Kim Kardashian en Kanye West: de complete tijdlijn van hun relatie tot aan de officiële scheiding

Kim Kardashian en Kanye West: de complete tijdlijn van hun relatie tot aan de officiële scheiding

Kim Kardashian en Kanye West (ook bekend als de Kimyes) hebben hun scheiding officieel afgerond. Hoewel zonder happy end, was die tussen de twee in het begin ook een sprookje. Laten we er samen naar terugkijken.

Kim Kardashian en Kanye West heeft eindelijk de echtscheidingsovereenkomst getekend, die voorziet in de gedeelde voogdij over hun vier kinderen en de betaling van $ 200.000 per maand door de rapper voor hun steun. Hiermee komt een einde aan de tweejarige juridische patstelling die op zijn beurt een einde had gemaakt aan hun zevenjarig huwelijk.

Voor de beroemde crisis van 7 jaar en de nachtmerrieachtige uit de hand gelopen uitspraken die Kanye deed op zijn IG-profiel (meerdere keren verbannen), hadden de Kimyes ook hun sprookjesachtige momenten die ons deden dromen, althans zo leek het.

Laten we samen terugkijken op de stadia van hun liefdesverhaal tot aan de breuk.

2003: ONTMOETING OP DE SET

Voordat ze haar eigen tv-serie Keeping Up With The Kardashians had, Kim Kardashian bezocht de sets van haar vriend en zanger Brandy. Op een daarvan ontmoette ze voor het eerst Kanye West, die een video met haar aan het filmen was. Kim herinnert zich dit moment nog levendig en ook dat Kanye zijn vrienden nieuwsgierig naar haar vroeg, maar haar naam fout had: "Wie is deze Kim Kardashian?".

2008: HET GEVOEL TUSSEN DE TWEE IS GEBOREN

Pas vijf jaar na hun eerste toevallige ontmoeting zijn Kim Kardashian en Kanye West weer samen op een verzameling. Deze keer werken ze samen aan een project: Alligator Boots. Bij deze gelegenheid bouwen ze een vriendschapsband op en verzamelen ze grappige foto’s die onverwachts hun eerste onsterfelijke gedeelde herinneringen zouden worden.

2010: KANYE PEEPS IN KIM’S TV-SERIE

Kim en haar zus Kourtney vliegen naar New York voor de opening van hun DASH-winkel.

Kanye voegt zich bij hen in de winkel om zijn eerlijke mening te geven. Kim vertelt over het moment: 'Kanye en ik zijn al een tijdje goede vrienden en Ik respecteer zijn gevoel voor mode en stijl, en daarom wilde ik dat hij DASH' kwam bekijken. Zou dit de lont kunnen zijn geweest die vervolgens het proces van Kanye’s stijl en Kim’s garderobe in gang heeft gezet?

AUGUSTUS 2011: HET HUWELIJK MET KRIS HUMPHRIES

Kim Kardashian trouwde met haar vriendje basketballer en Kanye zegt dat hij die dag zelfs een mobiele telefoon heeft gekocht om te proberen de ceremonie te stoppen en haar op andere gedachten te brengen. Hoe? Door haar foto’s te sturen van de slechte stijl van sommige basketballers en te proberen haar ogen te openen voor het feit dat dat haar ouderwetse toekomst zou zijn. Kanye zijn, wie weet waarom, maar we hebben geen moeite om te geloven dat dit precies is wat er is gebeurd.

OKTOBER 2011: HERENIGD IN DE STAD VAN DE LIEFDE

Kim en Kris' huwelijk, tot grote vreugde van Kanye's, was van zeer korte duur, slechts 72 dagen. p>

In die tijd zei Kim dat ze zich behoorlijk neerslachtig voelde over het mislukken van haar relatie en dus & #39;vriend' Kanye stelde haar voor om samen met hem naar Parijs te gaan voor zijn modeshow.

De rapper zegt dat hij de hele show alleen heeft gemaakt om indruk op haar te maken en het lijkt erop dat hij daarin is geslaagd, want Kim verklaarde dat ze verliefd was vanaf het moment dat zijn vliegtuig landde.

APRIL 2012: KANYE DRAGT EEN LIED AAN HAAR

De rapper brengt het nummer Cold uit, waarbij hij publiekelijk toegeeft dat hij verliefd op haar is geworden en haar ex-man uitscheldt: 'En ik geef toe, ik was verliefd geworden op Kim / Rond dezelfde tijd dat ze verliefd op hem was geworden/Nou dat is cool , baby girl, do ya thang/Lucky I ain't had Jay hem laten vallen uit het team'.

DECEMBER 2012: DE TWEE WORDEN VOOR DE EERSTE KEER OUDER

Tijdens een tussenstop tijdens zijn tournee in Atlantic City vraagt Kanye het publiek om een ovatie voor Kim , haar zijn 'baby mama'.

noemen

MEI 2013: KIM KARDASHIAN MAAKT HAAR MET GALA RODE LOPER DEBUUT MET YE

Kim Kardashian is inmiddels een ervaren en onbetwiste ster van het evenement, maar de eerste keer liep over de catwalk als Kanye’s date en stal de show met haar babybultje gewikkeld in een lange gebloemde Givenchy-jurk, het onderwerp van verschillende memes die haar ironisch genoeg associeerden met een hoes van een bank. Arme Kim.

15 JUNI 2013: HUN EERSTGEBOREN DOCHTER IS GEBOREN

Onder het teken Tweelingen (zoals papa Kanye) werd baby North West geboren.

>

21 OKTOBER 2013: FILM HUWELIJKSAANVRAAG

Ter gelegenheid van Kim's 33ste verjaardag verhuurde Kanye het hele honkbal van San Francisco stadion, huurde een orkest in en ging voor zijn geliefde op één knie zitten, terwijl de woorden: 'PLEEEASE MARRY MEEE!!!' over het display flitsten. Zelfs de keuze van hoofdletters en het idee om zijn hand te bevestigen in plaats van erom te vragen… is in perfecte West-stijl. Kim zei ja en accepteerde een ring aan haar ringvinger ter waarde van $ 8 miljoen.

APRIL 2014: DE PRE-WEDDING COVER

De twee verschijnen op de omslag verkleed als pasgetrouwd stel, klein detail: ze hadden het altaar nog niet eens in de verste verte gezien. Het is duidelijk dat Kim haar echte jurk niet heeft bedorven, later droeg ze een andere op de noodlottige dag.

24 MEI 2014: DE HUWELIJK

Op een lentedag, omringd door bloemenmuren, in de historische Florentijnse setting van Forte di Belvedere, wisselde het paar geloften uit. Kosten van de bruiloft? Bijna drie miljoen dollar. Wie weet of de Kimyes ook "steekpenningen" met geld van familieleden om het bedrag af te schrijven.

5 DECEMBER 2015: DE TWEEDE ZOON KOMT EROP

North wordt een grote zus en de familie verwelkomt baby Saint West.

2016: DE OVERVAL EN HET ZIEKENHUIS

Een verschrikkelijk jaar voor de Kimyes. Ten eerste de traumatische overval in Parijs op Kim Kardashian, geleden terwijl ze alleen in haar hotelkamer was, waarin ze zegt dat ze tot het laatst voor haar leven heeft gevreesd, maar gelukkig ongedeerd is gebleven … zij het met wat zeer dure persoonlijke genegenheid minder, inclusief haar verlovingsring. Niet lang daarna werd Kanye wegens uitputting in het ziekenhuis opgenomen.

KERSTMIS 2017: WAT PRESENTEERT!

Op 25 december ontving Kim onder de boom het merk Adidas, Amazon, Apple, Disney en Netflix items van haar man, maar ze verborgen een grotere en meer onverwachte verrassing: een voorraad voor elk bedrijf.

15 JANUARI 2018: CHICAGO IS GEBOREN

Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen hun derde kind via draagmoeder, na twee turbulente eerdere zwangerschappen. Het babymeisje is vernoemd naar de geboorteplaats van de rapper.

10 MEI 2019: KINDERPOKER

De Kimyes breiden het gezin uit, wederom via draagmoeder, en verwelkomen Psalm, het vierde en laatste kind van het koppel.

JANUARI 2021: CRISISGERUCHTEN

In de media begonnen roddels te verspreiden over een mogelijke huwelijkscrisis tussen de twee als gevolg van onverenigbaarheid van karakter en gedachte: aan de ene kant Kim studeert rechten om onterecht opgesloten mensen achter de tralies te helpen, en aan de andere kant zegt Kanye dat hij zich kandidaat wil stellen voor de president van de Verenigde Staten (na zijn controversiële run als aanhanger van Donald Trump).

19 FEBRUARI 2021: KIM ONDERTEKENT SCHEIDINGSPAPIEREN

Ze wordt bijgestaan ​​door de bekende echtscheidingsadvocaat Laura Wasser.  Ondertussen bidt Kanye voor een comeback terwijl hij op het podium optreedt.

26 AUGUSTUS 2021: DONDA EN NIEUWE PARTNERS

Ondanks de breuk respecteert Kim haar relatie met Kanye, hij is nog steeds de vader van haar kinderen en steunt hem daarom zeer: bij de presentatie van Donda, de ex 39;s nieuwe album, Kardashian, verschijnt op het podium in een trouwjurk, om deel te nemen en licht te werpen op haar artistieke visie.

Kanye daarentegen was niet bepaald het 'ex-model' die iedereen zou willen hebben. Hij heeft herhaaldelijk privégesprekken tussen hem en Kim op sociale media geplaatst, niet-zo-blije uitspraken gedaan over zijn schoonmoeder en niet-zo-subtiel de nieuwe partner van Kim bedreigd of beschimpt: Pete Davidson

Je had ook enkele, zij het zeer korte, affaires na het uiteenvallen: Julia Fox (nu een nieuwe rijzende sociale ster), Chaney Jones (Kim&#39 ;s onofficiële lookalike) en naar verluidt ook met Juliana Nalú (een jong Braziliaans model). Kim bemoeide zich nooit met een van deze relaties en genoot negen maanden lang van haar nieuwe romance met de SNL-komiek tot de breuk -omhoog.

2 MAART 2022: KIM IS WETTELIJK VRIJSTAAND

De zakenvrouw, ongeacht Kanye'bereidheid om zich tegen de scheiding te verzetten, ging op haar manier met overtuiging, met als doel zo snel mogelijk aan een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen, te beginnen met het aanbieden van excuses aan haar familie voor alle keren dat haar relatie ook voor hen schadelijk was.

30 NOVEMBER 2022: DE TWEE HEBBEN (EINDELIJK) EEN OVEREENKOMST BEREIKT

De Kimyes gaan officieel scheiden. West betaalt Kim $ 200.000 per maand aan kinderalimentatie. De voogdij zal gezamenlijk zijn.

News

News archive

10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 »