Change language

Zendaya: Dit is waarom ze afwezig was bij de Oscars 2023 – en dit is wat Tom Holland ermee te maken had

Zendaya: Dit is waarom ze afwezig was bij de Oscars 2023 - en dit is wat Tom Holland ermee te maken had

Als er één beroemdheid is op wiens aankomst op de rode (of beige of champagne) loper we zo gretig wachten dat we ons er bijna voor schamen, dan is het Zendaya wel. De "Euphoria"-actrice en haar stylist Law Roach zitten er gewoon nooit naast. Een voorbeeld: haar roze, met rozen versierde Valentino-jurk bij de SAG Awards 2023, haar transparante bodysuit met korte shorts bij de Paris Fashion Week , haar strapless zwarte baljurk bij de Emmys afgelopen november – moeten we nog meer zeggen?

We waren dus erg verdrietig toen we hoorden dat Zendaya en haar vriend Tom Holland niet aanwezig zullen zijn bij de Oscars 2023, die worden gehouden in het Dolby Theatre in Los Angeles, Californië. Vooral omdat Zendaya zo vaak opduikt om awardshows door elkaar te halen, of ze nu genomineerd is voor een award of niet.  

Zendaya: waarom is ze niet bij de 2023 Oscars – en wat heeft Tom Holland ermee te maken?

Hoe komt het dat Zendaya zo ruw is beroofd van wat ongetwijfeld weer een sensationele Valentino-look voor de rode loper zou zijn geweest? Nou, het lijkt erop dat Zendaya en Tom samen wat quality time hebben doorgebracht in Londen, want ze werden door fans gespot terwijl ze aan het winkelen waren met Tom Holland's moeder, Nikki Holland, in Richmond Park en tijdens een ontspannen wandeling bij Waterstones.

Eén ding is duidelijk: de twee zijn even verliefd als altijd, en het is geweldig om te zien dat Zendaya tijd vrijmaakt van haar drukke schema en geniet van het leven buiten de schijnwerpers. Vorige week nog nam de 26-jarige ster deel aan de Paris Fashion Week en deelde foto's van haar ongelofelijke animal print look tijdens de Louis Vuitton Fall 2023 Womenswear Show. 

We kunnen het haar niet kwalijk nemen dat ze er even tussenuit gaat. Zendaya heeft twee grote films in de maak dit jaar, Challengers en de Dune sequel, dus verwacht veel meer van Zendaya te zien op toekomstige rode lopers.

 

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 »