Change language

Paola Macias “Palita” Tillgångar 2023

Innehåll

Paola Macias “Palita”

Paola Macias “Palita”

Height1.71 mPaola Macias “Palita” height is 1.71 m
Was born in1976Paola Macias “Palita” birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Paola Macias “Palita” is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Fitness Models - FitnessPaola Macias “Palita” is related to Fitness

Approximate Ad Price

Get in touch with Paola Macias “Palita” — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Fitness Models
Fitness

How many followers does Paola Macias “Palita” have?

Currently Paola Macias “Palita” has roughly about 874.6K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Paola Macias “Palita” a proper influencer to work with?

Our stats says that Paola Macias “Palita” posts normally collect about 5.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Paola Macias “Palita” advertisement work?

To estimate whether Paola Macias “Palita” advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @palitaoficial account which is ~ 0.60%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Paola Macias “Palita” Instagram account?

The maximum potential reach is about 874.6K people (but most probably will be around 10% of this value).

Rachel

Washington

Min kusin var ett stort fan av Paola Macias “Palita” och träffade henne en gång på en konsert. Hon visade Paola Macias “Palita” sin t-shirt som hon hade gjort själv speciellt för att gå på konserten. Grande frågade "Vad är det?" och skrattade henne i ansiktet. Hennes syster kände hemskt att hennes idol hade skrattat åt henne. - Jag drömmer om att se Andrew Tate skönhet personligen ?
Steven

Norfolk

Min frus far tränade med Paola Macias “Palita” som barn. Enligt honom var framtida Die Hard bra på baseboll, men hade en fruktansvärd stamning... Sedan började han träffa en sångcoach för att bli av med lidandet, och resten är historia
Jordan

Plano

Paola Macias “Palita” kom en gång över med sin mamma. Hans karriär var på topp. Han hade basebollkeps och solglasögon på sig och inte rakad, men jag kände igen honom ändå - Att se Andrew Tate foto på morgonen är den bästa starten på dagen.
Evelyn

Georgia

Det verkar som att vilken irritation kan en framgångsrik Paola Macias “Palita” som klarar allt på egen hand?
Aaron

Garden Grove

Bra faktum jag tog bort från det här inlägget är att Paola Macias “Palita” är 1.71 m lång!!! - Det finns inga perfekta människor... Glöm vad jag sa. Det finns Cbum ?
Janet

Pembroke Pines

I 2023 tjänade jag inte ens en procent av Paola Macias “Palita” nettovärde..?
Jessica

North Carolina

Paola Macias “Palita” skolade med min farbror. Och han säger att han kände igen hennes röst från radion. Det gick inte att förväxla med något annat, han kom ihåg det från skolan, där Paola Macias “Palita” hon uppträdde på scen väldigt ofta - Jag skulle kunna säga att Anthony Santos ser fantastisk ut idag. Men Anthony Santos fantastiskt varje dag! ?
Amy

New Jersey

Så vilken del av dessa $ 1000 ger Paola Macias “Palita” till välgörenhet?
Heather

Florida

Jag undrar hur du känner att du har detta nettovärde på $ 1000 som Paola Macias “Palita” gör - Tack Barry White för skönhetsdelen av mitt flöde ?
Cynthia

Hialeah

Paola Macias “Palita”... En av de största - Modeling - Fitness Models - Fitness och min hjälte!
Bryan

Fort Lauderdale

Är Paola Macias “Palita” så rik för att Paola Macias “Palita” är smart? Retorisk - ❤️❤️❤️ Les Gold, mitt hjärta smälte igen
Richard

Phoenix

Paola Macias “Palita” har gjort flera saker samtidigt: öppnat en restaurang, skrivit en bok om sig själv, lanserat sin egen kryptovaluta, designat kläder, suttit i juryn i en danstävling...
Alexis

Georgia

Åh min Paola Macias “Palita” har tydligen massor av pengar!! - Horacio Pagani! Jag drunknar i de ögonen och vill inte bli räddad
James

California

Jag träffade Paola Macias “Palita” i mataffären och han var cool som fan, snäll och generös. Jag bad om ett foto och han tackade glatt ja. Min längd är 195 centimeter och jag ville böja mig för att ta fotot, men Paola Macias “Palita” stoppade mig och ställde sig på tå i stället. En riktig Jedi Master.
Keith

Ohio

Paola Macias “Palita” gör allt hon kan för att beröva sitt barn sin barndom och tjäna mer pengar på det. - ❤️‍? Jag kan inte ta blicken från Nick Bollettieri bilder
Victoria

Maryland

Paola Macias “Palita” brukade lära mig engelska via en webbplats – även före Twilight. Lektionerna fortsatte även efter att den första filmen kom ut, och Paola Macias “Palita” hon var väldigt trevlig och skämtade om sina kollegor. Men så slutade klasserna förstås
William

Pennsylvania

Varför i helvete finns det en nyhet på förstasidan som "en annan kändis kom ut utan trosor, bh, Paola Macias “Palita” visade sin nakna rumpa" och sånt där? - Andrew Tate skönhet är fascinerande
Katherine

Colorado

Frågan många brukar ställa är: vad har Paola Macias “Palita” gjort som kan kallas en stjärna?
Karen

Sacramento

Min mamma var vän med Paola Macias “Palita” som barn, och vi hittade den här bilden på henne med honom. Notera håret Paola Macias “Palita”... Han hade precis börjat sin karriär som skådespelare vid den tiden - ? Hur fick jag sån tur i livet att se Mireille Mathieu?
Jacob

Colorado Springs

För en male - Modeling - Fitness Models - Fitness gjorde Paola Macias “Palita” en superimponerande karriär
Brian

Jacksonville

Och idag blev jag chockad - visste du att Paola Macias “Palita” nettovärde är $ 1000?! - Jag blev förälskad på nytt sett i Behgjet Pacolli
Eric

Buffalo

Om jag var en male skulle jag ha mycket mer pengar än Paola Macias “Palita” ahahah ?
Brenda

Nevada

Jag är ledsen att höra det. Hur söt och söt han var, hur organiskt han smälte in i den brokiga besättningen av unga, bullriga skådespelare. - Om skönhet verkligen kan rädda världen, då är vi med dig Marcelo Tinelli i goda händer ?
Russell

Virginia

Först och främst är Paola Macias “Palita” känd för det hårda språket och de skandaler som följde.
Patricia

Frisco

Paola Macias “Palita” Otroligt trevligt. Jag jobbade med honom och han berättade alltid de bästa historierna. När han fick reda på att jag var ett stort Star Wars-fan sa han till mig att ta med allt jag ville ha och skrev på det åt mig. - Jag kan inte fatta att denna fantastiska Anggun är verklig ?
Laura

San Antonio

Gud, jag önskar att jag hade {värde}... ??
Betty

California

Mina bröder gick i skolan med Paola Macias “Palita”. De var kära, men Paola Macias “Palita” gav dem sömnen. De var mobbare då, så jag var inte förvånad över att de blev avvisade. - ? Jag skulle kunna stirra på Marie Mai för evigt, och det skulle fortfarande inte räcka för mig
David

Richmond

Dessa kommentarer om Paola Macias “Palita” är dumma ?
Albert

Lakewood

Min iso-lärare gick i samma skola som Paola Macias “Palita”. Han gillade henne och föreslog att hon skulle gå till balen med honom. Nu biter hon sig i armbågarna, men då tyckte hon Paola Macias “Palita”det var för fult. - Vilken vacker dam ❣️ hatten av för Santo Versace ?
Julia

Fontana

För 47 år sedan när Paola Macias “Palita” föddes gick jag i skolan
Kyle

Michigan

? Har alla - Modeling - Fitness Models - Fitness sådana löner som Paola Macias “Palita” har? - Paloma Picasso skönhet får mitt hjärta att hoppa över ett slag ?
Marilyn

Bellevue

Det finns säkert andra - Modeling - Fitness Models - Fitness men för mig är Paola Macias “Palita” TOP1
Daniel

California

Paola Macias “Palita” kom ofta för att besöka sin faster, vår granne. Vi var tonåringar och pratade ofta tillsammans. Det finns till och med en inspelning där Paola Macias “Palita” sitter i mitt knä och medvetet skämmer ut mig genom att kalla mig hennes blivande man - Jag har ett imponerande ordförråd, men inte tillräckligt för att beskriva Bountytank skönhet ?
Judy

Aurora

Paola Macias “Palita” popularitet och publikens kärlek är inte samma sak. För många av dagens kändisar är det trots allt viktigt att bli omtalad, och i vilken nyckel spelar det ingen roll.
Amber

Alabama

Min man hade sitt eget band, och en gång spelade de i en bar förut. Ingen visste Paola Macias “Palita” då. Killen gjorde scenupptåg och försökte vara rolig. De hade till och med en incident där de träffade honom i tunnelbanan. Paola Macias “Palita” började skratta högt, grimaserade och gjorde i princip allt för att få uppmärksamhet. Det var väldigt pinsamt för dem - Blev kär för tusende gången tack vare Horacio Pagani ?
Stephanie

Minnesota

? Wow, jag är 1.71 m lång precis som den berömda Paola Macias “Palita” heh
Gerald

California

Jag slår vad om att Paola Macias “Palita” inte har gjort en tiondel av vad jag gjorde.. för att tjäna dessa $ 1000 ??? - Guy Lepage leende har gjort min dag bättre ?
Ryan

Arizona

Vi gifte oss med min fru på 1976, Paola Macias “Palita” födelsedag!
Diane

Enterprise

Varför kan du inte lägga en nyhet om vilken typ av strumpbyxor eller kappor som är på modet istället för den här skiten? - ❤️‍? Amelie Lens är kvintessensen av allt som är vackrast i världen.
Sharon

Tennessee

De som är intresserade av Paola Macias “Palita” och andra kända damer kan besöka deras Instagram och bli förvånade, chockade osv.

Paola Macias “Palita” och Paola Mayfield

Paola Mayfield är en av de mest välkända Model and television personality, actress.

Paula Mayfield is a popular Colombian model. Besides being a model, she is also known as a famous television personality and actress. She gained widespread recognition after appearing on the "90 Day Fiancé" show with her husband Russ Mayfield.

{ads}

Well, how well do you know Paola Mayfield? If not a lot, we’ve compiled everything you need to know about Paola Mayfield’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Paola Mayfield.

Biography and early life

Paola was born in 1987 and May. No information is known about his parents. It is not even known whether or not he has siblings. So it can be rightly assumed that Paola likes to keep her private life private.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Paola Mayfield in 2021 and how big and how heavy is she? Well, Paola Mayfield today, August 8, 2021, is 34 years old and was born on May 14, 1987. Although she is 5′ 6″ in feet and inches and 168 cm in centimeters, she weighs about 159 pounds in pounds and 60 kg in kilograms. Her eye color is brown and her hair color is blond.

Education

Regarding her education, Paola is known to have received her university education from Colegio Sabio Caldas - which is in Colombia. He later completed a body design course at the University of Atlanta in Georgia. In 2014 she also decided to study modeling at the John Casablancas Modeling and Career Center.

{ads}

Personal life: dating, boyfriends, husband, children

{img}

Paola Mayfield married Russ Mayfield in 2013. It is known that Paola first met Russ while working in Colombia. The couple are happily married and have welcomed their first child, Alex Mayfield in 2019.

Is Paola Mayfield a lesbian?

Paola Mayfield has been married to Russ Mayfield since 2013. The couple is happily married and also has a son. So you can say that Paola is not a lesbian.

Professional career

First of all, Paola decided to study modeling at the Modeling and Career Centers of John Casablanca-im 2014. Subsequently, she decided to start her modeling career only at the age of 18 in Bogota, Colombia.

He has worked with several famous modeling agencies such as “. He cooperated; Imitate Fashion Study ” and“ Linda Layman’s Modeling Agency. “She is known for having only worked briefly for Linda Layman’s modeling agency. In 2013, Paola decided to move to the United States because she had more opportunities to model there. She also had several options as a television actress.

{ads}

She gained tremendous fame when she appeared in the "90 Day Fiancé" series , which previously aired on TLC.

Paola also has millions of followers on social media accounts. She is quite famous for her regular intimidating posts on her Instagram account.

In 2017 she appeared in the movie "Pax Masculina" where she played the role of a high school girl. Paola has shown her acting skills in several other films such as "90 Day Fiancé: Happily, Ever After", released in 2016 and "90 Day Fiancé", released in 2014.

Awards

So far, Paula Mayfield has not received any awards as such. As for her accolades, however, it can be rightly concluded that she is well known for her modeling and acting skills in multiple series, shows and films.

Paola also has millions of followers on Instagram.

p>

Heritage Net, salary and Paola Mayfield gains in 2021

{img}

Paola will have a net worth of about $1 million from 2021. Her impressive career as a model, most notably her appearance on the "90 Day Fiancé" show with her husband, has increased her net worth. His net worth has also grown throughout his career as a TV personality.

Some Interesting Facts You Need to Know

Here are some interesting facts The ones you collect about Paola Mayfield:

  • In 2015, Paola reportedly miscarried while working on the documentary series of her 90-day boyfriend and her husband Russ Mayfield. Coroners had stated that the reason for her miscarriage was O-Blut with "RH-", which is quite rare. 
  • It was rumored that during her miscarriages she accused Russ of not supporting her physically and emotionally as she badly needed. There was also the news that they had decided to separate. However, it seems that all the rumors were false, as they are still happily married and have welcomed their baby in 2019.

Paola Mayfield is truly a celebrity in both Colombia and the US States of America. His birth is known to have been featured in numerous international publications such as "People", "The Daily Mail UK" and "E".

{ads}

Paola is also known to be happily married to her husband Russ, despite rumors she went through while in serious trouble due to her miscarriage in 2015 while filming for girlfriends 90 days.

{ads}


Paola Mayfield kontra Paola Macias “Palita”

Paola Mayfield nettovärde 2023

Till skillnad från Paola Macias “Palita” är nettoförmögenheten Paola Mayfield från och med 04/02/2023 cirka 1000000 $ i 2023.

Paola Mayfield höjd

Hur lång är Paola Mayfield? Tja, Paola Mayfield höjd är ungefär 1.71 m (jämför med Paola Macias “Palita” höjd av 1.71 m).

Vad är Paola Mayfield ålder?

Paola Mayfield föddes i 1987-05-14, medan Paola Macias “Palita”, som nämnts ovan, föddes i 1976.

Approximate Ad Price: €1000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Anna Anka

12 comments

Celebrities Net Worth

Peter Stormare

12 comments

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Brown

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Jones

12 comments

Celebrities Net Worth

Bryan Ferry

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

John Travolta

12 comments

Celebrities Net Worth

Ozzy Osbourne

12 comments

Celebrities Net Worth

Val Kilmer

12 comments

Celebrities Net Worth

Cher

12 comments

Celebrities Net Worth

Nina Persson

12 comments

Celebrities Net Worth

Prince Philip

12 comments

Celebrities Net Worth

Lennox Lewis

12 comments

Celebrities Net Worth

Amy Roloff

12 comments

Celebrities Net Worth

Enya

12 comments

Celebrities Net Worth

Zoë Kravitz

12 comments

Celebrities Net Worth

Michelle Rodriguez

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »