Change language

Keira Knightley återvänder till den röda mattan i denna Vivienne Westwood-korsett

Keira Knightley återvänder till den röda mattan i denna Vivienne Westwood-korsett

Vi har inte sett Keira Knightley på röda mattan på länge. Nu gör hon comeback med ett mycket speciellt Vivienne Westwood-plagg.

Keira Knightley i en tajt korsett är ingen överraskande nyhet till en början, eftersom hon tidigare har spelat huvudrollen i en hel rad periodiska dramer, från Stolthet och fördom till The Duchess. Men i verkliga livet och vid offentliga framträdanden är skådespelerskan mer känd för sin eleganta stil och minimalistiska outfits. Men vid ett sällsynt framträdande på röda mattan i New York på tisdagskvällen valde Keira Knightley just den klädsel som vi vanligtvis bara känner till från hennes filmkaraktärer. 

Keira Knightley bär en korsett av Vivienne Westwood

Vid visningen av sin nya film "Boston Strangler" bar Knightley en svart klänning som påminner om silhuetten hos en dirndl, tillverkad av taft av Andreas Kronthaler för Vivienne Westwoods vår/sommar 2023-kollektion med delikata paljettförskönande detaljer och ett återvunnet jacquardfoder. Den eleganta looken kompletterades med ett par öppna sandaler med nitar från Chanel och ett tennishalsband från den skandinaviska designern Sophie Bille Brahe.

Keira Knightleys eleganta återkomst på röda mattan

Även om Knightley tidigare har beskrivit att det var "absolut hemskt" att bära snäva korsetter under inspelningen, verkar hon ha ändrat sig när hon återvände till den röda mattan. Kanske kunde skådespelerskan helt enkelt inte motstå attraktionskraften hos Westwoods mycket mindre begränsande korsetter?kändisar och modeälskare:inne från hela världen är redan fans av Westwoods korsetter – som sångerskan Adele, som bar ett skräddarsytt coutureplagg på omslaget till brittiska VOGUE 2021, eller Bella Hadid, Dua Lipa och FKA Twigs.

Efter den sorgliga nyheten att Westwood avled i december 2022 vid 81 års ålder kommer efterfrågan på designerns ikoniska korsetter bara att öka. Räkna med att få se mer Westwood på röda mattan under de kommande månaderna, och kanske mer av Keira Knightley igen. 

Skrivet av Michael Zippo

Michael Zippo, passionerad webbansvarig och utgivare, sticker ut för sin mångsidighet när det gäller spridning online. Genom sin blogg utforskar han ämnen som sträcker sig från kändis nettovärde till kändis nettovärde. till affärsdynamik, ekonomin och utvecklingen inom IT och programmering. Hans professionella närvaro på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - är en återspegling av hans engagemang för branschen, samtidigt som hantera plattformar som EmergeSocial.NET och theworldtimes.org framhäver hans expertis i att skapa informativt och aktuellt innehåll. Michael är involverad i betydande projekt som python.engineering och erbjuder en unik upplevelse i den digitala världen och bjuder in allmänheten att utforska de många aspekterna online med honom.

News

News archive

11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 »