Dua Lipa droeg een hooded night out top tijdens de Saint Laurent show

Dua Lipa droeg een hooded night out top tijdens de Saint Laurent show

Tijdens de Paris Fashion Week zat Dua Lipa op de eerste rij van de Saint Laurent show – waar de zangeres indruk maakte met een zwarte hoodie look.

Tijdens de Paris Fashion Week toonde Anthony Vaccarello zijn nieuwe najaarscollectie voor Saint Laurent. De ontwerper staat bekend om zijn star-studded Front Row, en dat was ook het geval bij de laatste show van het Franse modehuis: Catherine Deneuve, Lila Moss, Zoë Kravitz en Rosie Huntington-Whiteley gingen in op zijn uitnodiging om de nieuwe ontwerpen voor herfst/winter 2023 van dichtbij te bekijken. Onder de VIP-gasten was zangeres Dua Lipa, die tijdens het evenement koos voor een strak en volledig zwart ensemble (zeer Saint Laurent!). Maar in plaats van een van de klassieke little black dresses van het iconische label aan te trekken, koos Dua Lipa voor een veel onverwachter en moderner silhouet: een uitgaanstop met een capuchon.

Hooded stukken zijn nu helemaal in Hollywood.

Mocht je het tot nu toe gemist hebben: jurken met capuchon zijn nu helemaal in Hollywood. Sterren als Jenna Ortega, Olivia Wilde en Anne Hathaway kunnen geen genoeg krijgen van de licht gesluierde look. Zij droegen allemaal jurken met capuchons van Saint Laurent, Tom Ford of Alaïa (wijlen Azzedine Alaïa populariseerde het silhouet trouwens voor het eerst in de jaren tachtig). Ook Dua Lipa, die al geruime tijd naam maakt als trendsetter, liet de kap terugkomen. Haar zwarte crop top met diepe schouderuitsnijdingen liet nog meer huid zien dan de jurken, hoewel ze hem combineerde met een lange zwarte broek en een elegante leren trenchcoat.

Zo combineerde Dua Lipa haar hooded crop top tijdens de Paris Fashion Week

Het hippe ensemble werd afgerond met hoge pumps en een oversized zonnebril – een look die de Paris Fashion Week eer aandeed. Wij raden aan: Overweeg een hooded going-out top als een serieus alternatief voor je favoriete blouse. En terwijl je hem draagt, beeld je in dat je net zo beroemd bent als Dua Lipa

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 »