cyborg

Celebrities Net Worth

Yasin Cengiz

Celebrities Net Worth

Sean Strickland

Celebrities Net Worth

Sean O'Malley

News

News archive

1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 »