Change language

Jennifer Lopez: Dit is waarom haar “Cord Knot Bun” het meest ingenieuze chignon kapsel voor lang haar is

Jennifer Lopez: Dit is waarom haar

Op zoek naar een broodje dat zowel bijzonder als eenvoudig is? De "Cord Knot Bun" met een ingenieuze twist van Jennifer Lopez is precies wat je nodig hebt.

Haarstyling inspiratie in 3,2,1 – hier! En wie anders dan Jennifer Lopez kan het eenvoudigste knotkapsel voor lang haar leveren? De actrice liet nu zien hoe elegant de "Cord Knot Bun" eruit kan zien op een evenement georganiseerd door wenkbrauwkoningin Anastasia Soare.

Dit is wat Jennifer Lopez's "Cord Knot Bun" zo speciaal maakt…

Om de 25e verjaardag van het schoonheidsmerk Anastasia Beverly Hills te vieren, nodigde de oprichtster haar beste klanten uit, onder wie Kim Kardashian, Oprah Winfrey en Jennifer Lopez. En dat is waar haar kapsel om de hoek komt kijken, waarvan het geniale in zijn eenvoud ligt. Het is eigenlijk een gedraaide "koordknoop knot". Maar Jennifer Lopez maakt er direct een perfect uitgaanskapsel van – door het een nieuwe richting te geven, letterlijk. Het knotje van de zangeres is niet alleen helemaal bovenaan haar hoofd gezet, het loopt ook hoog op, meer hoog dan breed, zeg maar. 

Zo stijl je Jennifer Lopez's speciale "Cord Knot Bun".  

Om de look net zo geraffineerd te maken als die van J.Lo, trek je eerst je haar boven op je hoofd naar achteren en knoop je het in een hoge paardenstaart. De hoge paardenstaart is ook een van de favoriete looks van de actrice. 

Dan wordt het spannend. Maak je haar vast met een vlecht en draai het in tot het een koord vormt. Wikkel dit koord rond de haarband tot het haar eruit steekt als een kleine chignon toren. Zorg ervoor dat het uiteinde van het haar, waar het koord logischerwijs dunner wordt, direct aan de basis van het hoofd om de haarband wordt gewikkeld. Zet dan alles vast met haarklemmen en verwijder zelfs de kleinste babyhaartjes met gel en glansspray. 

Hoe de actrice de "Cord Knot Bun" in het verleden heeft gestyled

Terug in december 2022, Jennifer Lopez presenteerde een "Cord Knot Bun" voor Kerstmis: "Het begint veel op Kerstmis te lijken" – schreef ze op een fotoserie post op Instagram. En wat kunnen we zeggen: we kunnen het alleen maar meer dan eens zijn met haar. 

Niet alleen kan Jennifer Lopez doorgaan voor de vrouwelijke personificatie van de kerstman in haar rode jumpsuit, zonnebril en rode laarzen, maar haar kapsel schreeuwt "feestelijk! Nog een blikvanger bij de "High Cord Knot Bun": grote oorbellen, in het geval van Jennifer Lopez in glanzend kerstgoud. 

We weten zeker dat het niet de laatste keer is dat de actrice haar lange haar in deze knot draait.

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 »