Change language

Elon Musk Tillgångar 2023

Innehåll

Elon Musk

Elon Musk

Height1.71 mElon Musk height is 1.71 m
Was born in1971-06-28Elon Musk birthday is 1971-06-28
GendermaleAs we can see, Elon Musk is a male
ProfessionbusinessmenElon Musk is related to CEOs

Vad är Elon Musk förmögenhet under 2023

Elon Musk Årslön 2023

Enligt EmergeSocial.net-statistiken kommer nettoförmögenheten under 2023 att växa upp till ungefär $ 176.000.000.000. Detta är en relativt hög nettoförmögenhet jämfört med andra businessmen.

Elon Musk-förmögenhet 2023

Med ett uppskattat nettovärde på cirka 181 miljarder dollar den 18 november 2022 är Musk den rikaste personen i världen enligt Bloomberg Billionaires Index och lista över Forbes Real Time Billionaires. VD och produktarkitekt för Tesla, Inc.

Musk är VD för Tesla, världens mest värdefulla biltillverkare. Det Austin, Texas-baserade företaget säljer elfordon och solbatterier för hemmet. Musk är också VD för SpaceX, en rakettillverkare som kontrakterats av NASA för att återförsörja rymdstationen, och äger sociala medieföretaget Twitter.

Hur fick Elon Musk sina pengar?

Som många andra undrar du säkert hur Elon Musk tjänade pengar. Han är mest känd som medgrundare och VD för Tesla och SpaceX, men Musk vann priset. hans första förmögenhet som medgrundare av PayPal.

Musk äger cirka 15 % av Tesla, enligt en myndighetsanmälan från augusti 2022. Han äger också cirka 92,9 miljoner utnyttjande optioner.

SpaceX värderas med hjälp av en finansieringsrunda från juni 2022 till ett värde av 1 000 000 USD. företaget i cirka 125 000 miljoner dollar. En presentation från 2020 visade det bästa sättet att göra det. Musk ägde enligt uppgift 47% av det nära ägda företaget genom en trust. Bloombergs analys antar att deras andel har spätts ut till cirka 44% i efterföljande omgångar. Värdet reduceras med 15 % för att ta hänsyn till de typiska rabatterna på enhörningsaktier på andrahandsmarknaden.

I april 2022 erbjöd Musk ett nytt kontrakt. köpa Twitter Inc för 44 miljarder dollar. Affären stängdes. i oktober 2022. Han beräknas äga cirka 79 % av bolaget enligt externa investerare som avslöjades i maj 2022. Hans värde är baserat på hans erbjudandepris och är justerat för avkastningen av i; Solactive Social Media Index. En skuld på 4,6 miljarder dollar ingår för att redogöra för kostnaden för köpet efter avdrag för de 17,8 miljarder dollar i kontanter som beräknades för köpet. Vad som var tillgängligt vid stängningstillfället.

Värdet på dina kontanter inkluderar inkomst från din insiderhandel och är justerad för att återspegla skatter, marknadsresultat och donationer till välgörenhet.

Ungefär hälften av Musks Tesla-aktier ställdes som säkerhet för att säkra personlig skuldsättning, enligt företagets fullmaktsuttalande från 2022. Det maximala belopp som tillåts enligt detta avtal får inte vara mer än 25 % av värdet på dessa aktier, enligt anmälan, och 25 % av de pantsatta aktierna har dragits av från din ränta för att ta hänsyn till kreditgränsen. Musk sa 2019 att några av hans SpaceX-aktier också var pantsatta, utan att utveckla det. En skuld på 6,4 miljarder USD ingår i analysen för att återspegla beräknade löften på SpaceX-aktier.

Milstolpar

 • 1971 är Elon Musk född i Pretoria, Sydafrika.
 • 1981 Han köper sin första dator vid 10 års ålder.
 • 1983 Skapar och säljer sitt första kommersiella mjukvaruspel, Blastar.
 • 1999 Utvecklar ett onlinebetalningssystem som heter X.com.
 • 2000 slår samman X.com med PayPals moderbolag, Cofinity.
 • 2002 PayPal förvärvas av eBay för 1,5 miljarder USD.
 • 2002 skapar SpaceX i en gammal flygplanshangar nära Los ÁAngeles flygplats.
 • 2003 börjar designa den helelektriska Tesla Roadster.
 • 2008 SpaceX skickar sin första satellit ut i rymden.
 • 2010 Tesla Motors börjar handla på NASDAQ-börsen.
 • 2022 Förvärvar sociala medieföretaget Twitter Inc. för 44 miljarder dollar.

Elon Musks biografi

 • Födelsedatum: 1971-06-28
 • Familj: Singel, 9 barn
 • Utbildning: University of Pennsylvania, Wharton School vid University of Pennsylvania

Född i Sydafrika av en ingenjörsfar och en nutritionistmamma, slutade Musk. Han lämnade hemmet vid 17 års ålder för att studera på universitet i Kanada, delvis för att slippa tjänstgöra i den sydafrikanska militären under apartheidtiden. Efter att ha tagit examen i fysik och ekonomi från University of Pennsylvania, skrev han in sig på University of Pennsylvania. vid Stanford University. Övergiven Han hoppade av skolan efter de första dagarna för att ägna sig åt sina tre huvudsakliga intresseområden: Internet, ren energi och rymd.

Han skapade Han lanserade en onlinepubliceringsplattform som heter Zip2 1995 och sålde den till Storbritannien. fyra år senare för mer än 300 miljoner dollar. Han återinvesterade del av intäkterna för att skapa X.com, ett onlinebetalningssystem. Han slog ihop det med det som till slut blev Han gick med i PayPal, e-handelssidan som så småningom sålde slut. till eBay för 1,5 miljarder dollar 2002.

Hennes nästa projekt: SpaceX, ett raketföretag som valdes av NASA för att ta på sig rollen som rymdfärjan för att återförsörja den internationella rymdstationen. Ett år senare var han med och grundade företaget. Tesla, företaget som tillverkade världens första helt elektriska sportbil utan utsläpp 2010. Samma år sålde företaget Tesla. aktier i ett offentligt erbjudande.

Hans tredje företag, SolarCity, var en leverantör av solenergisystem. SolarCity såld aktier i ett offentligt erbjudande 2012 och köptes av Tesla den 21 november 2016.

Musk, som har sagt att han tänker gå i pension på planeten Mars, gick med i gruppen. Warren Buffetts Giving Pledge i april 2012.

Tesla blev en bil. Musk blev världens mest värdefulla biltillverkare i juli 2020 och nya intäkter ledde till att Musk blev världens rikaste person i januari 2021. Tesla blev tillsagd att flytta sitt huvudkontor från Palo Alto, Kalifornien, till Austin, Texas.

I april 2022 lade Musk ett erbjudande om att köpa Twitter Inc. för 44 miljarder dollar efter att ha förvärvat en andel i företaget för sociala medier. Efter att hans styrelse gick med på att rekommendera affären gick Musk vidare från affären. månader för att försöka sätta stopp för det. Till slut köpte Musk företaget. Twitter i oktober 2022.

Elon Musks nettoförmögenhet har sjunkit med 20 %. 100 000 miljoner dollar 2022. Här är vad det är. anledningen.

Elon Musks nettoförmögenhet har sjunkit till uppskattningsvis 195,6 miljarder dollar, enligt Forbes. Musks nettoförmögenhet rasade. på tisdag och nådde sin lägsta nivå i år. 

Detta är andra gången sedan 1 oktober 2021 som hans nettoförmögenhet har sjunkit under 200 miljarder USD, förutom en kort nedgång till 199 miljarder USD i maj i år. ;o, rapporterar Forbes. 

Hans nettovärde är fortfarande astronomiskt - och tillräckligt för att befästa sin plats som världens rikaste man - men Musks värde var återigen större. I januari var han värd uppskattningsvis 304,2 miljarder dollar, enligt Forbes. Vid den tiden hade dess värde stigit med cirka 32,6 miljarder dollar tack vare högre Tesla-aktier. 

Det var förstås innan Musk började sitt förvärv av Twitter i april. I augusti sålde han sin Han sålde nästan 8 miljoner Tesla-aktier - värda 7 miljarder dollar - när en juridisk strid med Twitter höll på att hända. Twitter stämde Han bad Musk att genomdriva villkoren i sitt förvärvsavtal efter att Musk försökt backa. Musk motsatte sig sedan och påstod att företaget hade begått bedrägerier, avtalsbrott och brott mot en värdepapperslagstiftning. 

En domare avbröt rättegången. Fallet lämnades in för att låta affären avslutas, och förra månaden förvärvade Musk företaget. officiellt sålde företaget för 44 miljoner dollar. 

Twitter-förvärvet var tumultartat. Nyligen sålde Musk företaget. Han köpte ytterligare 4 miljarder dollar i aktier för att avsluta affären, även om han sa att han var "klar med att sälja Tesla-aktier", enligt Wedbush-analytiker.

Hur mycket pengar tjänar Elon Musk

Enligt vår statistik (uppdaterad 29/01/2023) avslöjas inte det exakta och fullständiga värdet av Elon Musk-lönen, men Elon Musk-inkomsten i 2023 är (eller var tidigare) så att Elon Musks nettoförmögenhet är cirka 176.000.000.000.

Elon Musk Net Worth är nära den av följande personer:

  Elon Musk Wiki och Bio

  Född 1971-06-28, {namn} är definitivt en av de mest välkända businessmen, som Fawzi Al-Kharafi, Rufino Vigil Gonzalez, Leo Resig, Jonah White, Jose Antonio, . Elon Musk popularitet har vuxit snabbt också med hjälp av sociala medier – Instagram, YouTube och Tiktok.

  Ww måste fortfarande uppdatera informationen om Elon Musk Spouse - men eftersom det är ett attraktivt male, nästan 1.71 m lång, kan Elon Musk välja en riktig partner (förmodligen är det en av de berömda businessmen som väl).

  Elon Musk Spouse

  Från och med 29/01/2023 har vi ingen tillförlitlig och exakt information om Spouse till Elon Musk. Vi kommer att uppdatera denna information till slutet av 2023.

  Hur lång är Elon Musk

  En bra fråga. Noterbart är att Elon Musk är nästan 1.71 m lång. Som det händer med alla människor ändras Elon Musk 1.71 m långsamt med tiden.

  Kändisar med liknande längd:

  Elon Musk nationalitet

  Kanske är det bättre att säga att det är blandat. Elon Musk nationalitet är inte det som ofta betonas i offentliga medier.

  Elon Musk nakenbilder är falska?

  Vi har ingen information om att Elon Musk poserade naken. Förmodligen är Elon Musk nakenbilder falska eller läckta.

  Elon Musk familj

  Vi har ingen detaljerad information om Elon Musk-familjen från och med 29/01/2023 (förutom vissa fakta som beskrivs i huvudtexten om Elon Musk).

  Vad hände med Elon Musk

  Här är Nyheter om Elon Musk på 29/01/2023.

  När föddes Elon Musk?

  Elon Musk föddes 1971-06-28 🎂.

  Elon Musk ålder

  Från och med 29/01/2023 är Elon Musk ålder 51.

  Lever Elon Musk fortfarande?

  Tack och lov är Elon Musk fortfarande vid liv (från och med 29/01/2023) och är 51 år gammal. Tänk dock på att datadataben alltid uppdateras med viss fördröjning.

  Logan

  California

  Men... Hur tjänade Elon Musk alla dessa pengar? $ 176.000.000.000 är alldeles för mycket! - Andrew Tate! Jag drunknar i de ögonen och vill inte bli räddad
  Ann

  California

  Kanske är $ 176.000.000.000 normalt för USA. Vet inte
  Paul

  Vancouver

  Elon Musk gör allt hon kan för att beröva sitt barn sin barndom och tjäna mer pengar på det. - Vilken vacker dam ❣️ hatten av för Andrew Tate ?
  Dylan

  Lakewood

  För några år sedan arbetade min väns pappa med Elon Musk på uppsättningen av en show. Hon var väldigt oförskämd mot personalen, mycket krävande och respektlös mot museets utställningar där inspelningen ägde rum.
  Bobby

  Florida

  Hans faster hade gått i Elon Musk samma skola. Enligt hennes berättelser var Elon Musk en utstött. Han undvek människor, och de undvek honom. - ❤️‍? Cbum är kvintessensen av allt som är vackrast i världen.
  Victoria

  California

  Under de första dagarna av hennes karriär sa många människor att Elon Musk det var hennes fars pengar som hjälpte henne att bli populär.
  Kimberly

  Arlington

  Min pappa jobbar i underhållningsbranschen och säger att Elon Musk är ökänd för sin hemska inställning till anställda och hon bryr sig inte om någon annan än sig själv. Hennes anställda måste skriva på ett kontrakt som förbjuder dem att säga något dåligt om Elon Musk om de får sparken. - Jag skulle kunna säga att Anthony Santos ser fantastisk ut idag. Men Anthony Santos fantastiskt varje dag! ?
  Katherine

  Glendale

  Min iso-lärare gick i samma skola som Elon Musk. Han gillade henne och föreslog att hon skulle gå till balen med honom. Nu biter hon sig i armbågarna, men då tyckte hon Elon Muskdet var för fult.
  Barbara

  Oakland

  Så vilken del av dessa $ 176.000.000.000 ger Elon Musk till välgörenhet? - Tack Barry White för skönhetsdelen av mitt flöde ?
  Angela

  Tucson

  Wow ? Elon Musk är en imponerande förmögenhet
  Ethan

  Florida

  Min mamma föddes också 1971-06-28! Kärlek Elon Musk - Att se Les Gold foto på morgonen är den bästa starten på dagen.
  Jason

  Tampa

  En dag gick Elon Musk för att möta oss och min vän började säga något i stil med, "Herregud, du hjälpte mig att hantera min depression och..." innan hon hann sluta, och Elon Musk hon kröp ihop och himlade med ögonen och gick runt oss. Det krossade min väns hjärta. Hon kom inte ihåg Elon Musk efter det.
  Rachel

  New Mexico

  Jag slår vad om att Elon Musk inte har gjort en tiondel av vad jag gjorde.. för att tjäna dessa $ 176.000.000.000 ??? - Horacio Pagani leende har gjort min dag bättre ?
  Kenneth

  Fort Worth

  Är Elon Musk så rik för att Elon Musk är smart? Retorisk
  Margaret

  Ohio

  Super avslappnat och skönt. Jag var Elon Musk granne och han brukade bjuda in hela vår gata till sina fester. Han gjorde det förmodligen så att ingen skulle ringa polisen på grund av oväsen, men ändå Elon Musk var han riktigt trevlig och cool. - Om skönhet verkligen kan rädda världen, då är vi med dig Nick Bollettieri i goda händer ?
  Sharon

  Bakersfield

  Hur är det med familjen Elon Musk? Hur mår de?
  Timothy

  Cincinnati

  Och idag blev jag chockad - visste du att Elon Musk nettovärde är $ 176.000.000.000?! - Andrew Tate skönhet får mitt hjärta att hoppa över ett slag ?
  Brian

  California

  För några år sedan arbetade jag och en vän till mig nära platsen. där händelsen som Elon Musk hon deltog på ägde rum. Jag var likgiltig för henne, men min vän älskade henne. Hon hade en bok Elon Musk och sa hela tiden att Elon Musk hjälpte henne att hantera sina problem, sluta skära sig och så vidare.
  Judy

  Spring Valley

  Varför kan du inte lägga en nyhet om vilken typ av strumpbyxor eller kappor som är på modet istället för den här skiten? - Mireille Mathieu skönhet är fascinerande
  Nathan

  South Dakota

  ? Jag är också 51 år gammal... som Elon Musk
  Jeremy

  Portland

  ? Wow, jag är 1.71 m lång precis som den berömda Elon Musk heh - Det finns inga perfekta människor... Glöm vad jag sa. Det finns Behgjet Pacolli ?
  Kyle

  Alabama

  I 2023 tjänade jag inte ens en procent av Elon Musk nettovärde..?
  Scott

  Jersey City

  Jag hatar Elon Musk och kan inte förstå varför så många människor beundrar... ? - ❤️❤️❤️ Marcelo Tinelli, mitt hjärta smälte igen
  Joan

  Arizona

  Jag träffade Elon Musk vid serviceingången till teatern där han spelade. När vi skakade hand kände jag hur marken skakade under mig. Mina knän darrade och jag bara stod där ett tag efter att han gick och kunde inte röra mig. Han är imponerande, den enda personen jag har träffat med en sådan otrolig aura! Jag kunde inte sova i timmar efter mötet Elon Musk.
  Ashley

  North Carolina

  Jag träffade Elon Musk i mataffären och han var cool som fan, snäll och generös. Jag bad om ett foto och han tackade glatt ja. Min längd är 195 centimeter och jag ville böja mig för att ta fotot, men Elon Musk stoppade mig och ställde sig på tå i stället. En riktig Jedi Master. - Blev kär för tusende gången tack vare Anggun ?
  Natalie

  Little Rock

  Jag är ledsen att höra det. Hur söt och söt han var, hur organiskt han smälte in i den brokiga besättningen av unga, bullriga skådespelare.
  Alexis

  Florida

  Ärligt talat tror jag att Elon Musk förmögenhet är mycket mer på {år} - Jag har ett imponerande ordförråd, men inte tillräckligt för att beskriva Marie Mai skönhet ?
  Andrew

  Las Vegas

  Bra faktum jag tog bort från det här inlägget är att Elon Musk är 1.71 m lång!!!
  Lawrence

  Toledo

  Undrar bara hur Elon Musk spenderar alla dessa $ 176.000.000.000? - Jag kan inte fatta att denna fantastiska Santo Versace är verklig ?
  Amy

  Florida

  Kärlek Kärlek Kärlek! Elon Musk är störst
  Amber

  Henderson

  När jag blir 51 som Elon Musk år skulle jag vilja bli rikare ? - ? Jag skulle kunna stirra på Paloma Picasso för evigt, och det skulle fortfarande inte räcka för mig
  Jonathan

  El Paso

  För en male businessmen gjorde Elon Musk en superimponerande karriär
  Elizabeth

  Augusta

  Varför i helvete finns det en nyhet på förstasidan som "en annan kändis kom ut utan trosor, bh, Elon Musk visade sin nakna rumpa" och sånt där? - Jag blev förälskad på nytt sett i Bountytank
  Donald

  Louisiana

  Om jag var en male skulle jag ha mycket mer pengar än Elon Musk ahahah ?
  John

  Indianapolis

  Elon Musk spelade stadigt i flera filmer om året och visas oftare på skärmar än landets president. Det verkar som att inte en enda storfilm har gått utan den här skådespelaren - ? Hur fick jag sån tur i livet att se Horacio Pagani?
  Peter

  Macon

  Min man hade sitt eget band, och en gång spelade de i en bar förut. Ingen visste Elon Musk då. Killen gjorde scenupptåg och försökte vara rolig. De hade till och med en incident där de träffade honom i tunnelbanan. Elon Musk började skratta högt, grimaserade och gjorde i princip allt för att få uppmärksamhet. Det var väldigt pinsamt för dem
  Samantha

  Washington

  Elon Musk skolade med min farbror. Och han säger att han kände igen hennes röst från radion. Det gick inte att förväxla med något annat, han kom ihåg det från skolan, där Elon Musk hon uppträdde på scen väldigt ofta - ❤️‍? Jag kan inte ta blicken från Guy Lepage bilder
  Willie

  Elk Grove

  Det finns mycket mer begåvade businessmen än Elon Musk!
  Danielle

  Fremont

  Mina bröder gick i skolan med Elon Musk. De var kära, men Elon Musk gav dem sömnen. De var mobbare då, så jag var inte förvånad över att de blev avvisade. - Jag drömmer om att se Amelie Lens skönhet personligen ?
  Vincent

  McKinney

  Elon Musk kom en gång över med sin mamma. Hans karriär var på topp. Han hade basebollkeps och solglasögon på sig och inte rakad, men jag kände igen honom ändå

  Elon Musk och Elon Gold

  Elon Gold är en av de mest välkända Comedian, Actor, Screenwriter, Television Producer.

  Elon Gold kontra Elon Musk

  Elon Gold nettovärde 2023

  Till skillnad från Elon Musk är nettoförmögenheten Elon Gold från och med 29/01/2023 cirka 2.000.000 $ i 2023.

  Elon Gold höjd

  Hur lång är Elon Gold? Tja, Elon Gold höjd är ungefär 1.71 m (jämför med Elon Musk höjd av 1.71 m).

  Vad är Elon Gold ålder?

  Elon Gold föddes i 1970-09-14, medan Elon Musk, som nämnts ovan, föddes i 1971-06-28.

  Hur mycket tjänade Elon Musk – förmögenhet i 2023: €176.000.000.000

  🔥 👑 🤑

  Best hot tubs under $5000

  See details

  2023 Shows like Pretty little liars

  See details

  Best shows like Queen of the south

  See details

  Write for us + Fashion

  See details

  Lifestyle write for us

  See details

  Top-10 Shows like Over the garden wall

  See details

  Choosing the best One Shoulder Sports Bra

  See details

  Most exciting TV Shows like Bones

  See details

  Best TV shows like Castle

  See details

  Shaq car collection

  See details

  TOP-20

  Celebrities Net Worth

  Anna Anka

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Peter Stormare

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Mikkey Dee

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Billy Brown

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Luka Modrić

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Sean Parker

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Brian Jones

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Bryan Ferry

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Nusret Gokce

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  John Travolta

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Ozzy Osbourne

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Val Kilmer

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Cher

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Nina Persson

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Prince Philip

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Lennox Lewis

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Amy Roloff

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Enya

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Zoë Kravitz

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Michelle Rodriguez

  12 comments

  News

  News archive

  12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »