Change language

Sienna Miller laat zien: de anti-skinny jeans trend kan er zo verrassend elegant uitzien

Sienna Miller laat zien: de anti-skinny jeans trend kan er zo verrassend elegant uitzien

Elke dag kiest onze redactie de "look van de dag" uit verschillende sterrenstijlen – die ene outfit die ons allemaal in vervoering bracht. En het mooiste is dat we je vertellen hoe je de look zelf kunt namaken. 

Het is al meer dan twee jaar geleden dat TikTok het tijdperk van de skinny jeans definitief voorbij verklaarde. En hoewel elke denimliefhebber vrij is om te dragen wat hij wil, lijken broeken met wijde pijpen veel te comfortabel om weer te worden ingeruild voor een nauwsluitende versie. 

Bovendien, als het gaat om styling, maken wijde broeken indruk met hun ongelooflijke converteerbaarheid: of ze nu gemaakt zijn van denim of corduroy, een pakbroek of cargo, een wijde pijp of een lage taille – anti-skinny jeans zijn veelzijdig te dragen en maken het je veel gemakkelijker om spannende outfits te combineren.

Actrice en mode-icoon Sienna Miller lijkt dit ook te weten en vertrouwt op een ingenieuze anti-skinny jeans trend voor haar nieuwste look: wide-leg cargo jeans met een low-waist snit.

Sienna Miller gaat voor de anti-skinny jeans trend

De actrice staat erom bekend haar looks uit de jaren 90 en begin 2000 nieuw leven in te blazen – haar nooit aflatende liefde voor maxirokken, grote riemen en vesten bewijst dat keer op keer. Het verschil met haar jongere zelf: nu draagt Sienna Miller haar key pieces op een elegante en meer ingetogen manier, zoals we ook konden zien in haar nieuwste look. De actrice werd in New York gespot met een wide-leg jeans van Acne, die opvalt door de lage taille en de opvallende zakken die typisch zijn voor de cargo trend. 

Terwijl sterren als Bella Hadid, Emily Ratajkowski of Dua Lipa de Y2K-stijl broek graag op een casual en bijna sportieve manier combineren, stijlt Sienna Miller de "Potina" cargo broek van Acne op een veel elegantere manier. De show-stopper combineert de anti-skinny jeans met een tijdloze camelkleurige jas en een top met Bretonse streep. Samen met een wollen beanie (ook in camel), een klassieke zonnebril en loafers geeft de 41-jarige de casual broek Franse chic. 

 

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

5/2024 » 4/2024 » 3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 »