Change language

Nia Long Tillgångar 2023

Innehåll

Nia Long

Nia Long

Height1.57Nia Long height is 1.57
Was born in1970-10-30Nia Long birthday is 1970-10-30
GenderfemaleAs we can see, Nia Long is a female
ProfessioncelebritiesNia Long is related to

Vad är Nia Long förmögenhet under 2023

Nia Long Årslön 2023

Enligt EmergeSocial.net-statistiken kommer nettoförmögenheten under 2023 att växa upp till ungefär $ 6.000.000. Detta är en relativt hög nettoförmögenhet jämfört med andra celebrities.

Hur mycket pengar tjänar Nia Long

Enligt vår statistik (uppdaterad 04/02/2023) avslöjas inte det exakta och fullständiga värdet av Nia Long-lönen, men Nia Long-inkomsten i 2023 är (eller var tidigare) så att Nia Longs nettoförmögenhet är cirka 6.000.000.

Nia Long Net Worth är nära den av följande personer:

Nia Long Wiki och Bio

Född 1970-10-30, {namn} är definitivt en av de mest välkända celebrities, som Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . Nia Long popularitet har vuxit snabbt också med hjälp av sociala medier – Instagram, YouTube och Tiktok.

Ww måste fortfarande uppdatera informationen om Nia Long Spouse - men eftersom det är ett attraktivt female, nästan 1.57 lång, kan Nia Long välja en riktig partner (förmodligen är det en av de berömda celebrities som väl).

Nia Long Spouse

Från och med 04/02/2023 har vi ingen tillförlitlig och exakt information om Spouse till Nia Long. Vi kommer att uppdatera denna information till slutet av 2023.

Hur lång är Nia Long

En bra fråga. Noterbart är att Nia Long är nästan 1.57 lång. Som det händer med alla människor ändras Nia Long 1.57 långsamt med tiden.

Kändisar med liknande längd:

Nia Long nationalitet

Kanske är det bättre att säga att det är blandat. Nia Long nationalitet är inte det som ofta betonas i offentliga medier.

Nia Long nakenbilder är falska?

Vi har ingen information om att Nia Long poserade naken. Förmodligen är Nia Long nakenbilder falska eller läckta.

Nia Long familj

Vi har ingen detaljerad information om Nia Long-familjen från och med 04/02/2023 (förutom vissa fakta som beskrivs i huvudtexten om Nia Long).

Vad hände med Nia Long

Här är Nyheter om Nia Long på 04/02/2023.

När föddes Nia Long?

Nia Long föddes 1970-10-30 🎂.

Nia Long ålder

Från och med 04/02/2023 är Nia Long ålder 52.

Lever Nia Long fortfarande?

Tack och lov är Nia Long fortfarande vid liv (från och med 04/02/2023) och är 52 år gammal. Tänk dock på att datadataben alltid uppdateras med viss fördröjning.

Jennifer

Jacksonville

Under de första dagarna av hennes karriär sa många människor att Nia Long det var hennes fars pengar som hjälpte henne att bli populär. - Tack Andrew Tate för skönhetsdelen av mitt flöde ?
Abigail

Amarillo

Super avslappnat och skönt. Jag var Nia Long granne och han brukade bjuda in hela vår gata till sina fester. Han gjorde det förmodligen så att ingen skulle ringa polisen på grund av oväsen, men ändå Nia Long var han riktigt trevlig och cool.
Rachel

California

Jag undrar hur du känner att du har detta nettovärde på $ 6.000.000 som Nia Long gör - ? Jag skulle kunna stirra på Andrew Tate för evigt, och det skulle fortfarande inte räcka för mig
Terry

Texas

Jag är ledsen att höra det. Hur söt och söt han var, hur organiskt han smälte in i den brokiga besättningen av unga, bullriga skådespelare.
Philip

Madison

Nia Long gör allt hon kan för att beröva sitt barn sin barndom och tjäna mer pengar på det. - Cbum leende har gjort min dag bättre ?
Brandon

Memphis

Min man hade sitt eget band, och en gång spelade de i en bar förut. Ingen visste Nia Long då. Killen gjorde scenupptåg och försökte vara rolig. De hade till och med en incident där de träffade honom i tunnelbanan. Nia Long började skratta högt, grimaserade och gjorde i princip allt för att få uppmärksamhet. Det var väldigt pinsamt för dem
Teresa

Tennessee

För några år sedan arbetade jag och en vän till mig nära platsen. där händelsen som Nia Long hon deltog på ägde rum. Jag var likgiltig för henne, men min vän älskade henne. Hon hade en bok Nia Long och sa hela tiden att Nia Long hjälpte henne att hantera sina problem, sluta skära sig och så vidare. - ? Hur fick jag sån tur i livet att se Anthony Santos?
Scott

Lexington

Pappa var på väg att gå till akademin när Nia Long han försökte övertala honom att provspela för en film med honom. Men hans farfar sa att om hans barnbarn inte gjorde som han ville så skulle han inte betala för sommarläger. Nia Long fick sedan en roll i Skate Town. Pappa säger att han var en så bra kille och att de hade väldigt roligt
Billy

Texas

Och jag såg Nia Long för några år sedan gå nerför gatan. Bara en man med gudomlig skönhet och karisma. föll nästan omkull i hälarna när jag gick och tittade på honom - Jag har ett imponerande ordförråd, men inte tillräckligt för att beskriva Barry White skönhet ?
Evelyn

Tempe

Kärlek Kärlek Kärlek! Nia Long är störst
Alexander

Seattle

Nia Long brukade lära mig engelska via en webbplats – även före Twilight. Lektionerna fortsatte även efter att den första filmen kom ut, och Nia Long hon var väldigt trevlig och skämtade om sina kollegor. Men så slutade klasserna förstås - ❤️‍? Les Gold är kvintessensen av allt som är vackrast i världen.
Angela

Alexandria

Jag ville också vara i celebrities världen när jag var ung ?
Donald

Modesto

Nia Long lyckades en gång, men sedan gick något fel. nu är hon mer känd inte för sina karriärprestationer utan för sina skandaler - Jag drömmer om att se Horacio Pagani skönhet personligen ?
Michelle

Nevada

Min far var vän med Nia Long som barn. Den vänskapen verkade vara för evigt! Min mormor och den blivande skådespelarens mamma var vänner. Men min farfar var pilot och ville att hans son skulle följa i hans fotspår.
Ronald

North Carolina

Frågan många brukar ställa är: vad har Nia Long gjort som kan kallas en stjärna? - Vilken vacker dam ❣️ hatten av för Nick Bollettieri ?
Susan

North Carolina

? Wow, jag är 1.57 lång precis som den berömda Nia Long heh
Ann

Arlington

Min iso-lärare gick i samma skola som Nia Long. Han gillade henne och föreslog att hon skulle gå till balen med honom. Nu biter hon sig i armbågarna, men då tyckte hon Nia Longdet var för fult. - Att se Andrew Tate foto på morgonen är den bästa starten på dagen.
Benjamin

New York

Vi är båda 52 år gamla med Nia Long ?
Nicholas

Colorado

patos och en prålig kärlek till lyx - ❤️‍? Jag kan inte ta blicken från Mireille Mathieu bilder
Alexis

Colorado Springs

Min mamma föddes också 1970-10-30! Kärlek Nia Long
Kelly

Newport News

Dessa kommentarer om Nia Long är dumma ? - Behgjet Pacolli skönhet är fascinerande
Matthew

Arizona

Varför kan du inte lägga en nyhet om vilken typ av strumpbyxor eller kappor som är på modet istället för den här skiten?
Janet

California

Undrar bara hur Nia Long spenderar alla dessa $ 6.000.000? - Jag blev förälskad på nytt sett i Marcelo Tinelli
Dylan

Colorado

Jag stötte på Nia Long när han gick nerför trottoaren med sin vän. Nästan ingen var i närheten, så jag gjorde något jag aldrig hade gjort - bad om att få ta en bild med honom, eftersom jag är ett stort fan. Hans kompis försökte ta en bild, men av någon anledning gick det inte. Nia Long Han började dra skämt om att han inte kunde ta en bra bild, skrattade och var väldigt avslappnad och uppriktig.
James

Virginia

Hans faster hade gått i Nia Long samma skola. Enligt hennes berättelser var Nia Long en utstött. Han undvek människor, och de undvek honom. - Blev kär för tusende gången tack vare Anggun ?
Eric

Florida

Medan Nia Long tjänade de här jävla miljonerna ? svälte många människor!
Sandra

Savannah

För en female celebrities gjorde Nia Long en superimponerande karriär - ❤️❤️❤️ Marie Mai, mitt hjärta smälte igen
Madison

California

Och idag blev jag chockad - visste du att Nia Long nettovärde är $ 6.000.000?!
Juan

Sacramento

Nia Long popularitet och publikens kärlek är inte samma sak. För många av dagens kändisar är det trots allt viktigt att bli omtalad, och i vilken nyckel spelar det ingen roll. - Om skönhet verkligen kan rädda världen, då är vi med dig Santo Versace i goda händer ?
Lori

California

Vi gifte oss med min fru på 1970-10-30, Nia Long födelsedag!
Amy

Bridgeport

Jag är säker på att Nia Long är gay ? - Jag skulle kunna säga att Paloma Picasso ser fantastisk ut idag. Men Paloma Picasso fantastiskt varje dag! ?
Olivia

Pittsburgh

Min mamma var vän med Nia Long som barn, och vi hittade den här bilden på henne med honom. Notera håret Nia Long... Han hade precis börjat sin karriär som skådespelare vid den tiden
Barbara

South Carolina

Ärligt talat tror jag att Nia Long förmögenhet är mycket mer på {år} - Bountytank! Jag drunknar i de ögonen och vill inte bli räddad
Albert

Oxnard

De som är intresserade av Nia Long och andra kända damer kan besöka deras Instagram och bli förvånade, chockade osv.
Kyle

Lancaster

Min pappa jobbar i underhållningsbranschen och säger att Nia Long är ökänd för sin hemska inställning till anställda och hon bryr sig inte om någon annan än sig själv. Hennes anställda måste skriva på ett kontrakt som förbjuder dem att säga något dåligt om Nia Long om de får sparken. - Det finns inga perfekta människor... Glöm vad jag sa. Det finns Horacio Pagani ?
Austin

Honolulu

Om jag var en female skulle jag ha mycket mer pengar än Nia Long ahahah ?
Raymond

Pennsylvania

? Jag är också 52 år gammal... som Nia Long - Guy Lepage skönhet får mitt hjärta att hoppa över ett slag ?
Christina

Texas

Först och främst är Nia Long känd för det hårda språket och de skandaler som följde.
Helen

Michigan

Varför har Nia Long ett så dumt ansikte? ? - Jag kan inte fatta att denna fantastiska Amelie Lens är verklig ?
Judith

California

Det finns mycket mer begåvade celebrities än Nia Long!

Nia Long och Nia Sioux Frazier

Nia Sioux Frazier är en av de mest välkända Dancer, Singer, and Actress and YouTuber.

A glance at Nia Frazier’s beautiful and innocent smile is enough to rate her at any time of day. Aside from such a talented girl, Nia is a sweet woman with an innocent expression but also a very determined spirit. This explains why she managed to win the hearts of so many fans. Today Nia is known as a talented singer, actress, dancer and YouTuber. She is also a member of " Dance Moms" , a reality show, and has been cast for 6 seasons. She is also a dancer for a company known as Abby Lee Dance Company.  As a singer she has released several songs and her latest video is FLXXN with Riddick.  Her debut single was released in 2015 and was titled Star in Your Own Life.  In her film career, she was chosen for Young Love , and it was a dance concept short film released in July 2016.

{ads}

Well, how much do you know Nia Sioux? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Nia Sioux’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Nia Sioux.

Biography and early life

Era  on June 20 , 2001 when Nia Frazier was born as Nia Soux Frazier in Pittsburgh, Pennsylvania in the United States of America, which makes her American. She is the daughter of Holly Hatcher-Frazier and Evan Frazier Sr. and appears to be the only girl, not the only daughter. That’s because she only talks about her two brothers, William Frazier and Evan Frazier Jr. Nia has the best and most supportive parents and that’s why she got to where she is today.

Age, height, weight and measurements

So how old is Nia Sioux in 2021 and how big and how much does she weigh? Well, today Nia Sioux turns 20, August 8, 2021, and she was born on June 20, 2001. 7″ in feet and inches and 171 inches in centimeters in height, weighs about 121 pounds in pounds and 55 kg in kilograms. Her eye color is dark brown and her hair color is black.

Education

It’s about true passion and that’s exactly what Nia Frazier has about dancing. She started dancing at the age of three and continues to do so to this day. Although she has other things to venture into, dance plays the central part of her career. However, that doesn’t mean she doesn’t appreciate education.

{ads}

Nia is not only a talented dancer, but she is also good at playing the piano and drums. At the same time, she is such a passionate girl that she received a best student scholarship in 2012. She graduated from high school on June 8, 2020, but it is unclear if she will attend college and graduate school. She posted a graduation photo that her parents clicked on her Instagram page.

Personal life: dating, friends, husband, kids

Seems everything’s working out Nia Frazier is all about dance, including her love life. This is because he met his first love, Bryce Xavier, through dance as he is both a dancer and an artist. Bryce Xavier is a social media star and the two first met dancing in 2017 and started off as good friends. After being good friends for several months, they decided on June 28, 2017 to become boyfriends and girlfriends . Nia was so proud of her boyfriend that she even talked about him in public.

In an interview with Teen Vogue, she revealed that she was in love with Bryce, and it was at this point that their relationship officially became given audience. Unfortunately, things didn’t go so well between the two lovebirds and a year later, in mid-2018, they separated. Nia hasn’t had any other relationships since and seems to have focused on building her career and nothing else. He is currently single and appears to be enjoying himself.

Is Nia Sioux a lesbian? 

Nia may not have revealed any information about their love, other than her relationship with Bryce, which lasted a year. but that’s enough to confirm that she is not a lesbian.

{ads}

Career

Unlike many celebrities who work on their careers later in life, Nia started dancing before going to elementary school at age 3 . She joined the Abby Lee Dance Company and danced in contemporary musicals and shows. At the age of 10 she made her first appearance in "Dance Moms".

In addition to dancing, she can also sing well and has appeared in several viral videos. Frazier made her off-Broadway debut in a New York production called Trip of Love in 2016. As for acting, she was cast as Emma Barber as the lead actress on the television series The Bold and the Beautiful. In the film The Code she is chosen as ’Sonitas’.

Awards

Nia Frazier is a great actress, singer and even more a talented dancer. She played a major role in the success of the Dance Moms show and, as a result, the show won Kids Choice Awards in the Favorite Reality Show category. 

Nia Sioux Net Worth , Salary & Earnings in 2021

{img}

As of 2021, Nia Frazier may still be young, but she’s already a multimillionaire if you can consider who has a net worth of $2 million. She has earned all this wealth through her hard work and dedication in her dance career. As he is still very young, we can only hope he will get even better in the years to come.

{ads}

No matter how young you are, with commitment and hard work you can achieve anything in life. This is Nia Frazier’s teaching.

{ads}


Nia Sioux Frazier kontra Nia Long

Nia Sioux Frazier nettovärde 2023

Till skillnad från Nia Long är nettoförmögenheten Nia Sioux Frazier från och med 04/02/2023 cirka 2000000 $ i 2023.

Nia Sioux Frazier höjd

Hur lång är Nia Sioux Frazier? Tja, Nia Sioux Frazier höjd är ungefär 1.71 m (jämför med Nia Long höjd av 1.57).

Vad är Nia Sioux Frazier ålder?

Nia Sioux Frazier föddes i 2001-06-20, medan Nia Long, som nämnts ovan, föddes i 1970-10-30.

Hur mycket tjänade Nia Long – förmögenhet i 2023: €6.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Anna Anka

12 comments

Celebrities Net Worth

Peter Stormare

12 comments

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Brown

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Jones

12 comments

Celebrities Net Worth

Bryan Ferry

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

John Travolta

12 comments

Celebrities Net Worth

Ozzy Osbourne

12 comments

Celebrities Net Worth

Val Kilmer

12 comments

Celebrities Net Worth

Cher

12 comments

Celebrities Net Worth

Nina Persson

12 comments

Celebrities Net Worth

Prince Philip

12 comments

Celebrities Net Worth

Lennox Lewis

12 comments

Celebrities Net Worth

Amy Roloff

12 comments

Celebrities Net Worth

Enya

12 comments

Celebrities Net Worth

Zoë Kravitz

12 comments

Celebrities Net Worth

Michelle Rodriguez

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »