Change language

Priscilla Presley betwist de echtheid van het testament van haar dochter Lisa Marie…

Priscilla Presley betwist de echtheid van het testament van haar dochter Lisa Marie...

Zoals Page Six onthult, is de weduwe van Elvis Presley naar de rechtbank in Los Angeles gestapt om een wijziging van het testament uit 2016 aan te vechten die haar (ten voordele van haar kleindochter Riley) uitsluit van het beheer van de nalatenschap van haar dochter.

De dood van Lisa Marie Presley, de enige dochter van Elvis en Priscilla Presley, dreigt een familievete over het landgoed te ontketenen. In het testament staat dat Graceland, het grote familielandgoed in Memphis dat Elvis in 1957 kocht voor 100.000 dollar en dat nu geschat wordt op 500 miljoen dollar, naar Lisa's drie dochters gaat: actrice Riley Keough, 33, uit haar relatie met Danny Keough, en de 14-jarige tweeling Harper Vivienne en Finley, het product van Lisa Marie's huwelijk met Michael Lockwood (de twee scheidden in 2021). Van de drie dochters is Riley echter degene die het meest zal profiteren van het testament, omdat haar moeder haar het beheer van al haar financiën en bezittingen heeft nagelaten. Dit viel niet goed bij haar grootmoeder, Priscilla Presley, die, zoals Page Six onthult, bereid is het voor de rechter uit te vechten.

Tot nu toe beheerde de 77-jarige actrice zelf de nalatenschap van haar dochter. Maar ze heeft net ontdekt dat het testament in 2016 is gewijzigd, wat ze niet wist. En het was deze wijziging die haar verwijderde uit de trust die alle activa van Lisa Marie beheert. De wijziging van 2016 gaf Lisa Marie's oudste kinderen, Riley en Benjamin Keough, de leiding. Maar de laatste pleegde zelfmoord op 27-jarige leeftijd in 2020, en liet alleen Riley achter om het familiebezit te beheren.

Typo en ongebruikelijke handtekening

Volgens Page Six heeft de weduwe van Elvis al het nodige papierwerk ingediend bij de rechtbank van Los Angeles om het amendement van 2016 aan te vechten. Priscilla Presley betwist de echtheid van de handtekening van het document en beweert dat niemand haar ooit heeft ingelicht over het bestaan ervan, dat Priscilla's naam "met een tikfout is gespeld" en dat Lisa Marie's handtekening "niet overeenkomt met haar gebruikelijke handtekening". De 77-jarige actrice herhaalde deze ernstige beschuldigingen in een openbaar interview met het tijdschrift Rolling Stone: "Het document is nooit aan ons gegeven tijdens Lisa Marie's leven. Als dat haar wens was, waarom heeft ze die dan niet eerder kenbaar gemaakt? En dan is het document niet gewaarmerkt en lijkt de handtekening van mijn dochter zelf niet consistent. Misschien vervalst." Vandaar de beslissing van de matriarch om naar de rechtbank in Los Angeles te stappen… en een juridische strijd te beginnen tegen haar kleindochter Riley.

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

4/2024 » 3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 »