Change language

Eric Whitney Tillgångar 2023

Innehåll

Eric Whitney

Eric Whitney

Height1.71 mEric Whitney height is 1.71 m
Was born in1991-04-15Eric Whitney birthday is 1991-04-15
GenderMaleAs we can see, Eric Whitney is a Male
ProfessionMusician, rapper and singerEric Whitney is related to Musician

Vad är Eric Whitney förmögenhet under 2023

Eric Whitney Årslön 2023

Enligt EmergeSocial.net-statistiken kommer nettoförmögenheten under 2023 att växa upp till ungefär $ 600000. Detta är en relativt hög nettoförmögenhet jämfört med andra .

Hur mycket pengar tjänar Eric Whitney

Enligt vår statistik (uppdaterad 05/02/2023) avslöjas inte det exakta och fullständiga värdet av Eric Whitney-lönen, men Eric Whitney-inkomsten i 2023 är (eller var tidigare) så att Eric Whitneys nettoförmögenhet är cirka 600000.

Eric Whitney Net Worth är nära den av följande personer:

Eric Whitney Wiki och Bio

Född 1991-04-15, {namn} är definitivt en av de mest välkända , som Kamal Givens, Paul Shaffer, Joshua Bell, Brian Eno, Kevin Eubanks, . Eric Whitney popularitet har vuxit snabbt också med hjälp av sociala medier – Instagram, YouTube och Tiktok.

Ww måste fortfarande uppdatera informationen om Eric Whitney Spouse - men eftersom det är ett attraktivt Male, nästan 1.71 m lång, kan Eric Whitney välja en riktig partner (förmodligen är det en av de berömda som väl).

Eric Whitney Spouse

Från och med 05/02/2023 har vi ingen tillförlitlig och exakt information om Spouse till Eric Whitney. Vi kommer att uppdatera denna information till slutet av 2023.

Hur lång är Eric Whitney

En bra fråga. Noterbart är att Eric Whitney är nästan 1.71 m lång. Som det händer med alla människor ändras Eric Whitney 1.71 m långsamt med tiden.

Kändisar med liknande längd:

Eric Whitney nationalitet

Kanske är det bättre att säga att det är blandat. Eric Whitney nationalitet är inte det som ofta betonas i offentliga medier.

Eric Whitney nakenbilder är falska?

Vi har ingen information om att Eric Whitney poserade naken. Förmodligen är Eric Whitney nakenbilder falska eller läckta.

Eric Whitney familj

Vi har ingen detaljerad information om Eric Whitney-familjen från och med 05/02/2023 (förutom vissa fakta som beskrivs i huvudtexten om Eric Whitney).

Vad hände med Eric Whitney

Här är Nyheter om Eric Whitney på 05/02/2023.

När föddes Eric Whitney?

Eric Whitney föddes 1991-04-15 🎂.

Eric Whitney ålder

Från och med 05/02/2023 är Eric Whitney ålder 31.

Lever Eric Whitney fortfarande?

Tack och lov är Eric Whitney fortfarande vid liv (från och med 05/02/2023) och är 31 år gammal. Tänk dock på att datadataben alltid uppdateras med viss fördröjning.

Alan

Nevada

? Wow, jag är 1.71 m lång precis som den berömda Eric Whitney heh - Blev kär för tusende gången tack vare Andrew Tate ?
Rebecca

Baltimore

Det finns säkert andra men för mig är Eric Whitney TOP1
Logan

Texas

Undrar bara hur Eric Whitney spenderar alla dessa $ 600000? - Det finns inga perfekta människor... Glöm vad jag sa. Det finns Andrew Tate ?
David

Virginia

Bra faktum jag tog bort från det här inlägget är att Eric Whitney är 1.71 m lång!!!
Carolyn

Colorado

Det finns mycket mer begåvade än Eric Whitney! - Cbum skönhet får mitt hjärta att hoppa över ett slag ?
Shirley

Ontario

Min kusin var ett stort fan av Eric Whitney och träffade henne en gång på en konsert. Hon visade Eric Whitney sin t-shirt som hon hade gjort själv speciellt för att gå på konserten. Grande frågade "Vad är det?" och skrattade henne i ansiktet. Hennes syster kände hemskt att hennes idol hade skrattat åt henne.
Maria

Pembroke Pines

? Har alla sådana löner som Eric Whitney har? - Anthony Santos! Jag drunknar i de ögonen och vill inte bli räddad
Henry

New Mexico

? Jag är också 31 år gammal... som Eric Whitney
Michelle

Henderson

Wow ? Eric Whitney är en imponerande förmögenhet - Vilken vacker dam ❣️ hatten av för Barry White ?
Kenneth

San Antonio

Kärlek Kärlek Kärlek! Eric Whitney är störst
Albert

Alaska

Varför i helvete finns det en nyhet på förstasidan som "en annan kändis kom ut utan trosor, bh, Eric Whitney visade sin nakna rumpa" och sånt där? - Tack Les Gold för skönhetsdelen av mitt flöde ?
Diana

Fremont

Eric Whitney lyckades en gång, men sedan gick något fel. nu är hon mer känd inte för sina karriärprestationer utan för sina skandaler
Ryan

Fayetteville

Är inte $ 600000 för mycket? Även för Eric Whitney ? - ? Hur fick jag sån tur i livet att se Horacio Pagani?
Kimberly

Washington

För 31 år sedan när Eric Whitney föddes gick jag i skolan
Victoria

Dallas

Min iso-lärare gick i samma skola som Eric Whitney. Han gillade henne och föreslog att hon skulle gå till balen med honom. Nu biter hon sig i armbågarna, men då tyckte hon Eric Whitneydet var för fult. - Nick Bollettieri skönhet är fascinerande
Frank

Jackson

patos och en prålig kärlek till lyx
Matthew

Garden Grove

Gud, jag önskar att jag hade {värde}... ?? - Jag skulle kunna säga att Andrew Tate ser fantastisk ut idag. Men Andrew Tate fantastiskt varje dag! ?
Diane

Detroit

Om jag var en Male skulle jag ha mycket mer pengar än Eric Whitney ahahah ?
Debra

Worcester

Jag är säker på att Eric Whitney är gay ? - Jag har ett imponerande ordförråd, men inte tillräckligt för att beskriva Mireille Mathieu skönhet ?
Philip

Nebraska

Min pappa jobbar i underhållningsbranschen och säger att Eric Whitney är ökänd för sin hemska inställning till anställda och hon bryr sig inte om någon annan än sig själv. Hennes anställda måste skriva på ett kontrakt som förbjuder dem att säga något dåligt om Eric Whitney om de får sparken.
Virginia

Killeen

Medan Eric Whitney tjänade de här jävla miljonerna ? svälte många människor! - ❤️❤️❤️ Behgjet Pacolli, mitt hjärta smälte igen
Barbara

Colorado

Eric Whitney spelade stadigt i flera filmer om året och visas oftare på skärmar än landets president. Det verkar som att inte en enda storfilm har gått utan den här skådespelaren
Jennifer

Kentucky

Jag slår vad om att Eric Whitney inte har gjort en tiondel av vad jag gjorde.. för att tjäna dessa $ 600000 ??? - ? Jag skulle kunna stirra på Marcelo Tinelli för evigt, och det skulle fortfarande inte räcka för mig
Olivia

North Carolina

Vi gifte oss med min fru på 1991-04-15, Eric Whitney födelsedag!
Kelly

Fort Collins

Eric Whitney... brist på sångkunskaper hindrar inte hennes låtar från att toppa listorna. Flickans skådespeleri lyser inte heller, men hon försöker agera i filmer - Jag drömmer om att se Anggun skönhet personligen ?
Bruce

California

För några år sedan arbetade min väns pappa med Eric Whitney på uppsättningen av en show. Hon var väldigt oförskämd mot personalen, mycket krävande och respektlös mot museets utställningar där inspelningen ägde rum.
Karen

Wisconsin

Eric Whitney kom ofta för att besöka sin faster, vår granne. Vi var tonåringar och pratade ofta tillsammans. Det finns till och med en inspelning där Eric Whitney sitter i mitt knä och medvetet skämmer ut mig genom att kalla mig hennes blivande man - ❤️‍? Marie Mai är kvintessensen av allt som är vackrast i världen.
Ronald

Florida

Eric Whitney skolade med min farbror. Och han säger att han kände igen hennes röst från radion. Det gick inte att förväxla med något annat, han kom ihåg det från skolan, där Eric Whitney hon uppträdde på scen väldigt ofta
Anthony

California

En dag gick Eric Whitney för att möta oss och min vän började säga något i stil med, "Herregud, du hjälpte mig att hantera min depression och..." innan hon hann sluta, och Eric Whitney hon kröp ihop och himlade med ögonen och gick runt oss. Det krossade min väns hjärta. Hon kom inte ihåg Eric Whitney efter det. - Jag blev förälskad på nytt sett i Santo Versace
Joan

Texas

Åh min Eric Whitney har tydligen massor av pengar!!
Janice

San Juan

I 2023 tjänade jag inte ens en procent av Eric Whitney nettovärde..? - Paloma Picasso leende har gjort min dag bättre ?
Kevin

Oakland

Min far var vän med Eric Whitney som barn. Den vänskapen verkade vara för evigt! Min mormor och den blivande skådespelarens mamma var vänner. Men min farfar var pilot och ville att hans son skulle följa i hans fotspår.
Ann

Hawaii

Det verkar som att vilken irritation kan en framgångsrik Eric Whitney som klarar allt på egen hand? - Om skönhet verkligen kan rädda världen, då är vi med dig Bountytank i goda händer ?
Steven

Stockton

Jag stötte på Eric Whitney när han gick nerför trottoaren med sin vän. Nästan ingen var i närheten, så jag gjorde något jag aldrig hade gjort - bad om att få ta en bild med honom, eftersom jag är ett stort fan. Hans kompis försökte ta en bild, men av någon anledning gick det inte. Eric Whitney Han började dra skämt om att han inte kunde ta en bra bild, skrattade och var väldigt avslappnad och uppriktig.
Ralph

Ohio

Mina bröder gick i skolan med Eric Whitney. De var kära, men Eric Whitney gav dem sömnen. De var mobbare då, så jag var inte förvånad över att de blev avvisade. - Att se Horacio Pagani foto på morgonen är den bästa starten på dagen.
Samuel

Torrance

Vi är båda 31 år gamla med Eric Whitney ?
Marie

California

Jag är ledsen att höra det. Hur söt och söt han var, hur organiskt han smälte in i den brokiga besättningen av unga, bullriga skådespelare. - Jag kan inte fatta att denna fantastiska Guy Lepage är verklig ?
Willie

Omaha

När jag blir 31 som Eric Whitney år skulle jag vilja bli rikare ?
Jose

Philadelphia

De som är intresserade av Eric Whitney och andra kända damer kan besöka deras Instagram och bli förvånade, chockade osv. - ❤️‍? Jag kan inte ta blicken från Amelie Lens bilder
Kayla

Reno

För några år sedan arbetade jag och en vän till mig nära platsen. där händelsen som Eric Whitney hon deltog på ägde rum. Jag var likgiltig för henne, men min vän älskade henne. Hon hade en bok Eric Whitney och sa hela tiden att Eric Whitney hjälpte henne att hantera sina problem, sluta skära sig och så vidare.

Eric Whitney och Eric scot Villency

Eric scot Villency är en av de mest välkända Business man, fashion designer, producer, lecture.

Eric Villency was one of America’s most influential interior designers; was the CEO of the Villency design group founded by his grandfather; He also worked as an editor for Best Life magazine, was a contributor to the Huffington Post, his company was one of the most demanding companies in all of the United States.

{ads}

Well, how good are you? Do you know Eric Villency? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Eric Villency’s net sentence in 2021, age, height, weight, wife, children, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Eric Villency so far.

Biography Early life

He was born in New York, America, on June 10, 1975. His father Robert Villency, who was president of Maurice Villency in New York City in 1975, and his mother were Romann mixed media artists; Eric had a nice family; grew up with his parents, spent his childhood with sister Cara Beth, during his childhood he worked with his grandfather in his furniture company, which made Villency a successful American businessman in his future

age, height, and body weight Measurements

So how old is Eric Villency in 2021 and how tall and how heavy is he? Well, Eric Villency is 46 today, August 8, 2021 and was born June 10, 1975. 7 " in feet and inches and 170 inches in height, weighs around 138 pounds in pounds and 63 pounds in kilograms.

Education

Since childhood he has always known that one day he got the position of CEO of his family business; he graduated from high school and started his academic training at the ’University of Wisconsin; He is pursuing his career in design, which is undoubtedly his main source of income. Eric has been a contributor to some major magazines

{ads}

Personal life: Dating. , girlfriends, wife, children

Eric appears to be unlucky in his married life, has two marriages behind him, following separation and divorce, his first wife, Kimberly Guilfoyle, who was co-host on Fox News and also past Deputy District Attorney of San Francisco, en both married on 27 May 2006 on the island of Barbados and both were married on 4 October the boy named Ronan Anthony, in the same year they announced their separation and divorce on 23 June, his second marriage was to Caroline fare , a Swedish designer, and divorced again in 2017

is Eric Villency gay? 

Eric has two marriages behind him, his personality and was a model that allowed him to build a strong bond in the fashion industry, he was considered one of the most important professionals in contemporary design. He won several awards for his contribution to his film industry, he was a beautiful personality.

professional career

Eric Villency’s grandfather Maurice Villency founded his furniture firm in New York in 1932. After his grandfather headed the company and in 1998 he changed the name of the company for Villency design Group, and Robert Villency started his tenure as CEO of Villency design Group, in 2006 Villency start a Villency atelier setup, a workshop focused on designing and manufacturing on, in 2008 he founded an eco-furniture firm. friendly in the United States, he has also lectured at the Savanah college of Art and design, Eric has also taught at the FIT and MIT School of. teaches management. he was a freelance writer

He was featured with many publications such as The New York Times, ’Women’s Health’, ’The Best of Life’ , etc. He was also a role model who was a strong one for his business relationship in the film industry. Villency developed the interactive exercise bike for the group, named "Best Cardio Machine in the World" according to Men’s Health.

{ads}

Awards

"Inseam" a documentary that aspires to life Talent concentrated in fashion design, hosted the channel’s fine Living graphics, received a FIT “All Star Health ” award for a prominent figure in design and fashion, he received the Design Industry Award for his newest company that produced environmentally friendly collection bases and home-managed nationwide Furniture Base.

Net Worth, Salary and Earnings of Eric Villency in 2021

{img}

As a well-known entrepreneur and stylist from America, he is also executive producer and presenter of the documentary Inseam, based on of fashion and design; Eric Villency’s net worth is more than $130 million as of 2021, and his outstanding achievement through his successful family business has earned him popularity in the United States.

Some interesting facts you need to know

After the divorce, Villency and Guilfoyle share custody of son Ronan; Eric Villency’s First Wife Explained Although we are still divorced, I am very close to Eric Villency’s family.

In an interview with entrepreneurs, Eric Villency said giving advice to an entrepreneur who can incorporate your passion into your supposed everyday life, Villency, who combines a perfect balance between lifestyle and design with fashion.

{ads}

From the life story of Eric Villency we know that he was an American businessman who started his career in starting his family business dealing with product design and interior design or decoration ; he was popularly known as a model on tv shows, he was top notch in the fashion industry, and he was also associated with many fashion brands, he was engaged in his profession, we can learn from his history that always welcomes any situation whatever it is is and try to solve all the situations that give us a lot of experience, in order to create and develop our efficiency for the job

{ads}

Eric Villency is a well known American businessman who is the CEO of Villency Design Group, an interior and product design firm. She has appeared on the Today Show discussing a wide range of topics, from fashion to the latest trends. He is also the executive producer and host of the documentary INSEAM chronicling emerging fashion designers.

You may know Eric Villency very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Eric Villency’s short biography-wiki, his career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Eric Villency was born on June 10, 1975 in New York City, New York, United States, to his parents Rowann and Robert Villency. Her father is a mixed media artist, while her mother is the president of Maurice Villency. He completed his graduation from the University of Wisconsin.

His grandfather, Maurice Villency, founded a furniture company in New York in 1932, which later became the Villency Design Group.

Personal Life

Villency married Kimberly Guilfoyle, who is the former San Francisco assistant district attorney and co-host of The Five on Fox News in 2006. Together, they are parents. of a son named Ronan Anthony. The couple divorced in 2009.

In 2013, he married Swedish designer Caroline Fare in West Palm Beach. They separated in 2017.

Age, height and weight

Born on June 10, 1975, Eric Villency is 46 years old as of today August 9, 2021. He measures 1.75 m and weighs 78 kg.

Career

Eric Villency became the CEO of his family business, Villency Design Group, in 1998. A couple of years later, he oversaw the launch of the Maurice Villency flagship store in Manhattan, and also the brand’s first home accessories collection. In 2006, Villency established "Villency Atelier", a high-level workshop dedicated to custom design and fabrication for design professionals.

Villency was a guest lecturer at the Savannah College of Art & Design. In 2008, he launched Villency Contract, a business-to-business service in which he has promoted a number of design projects, such as the Club level lounge in Citifield, the Delta Air Lines Miami Crown Lounge, Rudy Giuliani Urgent Care Unit in St. Vincent & # 8217; s Hospital, Bryant Park Hotel, the Plaza private residences and the office of Kathy Lee Gifford.

Villency has designed the Peloton indoor bike, the SoulCycle, which is an indoor fitness bike and has also worked extensively in boutique fitness. She has also appeared on the Today Show to discuss a wide range of topics, from design trends to fashion to family issues. Some other TV shows Villency has appeared on include Good Morning America, The Tyra Banks Show, HGTV, Travel Channel, and TBS. He was the host of the program, Fine Living Channel & # 8217; s iDesign.

He is also a contributing writer for various publications such as The Huffington Post, The New York Times, Details, Best Life, Women & # 8217; s Health and Games. Villency is a former model and has connections to the world of fashion. Launched the Villency Emerging Fashion Fund to establish partnerships with fashion designers such as Proenza Schouler, Ruffian, Derek Lam, Erin Featherston, among others.

In 2009, Villency designed the Mercedes-Benz Star Lounge in New York & Fashion Week # 8217. He also created the fashion brand, Restoration of the Monarchy, which is a line of denim for men and women. He hired Julia Restoin Roitfeld as the face of his marketing campaign. Their ad campaign manager is Purple Magazine Editor-in-Chief Olivier Zham.

Awards & Achievements

Eric Villency has won several awards and accolades in his illustrious career. Well + Good named him "The Wizard of Wellness", and Inc magazine named him the most influential designer to watch. In 2001, Villency received the FIT "All-Star Salute" award, which recognizes leaders in design and fashion. Received the 2007 IFDA “Design Industry” award.

Net Worth & Eric Villency Salary in 2021

{img}

As of August 2021, Eric Villency has an estimated net worth of more than $130 million. He has made this enormous fortune through his successful family business and as CEO of the Villency Design Group.

He has worked with some of the leading brands and companies, such as Mercedes-Benz, the Bryant Park Hotel, Delta Air Lines and many more. He has also invested in many small businesses and startups.

Villency has also been a recurring guest on television shows such as the Today Show, Good Morning America, TBS, HGTV, and many more. 

Eric Villency is one of the most recognized businessmen in the world. Although he belongs to an influential family, he has worked hard to make a name for himself.


Eric Villency is an American interior designer and entrepreneur. He is the current CEO of Valence Design Group, an interior and product design firm. A resident of New York, Villency grew up in a wealthy family. It was his grandfather, Maurice Villency, who founded a furniture company in New York City. Later, that company changed to Villency Design Group, and in 1998, Villency was made CEO of the firm. Considered one of the most influential designers of today, Villency has received numerous awards for his services to the industry. Also, he regularly appears on the ‘Today Show’ to discuss a range of topics, including design trends, fashion and family affairs.

Also, Download: JUDIE ARONSON BIO, NET WORTH, LIFE, FACTS, LIFE

{img}

Eric Villency has also been featured on ‘Good Morning America’, ‘Tire Banks Show’, HGTV, Travel Channel, and TBS. For a while, he served as the host of Fine Living Channel’s ‘Design’. Villency is a former model and has been active in the fashion industry for years. Furthermore, in 2007, it launched its fashion brand, Revival Kingdom.

Career

Similarly, in 1932, Eric Villency’s grandfather, Maurice Villency, founded a furniture company in New York City. Also, after Grandpa, his father, Robert Villency, ran the company. Morris Valence, Inc. will eventually be transformed into the Villency Design Group. In 1998, Villency began its position as CEO of the firm. He is considered one of the most talented and important designers of today. Recently, he was hailed as one of the most influential designers to be viewed by ‘Ink Magazine’. “Well + Good” called them “The Wizard of Wales”. In 2001, he received the FIT “All-Star Salami” award for being the leading figure in design and fashion.

A year later, Eric Villency oversaw the opening of the Morris Villency flagship store, located on 57th Street in the central town of Manhattan. Moreover, it also presented the firm’s first home accessories set. In 2006, Villency founded Villency Atelier. Also, in a workshop focused on custom design and fabric for design professionals. Also, in 2007, he was the recipient of the IFDA Design Industry Award. Similarly, he founded Villency Pure Design, an eco-friendly furniture maker in the United States in 2008. In addition, he also gave a lecture at the Savannah College of Art and Design. Furthermore, since opening the Business Services, Vincent Contract, from its business in 2008, Villency Saint Vincent Hospital, Delta Airlines Miami Crown Lounge, Clubs like Rudy Giuliani have been able to provide a platform for design projects such as the Urgent Care Unit.

{img}

Level Lounge in Starfield, Starwood Brands including W Hotel and Sheraton, Bryant Park Hotel, Plaza Private Living, and office for Kathy Lee Gifford. He has also entered the boutique fitness market by designing the Civil Cycle and Peloton Fitness Bike.

Eric Villency Hosted Shows

Over the years, Villency has hosted numerous exhibitions at the ‘Today Show’ to talk about a variety of topics, from design trends to family issues to fashion. Also, Eric Villency is also interviewed on ‘Good Morning America’, ‘Tyra Banks Show’, ‘HGTV,’ the Travel Channel, and on TBS. On one occasion, it hosted Fine Living Channel’s ‘Design’. Some time ago, Eric Villency served as executive producer and host of ‘Assam’, a documentary focusing on the lives of up-and-coming talented fashion designers.

As a freelance writer, Villency in the early days of his professional life associated with publications such as “The Huffington Post,” “The New York Times,” “Details,” “Best Life,” “Women’s Health” and “Departure.” Are. Villency was a model. This has given him the opportunity to create powerful links in the fashion industry. Furthermore, he has established the Villency Emerging Fashion Fund, which has established professional relationships with fashion designers such as Proenza Scheduler, Derek Lam, Nakbat Masih, Ruffian, and Erin Featherson. Vincey was the designer of the Mercedes-Benz Star Lounge at Fashion Week in New York in February 2009. In 2007, Villancy established its fashion brand Reinventing Kingdom. In September, the brand introduced its men’s and women’s denim lines.

Family & Personal Life

Eric Villency was born June 10, 1975, in New York, the USA to Rowan and Robert Villency. His mother is a mixed media artist, while his father served as the CEO of Maurice Villency, Inc. from 1965 to 2005. They have an older sister named Kara Bait. Villency studied at the University of Wisconsin. Villency exchanged marriage with former San Francisco assistant district attorney and co-host of “Five” on May 27, 2006, on Fox Island, Kimberley Gifile, on the island of Barbados. Their son, Ronan Anthony, was born on October 4, 2006.  Also, the couple split in 2009. Eric Villency married his second wife, Swedish designer Caroline Frey, on December 14, 2013, in West Palm Beach. In addition, they split in 2017. In addition, Sse currently lives in New York, New York with her son Ronan.

{img}

Quick Information:

Date of Birth 1975-06-10
Nationality American
Profession Designer
Marital Status Divorced
Divorced/Engaged Caroline Fare (m. 2013–2017), Kimberly Guilfoyle (m. 2006–2009)
Gay/Lesbain No
Ethnicity White
Eric Villency Net Worth Not Disclosed
Children/Kids Ronan Anthony Villency (Son)
Eric Villency Height 5 Feet 10 Inches
Parents Rowann Villency (Mother), Robert Villency (Father)

Re-Married

Eric married his second wife, Swedish designer Eric Villency and Caroline Fare, on December 14, and he remained in the band from 2013 to 2017. Villency was first introduced to Caroline by the wife of Chef Eric Rappert and a mutual friend Sandra Ripert. Also, the couple soon began dating after their marriage on Eau Palm Beach. Also, like her first marriage, Eric failed to marry, leading to her divorce in 2017.

Age(44 years), Parents, Siblings, Family, Ethnicity, Nationality

American parents Rowan (mother), a mixed media artist, and Robert Villency (father), born in 1975 in New York City, New York, USA, chairman of Maurice Villency. Furthermore, Eric Villency was raised with his parents. Its nationality is Native American and North American. Also, from an early age, Eric Villency was familiar with the business-related environment because his grandfather founded a furniture company that was later transformed into a ‘Villancy Design Group’. Furthermore, this exposed made him a successful entrepreneur in his future and one of the most sought after interior designers of the present.

Body Measurements: Eric Villency Height, Weight, Body Size

The height and weight of Eric Villency are unknown. Also, Eric Villency has brown hair and blue eyes.

Eric Villency Social Media: Facebook, Instagram, Twitter, etc.

He has 4.4k followers on Instagram and over 1.2k on Twitter. Also,  Eric Villency and his other wife also have a joint Facebook account. In addition, Villency also has a Facebook account with his own company name.

Eric scot Villency kontra Eric Whitney

Eric scot Villency nettovärde 2023

Till skillnad från Eric Whitney är nettoförmögenheten Eric scot Villency från och med 05/02/2023 cirka 130000000 $ i 2023.

Eric scot Villency höjd

Hur lång är Eric scot Villency? Tja, Eric scot Villency höjd är ungefär 1.71 m (jämför med Eric Whitney höjd av 1.71 m).

Vad är Eric scot Villency ålder?

Eric scot Villency föddes i 1975-06-10, medan Eric Whitney, som nämnts ovan, föddes i 1991-04-15.

Hur mycket tjänade Eric Whitney – förmögenhet i 2023: €600000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Anna Anka

12 comments

Celebrities Net Worth

Peter Stormare

12 comments

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Brown

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Jones

12 comments

Celebrities Net Worth

Bryan Ferry

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

John Travolta

12 comments

Celebrities Net Worth

Ozzy Osbourne

12 comments

Celebrities Net Worth

Val Kilmer

12 comments

Celebrities Net Worth

Cher

12 comments

Celebrities Net Worth

Nina Persson

12 comments

Celebrities Net Worth

Prince Philip

12 comments

Celebrities Net Worth

Lennox Lewis

12 comments

Celebrities Net Worth

Amy Roloff

12 comments

Celebrities Net Worth

Enya

12 comments

Celebrities Net Worth

Zoë Kravitz

12 comments

Celebrities Net Worth

Michelle Rodriguez

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »