Elon Musk Nettoværdi 2023

Indhold

Elon Musk

Elon Musk

Height1.71 mElon Musk height is 1.71 m
Was born in1971-06-28Elon Musk birthday is 1971-06-28
GendermaleAs we can see, Elon Musk is a male
ProfessionbusinessmenElon Musk is related to CEOs

Hvad er Elon Musk nettoværdi i 2023

Elon Musk Årsløn 2023

Ifølge EmergeSocial.net-statistikken vil Elon Musk nettoværdi vokse op til ca $ 176.000.000.000 i 2023. Dette er en relativt høj nettoværdi sammenlignet med andre businessmen.

Elon Musk nettoværdi 2023

Med en anslået nettoværdi på omkring $181 milliarder pr. 18. november 2022 er Musk den rigeste person i verden ifølge Bloomberg Billionaires Index og listen over Forbes Real Time Billionaires. CEO og produktarkitekt for Tesla, Inc.

Musk er administrerende direktør for Tesla, verdens mest værdifulde bilproducent. Det Austin, Texas-baserede firma sælger elektriske køretøjer og solcellebatterier til hjemmet. Musk er også administrerende direktør for SpaceX, en raketproducent, der er indgået kontrakt med NASA om at forsyne rumstationen, og ejer det sociale medieselskab Twitter.

Hvordan fik Elon Musk sine penge?

Som mange andre undrer du dig sikkert over, hvordan Elon Musk tjente penge. Han er bedst kendt som medstifter og administrerende direktør for Tesla og SpaceX, men Musk vandt prisen. hans første formue som medstifter af PayPal.

Musk ejer omkring 15 % af Tesla ifølge et lovdokument fra august 2022. Han ejer også omkring 92,9 millioner optioner, der kan udnyttes.

SpaceX værdiansættes ved hjælp af en finansieringsrunde fra juni 2022 til en værdi af 1.000.000 USD. virksomheden i omkring 125.000 millioner dollars. En præsentation fra 2020 viste den bedste måde at gøre det på. Musk ejede angiveligt 47% af det tætte selskab gennem en trust. Bloombergs analyse antager, at deres andel er blevet udvandet til omkring 44% i efterfølgende runder. Værdien reduceres med 15 % for at tage højde for de typiske rabatter, som enhjørningaktier tiltrækker på det sekundære marked.

I april 2022 tilbød Musk en ny kontrakt. købe Twitter Inc for 44 milliarder dollars. Handlen blev lukket. i oktober 2022. Han anslås at eje omkring 79 % af selskabet ifølge eksterne investorer offentliggjort i maj 2022. Hans værdi er baseret på hans udbudspris og er justeret for afkastet af í; Solactive Social Media Index. En forpligtelse på $4,6 milliarder er inkluderet for at redegøre for omkostningerne ved købet efter at have fratrukket de $17,8 milliarder i kontanter, der blev beregnet til købet. Hvad var tilgængeligt på lukningstidspunktet.

Værdien af ​​dine kontantbeholdninger inkluderer indkomst fra din insiderhandel og er justeret for at afspejle skatter, markedsresultater og donationer til velgørende formål.

Omkring halvdelen af ​​Musks Tesla-aktier blev stillet som sikkerhed for at sikre personlig gæld ifølge selskabets fuldmagtserklæring fra 2022. Det maksimale tilladte beløb i henhold til denne aftale kunne ikke være mere end 25 % af værdien af ​​disse aktier, ifølge indgivelse, og 25 % af de pantsatte aktier er trukket fra din rente for at tage højde for kreditgrænsen. Musk sagde i 2019, at nogle af hans SpaceX-aktier også blev pantsat uden at uddybe det. En forpligtelse på 6,4 milliarder USD er inkluderet i analysen for at afspejle beregnede tilsagn om SpaceX-aktier.

Milepæle

 • 1971 Elon Musk er født i Pretoria, Sydafrika.
 • 1981 Han køber sin første computer som 10-årig.
 • 1983 Skaber og sælger sit første kommercielle softwarespil, Blastar.
 • 1999 Udvikler et online betalingssystem kaldet X.com.
 • 2000 fusionerer X.com med PayPals moderselskab, Cofinity.
 • 2002 PayPal opkøbes af eBay for 1,5 milliarder USD.
 • 2002 skaber SpaceX i en gammel flyhangar nær Los ÁAngeles lufthavn.
 • 2003 begynder at designe den helelektriske Tesla Roadster.
 • 2008 SpaceX sender sin første satellit ud i rummet.
 • 2010 Tesla Motors begynder at handle på NASDAQ aktiemarkedet.
 • 2022 Køber det sociale medieselskab Twitter Inc. for 44 milliarder USD.

Elon Musk-biografi

 • Fødselsdato: 28.06.1971
 • Familie: Single, 9 børn
 • Uddannelse: University of Pennsylvania, Wharton School ved University of Pennsylvania

Født i Sydafrika af en ingeniørfar og en ernæringsekspertmor, har Musk siden opgivet virksomheden. Han forlod hjemmet i en alder af 17 for at tage på universitetet i Canada, blandt andet for at undgå at tjene i apartheidtidens sydafrikanske militær. Efter at have dimitteret fra University of Pennsylvania med grader i fysik og økonomi, meldte han sig ind på University of Pennsylvania. ved Stanford University. Droppede Han droppede ud af skolen efter de første par dage for at forfølge sine tre hovedinteresseområder: Internettet, ren energi og plads.

Han skabte Han lancerede en online publiceringsplatform kaldet Zip2 i 1995 og solgte den i Storbritannien. fire år senere for mere end 300 millioner dollars. Han geninvesterede en del af overskuddet til at skabe X.com, et online betalingssystem. Han fusionerede det med det, der til sidst blev He blev en del af PayPal, e-handelssiden, der til sidst blev udsolgt. til eBay for 1,5 milliarder dollars i 2002.

Hans næste projekt: SpaceX, et raketfirma, der er blevet benyttet af NASA til at påtage sig rollen som rumfærge i at forsyne den internationale rumstation. Et år senere var han med til at stifte virksomheden. Tesla, firmaet, der i 2010 producerede den første nul-emission, helt elektriske sportsvogn. Samme år solgte virksomheden Tesla. aktier i et offentligt udbud.

Hans tredje virksomhed, SolarCity, var leverandør af solenergisystemer. SolarCity solgte aktier i et offentligt udbud i 2012 og blev købt af Tesla den 21. november 2016.

Musk, som har sagt, at han planlægger at trække sig tilbage til planeten Mars, har sluttet sig til gruppen. Warren Buffetts Giving Pledge i april 2012.

Tesla er blevet en bil. Musk blev verdens mest værdifulde bilproducent i juli 2020, og ny indtjening førte til, at Musk blev verdens rigeste person i januar 2021. Tesla fik besked på at flytte sit hovedkvarter fra Palo Alto, Californien, til Austin, Texas.

I april 2022 afgav Musk et bud på at købe Twitter Inc. for 44 milliarder dollars efter at have erhvervet en andel i det sociale medieselskab. Efter hans bestyrelse gik med til at anbefale aftalen, gik Musk videre fra aftalen. måneder for at få det overstået. Til sidst købte Musk virksomheden. Twitter i oktober 2022.

Elon Musks nettoformue er faldet 20 %. 100.000 millioner dollars 2022. Det er det, det hele handler om. årsagen.

Elon Musks nettoformue er faldet til anslået 195,6 milliarder dollars ifølge Forbes. Musks nettoformue faldt. tirsdag og nåede sit laveste punkt i år. 

Dette er anden gang siden 1. oktober 2021, at hans nettoformue er faldet til under 200 milliarder dollars, bortset fra et kort fald til 199 milliarder dollars i maj i år. ;eller, rapporterer Forbes. 

Hans nettoværdi er stadig astronomisk - og nok til at styrke hans plads som verdens rigeste mand - men Musks værd var endnu en gang større. I januar var det ifølge Forbes anslået 304,2 milliarder dollar værd. På det tidspunkt var dens værdi steget med cirka 32,6 milliarder dollars takket være stigningen i Tesla-aktier. 

Det var selvfølgelig før Musk begyndte at erhverve Twitter i april. I august solgte han sin He solgte næsten 8 millioner aktier i Tesla til en værdi af 7 milliarder dollars, da en juridisk kamp med Twitter stod for døren. Twitter sagsøgte It bad Musk om at håndhæve vilkårene for sin overtagelsesaftale, efter Musk forsøgte at bakke ud. Musk afviste derefter og hævdede, at virksomheden havde begået bedrageri, kontraktbrud og overtrådt en værdipapirlov. 

En dommer har suspenderet retssagen. Sagen blev droppet for at lade handlen lukke, og i sidste måned købte Musk virksomheden. officielt solgte virksomheden for 44 millioner dollars. 

Twitters overtagelse var tumultarisk. For nylig solgte Musk virksomheden. Det købte yderligere $4 milliarder i aktier for at lukke handlen, selvom det sagde, at det er "stoppet med at sælge Tesla-aktier," ifølge Wedbush-analytikere.

Elon Musk Net Worth er tæt på en af følgende personer:

  Hvor mange penge tjener Elon Musk

  Ifølge vores statistik (opdateret {dag}) er den nøjagtige og fuldstændige værdi af Elon Musk-lønnen ikke oplyst, men Elon Musk-indkomsten i 2023 er (eller var tidligere), så Elon Musk nettoformue er omkring 176.000.000.000.

  Elon Musk Wiki og Bio

  Født 1971-06-28, Elon Musk er absolut en af de mest kendte businessmen, ligesom Fawzi Al-Kharafi, Rufino Vigil Gonzalez, Leo Resig, Jonah White, Jose Antonio, . Elon Musk popularitet er vokset hurtigt også ved hjælp af sociale medier - Instagram, YouTube og Tiktok.

  WW er stadig nødt til at opdatere oplysningerne om Elon Musk Spouse - men som et attraktivt male, næsten 1.71 m høj, kan Elon Musk vælge en ordentlig partner (sandsynligvis er det en af de berømte businessmen som godt).

  Elon Musk Spouse

  Fra 06/02/2023 har vi ikke pålidelige og præcise oplysninger om Spouse til Elon Musk. Vi opdaterer disse oplysninger indtil udgangen af 2023.

  Hvor høj er Elon Musk

  Et godt spørgsmål. Navnlig er Elon Musk næsten 1.71 m høj. Ligesom det sker med alle mennesker, ændrer Elon Musk 1.71 m sig langsomt med tiden.

  Kendisser med samme højde:

  Elon Musk nationalitet

  Måske er det bedre at sige, at det er blandet. Elon Musk nationalitet er ikke den ting, der ofte bliver understreget i offentlige medier.

  Elon Musk nøgenbilleder er falske?

  Vi har ingen oplysninger om, at Elon Musk poserede nøgen. Sandsynligvis er Elon Musk nøgenbilleder falske eller lækket.

  Elon Musk familie

  Vi har ikke detaljerede oplysninger om Elon Musk-familien pr. 06/02/2023 (bortset fra nogle fakta beskrevet i hovedteksten om Elon Musk).

  Hvad skete der med Elon Musk

  Her er Nyheder om Elon Musk på 06/02/2023.

  Hvornår blev Elon Musk født?

  Elon Musk blev født 1971-06-28 🎂.

  Elon Musk alder

  Fra 06/02/2023 er Elon Musk-alderen 51.

  Lever Elon Musk stadig?

  Heldigvis er Elon Musk stadig i live (fra {dag}) og er 51 år gammel. Husk dog, at datadabe altid opdateres med en vis forsinkelse.

  Albert

  Mobile

  Elon Musk... mangel på vokalfærdigheder forhindrer ikke hendes sange i at toppe hitlisterne. Pigens skuespil skinner heller ikke, men hun forsøger at optræde i film - Blev forelsket for tusinde gang takket være Andrew Tate ?
  Zachary

  Tennessee

  Det gode faktum, jeg tog væk fra dette indlæg, er, at Elon Musk er 1.71 m høj!!!
  Mark

  Lincoln

  Og jeg så Elon Musk for et par år siden gå ned ad gaden. Bare en mand med guddommelig skønhed og karisma. Faldt næsten om i mine hæle, da jeg gik og kiggede på ham - Sikke en smuk dame ❣️ hatten af for Andrew Tate ?
  Stephanie

  Texas

  De, der er interesserede i Elon Musk og andre berømte damer, kan besøge deres Instagram og blive overrasket, chokeret osv.
  Edward

  Nebraska

  Heathers irettesætter konstant Elon Musk for at være for insisterende på at vise sit overdådige liv frem. Tag for eksempel hendes morgenmad, billeder som hun indtil for nylig har lagt på Instagram gang på gang. - Der er ingen perfekte mennesker... Glem hvad jeg sagde. Der er Cbum ?
  Paul

  California

  Helt ærligt tror jeg, at Elon Musk formue er meget mere i {år}
  Sophia

  Tennessee

  Vi giftede os med min kone på 1971-06-28, Elon Musk fødselsdag! - ? Hvordan blev jeg så heldig i livet at se Anthony Santos?
  Sara

  Alabama

  Min mand havde sit eget band, og engang spillede de i en bar før. Ingen vidste dengang Elon Musk. Fyren lavede scenenøjelser og prøvede at være sjov. De havde endda en hændelse, hvor de mødte ham i undergrunden. Elon Musk begyndte at grine højt, grimaserede, og gjorde stort set alt for at få opmærksomhed. Det var meget pinligt for dem
  Amanda

  Madison

  Elon Musk kom engang over med sin mor. Hans karriere var på sit højeste. Han havde baseballkasket og solbriller på og ikke barberet, men jeg genkendte ham alligevel - Barry White skønhed får mit hjerte til at springe et slag over ?
  Teresa

  Louisiana

  Jeg ville også være i businessmen verden, da jeg var ung ?
  Gregory

  Nevada

  I de tidlige dage af hendes karriere sagde mange mennesker, at Elon Musk det var hendes fars penge, der hjalp hende med at blive populær. - Les Gold! Jeg drukner i de øjne og ønsker ikke at blive frelst
  Willie

  Torrance

  Disse kommentarer om Elon Musk er dumme ?
  Jennifer

  Alabama

  Min kusine var stor fan af Elon Musk og mødte hende engang til en koncert. Hun viste Elon Musk sin t-shirt, som hun selv havde lavet specielt til at gå til koncerten. Grande spurgte "Hvad er det?" og lo hende op i ansigtet. Hendes søster havde det frygteligt, at hendes idol havde grinet af hende. - ? Jeg kunne stirre på Horacio Pagani for evigt, og det ville stadig ikke være nok for mig
  Brittany

  North Carolina

  Ærligt talt dykker jeg ikke en klippeklippe meget er Elon Musk nettoværdi eller hvad
  Jose

  Texas

  Elon Musk i skole hos min onkel. Og han siger, at han genkendte hendes stemme fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noget andet, han huskede det fra skolen, hvor Elon Musk hun optrådte på scenen meget ofte - At se Nick Bollettieri billede om morgenen er den bedste start på dagen.
  Frances

  Tucson

  Min far arbejder i underholdningsindustrien og siger, at Elon Musk er berygtet for sin forfærdelige holdning til medarbejdere, og hun er ligeglad med andre end sig selv. Hendes medarbejdere skal underskrive en kontrakt, der forbyder dem at sige noget dårligt om Elon Musk, hvis de bliver fyret.
  Martha

  Knoxville

  Det spørgsmål, mange mennesker normalt stiller, er: hvad har Elon Musk gjort, der kunne kaldes en stjerne? - ❤️‍? Andrew Tate er kvintessensen af alt det smukkeste i verden.
  Margaret

  Puerto Rico

  Hvorfor kan du ikke skrive en nyhed om, hvilken slags strømpebukser eller frakker der er på mode i stedet for dette lort?
  Frank

  Syracuse

  Elon Musk... En af de største businessmen og min helt! - ❤️❤️❤️ Mireille Mathieu, mit hjerte smeltede igen
  Kathleen

  Charlotte

  For et par år siden arbejdede en af mine venner og jeg i nærheden af stedet. hvor begivenheden, som Elon Musk hun deltog i, fandt sted. Jeg var ligeglad med hende, men min ven forgudede hende. Hun havde en bog Elon Musk og blev ved med at sige, at Elon Musk hjalp hende med at klare sine problemer, stoppe med at skære i sig selv og så videre.
  Kimberly

  Oregon

  Måske er $ 176.000.000.000 normalt for USA.. Ved ikke - Behgjet Pacolli skønhed er fascinerende
  Beverly

  Hawaii

  Åh min Elon Musk har åbenbart tonsvis af penge!!
  Steven

  Seattle

  For en male businessmen gjorde Elon Musk en super imponerende karriere - ❤️‍? Jeg kan ikke fjerne øjnene fra Marcelo Tinelli billeder
  Amber

  Rancho Cucamonga

  Jeg mødte Elon Musk i købmanden, og han var sej som fanden, venlig og generøs. Jeg bad om et billede, og han accepterede heldigvis. Min højde er 195 centimeter, og jeg ville bøje mig for at tage billedet, men Elon Musk stoppede mig og stod på tæerne i stedet for. En rigtig Jedi Master.
  Catherine

  Yonkers

  Elon Musk Utroligt flot. Jeg arbejdede med ham, og han fortalte altid de bedste historier. Da han fandt ud af, at jeg var en stor Star Wars-fan, sagde han til mig, at jeg skulle medbringe alt, hvad jeg ville, og underskrev det for mig. - Hvis skønhed virkelig kan redde verden, så er vi med dig Anggun i gode hænder ?
  Kathryn

  Little Rock

  Min mor var venner med Elon Musk som barn, og vi fandt dette billede af hende sammen med ham. Bemærk håret Elon Musk... Han var lige begyndt sin karriere som skuespiller på det tidspunkt
  Abigail

  Tempe

  Er Elon Musk så rig, fordi Elon Musk er smart? Retorisk - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til at beskrive Marie Mai skønhed ?
  Patrick

  Georgia

  Det ser ud til, at hvilken irritation kunne en succesfuld Elon Musk, der opnår alt på egen hånd?
  Sean

  Tennessee

  Super afslappet og dejligt. Jeg var Elon Musk nabo, og han plejede at invitere hele vores gade til sine fester. Han gjorde det formentlig, så ingen ville ringe til politiet på grund af støjen, men ikke desto mindre var Elon Musk han virkelig sød og sej. - Jeg drømmer om at se Santo Versace skønhed personligt ?
  Isabella

  Florida

  Hvorfor fanden er der en forsidenyhed som "en anden berømthed kom ud uden trusser, bh, Elon Musk viste sin nøgne røv" og sådan noget lort?
  Jonathan

  North Las Vegas

  Min kones far trænede med Elon Musk som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god til baseball, men havde en frygtelig stamme... Så begyndte han at se en vokaltræner for at slippe af med lidelsen, og resten er historie - Jeg kan ikke tro, at denne fantastiske Paloma Picasso er ægte ?
  Jessica

  Bayamon

  Mens Elon Musk tjente disse f**konge millioner ? sultede mange mennesker!
  Emily

  Arizona

  Men... Hvordan tjente Elon Musk alle disse penge? $ 176.000.000.000 er alt for meget! - Jeg blev forelsket igen set i Bountytank
  Christine

  Fontana

  Hvorfor har Elon Musk sådan et dumt ansigt? ?
  Henry

  Louisiana

  For et par år siden arbejdede min vens far sammen med Elon Musk på optagelserne til et show. Hun var meget uhøflig over for personalet, meget krævende og respektløs over for de museumsudstillinger, hvor optagelserne fandt sted. - Horacio Pagani smil har gjort min dag bedre ?
  Debra

  Virginia

  Så hvilken del af disse $ 176.000.000.000 giver Elon Musk til velgørenhed?
  Ryan

  Connecticut

  I 2023 tjente jeg ikke engang en procent af Elon Musk nettoværdi..? - Jeg kunne sige, at Guy Lepage ser fantastisk ud i dag. Men Guy Lepage fantastisk hver dag! ?
  Bruce

  Nevada

  Der er sikkert andre businessmen, men for mig er Elon Musk TOP1
  Melissa

  Cary

  Elon Musk medvirkede støt i flere film om året og optræder oftere på skærmene end landets præsident. Det ser ud til, at ikke en eneste storfilm er gået uden denne skuespiller - Tak Amelie Lens for skønhedsdelen af mit feed ?
  Timothy

  Nevada

  Elon Musk popularitet og publikums kærlighed er ikke det samme. For mange af nutidens berømtheder er det trods alt vigtigt at blive talt om, og i hvilken toneart, er det lige meget.

  Elon Musk og Elon Gold

  Elon Gold er en af de mest kendte Comedian, Actor, Screenwriter, Television Producer.

  Elon Gold vs Elon Musk

  Elon Gold nettoværdi 2023

  I modsætning til Elon Musk er nettoværdien af Elon Gold pr. 06/02/2023 ca. $ 2.000.000 i 2023.

  Elon Gold højde

  Hvor høj er Elon Gold? Nå, Elon Gold højde er cirka 1.71 m (sammenlign med Elon Musk højde på 1.71 m).

  Hvad er Elon Gold alder?

  Elon Gold blev født i 1970-09-14, mens Elon Musk, som nævnt ovenfor, blev født i 1971-06-28.

  Hvor rig er Elon Musk - nettoværdi i 2023: €176.000.000.000

  🔥 👑 🤑

  Best hot tubs under $5000

  See details

  2023 Shows like Pretty little liars

  See details

  Best shows like Queen of the south

  See details

  Write for us + Fashion

  See details

  Lifestyle write for us

  See details

  Top-10 Shows like Over the garden wall

  See details

  Choosing the best One Shoulder Sports Bra

  See details

  Most exciting TV Shows like Bones

  See details

  Best TV shows like Castle

  See details

  Shaq car collection

  See details

  TOP-20

  Celebrities Net Worth

  Andrew Tate

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Bo Eason

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Chris Bumstead

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Steve Lund

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Sade

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Martin Lorentzon

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Ronnie Wood

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Billy Hayes

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Jason Orange

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Victor Borge

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Genesis Medina Mendoza

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Ronnie Foden

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Jeremy Buendia

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Ines- Loan Rau

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Gervonta Davis

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  blackpink

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  The Rock Dwayne Johnson

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Melissa De Sousa

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Sadie Sink

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Brie Larson

  12 comments

  News

  News archive

  1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »