Change language

Dua Lipa, Bella Hadid en Lily-Rose Depp: dit zijn hun 10 favorieten voor poppy ringen

Dua Lipa, Bella Hadid en Lily-Rose Depp: dit zijn hun 10 favorieten voor poppy ringen

De jaren 2000 zijn terug – en de It girls van het moment dragen de kleurrijke en flitsende juwelen van het decennium.

Wat dacht je van het dragen van popringen zoals Dua Lipa? Geen uitzondering, de juwelen die de jaren 2000 definieerden maken een comeback. Na de choker, de XXL creolen of de naamketting…. zijn het de popringen die een comeback maken. Dit zal ook de nostalgici bekoren!

Popringen: Dit is de nieuwe mode-obsessie van de it-girls

Met hun ronde of kubusvormige vormen, hun knalkleuren en soms glitterdetails zijn ze voor de meesten onder ons een echte blikvanger. In een nieuw jasje gestoken door Dior op de catwalk voor de Spring/Summer 2022 modeshow en vervolgens overgenomen door de hipste labels, zijn deze ringen nu het favoriete sieraad geworden van degenen die het verschil maken in de modewereld – met name Dua Lipa. Een blik op haar outfits op Instagram laat zien dat de zangeres een zwak heeft voor trends, vooral voor de modellen van het merk Hotlips by Solange. Ze draagt deze fancy sieraden regelmatig om een vleugje plezier toe te voegen aan haar stijlvolle looks.

De nieuwste versies van de popringen brengen ons terug naar de jaren 00

Bella Hadid en Lily-Rose Depp geven hun looks een bijzondere twist met deze fancy juwelen. Er is geen twijfel mogelijk! De modellen van Jupiter of La Manso brengen je terug naar de jaren 00.

Geschreven door Michael Zippo

Michael Zippo, gepassioneerde webmaster en uitgever, valt op door zijn veelzijdigheid in online verspreiding. Via zijn blog onderzoekt hij onderwerpen variërend van het vermogen van beroemdheden tot de bedrijfsdynamiek, de economie en de ontwikkelingen op het gebied van IT en programmeren. Zijn professionele aanwezigheid op LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - is een weerspiegeling van zijn toewijding aan de industrie, terwijl het beheren van platforms zoals EmergeSocial.NET en theworldtimes.org benadrukt zijn expertise in het creëren van informatieve en actuele inhoud. Michael is betrokken bij belangrijke projecten zoals python.engineering en biedt een unieke ervaring in de digitale wereld, waarbij hij het publiek uitnodigt om samen met hem de vele facetten online te verkennen.

News

News archive

5/2024 » 4/2024 » 3/2024 » 2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 »