Change language

Jennifer Lopez: “Jag trodde att jag skulle dö” – så här känslosamt pratar sångerskan om sitt livs största hjärtesorg

Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez berättar om hur hon först blev förälskad i Ben Affleck, om hennes största hjärtesorg och om hur de träffades igen 20 år senare.

Även om Bennifer 2.0 har gjort rubriker i över ett år nu finns det fortfarande så mycket Jennifer Lopez Affleck inte har berättat om sitt återupplivade förhållande med Ben Affleck…. Tills nu.

I en intervju för att marknadsföra sitt kommande album "This Is Me…Now", en uppföljare till Ben Affleck-inspirerade "This Is Me…Then" från 2002, talade Jennifer Lopez Affleck med den berömda kändisintervjuaren Zane Lowe om deras 20-åriga resa tillbaka till varandra. 

Här är hur uppriktig Jennifer Lopez är om sitt förhållande med Ben Affleck 

Här är allt Jennifer Lopez sa till Affleck i sin Apple Music-intervju, som du kan se nedan.

Om att återförenas med "This Is Me…Then" efter 20 år:
"För tjugo år sedan blev jag förälskad i mitt livs kärlek. Jag arbetade på ett album som hette "This Is Me…Then". Det handlade om att fånga det ögonblicket i tiden. Nu har det mest otroliga och vackra hänt. Anledningen till att vi är här är att jag vill fånga detta ögonblick i tiden, för det är ännu bättre än första gången."

Jennifer Lopez Affleck tillade: "Albumet 'This Is Me…Then' fångade verkligen det ögonblick då jag blev förälskad i mitt livs kärlek. Allt ligger i musiken. Jag var inte ens medveten om vad som hände och vad jag gjorde. Det var bara det att varje dag jag gick från inspelningsplatsen till inspelningsstudion, var förälskad, [Ben Affleck] kom in i studion, skrev "I'm Glad" och sa: "Det här påminner mig om det här ögonblicket". Jag arbetade om texten tillsammans med honom. Det var så speciella ögonblick som jag fångade: Varenda låt vi skrev där, och jag skrev Dear Ben." 

Om hur Jennifer Lopez först blev kär i Ben Affleck:
"Jag tror att det hände för att vi blev så goda vänner när vi arbetade tillsammans [på filmen Gigli]. Vi insåg att vi var galna i varandra. Jag kom att tänka på honom efter att skjutningen var över. Men jag var tvungen att sköta mina egna angelägenheter eftersom jag just hade lämnat ett förhållande vid den tidpunkten. Ändå var det bara som att "det här är den här personen jag vill vara med". Detta skedde under flera månader. Det skedde inte över en natt, eftersom vi inte fick göra det. Den växte med tiden."

Om hur tabloiderna slet isär dem:
"Det förstörde oss. En del av orsaken till att vi bröt upp var de krafter som påverkade oss utifrån. Vi älskade varandra, men det var svårt. Ibland kändes det orättvist, men ingen av oss ville bara gnälla. Därför tänkte vi att vi måste fortsätta på egen hand. Jag tror att det på ett märkligt sätt motiverade oss båda att göra och bli något större. Han var ämnad för något större och det var jag också. Men inte tillsammans. Vi var tvungna att göra det separat."

Jennifer Lopez fortsatte: "Han började regissera, vann sin första Oscar, sin andra Oscar och gjorde sin grej – och allt detta när folk faktiskt hade avskrivit honom. Det är samma sak för mig. Folk sa till mig: "Din musikkarriär är över. Du är det här, du är det där. Jag fick inga fler filmer, och sedan var jag tvungen att kämpa mig tillbaka. Jag var tvungen att arbeta och arbeta. Sedan skilde jag mig och tänkte: "Okej, jag gör en dokusåpa. Jag gör tv-programmet. Jag ska göra en singel. Sedan åker jag på turné för första gången. Allt detta med två barn. Det sporrade [mig och Ben Affleck] på ett konstigt sätt. Det kändes som om vi var tvungna att bevisa oss själva igen."

Om hur Jennifer Lopez blev kär i Ben Affleck igen: 
"Jag tror att nu när vi är äldre är saker och ting mycket tydligare för oss. Vid den tidpunkten visste vi inte hur vi egentligen kände. Nu vet vi det. Det finns inga fler frågor och inget "Vi får se hur det går", utan bara "Du och jag". Det var allt". Hela vägen, hela vägen till slutet. Det var allt. Det kommer att bli vi."

Zane Lowe frågade henne sedan: "Gick det snabbt? När ni blev tillsammans igen och insåg att kärleken fortfarande fanns kvar…"

"Lika stark som tidigare? Ja, det visste vi direkt", sa Jennifer Lopez till Affleck.

Lowe kommenterade: "Ni får inte slösa mer tid."

Jennifer Lopez Affleck avslutar med att förklara: "Det gör vi inte, det vet vi. Vi har båda barn och därför var vi tvungna att vara försiktiga. De borde vara på samma nivå som vi eftersom de inte har upplevt dessa år tidigare. Barnen tänker bara "Wow, de har känt varandra i evigheter". Och det är det som är kärnan i det hela. Vi kände varandra för alltid. Sedan fick vi gå skilda vägar och gjorde andra trevliga saker och fick dessa fantastiska barn. Sedan blev vi tillsammans igen. När vi var tillräckligt kompletta och älskade oss själva tillräckligt och kunde stå på egna ben – först då togs vi tillbaka in i varandras liv. Det var som en spricka i molnen och låten kom fram – och då var vi båda väldigt säkra på oss själva."

Det är därför Jennifer Lopez slutade att framföra låtar från This Is Me…Then:
"Det var så smärtsamt när vi gjorde slut. När vi ställde in bröllopet för 20 år sedan var det mitt livs största hjärtesorg. Jag trodde att jag skulle dö. Under de följande 18 åren fortsatte jag att gå i en spiral där jag inte kunde göra någonting rätt. Men nu, 20 år senare, har den ett lyckligt slut. Den har ett slut som aldrig skulle hända i Hollywood – eftersom ingen skulle tro på det. Det är lustigt för när Ben [Affleck] och jag blev tillsammans igen sa han: "Du har aldrig framfört låtarna[ vi skrev. Du sjöng aldrig "I'm Glad". Han hade rätt. Det var en del av mig som jag var tvungen att förtränga för att överleva. Det var en överlevnadstaktik."

Jennifer Lopez i "This Is Me…Now":
"Vi fångade [på albumet] mig i det ögonblick då jag återförenades med mitt livs kärlek och vi bestämde oss för att vara tillsammans för alltid. Så hela skivans budskap är att denna typ av kärlek finns. Detta är en äkta kärlek. Jag tycker att skivans budskap är mycket viktigt: om du undrar om du, som jag då, har förlorat hoppet och borde ge upp: gör det inte. För sann kärlek finns och vissa saker är eviga. Jag vill få ut det här budskapet i världen, och det kräver en hel del sårbarhet. Men jag kunde inte hålla mig tillbaka, och en del av det skrämmer mig. Och jag tror att en del av det skrämmer Ben [Affleck] också. Han sa: "Åh, tänker du verkligen säga allt det där? Och jag svarade: 'Jag vet inte hur jag ska göra det annars, älskling'."

Ben Affleck är Jennifer Lopez största fan:
"Han älskar det albumet. Han älskar den musiken. Han kan alla texter. Det är galet. Han var också med mig när jag skrev albumet. Han lyssnade på demos i bilen. Han lyssnade på mixerna och gav mig feedback på mina texter. Det var så det gick till och från i två år medan vi var tillsammans, två och ett halvt år. Han känner till den så väl och älskar den så mycket. Han är mitt största fan, vilket är fantastiskt. När han kom tillbaka i mitt liv hände samma sak som då: jag kände mig så inspirerad och så överväldigad av känslor att kreativiteten bara bubblade ut ur mig."

Skrivet av Michael Zippo

Michael Zippo, passionerad webbansvarig och utgivare, sticker ut för sin mångsidighet när det gäller spridning online. Genom sin blogg utforskar han ämnen som sträcker sig från kändis nettovärde till kändis nettovärde. till affärsdynamik, ekonomin och utvecklingen inom IT och programmering. Hans professionella närvaro på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - är en återspegling av hans engagemang för branschen, samtidigt som hantera plattformar som EmergeSocial.NET och theworldtimes.org framhäver hans expertis i att skapa informativt och aktuellt innehåll. Michael är involverad i betydande projekt som python.engineering och erbjuder en unik upplevelse i den digitala världen och bjuder in allmänheten att utforska de många aspekterna online med honom.

News

News archive

11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 »