Harvey Pekar Nettoværdi 2023

Indhold

Harvey Pekar

Harvey Pekar

Height1.71 mHarvey Pekar height is 1.71 m
Was born in1939-10-08Harvey Pekar birthday is 1939-10-08
GendermaleAs we can see, Harvey Pekar is a male
ProfessionWriter, Cartoonist, Author, ActorHarvey Pekar is related to Actor

Hvad er Harvey Pekar nettoværdi i 2023

Harvey Pekar Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Harvey Pekar nettoværdi vokse op til ca $ 12.000.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre celebrities.

Harvey Pekar Net Worth er tæt på en af følgende personer:

Hvor mange penge tjener Harvey Pekar

Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Harvey Pekar-lønnen ikke oplyst, men Harvey Pekar-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Harvey Pekar nettoformue er omkring 12.000.000.

Harvey Pekar Wiki og Bio

Født 1939-10-08, Harvey Pekar er absolut en af de mest kendte celebrities, ligesom Big Boy in the Morning, "Boston Rob" Mariano, Bryan and Jenny Masche, Alli L!ve, Bob Harper, . Harvey Pekar popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Harvey Pekar Spouse - men som et attraktivt male, næsten 1.71 m høj, kan Harvey Pekar vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte celebrities som godt).

Harvey Pekar Spouse

Fra 05/02/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om Spouse til Harvey Pekar. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

Hvor høj er Harvey Pekar

Et godt spørgsmål. Navnlig er Harvey Pekar næsten 1.71 m høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Harvey Pekar 1.71 m sig langsomt med tiden.

Kendisser med samme højde:

Harvey Pekar nationalitet

Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Harvey Pekar nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

Harvey Pekar nøgenbilleder er falske?

Vi har ingen oplysninger om, at Harvey Pekar poserede nøgen. Sandsynligvis er Harvey Pekar nøgenbilleder falske eller lækket.

Harvey Pekar familie

Vi har ikke detaljerede oplysninger om Harvey Pekar-familien pr. 05/02/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Harvey Pekar).

Hvad skete der med Harvey Pekar

Her er Nyheder om Harvey Pekar på 05/02/2023.

Hvornår blev Harvey Pekar født?

Harvey Pekar blev født 1939-10-08 🎂.

Harvey Pekar alder

Fra 05/02/2023 er Harvey Pekar-alderen 70.

Lever Harvey Pekar stadig?

Desværre er Harvey Pekar døde for 2010-07-12, for 12 år siden 😢. Han var 70 år gammel 😰.

Alice

Georgia

Når jeg bliver 70 som Harvey Pekar år, vil jeg gerne være rigere ? - Jeg blev forelsket igen set i Andrew Tate
Philip

Spokane

Der er sikkert andre celebrities, men for mig er Harvey Pekar TOP1
Cheryl

Houston

Så hvilken del af disse $ 12.000.000 giver Harvey Pekar til velgørenhed? - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Andrew Tate skønhed ?
Russell

Baton Rouge

I 2023 tjente jeg ikke engang en procent af Harvey Pekar nettoværdi..?
Nathan

Tucson

Det er jeg ked af at høre. Hvor var han sød og sød, hvor organisk blandede han sig i det brogede hold af unge, larmende skuespillere. - Cbum smil har gjort min dag bedre ?
Ralph

Eugene

Hvorfor fanden er der en forsidenyhed som "en anden berømthed kom ud uden trusser, bh, Harvey Pekar viste sin nøgne røv" og sådan noget lort?
Joe

Arlington

Far var ved at tage af sted til akademiet, da Harvey Pekar han forsøgte at overtale ham til at gå på audition til en film med ham. Men hans bedstefar sagde, at hvis hans barnebarn ikke gjorde, som han ville, ville han ikke betale for sommerlejren. Harvey Pekar fik så en del i Skate Town. Far siger, at han var en fantastisk fyr, og de havde det meget sjovt - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Anthony Santos billeder
Alexis

Hawaii

Jeg vil vædde på, at Harvey Pekar ikke har gjort en tiendedel af, hvad jeg gjorde.. for at tjene disse $ 12.000.000 ???
Michelle

Frisco

Min kusine var stor fan af Harvey Pekar og mødte hende engang til en koncert. Hun viste Harvey Pekar sin t-shirt, som hun selv havde lavet specielt til at gå til koncerten. Grande spurgte "Hvad er det?" og lo hende op i ansigtet. Hendes søster havde det frygteligt, at hendes idol havde grinet af hende. - Barry White! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
Janet

Arizona

Vi giftede os med min kone på 1939-10-08, Harvey Pekar fødselsdag!
Roy

Philadelphia

Harvey Pekar plejede at lære mig engelsk via et websted - selv før Twilight. Undervisningen fortsatte, selv efter den første film udkom, og Harvey Pekar hun var meget flink og lavede jokes om sine kolleger. Men så stoppede undervisningen selvfølgelig - Tak Les Gold for skønhedsdelen af mit feed ?
Pamela

Newark

Er Harvey Pekar så rig, fordi Harvey Pekar er smart? Retorisk
James

Tennessee

Vi er begge 70 år med Harvey Pekar ? - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Horacio Pagani i gode hænder ?
Roger

California

Min mor blev også født 1939-10-08! Kærlighed Harvey Pekar
Ann

California

Der er meget mere talentfulde celebrities end Harvey Pekar! - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Nick Bollettieri er ægte ?
Jack

New York

Super afslappet og dejligt. Jeg var Harvey Pekar nabo, og han plejede at invitere hele vores gade til sine fester. Han gjorde det formentlig, så ingen ville ringe til politiet på grund af støjen, men ikke desto mindre var Harvey Pekar han virkelig sød og sej.
Amber

Texas

Hvis jeg var en male, ville jeg have meget flere penge end Harvey Pekar ahahah ? - Blev forelsket for tusinde gang takket være Andrew Tate ?
Emily

Sunnyvale

Jeg hader Harvey Pekar og kan ikke forstå, hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
Patricia

Nebraska

? Har alle celebrities sådanne lønninger, som Harvey Pekar har? - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Mireille Mathieu?
Jose

Killeen

Mens Harvey Pekar tjente disse f**konge millioner ? sultede mange mennesker!
Heather

California

Disse kommentarer om Harvey Pekar er dumme ? - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Behgjet Pacolli ?
Kathleen

Tennessee

Harvey Pekar... En af de største celebrities og min helt!
Beverly

California

Det gode faktum, jeg tog væk fra dette indlæg, er, at Harvey Pekar er 1.71 m høj!!! - ❤️‍? Marcelo Tinelli er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
Kevin

Illinois

Harvey Pekar kom engang over med sin mor. Hans karriere var på sit højeste. Han havde baseballkasket og solbriller på og ikke barberet, men jeg genkendte ham alligevel
Elijah

Baltimore

Min iso-lærer gik på samme skole som Harvey Pekar. Han kunne lide hende og foreslog, at hun gik til bal med ham. Nu bider hun sig i albuerne, men dengang syntes hun Harvey Pekardet var for grimt. - Anggun skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
Carolyn

California

Harvey Pekar har gjort flere ting på én gang: åbnet en restaurant, skrevet en bog om sig selv, lanceret sin egen kryptovaluta, designet tøj, siddet i juryen i en dansekonkurrence...
Maria

Columbus

Men... Hvordan tjente Harvey Pekar alle disse penge? $ 12.000.000 er alt for meget! - Marie Mai skønhed er fascinerende
Juan

Orlando

Harvey Pekar popularitet og publikums kærlighed er ikke det samme. For mange af nutidens berømtheder er det trods alt vigtigt at blive talt om, og i hvilken toneart, er det lige meget.
Sara

Winston-Salem

Jeg mødte Harvey Pekar ved serviceindgangen til teatret, hvor han spillede. Da vi gav hinanden hånden, mærkede jeg jorden ryste ud under mig. Mine knæ rystede og jeg stod bare der et stykke tid efter at han var gået og kunne ikke bevæge mig. Han er imponerende, den eneste person, jeg har mødt med sådan en utrolig aura! Jeg kunne ikke sove i timevis efter mødet med Harvey Pekar. - ? Jeg kunne stirre på Santo Versace for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
Mason

Virginia

Min mand havde sit eget band, og engang spillede de i en bar før. Ingen vidste dengang Harvey Pekar. Fyren lavede scenenøjelser og prøvede at være sjov. De havde endda en hændelse, hvor de mødte ham i undergrunden. Harvey Pekar begyndte at grine højt, grimaserede, og gjorde stort set alt for at få opmærksomhed. Det var meget pinligt for dem
Marilyn

Georgia

Jeg mødte Harvey Pekar i købmanden, og han var sej som fanden, venlig og generøs. Jeg bad om et billede, og han accepterede heldigvis. Min højde er 195 centimeter, og jeg ville bøje mig for at tage billedet, men Harvey Pekar stoppede mig og stod på tæerne i stedet for. En rigtig Jedi Master. - ❤️❤️❤️ Paloma Picasso, mit hjerte smeltede igen
Julia

Florida

Og i dag var jeg chokeret - vidste du, at Harvey Pekar nettoværdi er $ 12.000.000?!
Diane

California

For en male celebrities gjorde Harvey Pekar en super imponerende karriere - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Bountytank ?
Diana

Reno

Jeg ville også være i celebrities verden, da jeg var ung ?
Frances

Pomona

Heathers irettesætter konstant Harvey Pekar for at være for insisterende på at vise sit overdådige liv frem. Tag for eksempel hendes morgenmad, billeder som hun indtil for nylig har lagt på Instagram gang på gang. - At se Horacio Pagani billede om morgenen er den bedste start på dagen.
Eric

Colorado

Harvey Pekar gør alt, hvad hun kan for at fratage sit barn sin barndom og tjene flere penge på det.
Gary

Florida

Helt ærligt tror jeg, at Harvey Pekar formue er meget mere i {år} - Jeg drømmer om at se Guy Lepage skønhed personligt ?
Carol

California

Gad vide, hvordan bruger Harvey Pekar alle disse $ 12.000.000?
Amy

Tacoma

Jeg stødte ind i Harvey Pekar, da han gik ned ad fortovet med sin ven. Der var næsten ingen i nærheden, så jeg gjorde noget, jeg aldrig havde gjort - bad om at tage et billede med ham, da jeg er en stor fan. Hans ven forsøgte at tage et billede, men af en eller anden grund lykkedes det ikke. Harvey Pekar Han begyndte at lave vittigheder om, at han ikke kunne tage et godt billede, grinede og var meget afslappet og oprigtig. - Jeg kunne sige, at Amelie Lens ser fantastisk ud i dag. Men Amelie Lens fantastisk hver dag! ?
Karen

Maryland

Det ser ud til, at hvilken irritation kunne en succesfuld Harvey Pekar, der opnår alt på egen hånd?

Harvey Pekar og Harvey Robert Levin

Harvey Robert Levin er en af de mest kendte Television producer, lawyer, legal analyst and celebrity reporter..

Harvey Levin is an example of how varied a man’s career can be. From former lawyer and legal analyst to television producer and celebrity reporter. Harvey was born in Los Angeles, California to a Jewish family and later became the founder of the popular news site TMZ. He also became a host of OBJECTified, which is currently airing on the Fox News Channel.

{ads}

Well, how well do you know Harvey Levin? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Harvey Levin’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Harvey Levin.

Biography and early life

Harvey Levin was born on May 2, September 1950 in Los Angeles County, California. His parents were Jewish. Harvey tends to keep his private life to himself, so there isn’t enough information about Harvey’s beginnings.

Age, height, weight and measurements

So how old is Harvey Levin in 2021 and how tall and how heavy is he? Well, Harvey Levin is 70 today, August 9, 2021 and was born on September 2, 1950. Although he is 5′ 5″ in feet and inches and 170 cm in centimeters, he weighs about 154 pounds in pounds and 70 kg in kilograms.

Education

Harvey graduated from Grover Cleveland High School in Reseda, Los Angeles, with honors in 1968 .. Harvey went to the University of California, Santa Barbara, and graduated with a BA in Political Science in 1972. Harvey then attended the prestigious Law School of the University of Chicago and graduated with a JD in 1975.

{ads}

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

After all the accolades he has received for his work and for someone who is constantly in the spotlight , Harvey has managed to keep his personal life separate from his professional one, which is why we should admire him. Harvey is open about his relationship with his partner Andy Mauer, a professional chiropractor living in Southern California.

The couple have been together for a long time and are both considered very influential in the LGBTQ community. Andy and Harvey have owned numerous properties together and have shared property listings since 1990 and 2000.

Is Harvey Levin gay?

Harvey Levin confirmed his orientation as gay in April 2010. Levin appeared as an event speaker for the National Lesbian and Gay Journalists Association, where he publicly reiterated his identification as gay . Levin also talked about how he feared his career would be jeopardized if people found out. Harvey has spoken openly about his title and social issues since 2010.

Professional career

In his early days, Harvey Levin worked as a clerk from December 1975 to January 1996 Attorney practicing in California. In the mid-1970s, Harvey also taught law at the University of Miami School of Law under the direction of Soia Mentschikoff. He also practiced as a lawyer in Los Angeles for a while before returning to teach at Whittier College School of Law.

{ads}

Harvey slowly entered the spotlight during the introduction and debate on California Proposition 13, where he actively participated in numerous public discussions. Harvey used his growing fame to provide legal advice on a radio show where he was nicknamed "Doctor Law" and also began writing columns for the Los Angeles Times. His career as a columnist lasted about seven years.

Harvey started doing legal matters for KNBC-TV in 1982. He then moved to KCBS-TV, where he spent a decade as an investigative reporter and forensic analyst. One of his most notable contributions was the coverage of the OJ Simpson murder case. Harvey soon became co-executive producer and air host for The People’s Court.

He directed Celebrity Justice from 2002 to 2005. Harvey continued to experiment in show business when he launched Beyond Twisted in 2009 and Famous in 2014. Unfortunately, both shows were canceled after one season. In 2016, Harvey Levin began hosting the OBJECTified show, which is currently airing on the Fox News Channel.

Harvey launched the infamous celebrity news website in 2005 as a joint venture with AOL and Telepictures Productions TMZ. Harvey also became managing editor of TMZ. Shortly after its launch, the site gained popularity after publishing the story of Mel Gibson’s DUI arrest, which was followed by an anti-Semitic dirty word.

The site has spread numerous celebrity messages to the public, leading to its contributed to growing popularity. TMZ covered famous news including Chris Brown’s abuse of Rihanna, the death of Heath Ledger, Kobe Bryant, Brittany Murphy, Michael Jackson, and more. The Los Angeles Times said TMZ’s coverage of Michael Jackson’s death is by far one of the biggest stories the site has published coverage for.

Harvey Levin also showed tremendous support for Donald Trump when he ran for the 2016 presidential election. After Trump’s victory, Harvey had the opportunity to meet the President in the Oval Office. where they talked for an hour.

Awards

Levin is considered a very influential figure in the LGBTQ community. In 2012, Out magazine listed Harvey Levin as an influential figure on its "Power 50" list at number 15 in the LGBTQ community in America. Since then, he has been ranked 25th in 2013, 34th in 2014, 48th in 2015 and 40th in 2016. Harvey has also been nominated for nine Emmys for his work on the radio. Harvey is also a published author. His book "The People’s Court: How to Tell it to the Judge" was published in 2015.

Harvey Levin’s net worth, salary and earnings in 2021{img}

As of 2021, Harvey’s net worth is approximately $20 million. A significant portion of the cash flow comes from his work as an issuer and from joint ventures with his partner Andy.

Some interesting facts you need to know

  • Harvey has made notable appearances in various films and shows, including The Volcano (1997), the his appearance in Celebrity Justice as a host and also in Family Guy (S8-Ep14).
{ads}

Harvey Levin is amazing about how anyone with a humble start can reach the top just by doing what inspires them. Harvey’s story shed light on professionalism and how to maintain a work-life balance even when you’re constantly in the spotlight.

{ads}

Harvey Robert Levin is a lawyer and legal analyst as well as a television producer who is also a famous reporter and is famous for founding the celebrity news website TMZ. He also hosts the Objectified program that runs on Fox News Channel.

You may know Harvey Levin very well. But do you know how old and how tall you are, and what is your net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Harvey Levin’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life

Harvey Robert Levin was born in 1950, on September 2. His place of birth was Los Angeles, California, in the United States of America. His family is of Jewish origin. Levin attended Reseda-based Grover Cleaveland High School in Los Angeles. He completed his studies at the school in 1968.

After completing his high school, Harvey Robert Levin joined the campus of the University of California, Santa Barbara. He earned his BA in political science and finally earned a BA in political science in 1972. Harvey’s path to knowledge did not end there. He enrolled at the University of Chicago School of Law and obtained a Jury Doctorate and graduated in 1975.

Age, Height and Weight

Born September 2, 1950 , Harvey Levin is 70 years old. old as of today, August 9, 2021. His height is 1.7 m and his weight is 70 kg.

Career

Levin began his career as a lawyer in the state of California and worked between 1975, December 18, and January 1, 1996. He then went on to teach at the University of Miami School of Law between 1970 and 1980. His boss was Soia Mentschikoff. Shortly thereafter, he practiced law in Los Angeles before returning to teaching at Whittier College Law School.

In 1978, there was an introduction and a discussion. This was at California Proposition 13, where Levin participated and performed so well that he became the public eye in many of the public debates. This earned him a great honor and paved the way for him to contribute to legal advice through the radio show, where he was awarded an additional ID as a Doctor of Law. He was also a columnist for the Los Angeles Times, where he worked for seven years.

After his career as a lawyer, Levin sought the first television position at KNBC-Tv, based in Los Angeles, to specialize in legal matters. . He then went on to join KCBS-Tv, where he worked for ten years as an investigative reporter and analyzing legal matters at the station. He made headlines at the station when he covered the OJ Simpson murder case after being a cameraman in the process.

He also contributed to the people’s court after his analysis made a crew member happy. In March 1997, Levin was named co-executive producer and on-air presenter. He was with Carol Martin. He worked for 25 years for the people’s court in the same position. While shining in his entertainment career, Levin retired his bar registration in 1996. Thereafter he established Celebrity Justice, which began in 2002 and ended in 2005.

In 2005, Levin developed a website through AOL and Tele image production under the name TMZ, and became the founder and manager. The name of this website spread like wildfire to put its fame on when it went up Arrest of Dul ​​de Mel Gibson . Many more celebrity stories were uploaded, including Michael Jackson & # 8216; s death, abuse of Rihanna , and death of Health Ledger, among many others.

Awards & Achievements

From his radio and television analysis, Levin has a total of nine Emmy Awards.

Net worth & Harvey Levin Salary in 2021

{img}

As of August 2021, Harvey Robert Levin has an estimated net worth of $18 million. His role as a television producer has led him to accumulate some of his wealth. He first worked as a lawyer and practiced for a couple of years, and earned a lot. His other roles that have helped him accumulate his wealth are his job and a famous reporter on his website where he makes money.

Harvey Robert Levin is a scholar and expert on legal matters. This career seems to be the best and the most admired by many scholars. For Harvey Robert, this is not the case. He has chosen to be in the entertainment world despite having fulfilled all the requirements for the remarkable career. It has shown that services to other people are paid equally regardless of the nature of the field.Quick Biography

Harvey Robert Levin was born on 02 September 1950 in Los Angeles, California, United States. The reporter was an attorney from 18 December 1975 to 01 January 1996.

Quick Summary

Full Name/Real Name: Harvey Robert Levin
Age: 70 years old
Birth Date: 2 September 1950
Birth Place: Los Angles, California, United States
Nationality: American
Religion: Jewish
Parents: N/A
Spouse: No
Children: N/A
Height: 1.7 m
Weight: 65 kg
Profession: Television Producer, Legal Analyst, Celebrity Reporter, and Former Lawyer
Net Worth in 2021: $18 million

Age, Height, Weight & Body Measurement

Harvey Levin was 70 years old. The height of the Harvey 1.7 m and weight is 65 kg. The eye color of Harvey is Dark Brown. Levin’s hair color is Black.

Education, School/College University

Harvey Levin studied at Grover Cleveland High School, located in Reseda, Los Angles. In 1968, Harvey graduated in honors. Levin attended the University of California, Santa Barbara. In 1972, he graduated with a Bachelor in Political Science. In 1975, the producer took admission to the University of Chicago Law School, and he completed his graduation with J.D.

Parents, Siblings, Nationality, Ethnicity, Religion & Political Views

We did not have information about Harvey’s parents. He did not have any siblings. The nationality of Harvey Levin is American. Harvey believes in the Jewish religion. He often gives his political views to media.

Married, Relationship, Dating, Affair, Girlfriend, Wife, Children

Harvey Levin announced that in public that he is gay. He was the event for the National Lesbian and Gay Journalist. The producer has a relationship with Andy Mauer. Andy is a Southern California Chiropractor. Andy and Harvey share joint deed listings.

Relationship Statistics

Marital status? (single, married, in relation or divorced): in relation
When did he get married? (married date): NA
Does he have any relationship affair? Andy Mauer
Is Harvey Levin  Gay? Yes
Wife/Spouse? (name): No
Kids: No

Professional Life and Career

Harvey Levin was a professor of law at the University Of Miami School Of Law. In University, he worked under Soia Mentschikoff. Levin practiced his law in Los Angeles. He returned to Whittier College School of Law. Harvey got into notice by the Public through several debates. The talented producer started working as legal advice on a radio show. There he was known by nickname Doctor Law. He often writes columns for the Los Angeles Times. He worked as a columnist for Times for over seven years.

In 1982, he started covering legal issues for KNBC-TV. Harvey often joined KCBS-TV for shows related to investigative reporting and legal analysis. He is known for covering the case of O.J Simpson Murder Case. The layer was a co-executive producer for The People’s Court. The Warner Bros. Levin created the show developed Celebrity Justice, which started from 2002 to 2005. In 2009, the Television celebrity produced Beyond Twister, which canceled after one season. Levin was the host for show Objectified aired on Fox News Channel.

Harvey released TMZ, which is a Television distribution company. He was the founder and managing editor of Magazine. The magazine gets famous when it covered the story of Mel Gibson’s DUI arrest. The magazine covers famous shows including Rihanna abuse by singer Chris Brown, deaths of Michael Jackson, Heath Ledger and Brittany Murphy. According to The Los Angeles Times, the converge of Jackson’s death was the biggest story that magazine cover.

On 07 March 2017, the host met with Donald Trump in the Oval Office. They chatted for several hours together. In 1985, Levin released The People’s Court: How to Tell It to the Judge. In Book, he tells about cases from the show. The book of Harvey recommended for public libraries. In 1997, Levin worked in the movie Volcano.

Awards & Nominations

He included in the List of Out Magazine’s Power 50 list. Harvey Levin is the most famous voice in LGBT America. He ranked #25 in 2013, #34 in 2014, #48 in 2015 and #40 in 2016. Harvey received nine Emmys for his Broadcasting work.

Harvey Levin Net Worth, Income & Salary In 2021

{img}

As of August 2021, The net worth of Harvey Levin is $18 million. The major source of Harvey is from TV show and production. He also earns royalty from his book. He appeared in episodes of JAG, The Sopranos, Family Guy, and Empire. The reporter is currently living in West Hollywood, Los Angles, California, United States. In 1998, he purchased the home for $9.8 million. The mansion has three bedrooms and three bathrooms. The reporter also has Black Porche Convertible.

Rumors and Controversy/Scandal

Harvey Levin did not involve in any controversy or scandal.

Social Media: Facebook, Twitter, Instagram, etc.

Harvey Levin Facebook page has around 111,506 fan likes, and his Twitter account has around 635k followers. On Harvey Levin Instagram account, he has around 2276 followers. Harvey Levin did not have a YouTube account.

Harvey Levin is the greatest bold person. Often shares his views with the public. He accepted in public that he is Gay after a very long time because he has fair of losing his career.

Harvey Robert Levin vs Harvey Pekar

Harvey Robert Levin nettoværdi 2023

I modsætning til Harvey Pekar er nettoværdien af Harvey Robert Levin pr. 05/02/2023 ca. $ 20000000 i 2023.

Harvey Robert Levin højde

Hvor høj er Harvey Robert Levin? Nå, Harvey Robert Levin højde er cirka 1.71 m (sammenlign med Harvey Pekar højde på 1.71 m).

Hvad er Harvey Robert Levin alder?

Harvey Robert Levin blev født i 1950-09-02, mens Harvey Pekar, som nævnt ovenfor, blev født i 1939-10-08.

Hvor rig er Harvey Pekar - nettoværdi i 2023: €12.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Bo Eason

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Steve Lund

12 comments

Celebrities Net Worth

Sade

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Wood

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Hayes

12 comments

Celebrities Net Worth

Jason Orange

12 comments

Celebrities Net Worth

Victor Borge

12 comments

Celebrities Net Worth

Genesis Medina Mendoza

12 comments

Celebrities Net Worth

Ronnie Foden

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Buendia

12 comments

Celebrities Net Worth

Ines- Loan Rau

12 comments

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

12 comments

Celebrities Net Worth

blackpink

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Melissa De Sousa

12 comments

Celebrities Net Worth

Sadie Sink

12 comments

Celebrities Net Worth

Brie Larson

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »