Vermogen van Zendaya Coleman 2023

Inhoud

Zendaya Coleman

Zendaya Coleman

Height1.78Zendaya Coleman height is 1.78
Was born in1996-09-01Zendaya Coleman birthday is 1996-09-01
GenderfemaleAs we can see, Zendaya Coleman is a female
ProfessioncelebritiesZendaya Coleman is related to Acting

Wat is Zendaya Coleman vermogen in 2023

Zendaya Coleman Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Zendaya Coleman groeien tot ongeveer $ 15.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere celebrities.

Hoeveel verdient Zendaya Coleman

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 07/02/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Zendaya Coleman niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Zendaya Coleman in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Zendaya Coleman ongeveer 15.000.000.

Zendaya Coleman Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

Zendaya Coleman Wiki en Bio

Geboren 1996-09-01, Zendaya Coleman is zeker een van de meest bekende celebrities, zoals Demi Lovato, Emma Watson, Leonardo DiCaprio, Marina Ruy Barbosa, Jacqueline Fernandez, . De populariteit van Zendaya Coleman is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over Zendaya Coleman Spouse nog bijwerken - maar als aantrekkelijk female, bijna 1.78 lang, kan Zendaya Coleman zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde celebrities als goed).

Zendaya Coleman Spouse

Vanaf 07/02/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de Spouse van Zendaya Coleman. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is Zendaya Coleman

Een goede vraag. Met name Zendaya Coleman is bijna 1.78 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Zendaya Coleman 1.78 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

Zendaya Coleman nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Zendaya Coleman nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

Zendaya Coleman naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat Zendaya Coleman naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Zendaya Coleman naaktfoto's nep of gelekt.

Zendaya Coleman familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Zendaya Coleman vanaf 07/02/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Zendaya Coleman).

Wat is er gebeurd met Zendaya Coleman

Hier zijn Nieuws over Zendaya Coleman op 07/02/2023.

Wanneer is Zendaya Coleman geboren?

Zendaya Coleman is geboren op 1996-09-01 🎂.

Zendaya Coleman leeftijd

Vanaf 07/02/2023 is de leeftijd van Zendaya Coleman 26.

Leeft Zendaya Coleman nog?

Gelukkig leeft Zendaya Coleman nog (vanaf 07/02/2023) en is hij 26 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Carol

Naperville

We zijn getrouwd met mijn vrouw op 1996-09-01, Zendaya Coleman verjaardag! - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Andrew Tate echt is ?
Kenneth

Bayamon

Degenen die geïnteresseerd zijn in Zendaya Coleman en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz.
Terry

Virginia

Deze opmerkingen over Zendaya Coleman zijn stom ? - s Ochtends Andrew Tate foto zien is de beste start van de dag.
Theresa

Chattanooga

Zendaya Coleman speelde gestaag in verschillende films per jaar en verschijnt vaker op schermen dan de president van het land. Het lijkt erop dat geen enkele grote film zonder deze acteur is gegaan
Maria

California

Mijn moeder was als kind bevriend met Zendaya Coleman en we vonden deze foto van haar met hem. Let op het haar Zendaya Coleman... Hij begon toen net aan zijn carrière als acteur - Cbum smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Mark

Kansas

Liefde liefde liefde! Zendaya Coleman is de grootste
Kathleen

Eugene

Mijn vader werkt in de entertainmentindustrie en zegt dat Zendaya Coleman berucht is vanwege haar afschuwelijke houding ten opzichte van werknemers en dat ze om niemand anders geeft dan om zichzelf. Haar werknemers moeten een contract tekenen dat hen verbiedt iets slechts te zeggen over Zendaya Coleman als ze ontslagen worden. - Ik droom ervan om Anthony Santos schoonheid in het echt te zien ?
Nancy

Frisco

Het spijt me dat te horen. Wat was hij schattig en lief, hoe organisch ging hij op in de bonte bende jonge, onstuimige acteurs.
Scott

San Francisco

Mijn neef was een grote fan van Zendaya Coleman en ontmoette haar ooit tijdens een concert. Ze liet Zendaya Coleman haar t-shirt zien dat ze speciaal voor het concert had gemaakt. Grande vroeg "Wat is dat?" en lachte haar uit in haar gezicht. Haar zus vond het vreselijk dat haar idool haar had uitgelachen. - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Barry White schoonheid ? te beschrijven
Hannah

Arkansas

God, ik wou dat ik {waarde} had... ??
Donald

Milwaukee

? Wauw, ik ben 1.78 lang, net als de beroemde Zendaya Coleman heh - Les Gold! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Albert

Virginia Beach

Er zijn vast nog andere celebrities maar voor mij is Zendaya Coleman TOP1
Gabriel

Anchorage

Pa stond op het punt naar de academie te vertrekken toen Zendaya Coleman hem probeerde over te halen auditie te doen voor een film met hem. Maar zijn grootvader zei dat als zijn kleinzoon niet deed wat hij wilde, hij het zomerkamp niet zou betalen. Zendaya Coleman kreeg toen een rol in Skate Town. Papa zegt dat hij zo'n geweldige kerel was en dat ze veel plezier hadden - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Horacio Pagani in goede handen ?
Cynthia

California

Zendaya Coleman was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen
Keith

Nebraska

Ik vraag me af hoe je je voelt met dit vermogen van $ 15.000.000 zoals Zendaya Coleman doet - ❤️❤️❤️ Nick Bollettieri, mijn hart smolt opnieuw
Bryan

Texas

Voor een female celebrities maakte Zendaya Coleman een super indrukwekkende carrière
Samuel

California

? Hebben alle celebrities zulke salarissen als Zendaya Coleman? - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Andrew Tate ?
Frances

Texas

Zendaya Coleman kwam een keer langs bij zijn moeder. Zijn carrière was op zijn hoogtepunt. Hij droeg een baseballpet en een zonnebril en was niet geschoren, maar ik herkende hem toch
Ann

Fullerton

Wauw ? Zendaya Coleman is een indrukwekkend fortuin - Ik zou kunnen zeggen dat Mireille Mathieu er geweldig uitziet vandaag. Maar Mireille Mathieu geweldig elke dag! ?
Jason

Bellevue

Eerst en vooral staat Zendaya Coleman bekend om de harde taal en de schandalen die daarop volgden.
Joshua

Seattle

Zendaya Coleman geschoold bij mijn oom. En hij zegt dat hij haar stem herkende van de radio. Het kon met niets anders worden verward, hij herinnerde het zich van school, waar Zendaya Coleman ze heel vaak op het podium stond - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Behgjet Pacolli foto's afhouden
Stephanie

Thornton

pathos en een opzichtige liefde voor luxe
Carolyn

Laredo

Mijn moeder is ook 1996-09-01 geboren! liefde Zendaya Coleman - Marcelo Tinelli schoonheid is betoverend
Eugene

Florida

En ik zag Zendaya Coleman een paar jaar geleden op straat lopen. Gewoon een man van goddelijke schoonheid en charisma. Ik viel bijna op mijn hielen toen ik liep en naar hem keek
Janice

California

De vraag die veel mensen gewoonlijk stellen is: wat heeft Zendaya Coleman gedaan dat een ster genoemd kan worden? - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Anggun ?
Olivia

Texas

Zijn tante was naar Zendaya Coleman dezelfde school gegaan. Volgens haar verhalen was Zendaya Coleman een outcast. Hij schuwde mensen en zij schuwden hem.
Jordan

Huntington Beach

Ik weet zeker dat Zendaya Coleman homo is ? - ? Ik zou eeuwig naar Marie Mai kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Carl

Minneapolis

Zendaya Coleman populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Betty

Akron

Zendaya Coleman Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me. - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Santo Versace zag
Kyle

Tennessee

Geliefde Zendaya Coleman!
Karen

Utah

Mijn vader was als kind bevriend met Zendaya Coleman. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden. - Paloma Picasso schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Marie

Cape Coral

Ik ontmoette Zendaya Coleman bij de dienstingang van het theater waar hij speelde. Toen we elkaar de hand schudden, voelde ik de grond onder me vandaan trillen. Mijn knieën beefden en ik stond daar een tijdje nadat hij wegging en kon me niet bewegen. Hij is indrukwekkend, de enige persoon die ik heb ontmoet met zo'n ongelooflijke uitstraling! Ik kon urenlang niet slapen nadat ik Zendaya Coleman had ontmoet.
Vincent

California

En vandaag was ik geschokt - wist je dat Zendaya Coleman nettowaarde $ 15.000.000 is?! - ❤️‍? Bountytank is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Steven

California

Een paar jaar geleden werkte de vader van mijn vriend met Zendaya Coleman op de set van een show. Ze was erg onbeleefd tegen het personeel, erg veeleisend en respectloos voor de museumexposities waar de opnames plaatsvonden.
Melissa

Texas

Een paar jaar geleden waren een vriend van mij en ik in de buurt aan het werk. waar het evenement plaatsvond dat Zendaya Coleman ze bijwoonde. Ik stond onverschillig tegenover haar, maar mijn vriend was dol op haar. Ze had een boek Zendaya Coleman en bleef maar zeggen dat Zendaya Coleman haar hielp om met haar problemen om te gaan, zichzelf niet meer te snijden enzovoort. - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Horacio Pagani ?
Christopher

California

Eerlijk gezegd duik ik geen sh*t maai veel is Zendaya Coleman nettowaarde of wat dan ook
Donna

Tucson

Zendaya Coleman doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen. - Bedankt Guy Lepage voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Brandon

Florida

Eerlijk gezegd geloof ik dat Zendaya Coleman fortuin veel meer is in {jaar}
Kimberly

Florida

Dus welk deel van deze $ 15.000.000 geeft Zendaya Coleman aan een goed doel? - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Amelie Lens te zien?
Zachary

Oklahoma

Hoe zit het met Zendaya Coleman familie? Hoe gaat het met ze?

Zendaya Coleman en Zendaya Maree Stoemer Coleman

Zendaya Maree Stoemer Coleman is een van de bekendste American actress and singer.

Zendaya was born on September 1, 1996 in 1996 and is one of the most famous and beloved young actresses in all of America and a great singer. He also gained some attention after starring in the Avenger movies. She was also part of the screen, playing both a child model and a backup dancer.

{ads}

The fame he put into perspective with the role of Rocky Blue in "Shake" It Up, "which was in the year 2010-2013. Eventually she had made a place in" Dancing with the stars "and has now been seen by her fans on Disney Channel on the popular" KC Undercover "show since 2015.

How well do you know Zendaya? If not much, we’ve rounded up everything you need to know about net worth of Zendaya in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, biography and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Zendaya.

Biography and early life

That gorgeous baby girl Zendaya was born on September 1, 1996 to a beautiful and adorable couple with her mother Claire and her father Kazambe introduced the dynamic field of acting and theater during his tenure in California at the Shakespeare Theater in the Orinda area and this is where we remember Zendaya who claimed to be the s uo first stage, on which she had ever performed.

{ads}

She was just eight when Zendaya had already become a fairly active member of a hip hop and hula dance group called Future Shock Oakland where she climbed high enough and shone very intensely.

Friend, Height, T weight and body measurements

So how old is Zendaya in 2021 and how tall and how heavy is she? Well, Zendaya has 24 years today, August 8, 2021 and was established on 1 September 1996. Although high 5’10 "in feet and inches and 178 cm in centimeters, it weighs about 130 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is black and the hair color is brown.

Education

The first education he received came from the Oakland School of Arts, which is very prestigious, and in the it was the period in which she was also actively involved in various theatrical performances. There is not much information about her graduation and that we are not entirely sure if she did or not because when the thought of entering the film and acting industry came up, she was more interested in film than college. .

Personal life: dating, friends, husband, children

Born in 1996 on September 1st as the daughter of a beautiful and lovable couple with her mother Claire and her father, Kazambe, were the beautiful little girl Zendaya, known to be of African American descent. He received his early education from the Oakland School of Arts, which is highly regarded, and when he was in school, he also took an active part in various plays.

{ads}

He was around an early age just eight years ago when Zendaya became a fairly active member of a hip hop and hula dance group called Future Shock Oakland, where he got up pretty in tall and shone very brightly. It was Zendaya’s mother who introduced Zendaya to the dynamic field of acting and theater as she was part of it when serving at the California Shakespeare Theater in the Orinda area.

Is Zendaya a lesbian?

She hasn’t discussed this topic openly on any public platform and we don’t have detailed information, nor have we ever seen her on her Date of Life in public so it makes no sense in this moment to say she could be lesbian or gay until we have solid proof. So far we can safely say that she is straight.

Professional career

Her career started as a model for various people Brands such as Old Navy and Macy’s, and was once seen in commercials for various toys. To our shock, how can you call it, Zendaya also worked as a backup actress for one of the other famous celebrities and singers named Selena Gomez.

In 2009 she was also in "Hot N Cold", a Kidz-bop sequence. it has also gained a lot of fame with "Leave Me Alone" and "shake it Up" and many others of its kind, which is why it has moved out of the dark into the spotlight. is even more popular now, after being seen in the movie "Spiderman Homecoming", which is part of Avengers and the Avengers are already known all over the world.

Awards

She was nominated for the Young Artist Awards in 2011, 2012 and 2013. She is the winner of the Teen Choice Awards in 2014 and 2017 and was also awarded the Kid’s Choice Awards in 2016 and 2017 for two consecutive years For years.

Zendaya’s net, salary and earnings in 2021 {img}

The total net worth of Zendaya that she has earned in her life to date with fame and success from the various platforms, movies, shows and commercials she has ever shown will be approximately US $20 million as of 2021 - Valued in dollars and l love and respect he has earned from his fans adds to his net income.

Some interesting facts you need to know>

To our surprise, how can you tell, Zendaya has also worked as an actress of backup for one of the other famous celebrities and singer named Selena Gomez. Zendaya is known to be of African American descent. She is even more popular now after starring in the movie "Spiderman Homecoming" which is part of Avengers.

{ads}

Zendaya is one of the most famous and beloved young actresses in all of America and also a great singer . He also gained some attention after starring in the Avenger movies. The love and respect she has earned from her fans is fantastic and she is quite successful for her age and we hope to see more for her and wish the same.

{ads}

Zendaya Maree Stoermer Coleman, also known as Zendaya, is an eminent American-based actress who has also gained additional fame due to her excellent singing talents. She had made it to the big screen as a child model and also as a backup dancer.

From then on, he had risen to sudden fame through the character of Rocky Blue in "Shake It Up" from 2010 to 2013. In the end, he had found a place in "Dancing With The Stars ". Zendaya is currently seen on the popular show “KC Undercover” which has been airing on the Disney channel since 2015.

You may know Zendaya very well, but do you know how old and tall she is and What is? net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of Zendaya’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life

Zendaya was born on September 1, 1996 in the city of Oakland located in California to parents Claire Marie and Kazambe Ajamu. Zendaya is known to have an African American origin.

Her mother, who had worked at the California Shakespeare Theater in the Orinda region, introduced her to the theater field, where Zendaya was known to perform for the first time. At the age of eight, Zendaya had been an active member of a hip-hop and hula dance group titled Future Shock Oakland, where she had shone brightly.

He had received his education at the prestigious Oakland School for the Arts, where he had also participated in various plays. Since then, Zendaya had transferred to the CalShakes Conservatory Program and the "American Conservatory Theater." Among the major plays, "Once On This Island", "Caroline, Or Change", "Twelfth Night", "As You Like It" and "Richard III" remain her most important roles .

Age, height and weight

Born on September 1, 1996, Zendaya is 24 years old as of today, August 9, 2021. Her height is 1.78 m and his weight is 59 kg. 

Career

Zendaya had started her professional career as a model for eminent brands like Macy’s, Mervyns and Old Navy. In addition, she has also been seen in the iCarly toy commercial. From then on, she had been a backup dance performer in the musical sequence of Selena Gomez , titled" Sears Arrive ".

In 2009, Zendaya was also seen in a Kidz Bop sequence titled "Hot N Cold". Apart from this, she had earned the fame of "Leave Me Alone", "Shake It Up", "Swag It Out", "Watch Me" and many more that brought her to the spotlight.

"Frenemies" marks her first film in 2012, which was followed by her performance in "Something To DanceFor". That year, he had also signed "Hollywood Records", henceforth he had participated in season 16 of "Dancing With The Stars" in 2013. In 2013, he had also released "Replay" and another self-titled single. 

Since 2014, Zendaya has focused primarily on acting. She was seen in "Zapped", "Super Awesome Katy" and "KC Undercover". In 2015, she was seen in "Something New", with a blockbuster of "Spider-Man" thereafter in 2016.

At the moment, she is preparing for "A White Lie" which has yet to be released in 2019.

Premios & Achievement

Zendaya had always been a star artist since childhood. He had received worldwide fame and recognition. Her performances were honored with successful nominations for the Young Artist Awards in the years 2011, 2012 and 2013. She had won the Teen Choice Awards in the year 2014 and 2017. In addition, Zendaya was awarded the Kid’s Choice Awards, USA consecutively over the years 2016 and 2017.

Net worth & Zendaya’s Salary in 2021

{img}

Zendaya is an eminent star personality who is renowned for acting, singing, and dancing. Currently, he has also starred in "Spider-Man: Homecoming" and is currently looking to the success of it. During her career, she has released a few praiseworthy singles and has also modeled for brands and eminent stars, all of which has resulted in Zendaya’s net worth reaching $6 million in August 2021.

As a singer, Zendaya has released several hits that have made their way to the top of various charts. In a very short time, he has achieved immense fame and an umpteenth success. Currently, Zendaya is preparing for another upcoming movie, "The Greatest Showman", and is striving to be a more successful actress in the future.Quick Biography

Zendaya Maree Stoermer Coleman was born to Kazembe Ajamu Coleman and Claire Stoermer on September 1st, 1996, in Oakland, California, United States. She has five step-siblings.  Even though the passion for taking up acting was instilled in Zendaya’s since her childhood, she started off as a model before getting acting roles.

Zendaya has been able to feature in a number of high profile movies, including Spider-Man homecoming. In her career, she has won several accolades for her efforts in front of the cameras. In addition, Zendaya has also released a song titled Watch Me” which ranked at No. 9 in the USA in 2011

Quick Summary

Full Name/Real Name: Zendaya  Maree Stoermer Coleman
Age: 24 years old
Birth Date: September 1st, 1996
Birth Place: Oakland, California, United States
Nationality: American
Religion: Undetermined
Parents: Claire Stoermer, Kazembe Ajamu Coleman
Spouse: No
Children: No
Height: 1.78 m
Weight: 59 kg
Profession: Actress and Singer
Net Worth in 2021: $6 million

Age, Height, Weight & Body Measurement

Zendaya has a height of 5 ft 10 inches and weighs approximately 59 kg. Zendaya additionally has hazel eyes and brown hair. Her bra size is 32B, waist size is 25 inches, and hip size is 34 inches.

Education, School/College University

Zendaya attended the Oakland School for the Arts and later furthered her studies at the American Conservatory Theatre.

Parents, Siblings, Nationality, Ethnicity, Religion & Political Views

Zendaya was born on September 1st, 1996, in Oakland, California, the only child of Claire Marie Stoermer and Kazembe Ajamu, also known as Samuel David Coleman. She has five older half-siblings on her father’s side. Zendaya is an American national of mixed ethnicity as her father is African-American, with roots in Arkansas, while her mother has German and Scottish ancestry. Zendaya’s religious beliefs and political inclination are not well defined.

Married, Relationship, Dating, Affair, Boyfriend, Husband, Children

At present, Zendaya is an unmarried woman. Zendaya has been in a relationship, but information regarding her partner remains a mystery. However, Zendaya has revealed that, recently, they have split up. Previous to this relationship, Zendaya was rumored to be in a relationship with actor Trevor Jackson in 2013. Additionally, this actress has also been involved with Tom Holland, Leo Howard, and the American football player Odell Beckham Jr. Currently, she is single and not seen with anyone.

Relationship Statistics

Marital status? (single, married, in relation or divorced): Single
When did she get married? (married date): N/A
Does she have any relationship affair? No
Is Zendaya a Lesbian? No
Husband/Spouse? (name): No
Kids: No

Professional Life and Career

Zendaya began her career as a fashion model for Macy’s, Mervyns and Old Navy. In 2009, Zendaya featured in the Kidz Bop cover of Katy Perry‘s song “Hot n Cold.” Afterward, Zendaya collaborated with Bella Throne in releasing the song  “Watch Me,” which became a huge hit and climbed at 86 on the  Billboard Hot 100.the prominence gained from this song saw Zendaya featuring in the TV series Shake It Up On November 7, 2010. This show was success collecting a viewership of more than 6.2 million.

Zendaya was selected as Elvis Duran‘s Artist of the Month and also made an appearance on NBC’s Today. Zendaya‘s first in feature film Spider-Man: Homecoming, which became a huge success crossing over $117 million in its first weekend. In December 2017, she will cast in the musical The Greatest Showman alongside Hugh Jackman and Zac Efron.

Awards & Nominations

At her tender age, Zendaya has managed to collect some accolades, which include Teen Choice Awards and Radio Disney Music Awards in 2014. Additionally, she also received an award for Choice Summer Movie Actress for the movie Spider-Man: Homecoming. Zendaya has also received Favorite Female TV Star and Favorite Female TV Star – Kids’ Show for K.C. Undercover.

Zendaya Net Worth, Income & Salary In 2021

{img}

Zendaya’s talent has enabled her to flourish in the film industry. In the process, Zendaya has been able to accumulate a substantial amount, with her net worth is estimated at $6 million as of August 2021.

Rumors and Controversy/Scandal

There was a rumor that Zendaya was dating Spider-Man actor Tom Holland. However, Tom denied the rumor and said he was not in a relationship with the actress.  During ‘Spider-Man: Homecoming,’ Zendaya faced controversy relating to her young role in the opposite of Peter Parker. Some audiences also said Zendaya is not suitable for the role in the movie, while some of them also said her color is not perfect for the role.

Social Media: Facebook, Twitter, Instagram, etc.

Zendaya’s Facebook page has around 10.82 million fan likes, and her Twitter account has around 16 million followers. On Instagram account, Zendaya has around 60.1 million followers, while on YouTube, Zendaya has around 2.4 million subscribers.

Zendaya has managed to storm the film industry at a very young age. Through her talents, Zendaya has been able to take prominent roles in high profile films earning her both reputation and wealth.

Zendaya Maree Stoemer Coleman versus Zendaya Coleman

Zendaya Maree Stoemer Coleman netto waarde 2023

In tegenstelling tot Zendaya Coleman is het vermogen van Zendaya Maree Stoemer Coleman vanaf 07/02/2023 ongeveer $ 20000000 in 2023.

Zendaya Maree Stoemer Coleman hoogte

Hoe lang is Zendaya Maree Stoemer Coleman? Nou, de hoogte van Zendaya Maree Stoemer Coleman is ongeveer 1.71 m (vergelijk met de hoogte van Zendaya Coleman van 1.78).

Wat is de leeftijd van Zendaya Maree Stoemer Coleman?

Zendaya Maree Stoemer Coleman is geboren in 1996-09-01, terwijl Zendaya Coleman, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1996-09-01.

Hoe rijk is Zendaya Coleman - Vermogen in 2023: €15.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »