Change language

Lady Gaga’s hondenontvoerder daagt zangeres voor de rechter

Lady Gaga's hondenontvoerder daagt zangeres voor de rechter

De persoon, die ervoor koos de aanklacht tegen haar niet aan te vechten, eist de beloofde 500.000 dollar voor het teruggeven van Lady Gaga's honden. 

Daar is lef voor nodig. Zoals BuzzFeed News gisteren meldde, klaagt Jennifer McBride, de vrouw die de gestolen Franse bulldoggen van Lady Gaga terugbracht na een gewelddadige ontvoering in februari 2021, de meermaals bekroonde zangeres aan voor het niet betalen van de beloofde beloning van 500.000 dollar voor de terugkeer van de kostbare hondjes. Volgens de zaak heeft Lady Gaga Jennifer McBride "bedrogen" door "een belofte te doen zonder enige intentie om die na te komen" en gelooft ze dat ze emotionele en angstschade heeft geleden, evenals een verlies van levensvreugde door de onbetaalde beloning.

Maar er zit een addertje onder het gras: nadat de eiseres de honden had overgedragen aan de Olympic Community LAPD, werd ontdekt dat zij banden had met de groep die de ontvoering had georganiseerd. Ze was een van de vijf mensen die na het incident werden gearresteerd en kreeg een proeftijd van twee jaar. 

Haar aanvaller vergeven 

En de zaak houdt niet op bij de ontvoering van huisdieren. Ryan Fischer, Lady Gaga's hondenuitlater, werd tijdens de overval vier keer in de borst geschoten. Hij overleefde zijn verwondingen en Jennifer McBride werd ook gearresteerd als medeplichtige aan de poging tot moord (ze pleitte niet voor de aanklacht van heling).

TMZ meldde later dat L.A. County Assistant District Attorney Michelle Hanisee geloofde dat de aanklager "meer dan bewust was dat de honden gestolen waren toen ze ze terugbracht in de hoop de beloning te krijgen, en dat ze de mannen die betrokken waren bij de schietpartij al jaren kende".

James Howard Jackson, de man die de trekker overhaalde, werd afgelopen december veroordeeld tot 21 jaar gevangenisstraf. Bij de veroordeling zei Ryan Fischer dat hij verschillende longontstekingen had opgelopen, professionele kansen en vriendschappen had verloren, maar dat hij zijn aanvaller had vergeven. In een eerder interview met CBS zei Fischer dat Lady Gaga hem "enorm" had geholpen tijdens zijn herstel, en dat hij zelfs "enkele maanden bij haar thuis had gelogeerd, om troost en veiligheid te krijgen van haar vrienden".

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

4/2024 » 3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 »