Change language

Jeroen Rietbergen Förmögenhet 2023

Innehåll

Jeroen Rietbergen Förmögenhet 2023 Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen

Höjd1.8 (5′11″)Jeroen Rietbergen Höjd - 1.8.
Födelsedag1971-04-19Jeroen Rietbergen Födelsedag: 1971-04-19
KönMaleJeroen Rietbergen Kön - Male
YrkeMusicianJeroen Rietbergen - En av de rikaste
Väger80 kg (176 lbs)Jeroen Rietbergen Väger - 80 kg

Jeroen Rietbergen Wiki och Bio

Född 1971-04-19, Jeroen Rietbergen är definitivt en av de mest välkända Male Musician, som . Jeroen Rietbergen blev populär även med hjälp av sociala medier: Instagram, YouTube och TikTok.

Jeroen Rietbergen förmögenhet: 2023 uppdatering

2023 Jeroen Rietbergen förmögenhet och lön

Enligt EmergeSocial.net statistik och andra öppna källor uppskattas förmögenhet i 2023 Jeroen Rietbergen till ca. $ 9.500.000 - bra för Musician.

Han väckte sitt intresse för musik när han var liten. När han var 10 år gammal, trots fotboll, baseboll eller andra utomhusspel, valde han att lära sig pianolektioner och uppnå perfektion i det. Han älskade musik mer än att studera.

Han avslutade först sin gymnasieutbildning vid Rotterdam Dance Academy, även känd som Havo för musik och dans.

Biografi

Han gick sedan till Rotterdams konservatorium år 1989. Men tyvärr avslutade han inte sina studier och fick officiellt lämna institutet efter två år. Han utvisades eftersom han hade mindre intresse för att studera och spenderade mer tid på att spela tangenterna på olika musikinstrument. Efter detta fortsatte han inte sina studier utan började arbeta som musiker.

Efter att han kom in i musikvärlden har Jeroen aldrig setts med sina familjemedlemmar vid ett evenemang på röda mattan. Han fortsätter att framgångsrikt hålla sin familjeinformation hemlig för media. All information som Jeroen delar med sig av har att göra med hans karriär och hans relation med Linda De Mol.

Han har ofta setts spendera tid med Linda och hennes barn. Det verkar som att han är mindre kopplad till sina föräldrar och syskon och mer till Linda och hennes familj. Vi kommer att berätta mer om hans familjebakgrund så fort han berättar något om sin familj.

Kort efter att han bestämt sig för att inte fortsätta sina studier började Jeroen arbeta som sessionsmusiker med olika statliga band. Han samarbetade också med Rick DeVito, den populära holländska sångaren år 1994. Vid den tiden tillhandahöll Jeroen sina tjänster som sångare och keyboardist.

1995 började han arbeta med Ruth Jacotts band och arbetade som keyboardspelare i två år.

1997 släppte han albumet For the Love Of You i samarbete med Candy Duffer. Under sitt samarbete med Candy Duffer uppträdde han mycket på olika konserter i Europa, Japan och Amerika.

För att vara kort om sin karriär har han arbetat med Marco Borsato, Jan Akkerman, Paskal Jacobsen och många andra. Allt mer effektiv i sitt arbete började han producera musikalbum och 2009 stod han för musiken till filmen Back To the Coast där hans flickvän Linda De Mol spelade en huvudroll.

Från 2010 till 2022 kontrakterades han som keyboardist och bandledare för programmet The Voice of Holland, från vilket han avgick i januari 2022.

Relationsstatus

Jeroen hade ett förhållande med den holländska skådespelerskan Linda De Mol i mer än tio år. Både Linda och Jeroen deklarerade officiellt om sitt kärleksliv 2007 och de hade ett bra liv med varandra fram till januari 2022. Den 18 januari 2022 efter att Jeroen sagt upp sig från programmet The Voice of Holland, delade Linda hemligheten på sin officiella hemsida Linda.nl att hon inte längre har en relation med sin partner Jeroen.

Anledningen till att Linda gör detta uttalande är på grund av en förödmjukande anklagelse om sexuellt ofredande som riktats mot Jeroen av personalen på The Voice Of Holland. På tal om Linda, hon har redan varit gift två gånger och tvåbarnsmamma. Linda gifte sig aldrig med honom efter att ha inlett ett förhållande med Jeroen. Men båda har setts tillsammans för att fira den 25 december 2021.

Jeroen Rietbergen nu

Denna enastående individ har fått mycket värde och erkännande under sin livstid på grund av sina extraordinära färdigheter. Han har aldrig blivit förlöjligad för sitt jobb, filmer eller tv-framträdanden tidigare. Men med tanke på att Jeroen har lämnat The Voice of Holland verkar det som att 2022 inte kommer att bli ett bra år för honom den här gången.

Den 15 januari meddelade Jeroen, showens bandledare, sin avgång. Jeroen anklagades allvarligt för sexuellt ofredande och för sexuellt umgänge med kvinnorna i programmet; som ett resultat beslutade han att lämna programmet.

Inte bara det, utan också en annan berättelse om honom har gått runt i media: Hans ex-flickvän Linda De Mol avslöjade att hon inte längre bor med Jeroen.

Båda berättelserna har lett till hård kritik mot Jeroen och väckt många frågor som Jeroen måste svara på.

Fakta om Jeroen Rietbergen

  • Jeroens ex-flickvän Linda De Mol är syster till skaparen av showen The Voice of Holland.
  • Han använder inte ett socialt mediekonto för att komma i kontakt med sina fans.
  • Hans berömmelse hjälpte honom att komma in på Wikipedia.
  • 2014 vann han Buma Film Music Award för att ha tillhandahållit musiken till filmen Gooische Vrouwen 2.
  • 2015 hedrades han återigen med priset för Gooische Vrouwen 2-filmen.
  • Han gillar att bära engelska kostymer. 

Jeroen Rietbergen Net Worth liknar:

Jeroen Rietbergen partner

Från och med 24/09/2023 verkar Jeroen Rietbergen make vara Linda De Mol.

Hur lång är Jeroen Rietbergen?

Jeroen Rietbergen är 1.8 lång. Naturligtvis ändras Jeroen Rietbergens höjd långsamt med tiden.

Personer med liknande längd:

Vad väger Jeroen Rietbergen?

Från och med 2023 väger Jeroen Rietbergen ungefär 80 kg.

Vad hände med Jeroen Rietbergen?

Kolla de senaste nyheterna om Jeroen Rietbergen här.

Se även: kända personer med namnet '\'\''

När föddes Jeroen Rietbergen?

Jeroen Rietbergen föddes 1971-04-19 🎂.

Jeroen Rietbergen ålder

Från och med 24/09/2023 är Jeroen Rietbergen ålder 52.

Lever Jeroen Rietbergen fortfarande?

Tack och lov är Jeroen Rietbergen fortfarande vid liv (från och med 24/09/2023) och är 52 år gammal. Tänk dock på att datadataben alltid uppdateras med viss fördröjning.

Hur mycket tjänade Jeroen Rietbergen – förmögenhet i 2023: €9.500.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Joel Lundqvist

Celebrities Net Worth

Marcus Schenkenberg

Celebrities Net Worth

Lili Gold

Celebrities Net Worth

Anna Anka

Celebrities Net Worth

Anders Bagge

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

Celebrities Net Worth

Rod Stewart

Celebrities Net Worth

Mikael Persbrandt

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »