Change language

Kristen Stewart hadde på seg gjennomsiktige Chanel-shorts til en pre-Oscars-fest – med subtil hentydning til hennes Oscar-utseende i 2022

Kristen Stewart hadde på seg gjennomsiktige Chanel-shorts til en pre-Oscars-fest - med subtil hentydning til hennes Oscar-utseende i 2022

Kristen Stewart hadde på seg gjennomsiktige Chanel-shorts til en pre-Oscars-fest – med subtil hentydning til hennes Oscar-utseende i 2022.

Kristen Stewarts siste gjennomsiktige Chanel-utseende er et subtilt nikk til Oscar-utseendet hennes i 2022. Vi husker: i fjor ankom skuespilleren Oscar-utdelingen i hotpants. I år, 11. mars 2023 for å være nøyaktig, deltok Kristen Stewart på Chanels pre-Oscars-middag i Beverly Hills iført svarte strikkebukser og en matchende topp med paljettpynt og en sølvsløyfe. Som den 32 år gamle skuespillerinnen pleier, ga Stewart det elegante merket en grunge-oppdatering med sin brunette multe og flekkete svarte røykfylte øyne, og avrundet hele utseendet med et par svarte snørestøvler og hvite sokker.

Kristen Stewart: Her er hvorfor shortsutseendet hennes fra Oscar-utdelingen i 2022 var så ikonisk

Kristen Stewart, som har vært ambassadør for Chanel-merket i mange år, har tydelig valgt shorts som sitt antrekk for viktige anledninger. 28. mars 2022 deltok "Spencer" -skuespilleren på Oscar-utdelingen i en klassisk svart dress med korte shorts og en uknyttet hvit skjorte. "Når du velger en kjole fra rullebanen, føler du at du må gjøre den rettferdighet," sa hun til Vogue på den tiden. "Her var det omvendt."

"Det var den eneste muligheten til å være meg selv. Jeg ønsket ikke å føle meg tvunget inn i et antrekk – jeg ønsket å føle en sublim eleganse og [som en] andre hud," sa hun om utseendet.

"Den riktige måten å gjøre dette på var å gå med "less is more" og tillate deg selv å stå i din egen hud i stedet for å ta på deg en rustning."

Skrevet av Michael Zippo

Michael Zippo, lidenskapelig nettredaktør og utgiver, skiller seg ut for sin allsidighet innen formidling på nettet. Gjennom bloggen sin utforsker han emner som spenner fra kjendiser til forretningsdynamikk, økonomi og utvikling innen IT og programmering. Hans profesjonelle tilstedeværelse på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - er en refleksjon av hans dedikasjon til bransjen, mens administrere plattformer som EmergeSocial.NET og theworldtimes.org fremhever hans ekspertise i å lage informativt og tidsriktig innhold. Involvert i betydelige prosjekter som python.engineering, tilbyr Michael en unik opplevelse i den digitale verden, og inviterer publikum til å utforske de mange fasettene på nettet med ham.

News

News archive

5/2024 » 4/2024 » 3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 »