Change language

Kim Kardashian och Kanye West: den fullständiga tidslinjen för deras förhållande fram till den officiella skilsmässan

Kim Kardashian och Kanye West: den fullständiga tidslinjen för deras förhållande fram till den officiella skilsmässan

Kim Kardashian och Kanye West (alias Kimyes) har officiellt slutfört sin skilsmässa. Fast utan ett lyckligt slut var den mellan de två, i början, också en saga. Låt oss titta tillbaka på det tillsammans.

Kim Kardashian och Kanye West skrev till slut på skilsmässoavtalet, som föreskriver delad vårdnad om deras fyra barn och att rapparen betalar $200 000 per månad för deras stöd. Detta avslutar den tvååriga rättsliga striden som i sin tur hade avslutat deras sjuåriga äktenskap.

Innan den berömda 7-årskrisen och de mardrömslika uttalanden som Kanye gjorde på sin IG-profil (förbjöd flera gånger) hade Kimyes också sina sagoögonblick som fick oss att drömma, eller så verkade det.

Låt oss se tillbaka tillsammans på stadierna av deras kärlekshistoria fram till uppbrottet.

2003: MÖTE PÅ SET

Innan hon hade sin egen tv-serie som hette Keeping Up With The Kardashians, Kim Kardashian besökte hennes väns och sångerska Brandys uppsättningar. Det var på en av dessa som hon först träffade Kanye West, som spelade in en video med henne. Kim minns tydligt detta ögonblick och även att Kanye frågade sina vänner nyfiket om henne, men fick hennes namn fel: "Vem är den här Kim Kardashian?".

2008: KÄNSNINGEN MELLAN DE TVÅ ÄR FÖDD

Det är bara fem år efter deras första tillfälliga möte som Kim Kardashian och Kanye West är tillsammans igen på ett set. Den här gången är det de två som samarbetar i ett projekt: Alligator Boots. Vid det här tillfället etablerar de ett vänskapsband och samlar några roliga foton som oväntat skulle bli deras första förevigade delade minnen.

2010: KANYE PIPAR I KIM'S TV-SERIE

Kim och hennes syster Kourtney flyger till New York för att öppna sin DASH-butik.

Kanye går med dem i butiken för att ge sin ärliga åsikt. Kim berättar om ögonblicket: 'Kanye och jag har varit goda vänner ett tag och Jag respekterar hans modekänsla och stil, därför ville jag att han skulle komma och kolla in DASH'. Kan detta ha varit säkringen som sedan utlöste processen för Kanyes stil och Kims garderob?

Augusti 2011: BRÖLLOPET MED KRIS HUMPHRIES

Kim Kardashian gifte sig med sin basketbollarpojkvän och Kanye säger att han till och med köpte en mobiltelefon den dagen för att försöka stoppa ceremonin och ändra henne. Hur? Genom att skicka bilder till henne på några basketspelares dåliga stil och försöka få upp ögonen för att det skulle bli hennes omoderna framtid. Att vara Kanye, vem vet varför, men vi har inga problem att tro att det är exakt vad som hände.

OKTOBER 2011: ÅTERFÖENAD I KÄRLEKENS STAD

Kim och Kris' äktenskapet, till Kanyes glädje, var mycket kortlivat, bara 72 dagar.

Under den tiden sa Kim att hon kände sig ganska nedstämd över misslyckandet i hennes förhållande och så & #39;vän' Kanye föreslog henne att gå med honom till Paris för hans modevisning.

Rapparen säger att han gjorde hela showen enbart för att imponera på henne och det verkar som om han lyckades, eftersom Kim förklarade sig förälskad från det ögonblick hans plan landade.

APRIL 2012: KANYE DEDIKERAR EN LÅT TILL HENNE

Rapparen släpper låten Cold och erkänner offentligt att han blev kär i henne och skickade ett grävande mot hennes exman: 'Och jag ska erkänna, jag hade blivit kär i henne Kim / Ungefär samtidigt hade hon blivit kär i honom/Jaså, det är coolt , lilla flicka, gör du tack/Lucky I ain't had Jay droppe honom från teamet'.

DECEMBER 2012: DE TVÅ ÄR PÅ ATT BLI FÖRÄLDRAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Under ett stopp på hans turné, i Atlantic City, ber Kanye publiken om en ovation för Kim , kallar henne sin “baby mama”.

MAJ 2013: KIM KARDASHIAN DEBUTERAR SIN MET GALA RÖDA MATTA MED YE

Kim Kardashian är vid det här laget en veteran och obestridd stjärna på evenemanget, men första gången hon gick på catwalken som Kanyes dejt och stal showen med sin babybula insvept i en lång blommig Givenchy-klänning, föremål för flera memes som ironiskt nog associerade henne med ett sofföverdrag. Stackars Kim.

15 JUNI 2013: DERES FÖRSTA FÖDDA DOTTER ÄR FÖDD

Under Tvillingarnas tecken (som pappa Kanye) föddes bebisen North West.

21 OKTOBER 2013: FÖRSLAG FÖR FILMBRÖLLOP

Med anledning av Kims 33-årsdag hyrde Kanye ut hela San Francisco baseball stadion, anlitade en orkester och gick ner på knä framför sin älskade, medan orden: 'PLEEEASE MARRY MEEE!!!' blinkade över displayen. Till och med valet av versaler och tanken på att bekräfta, snarare än att be om, hans hand… är i perfekt västerländsk stil. Kim tackade ja och accepterade en ring på ringfingret till ett belopp av 8 miljoner dollar.

APRIL 2014: OMSLAG FÖR FÖRBRYLLOP

De två visas på omslaget klädda som nygifta, liten detalj: de hade inte ens på avstånd sett altaret ännu. Uppenbarligen skämde inte Kim bort sin riktiga klänning, hon bar senare en annan på den ödesdigra dagen.

24 MAJ 2014: BRÖLLOPET

En vårdag, omgiven av blommiga väggar, i den historiska florentinska miljön Forte di Belvedere, utbytte paret löften. Kostnad för bröllopet? Nästan tre miljoner dollar. Vem vet om Kimyes också fått "mutor" med pengar från släktingar för att amortera summan.

5 DECEMBER 2015: DEN ANDRA SONEN KOMMER

North blir storasyster och familjen välkomnar bebisen Saint West.

2016: RÅNET OCH SJUKHUS

Ett fruktansvärt år för Kimyes. Först drabbades det traumatiska rånet i Paris mot Kim Kardashian medan hon var ensam på sitt hotellrum, där hon säger att hon fruktade för sitt liv till det sista, men lyckligtvis kom hon ut helskinnad… om än med lite dyrbar personlig tillgivenhet mindre, inklusive hennes förlovningsring. Inte alltför långt efteråt lades Kanye in på sjukhus för utmattning.

JUL 2017: VAD PRESENTERAR!

Den 25 december, under trädet, fick Kim varumärkena Adidas, Amazon, Apple, Disney och Netflix föremål från hennes man, men de gömde en större och mer oväntad överraskning: ett lager för varje företag.

15 JANUARI 2018: CHICAGO ÄR FÖDD

Kim Kardashian och Kanye West välkomnar deras tredje barn via surrogatmamma, efter två turbulenta tidigare graviditeter. Den lilla flickan är uppkallad efter rapparens hemstad.

10 MAJ 2019: POKER OF CHILDREN

The Kimyes utökar familjen, återigen via surrogatmamma, och välkomnar Psalm, parets fjärde och sista barn.

JANUARI 2021: KRISRYKTEN

Skvaller började spridas i media om en möjlig äktenskapskris mellan de två på grund av karaktärs- och tankeinkompatibilitet: å ena sidan Kim studerar juridik för att hjälpa orättvist fängslade människor bakom galler, och å andra sidan säger Kanye att han vill kandidera till presidentposten i USA (efter hans kontroversiella val som anhängare av Donald Trump).

19 FEBRUARI 2021: KIM SIGNS SIGNS DIVOCE PAPERS

Att stödja henne är den berömda skilsmässoadvokaten Laura Wasser.  Under tiden ber Kanye om en comeback när han uppträder på scenen.

26 AUGUSTI 2021: DONDA OCH NYA PARTNERS

Trots uppbrottet respekterar Kim hennes förhållande till Kanye, han är fortfarande pappa till hennes barn och är därför mycket stödjande: vid presentationen av Donda, ex' 39;s nya album, Kardashian dyker upp på scenen iklädd en bröllopsklänning, för att delta och ge ljus åt hennes konstnärliga vision.

Kanye, å andra sidan, var inte precis 'ex-modellen' som alla skulle vilja ha. Han har upprepade gånger publicerat privata samtal mellan honom och Kim på sociala medier, gjort inte så glada uttalanden om sin svärmor och inte så subtilt hotat eller hånat Kims nya partner: Pete Davidson

Ni hade också några, om än mycket korta, affärer efter uppbrottet: Julia Fox (nu en ny stigande social stjärna), Chaney Jones (Kim&#39 ;s inofficiella lookalike) och påstås även ha med Juliana Nalú (en ung brasiliansk modell). Kim blandade sig aldrig i någon av dessa relationer och njöt av sin nya romans med SNL-komikern i nio månader fram till pausen -upp.

2 MARS 2022: KIM ÄR LAGLIGT SINGEL

Affärskvinnan, oavsett Kanye's vilja att motsätta sig skilsmässan, gick på henne sätt med övertygelse, med målet att kunna börja ett nytt kapitel så snart som möjligt, börja med att be sin familj om ursäkt för alla gånger hennes förhållande också var skadligt för dem.

30 NOVEMBER 2022: DE TVÅ HAR (ÄNTLIGEN) NÅTT ETT AVTAL

The Kimyes skiljer sig officiellt. West kommer att betala Kim $200 000 per månad i barnbidrag. Vårdnaden kommer att vara gemensam.

Skrivet av Michael Zippo

Michael Zippo, passionerad webbansvarig och utgivare, sticker ut för sin mångsidighet när det gäller spridning online. Genom sin blogg utforskar han ämnen som sträcker sig från kändis nettovärde till kändis nettovärde. till affärsdynamik, ekonomin och utvecklingen inom IT och programmering. Hans professionella närvaro på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - är en återspegling av hans engagemang för branschen, samtidigt som hantera plattformar som EmergeSocial.NET och theworldtimes.org framhäver hans expertis i att skapa informativt och aktuellt innehåll. Michael är involverad i betydande projekt som python.engineering och erbjuder en unik upplevelse i den digitala världen och bjuder in allmänheten att utforska de många aspekterna online med honom.

News

News archive

11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 »