Change language

Jose Javier Tillgångar 2023

Innehåll

Jose Javier

Jose Javier

Height1.71 mJose Javier height is 1.71 m
Was born in1976Jose Javier birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Jose Javier is a male
ProfessionWrites about - Fitness - Tourism - TravelJose Javier is related to Fitness

Approximate Ad Price

Get in touch with Jose Javier — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Fitness
Tourism
Travel

How many followers does Jose Javier have?

Currently Jose Javier has roughly about 314.8K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Jose Javier a proper influencer to work with?

Our stats says that Jose Javier posts normally collect about 5.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Jose Javier advertisement work?

To estimate whether Jose Javier advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @javixca account which is ~ 1.65%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Jose Javier Instagram account?

The maximum potential reach is about 314.8K people (but most probably will be around 10% of this value).

Samantha

Montgomery

Under de första dagarna av hennes karriär sa många människor att Jose Javier det var hennes fars pengar som hjälpte henne att bli populär. - Jag drömmer om att se Andrew Tate skönhet personligen ?
Debra

Nevada

Min iso-lärare gick i samma skola som Jose Javier. Han gillade henne och föreslog att hon skulle gå till balen med honom. Nu biter hon sig i armbågarna, men då tyckte hon Jose Javierdet var för fult.
Andrew

Texas

För 47 år sedan när Jose Javier föddes gick jag i skolan - Tack Andrew Tate för skönhetsdelen av mitt flöde ?
James

Bayamon

Wow ? Jose Javier är en imponerande förmögenhet
Jeffrey

Colorado

Mina bröder gick i skolan med Jose Javier. De var kära, men Jose Javier gav dem sömnen. De var mobbare då, så jag var inte förvånad över att de blev avvisade. - ❤️❤️❤️ Cbum, mitt hjärta smälte igen
Kathleen

San Juan

För några år sedan arbetade jag och en vän till mig nära platsen. där händelsen som Jose Javier hon deltog på ägde rum. Jag var likgiltig för henne, men min vän älskade henne. Hon hade en bok Jose Javier och sa hela tiden att Jose Javier hjälpte henne att hantera sina problem, sluta skära sig och så vidare.
Ethan

Texas

Jag är ledsen att höra det. Hur söt och söt han var, hur organiskt han smälte in i den brokiga besättningen av unga, bullriga skådespelare. - Jag har ett imponerande ordförråd, men inte tillräckligt för att beskriva Anthony Santos skönhet ?
Natalie

California

Och idag blev jag chockad - visste du att Jose Javier nettovärde är $ 1000?!
Randy

Richmond

Jose Javier lyckades en gång, men sedan gick något fel. nu är hon mer känd inte för sina karriärprestationer utan för sina skandaler - ? Jag skulle kunna stirra på Barry White för evigt, och det skulle fortfarande inte räcka för mig
Emma

New Jersey

Jag hatar Jose Javier och kan inte förstå varför så många människor beundrar... ?
Emily

Birmingham

Super avslappnat och skönt. Jag var Jose Javier granne och han brukade bjuda in hela vår gata till sina fester. Han gjorde det förmodligen så att ingen skulle ringa polisen på grund av oväsen, men ändå Jose Javier var han riktigt trevlig och cool. - Les Gold! Jag drunknar i de ögonen och vill inte bli räddad
Alexander

California

Jag träffade Jose Javier i mataffären och han var cool som fan, snäll och generös. Jag bad om ett foto och han tackade glatt ja. Min längd är 195 centimeter och jag ville böja mig för att ta fotot, men Jose Javier stoppade mig och ställde sig på tå i stället. En riktig Jedi Master.
Theresa

Paterson

Varför kan du inte lägga en nyhet om vilken typ av strumpbyxor eller kappor som är på modet istället för den här skiten? - Jag kan inte fatta att denna fantastiska Horacio Pagani är verklig ?
Steven

California

Jose Javier kom en gång över med sin mamma. Hans karriär var på topp. Han hade basebollkeps och solglasögon på sig och inte rakad, men jag kände igen honom ändå
Sarah

Florida

Om jag var en male skulle jag ha mycket mer pengar än Jose Javier ahahah ? - Om skönhet verkligen kan rädda världen, då är vi med dig Nick Bollettieri i goda händer ?
Margaret

St. Louis

Jose Javier... En av de största - Fitness - Tourism - Travel och min hjälte!
Nicole

Corona

Som Jose Javier, min far föddes 1976!! ? - Det finns inga perfekta människor... Glöm vad jag sa. Det finns Andrew Tate ?
Ann

Oregon

Undrar bara hur Jose Javier spenderar alla dessa $ 1000?
Lori

Maryland

Jose Javier kom ofta för att besöka sin faster, vår granne. Vi var tonåringar och pratade ofta tillsammans. Det finns till och med en inspelning där Jose Javier sitter i mitt knä och medvetet skämmer ut mig genom att kalla mig hennes blivande man - Mireille Mathieu leende har gjort min dag bättre ?
Aaron

Roseville

Jag träffade Jose Javier vid serviceingången till teatern där han spelade. När vi skakade hand kände jag hur marken skakade under mig. Mina knän darrade och jag bara stod där ett tag efter att han gick och kunde inte röra mig. Han är imponerande, den enda personen jag har träffat med en sådan otrolig aura! Jag kunde inte sova i timmar efter mötet Jose Javier.
Jordan

California

Jose Javier... brist på sångkunskaper hindrar inte hennes låtar från att toppa listorna. Flickans skådespeleri lyser inte heller, men hon försöker agera i filmer - ❤️‍? Behgjet Pacolli är kvintessensen av allt som är vackrast i världen.
Albert

Naperville

Ärligt talat dyker jag inte ett dugg, mycket är Jose Javier nettovärde eller vad som helst
Bryan

Colorado Springs

Är Jose Javier så rik för att Jose Javier är smart? Retorisk - Marcelo Tinelli skönhet får mitt hjärta att hoppa över ett slag ?
Logan

California

De som är intresserade av Jose Javier och andra kända damer kan besöka deras Instagram och bli förvånade, chockade osv.
Barbara

Texas

Jag undrar hur du känner att du har detta nettovärde på $ 1000 som Jose Javier gör - Att se Anggun foto på morgonen är den bästa starten på dagen.
Peter

Raleigh

Min man hade sitt eget band, och en gång spelade de i en bar förut. Ingen visste Jose Javier då. Killen gjorde scenupptåg och försökte vara rolig. De hade till och med en incident där de träffade honom i tunnelbanan. Jose Javier började skratta högt, grimaserade och gjorde i princip allt för att få uppmärksamhet. Det var väldigt pinsamt för dem
Jerry

Omaha

? Jag är också 47 år gammal... som Jose Javier - Jag blev förälskad på nytt sett i Marie Mai
Carl

Texas

Vi gifte oss med min fru på 1976, Jose Javier födelsedag!
Gabriel

Texas

Min vän är pilot i ett privat företag. När Jose Javier kom ombord på planet tittade han omedelbart in i cockpiten och sa: "Vad är det här? Jag bad specifikt om en svart pilot." Jose Javier vägrade lyfta tills företaget kallade in en svart pilot från en annan stat. - Santo Versace skönhet är fascinerande
Terry

Alaska

Jag stötte på Jose Javier när han gick nerför trottoaren med sin vän. Nästan ingen var i närheten, så jag gjorde något jag aldrig hade gjort - bad om att få ta en bild med honom, eftersom jag är ett stort fan. Hans kompis försökte ta en bild, men av någon anledning gick det inte. Jose Javier Han började dra skämt om att han inte kunde ta en bra bild, skrattade och var väldigt avslappnad och uppriktig.
George

Colorado

Medan Jose Javier tjänade de här jävla miljonerna ? svälte många människor! - ❤️‍? Jag kan inte ta blicken från Paloma Picasso bilder
Juan

Texas

Är inte $ 1000 för mycket? Även för Jose Javier ?
Walter

Florida

Varför i helvete finns det en nyhet på förstasidan som "en annan kändis kom ut utan trosor, bh, Jose Javier visade sin nakna rumpa" och sånt där? - Vilken vacker dam ❣️ hatten av för Bountytank ?
Willie

New Jersey

Ärligt talat tror jag att Jose Javier förmögenhet är mycket mer på {år}
Donna

Nevada

Min mamma föddes också 1976! Kärlek Jose Javier - ? Hur fick jag sån tur i livet att se Horacio Pagani?
Julie

Mississippi

Jose Javier har gjort flera saker samtidigt: öppnat en restaurang, skrivit en bok om sig själv, lanserat sin egen kryptovaluta, designat kläder, suttit i juryn i en danstävling...
Richard

Chicago

Hur är det med familjen Jose Javier? Hur mår de? - Jag skulle kunna säga att Guy Lepage ser fantastisk ut idag. Men Guy Lepage fantastiskt varje dag! ?
Eric

Ohio

Jose Javier gör allt hon kan för att beröva sitt barn sin barndom och tjäna mer pengar på det.
Ronald

Stockton

Frågan många brukar ställa är: vad har Jose Javier gjort som kan kallas en stjärna? - Blev kär för tusende gången tack vare Amelie Lens ?
Wayne

Des Moines

Min frus far tränade med Jose Javier som barn. Enligt honom var framtida Die Hard bra på baseboll, men hade en fruktansvärd stamning... Sedan började han träffa en sångcoach för att bli av med lidandet, och resten är historia

Jose Javier och Jose Marie Borja Viceral

Jose Marie Borja Viceral är en av de mest välkända Comedian, talk show host, presenter, actor, and singer.

Vice Ganda (born Jose Marie Borja Viceral) is a Filipino comedian, talk show personality, TV presenter, actor and singer. He is a frequent presenter on ABS-Showtime, CBN’s It’s a Noontime variety show, and has appeared in many films, eight of which are known as the highest grossing in Filipino cinema.

{ads}

Vice is best known for his stand-up performances on Filipino society and human sexuality, using satirical humor, situational irony and sarcasm. He’s also Globe Telecom’s first openly gay testimonial.

Well, how well do you know Vice Ganda? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Vice Ganda’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, children, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Vice Ganda.

Biography and early life

Vice Ganda was born on December 5th. March 1976 in the Philippines. He is the youngest of his five siblings. Tutoy was his nickname when he was younger, long before he was called "Deputy." His mother was an Llocano from San Juan, La Union, and his father was a district administrator. As he played and stared at the girls, there was very little that set him apart from the other boys in the neighborhood.

As he grew up, Vice Ganda subconsciously felt he was sexually disoriented, and began to let go of hobbies. which he once enthusiastically accepted. Around the same time, he did everything he could to hide his true identity. Vice feared that revealing his true identity would exacerbate the divisions between and within his beleaguered family. Lito, the eldest of the brothers, left home to live in the United States after a series of bitter feuds with his parents, and Vice had a difficult childhood.

{ads}

Vice Ganda witnessed the death of his father. brutal murder when she was just a week before her 15th birthday in 1991. Due to the disaster and the sudden turnaround, her mother was forced to take a job abroad to help the family. Vice’s grandfather and his friends helped and supported him in facing his ordeal.

Age, height, weight and body measurement

How old is Vice Ganda in 2021 and how big and how much does he weigh? Well, today Vice Ganda turns 45, August 9, 2021, and was born on March 31, 1976. Although he is 5′ 11″ tall in feet and inches and 180 cm, he weighs about 148 pounds in pounds and 67 kg in kilograms.

Education

He enrolled at the Far Eastern University in Manila where he studied political science. Due to his dedication and basketball skills, he was respected by members of the university.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Ganda has been depressed for a long time. She’s been dating Ion Perez, a support cast member of It’s Showtime , since November 2019.

{ads}

Vice Ganda is gay?

Yes, he’s gay.

Professional career

Vice Ganda started in the music industry as A musician. Due to his theatrical talent, he was selected to serve as a stand-up comedian in "The Library" and "Punze", two well-known comedy clubs / bars in Manila. He spent several years honing his comedic talent alongside acclaimed Manila-based comic singers John Lapus, Pooh and Chokoleit.

His success as a farcical comedian paved the way for his transition to the small screen. She has received hymns of praise, hymns of praise and awards for her roles as a presenter, actress and juror on sitcoms, drama series, talk shows and talent contests. Vice has hosted and guest starred on television series, variety shows and sitcoms.

Offers keep coming in to star in a variety of TV shows and programs so that he can connect with a large number of Filipino acolytes at home and abroad.

The The pinnacle of his television career was in 2009 when he was hired as an assistant judge for ’Showtime &’. # 8217; an ABS-CBN lunchtime show with high TRP values. His followers rallied around him to appoint him as a permanent judge, and they were successful.

Vice is a true masterpiece that completely dominates the Filipino television industry and earned him the nickname "The Unkabogable" ; which translated means "The unbeatable". ’ Every Sunday he hosts his satirical talk show "Gandang Gabi Vice", in which he interviews guests from all walks of life , including actors, politicians, athletes and online personalities. His Sunday show is still a hit.

Awards

For Gandang Gabi, Vice !, he was at the LPU Batangas Media Awards in. named Best Talk Show Host in 2017 and It’s Showtime was named Best Male TV Presenter at the PMPC Star Awards for Television in 2015.

Vice Ganda’s net worth, salaries and earnings in 2021

{img}

Vice Ganda is a successful artist who has achieved many successes in the many industries in which he has worked. As of 2021, he has an estimated net worth of $2 million.

Some interesting facts you need to know

  • His stage name "Vice Ganda" was offered to him by Ricardo Castaeda , owner of a comic bar.
  • In 2014 he was admitted to the Philippines. ’ Eastwood City Walk Of Fame.
{ads}

Ganda is a very successful artist who has performed very well in the comedy, cinema and music. Despite all obstacles and controversies met, Ganda is still able to emerge victorious and succeed.

{ads}

Vice Ganda is a Filipino actor, comedian, television host and singer. Vice is known as a regular host judge on the famous ABS-CBN midday variety show known as ’ It’s Showtime’.  Vice has also starred in several films and eight of them have been considered the highest grossing in Philippine cinema.

When it comes to comedy, he hasn’t ignored talent either. He goes out of his way to balance all of his gifts, including his comical nature. Thus, he has a well-established stand-up routine in which he makes use of observational comedy, sarcasm, and situational irony.  His comedies belong to human sexuality and Filipino culture. Last but not least, Vice is Globe Telecom’s first openly gay sponsor.

You may know Vice Ganda very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of the short biography-wiki, career, professional life, personal life of Vice Ganda, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Vice Ganda was born on March 31 st , and his official name is Jose Marie Borja Viceral. Ganda is the son of Reynaldo Viceral, and his mother is known as Rosario Viceral and he has a sister known as Tina Viceral. Vice Ganda grew up alongside his sister Tina on José Abád Santos Street in Manuguit, which is located in Tondo Manila, and Tutoy was his nickname.

Vice was born into a family of five, and his father was a Taysan, a native of Batangas and worked as Captain Barangay in Tondo Manila. Unfortunately, he was killed when Vice Ganda was very young and therefore his mother was forced to move abroad and work as a caregiver in order to support her children, which she had left in Manila. Vice Ganda attended the University of the Far East, where he studied political science.

Personal life

Having good friends is a treasure that cannot be compared with any other. Vice Ganda is a person who can confess this. This is because; If it weren’t for his friends Ogie Alcasid and Regine Velasquez, he might not be where he is today. Vice Ganda suffered from depression, and this made him think about ending his career. His love and passion on the big screen almost came to an end, but after his two friends spoke to him, he realized that it was an attack from the devil to make him think negatively. This was his turning point, and he decided to always be positive.

In matters of love and relationships, he is gay and currently has a romantic relationship with Ion Pérez. Ion Perez is a member of the supporting cast of Its Showtime. 

Age, height and weight

Born on March 31, 1976, Vice Ganda is 45 years old on August 9, 2021. His height is 180 cm. /1.80 m (5 & # 8217; 11 ″) tall, and his weight is 69 kg.

Carrera

Vice Ganda has been active on the big screen for more than ten years. when he officially began his career in 1999. This has seen him appear in various films, some of which have been considered among the best and highest grossing films in the world.

Vice Ganda is also popular due to his regular routines that contributed to the beginning of his singing career. After working in the music industry and wrestling for several years, he decided to try his hand as a comedian. He re-invested several of his years in maintaining different types of comedy clubs.

At the same time, Vice also appeared on the television screen after appearing in several drama series. One of the main series that appeared on Maging Sino Ka Man: Ang Pagbabalik. During 2009, Vice Ganda began to appear in the minor role as a way to get acquainted with the film industry.

Awards & Achievements

Vice Ganda has received several awards and nominations during his career as an actor and comedian. Some of these awards include; 23 rd Nomination for the PMPC Star Awards in 2009 for TV in the category of Best Individual Performance by an Actor, 2011 GMMSF Bo-Office Entertainment Awards 2011 in the category of Bert Marcelo Achievement Award for Excellence in Comedy among many others.

Net worth & Vice Ganda Salary in 2021

{img}

Vice Ganda has made a huge fortune from his acting and comedian career. After he decided to listen to the advice of his friends, his career took a new turn and, today, he is a great celebrity well known in the Philippines and the world in general. For now, his net worth has been estimated at $2 million and is expected to rise further in the next few years starting in August 2021.

A career that began with passion has resulted in a role model for many. Vice Ganda is not only imitated by the upcoming comedians, but also by many Filipino citizens in their normal conversations. This was revealed by research conducted by researchers at the University of San-José Rocoletos in 2012.Jose Marie Borja Viceral kontra Jose Javier

Jose Marie Borja Viceral nettovärde 2023

Till skillnad från Jose Javier är nettoförmögenheten Jose Marie Borja Viceral från och med 06/02/2023 cirka 2000000 $ i 2023.

Jose Marie Borja Viceral höjd

Hur lång är Jose Marie Borja Viceral? Tja, Jose Marie Borja Viceral höjd är ungefär 1.71 m (jämför med Jose Javier höjd av 1.71 m).

Vad är Jose Marie Borja Viceral ålder?

Jose Marie Borja Viceral föddes i 1976-03-31, medan Jose Javier, som nämnts ovan, föddes i 1976.

Approximate Ad Price: €1000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Anna Anka

12 comments

Celebrities Net Worth

Peter Stormare

12 comments

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Brown

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Jones

12 comments

Celebrities Net Worth

Bryan Ferry

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

John Travolta

12 comments

Celebrities Net Worth

Ozzy Osbourne

12 comments

Celebrities Net Worth

Val Kilmer

12 comments

Celebrities Net Worth

Cher

12 comments

Celebrities Net Worth

Nina Persson

12 comments

Celebrities Net Worth

Prince Philip

12 comments

Celebrities Net Worth

Lennox Lewis

12 comments

Celebrities Net Worth

Amy Roloff

12 comments

Celebrities Net Worth

Enya

12 comments

Celebrities Net Worth

Zoë Kravitz

12 comments

Celebrities Net Worth

Michelle Rodriguez

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »