Estavana Polman vermogen

Estavana Polman is een Nederlandse handbalster die naam heeft gemaakt in de sport. Ze wordt alom erkend voor haar vaardigheden op het veld en haar indrukwekkende prestaties in internationale toernooien. Met haar talent en harde werk is Polman niet alleen een bekende atlete geworden, maar heeft ze ook een aanzienlijke nettowaarde verdiend. In dit artikel gaan we dieper in op Estavana Polman's nettowaarde, haar biografie, familie, partner en carrière.

Biografie

Estavana Polman werd geboren op 5 augustus 1992 in Arnhem, Nederland. Ze begon op jonge leeftijd met handbal en toonde al snel belofte in de sport. In 2011 maakte Polman haar debuut voor het Nederlands elftal en sindsdien is ze een belangrijke speelster. Door de jaren heen heeft ze geholpen het team naar verschillende overwinningen te leiden, waaronder het wereldkampioenschap van 2019.

Familie en partner

Estavana Polman is geboren uit een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Ze heeft een jonger zusje genaamd Demi. Polman heeft ook een relatie met profvoetballer Rafael van der Vaart, en het stel heeft samen een dochter.

Carrière

De handbalcarrière van Estavana Polman begon met het spelen voor verschillende Nederlandse teams, waaronder VOC Amsterdam en Sercodak Dalfsen. In 2013 maakte ze de overstap naar Denemarken om voor Team Esbjerg te gaan spelen. Tijdens haar tijd bij het team hielp Polman hen de EHF Champions League Final Four te bereiken in 2014. In 2016 stapte ze over naar de Duitse club TuS Metzingen, voordat ze in 2018 terugkeerde naar Denemarken om voor de topclub Odense Handbold te gaan spelen.

De internationale carrière van Polman is ook indrukwekkend geweest. Ze is al meerdere jaren een belangrijke speelster voor het Nederlands elftal en heeft hen naar verschillende overwinningen helpen leiden. In 2015 maakte Polman deel uit van het team dat de zilveren medaille won op het WK. In 2019 was ze een integraal onderdeel van het team dat de gouden medaille won op hetzelfde toernooi. Polman heeft ook deelgenomen aan de Olympische Spelen en hielp het Nederlandse team aan de zilveren medaille in 2016.

Estavana Polman vermogen

Estavana Polman vermogen wordt geschat op ongeveer 5 miljoen dollar, volgens Celebrity Net Worth. Haar inkomen komt uit verschillende bronnen, waaronder haar salaris als professioneel handbalster, sponsoring en steunbetuigingen.

Inkomstenbronnen

Als professioneel handbalster verdient Estavana Polman een aanzienlijk inkomen uit haar salaris. Hoewel exacte cijfers niet beschikbaar zijn, wordt geschat dat het gemiddelde salaris voor een handbalster in Europa rond de $200.000 per jaar ligt. Polmans succes op het veld heeft ook geleid tot verschillende lucratieve sponsoring en endorsements. In 2021 tekende ze een deal met het sportkledingbedrijf Hummel en werd ze het gezicht van hun handballijn.

Conclusie

Estavana Polman heeft een indrukwekkende carrière als handbalster achter de rug en is een van de meest herkenbare gezichten van de sport geworden. Haar talent en harde werk hebben geleid tot een aanzienlijke nettowaarde, die haar salaris als professioneel atleet, sponsoring en steunbetuigingen omvat. Als Polman blijft uitblinken op het veld, is het waarschijnlijk dat haar nettowaarde zal blijven groeien.

Bronnen:

  • https://www.hummel.dk/sport/handball
  • https://www.ihf.info/competitions/women/307/24th-ihf-womens-world-championship-2019/7819/teams/81 

News

News archive

9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 »