Change language

Austin Butler: Varför han inte tog med Kaia Gerber till Oscarsgalan 2023

Austin Butler: Varför han inte tog med Kaia Gerber till Oscarsgalan 2023

På den röda mattan för Oscars 2023 dök Austin Butler upp med ovanligt sällskap – nämligen inte sin flickvän Kaia Gerber.

Vid den här tiden förra året var Austin Butler praktiskt taget ett okänt namn i Hollywood. Nu är han nominerad till bästa skådespelare på Oscars 2023 för att ha spelat en av de mest älskade och ikoniska karaktärerna i den amerikanska popkulturens historia. Varför, undrade Ashley Graham under den röda mattan före showen, är inte Austin Butlers flickvän Kaia Gerber där för att stötta "Elvis"-skådespelaren på denna mycket speciella kväll? Oroa er inte, kära ni. Svaret är faktiskt mycket sötare än ni tror.

Det här är nämligen sällskapet Austin Butler hade på Oscarsgalan 2023 istället för Kaia Gerber

När Austin Butler dyker upp för en intervju med en av kvällens presentatörer utan Kaia Gerber har hon naturligtvis frågor. "Jag har min bästa vän här med mig, som också är min agent", svarade Butler när han fick frågan om sitt sällskap, "och jag är skyldig honom min karriär, så jag ville att han skulle vara vid min sida i kväll". Det är välkänt att Oscarsnominerade tar med sig sina föräldrar, barn eller andra viktiga släktingar som följeslagare till prisutdelningen. Ändå har vi inte sett många skådespelare:ins ta med sig sina agenter till Oscarsgalan – vilket är synd när man tänker efter.

I februari 2023 berättade Austin Butler för tidningen Access Hollywood om sina planer på att ta med sig sin agent och vän James Farrell till Oscarsgalan 2023: "Jag har känt honom sedan jag var 17 år gammal, och han råkar vara min agent också", sa Austin Butler enligt Yahoo! News:

"Vi var vänner först, och jag skulle inte ha min karriär utan honom. Hur många gånger har han inte hjälpt mig att bestämma om jag ska göra något eller inte, eller pressat mig att göra det? Han trodde på mig i stunder när jag kanske inte trodde på mig själv."

Kaia Gerber följde senare med Austin Butler till 2023 Vanity Fair Oscarsfest. 

Austin Butler behövde inte helt missa stödet från sin flickvän Kaia Gerber. De två sågs senare på den röda mattan på 2023 Vanity Fair Oscarsfest. Det fanns även en annan outfit för skådespelaren, som tyvärr gick tomhänt den kvällen. Han bytte ut sin formella kostym med fluga mot en satinskjorta med fluga. Modellen Kaia Gerber gjorde sitt första framträdande den kvällen tillsammans med pojkvännen Austin Butler i en silverglittrande klänning med djupa utskärningar. 

Med en sådan fantastisk prestation som par kanske Kaia Gerber får en inbjudan nästa gång Austin Butler nomineras till en Oscar.

Skrivet av Michael Zippo

Michael Zippo, passionerad webbansvarig och utgivare, sticker ut för sin mångsidighet när det gäller spridning online. Genom sin blogg utforskar han ämnen som sträcker sig från kändis nettovärde till affärsdynamik, ekonomin och utvecklingen inom IT och programmering. Hans professionella närvaro på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - är en återspegling av hans engagemang för branschen, samtidigt som hantera plattformar som EmergeSocial.NET och theworldtimes.org framhäver hans expertis i att skapa informativt och aktuellt innehåll. Michael är involverad i betydande projekt som python.engineering och erbjuder en unik upplevelse i den digitala världen och bjuder in allmänheten att utforska de många aspekterna online med honom.

News

News archive

4/2024 » 3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 »