Change language

Jaimie Vaes Förmögenhet 2023

Innehåll

Jaimie Vaes Förmögenhet 2023 Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Höjd1.7 (5′7″)Jaimie Vaes Höjd - 1.7.
Födelsedag1989-08-17Jaimie Vaes Födelsedag: 1989-08-17
KönFemaleJaimie Vaes Kön - Female
YrkeModelJaimie Vaes - En av de rikaste
Väger58 kg (128 lbs)Jaimie Vaes Väger - 58 kg

Jaimie Vaes Wiki och Bio

Född 1989-08-17, Jaimie Vaes är definitivt en av de mest välkända Female Model, som . Jaimie Vaes blev populär även med hjälp av sociala medier: Instagram, YouTube och TikTok.

Jaimie Vaes förmögenhet: 2023 uppdatering

2023 Jaimie Vaes förmögenhet och lön

Enligt EmergeSocial.net statistik och andra öppna källor uppskattas förmögenhet i 2023 Jaimie Vaes till ca. $ 2.450.000 - bra för Model.

Jaimie Vaes är en välkänd modemodell, påverkan på sociala medier, modedesigner, tv-personlighet och entreprenör från La Haye, Sydholland, Nederländerna. Hon är känd för sitt utmärkta moderelaterade innehåll i sociala medier. Vaes är också en bra kläddesigner och stylist.

Jaimie Vaes Biografi

Jaimie Vaes föddes den 17 augusti 1989, med sina föräldrar (torsdag). Hon föddes i Haag, Nederländerna. Jaimie Vaes är det äldsta barnet i familjen. Hon är född och uppvuxen av föräldrar med blandad etnisk bakgrund. På sin Facebook-profil avslöjade hon att hennes pappa heter EL Bali.

Jaimies fullständiga namn är Jaimie Joanne Vaes, enligt hennes Instagramsida. Hon har varit en modeälskare sedan barnsben. Enligt hennes Facebook-sida tog Vaes examen från Artemis Styling Academy Amsterdam med en examen i modestyling och design. Efter det gav sig Jaimie in i modebranschen. Hon är nu en välkänd modeinfluencer.

Jaimie har också modellerat för många tidningsmärken. För närvarande är hon en välkänd onlinepersonlighet. Dessutom är Vaes även bloggare och innehållsskapare. Hon har också medverkat i ett antal tv-program, reklamfilmer och musikvideor.

Vad är nettoförmögenheten för Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes tjänar pengar via sin webbplats. Hon marknadsför även snygga varumärken på sociala medier. Hon lever för närvarande det höga livet på Ibiza, Spanien, med sitt barn. Vaes nettovärde uppskattas till 2 miljoner dollar (ungefär). Hon bär alltid märkeskläder eftersom hon är en fashionista.

Jaimie Vaes – födelse, ålder, etnicitet, syskon, utbildning

Jaimie Vaes föddes i torsdags. Hon föddes i den holländska staden Haag. Enligt hennes Instagram-flöde är Jaimies fullständiga namn Jaimie Joanne Vaes. Hon har varit intresserad av mode sedan barnsben. Enligt hennes Facebook-sida tog Vaes examen i mode styling och design vid Artemis Styling Academy Amsterdam. Jaimie gick sedan vidare till modebranschen. Hon är nu en välkänd modeinfluencer.

Jaimie Vaes yrkeskarriär

Jaimie Vaes fick sin start i modebranschen som en modeinfluencer. Hon blev känd för att ha lagt upp moderelaterade saker på sitt Instagram-konto. Hennes officiella Instagram-konto har cirka 384 000 följare i februari 2022. Hennes Instagram är full av mode- och skönhetsrelaterade inlägg. Som modeinfluencer prioriterar hon underhåll av naturlig skönhet. Jaimie arbetade som modell med modellföretag. Hon har även prydt omslaget till tidningen Cosmopolitan. Jaimie har även medverkat i tv-program som Waar is de Mol, enligt IMDb. Andra inkluderar Lil Kleines Closer.

Jaimie Vaes Make & Äktenskap

Vem är Jaimie Vaes man? Jaimie Vaes är känd i Nederländerna för sitt tidigare förhållande med den berömda holländska rapparen Lil' Liten. Jaimie och Kleine började dejta i maj 2017, enligt Wikipedia. Han friade till Kleine i augusti 2018 efter att ha varit tillsammans i ett år. Paret har också ett barn som heter Lo Zion Vaes Scholten. Berätta om Lo Zion, som föddes 2019. Polisen grep Lil Kleine i maj 2021 för att ha misshandlat Vaes. Efter en månad gjorde Jaimie och Kleine en kombinerad video där de förnekade fysisk misshandel. Jaimie och Kleine flyttade isär på grund av detta. Enligt källor greps Kleine igen i februari 2022 för att ha slagit Jaimie.

Kleine släpade Jaimie ut ur ett fordon i håret, enligt videon, och tvingade på henne den öppna bildörren. Han tryckte också hennes huvud mot dörröppningen. Enligt rapporter bor Jaimie med sitt barn på Ibiza, Spanien. På hennes Instagramsida kan du se att hon är extremt nära sin bästa kompis, Koen Kardashian.

Kroppsmått: Längd, Vikt, Hårfärg

När det gäller kroppsstorlek är hon en vacker ung dam med en underbar och cool personlighet. Jaimie Vaes är 5'7″ lång och väger ca 58 kg. Hon är vid god hälsa och har en fin kroppsform. Hennes hår är brunt och hennes ögon är hasselbruna.

Lil Kleine är arresterad

I maj 2021 greps Lil Kleine av polisen för att ha slagit Vaes. Efter en månad släppte Jaimie och Kleine en gemensam video där de förnekade fysisk misshandel. Efter detta gick Jaimie och Kleine för att bo separat. Enligt rapporter greps Kleine igen av polisen i februari 2022 för att ha misshandlat Jaimie. 

Jaimie Vaes Net Worth liknar:

Jaimie Vaes partner

Från och med 30/09/2023 verkar Jaimie Vaes make vara Lil Kleine.

Hur lång är Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes är 1.7 lång. Naturligtvis ändras Jaimie Vaess höjd långsamt med tiden.

Personer med liknande längd:

Vad väger Jaimie Vaes?

Från och med 2023 väger Jaimie Vaes ungefär 58 kg.

Vad hände med Jaimie Vaes?

Kolla de senaste nyheterna om Jaimie Vaes här.

Se även: kända personer med namnet '\'\''

När föddes Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes föddes 1989-08-17 🎂.

Jaimie Vaes ålder

Från och med 30/09/2023 är Jaimie Vaes ålder 34.

Lever Jaimie Vaes fortfarande?

Tack och lov är Jaimie Vaes fortfarande vid liv (från och med 30/09/2023) och är 34 år gammal. Tänk dock på att datadataben alltid uppdateras med viss fördröjning.

Hur mycket tjänade Jaimie Vaes – förmögenhet i 2023: €2.450.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Joel Lundqvist

Celebrities Net Worth

Marcus Schenkenberg

Celebrities Net Worth

Lili Gold

Celebrities Net Worth

Anna Anka

Celebrities Net Worth

Anders Bagge

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

Celebrities Net Worth

Rod Stewart

Celebrities Net Worth

Mikael Persbrandt

Celebrities Net Worth

Jenna Ortega

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »