Jennifer Lawrence: haar look met Mary Janes moet je bookmarken voor lente 2023

Jennifer Lawrence: haar look met Mary Janes moet je bookmarken voor lente 2023

Jennifer Lawrence pronkt met een casual look die je zeker moet onthouden voor het voorjaar van 2023: bestaande uit Bermuda shorts en Mary Janes.

Al in november vorig jaar merkte een VOGUE redacteur op: Jennifer Lawrence is de belangrijkste anti-heel influencer van New York aan het worden. De actrice, die bekend staat om haar eenvoudige en heerlijk nuchtere stijl, kiest steeds vaker voor platte schoenen buiten de rode lopers van deze wereld.

Jennifer Lawrence‘s outfit met Bermuda shorts, blazer en Mary Janes is een must-have.

Dit was ook het geval bij haar laatste optreden. De Hollywoodster ging niet naar New York City, maar naar Beverly Hills – maar ook hier koos Jennifer Lawrence voor comfortabele schoenen – zonder hoge hakken. Hiermee toont de actrice niet alleen opnieuw haar voorkeur voor relaxte en casual looks, maar is ze ook absoluut on trend. Want haar schoenen, die doen denken aan een mix van ballerina’s en Mary Janes, zijn een van de heetste trends voor lente/zomer 2023.

Maar dat is niet de enige reden waarom je de look van Jennifer Lawrence zeker moet noteren. Wij nemen ook graag de rest van de styling van de Hollywoodster als voorbeeld voor onze eigen styling als het de komende maanden weer lenteachtig en warmer wordt.

Met haar felle Mary Janes, die er dankzij de gespdetails nogal speels uitzien, combineert Jennifer Lawrence een cool en zeer minimalistisch tweedelig stuk – bestaande uit een wijde Bermuda en een oversized blazer in donkerblauw. De actrice draagt ook een zeer eenvoudige top in het zwart. Een zwarte zonnebril en een zwarte minitas van Prada maken de outfit compleet. Een look die niet alleen een geweldige manier is om uw zakelijke garderobe in het voorjaar van 2023 bij te werken, maar ook geweldig is voor dinerafspraken, ontbijtafspraken, parkuitstapjes of uw volgende city sightseeing trip.

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 »