Change language

Charlize Theron förändrades helt och hållet: Skådespelerskan har sagt adjö till sitt mörkbruna hår

Charlize Theron förändrades helt och hållet: Skådespelerskan har sagt adjö till sitt mörkbruna hår

Sista gången vi såg Charlize Theron hade hon mörkbruna lockar – nu överraskar hon oss på Paris Fashion Week med en radikal hårförvandling.

Det har gått ett tag sedan Charlize Theron senast sågs offentligt, men under den tiden har hon skaffat sig en fantastisk ny frisyr. Fast ny är inte riktigt rätt i det här fallet, för det är snarare en återgång till hennes tidigare favoritfrisyr: den platinablonda bobben.

Charlize Theron bär en platinablond bob igen

Theron, som är en av Hollywoods ikoniska blondiner, skapade rubriker förra sommaren när hon plötsligt presenterade allmänheten med mörkbrunt färgat hår. Men som det anstår en sann hårkameleont – Charlize Theron har burit allt från buzz cuts till bowl cuts tidigare, med en mängd olika bobfrisyrer och axellångt hår däremellan – har hon nu återigen valt en drastisk förändring och återgått till sin siganture-look: en mjuk, haklång bob med sidoskärning och mjuka vågor.

Theron presenterade sin typförändring i Paris på Diors höst/vinter 2023-show, där hon helt enkelt såg tidlös och elegant ut med sin nya frisyr och outfit.

Skrivet av Michael Zippo

Michael Zippo, passionerad webbansvarig och utgivare, sticker ut för sin mångsidighet när det gäller spridning online. Genom sin blogg utforskar han ämnen som sträcker sig från kändis nettovärde till affärsdynamik, ekonomin och utvecklingen inom IT och programmering. Hans professionella närvaro på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - är en återspegling av hans engagemang för branschen, samtidigt som hantera plattformar som EmergeSocial.NET och theworldtimes.org framhäver hans expertis i att skapa informativt och aktuellt innehåll. Michael är involverad i betydande projekt som python.engineering och erbjuder en unik upplevelse i den digitala världen och bjuder in allmänheten att utforska de många aspekterna online med honom.

News

News archive

3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 »