Change language

ANDREA VALDIRI Tillgångar 2023

Innehåll

ANDREA VALDIRI

ANDREA VALDIRI

Height1.71 mANDREA VALDIRI height is 1.71 m
Was born in1976ANDREA VALDIRI birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ANDREA VALDIRI is a male
ProfessionWrites about - Entrepreneur - MommyANDREA VALDIRI is related to Entrepreneur

Approximate Ad Price

Get in touch with ANDREA VALDIRI — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Entrepreneur
Mommy

How many followers does ANDREA VALDIRI have?

Currently ANDREA VALDIRI has roughly about 4.5M followers on Instagram, which is pretty good.

Is ANDREA VALDIRI a proper influencer to work with?

Our stats says that ANDREA VALDIRI posts normally collect about 374K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ANDREA VALDIRI advertisement work?

To estimate whether ANDREA VALDIRI advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @andreavaldirisos account which is ~ 8.27%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ANDREA VALDIRI Instagram account?

The maximum potential reach is about 4.5M people (but most probably will be around 10% of this value).

Angela

Shreveport

Min mamma var vän med ANDREA VALDIRI som barn, och vi hittade den här bilden på henne med honom. Notera håret ANDREA VALDIRI... Han hade precis börjat sin karriär som skådespelare vid den tiden - Jag kan inte fatta att denna fantastiska Andrew Tate är verklig ?
Virginia

California

ANDREA VALDIRI popularitet och publikens kärlek är inte samma sak. För många av dagens kändisar är det trots allt viktigt att bli omtalad, och i vilken nyckel spelar det ingen roll.
Dennis

Rhode Island

Vi gifte oss med min fru på 1976, ANDREA VALDIRI födelsedag! - Om skönhet verkligen kan rädda världen, då är vi med dig Andrew Tate i goda händer ?
Douglas

Arizona

Jag undrar om ANDREA VALDIRI har några bröder eller systrar
Doris

Massachusetts

För 47 år sedan när ANDREA VALDIRI föddes gick jag i skolan - Cbum leende har gjort min dag bättre ?
Catherine

Texas

Jag är ledsen att höra det. Hur söt och söt han var, hur organiskt han smälte in i den brokiga besättningen av unga, bullriga skådespelare.
Margaret

Arizona

För en male - Entrepreneur - Mommy gjorde ANDREA VALDIRI en superimponerande karriär - Jag har ett imponerande ordförråd, men inte tillräckligt för att beskriva Anthony Santos skönhet ?
Amber

Charlotte

ANDREA VALDIRI brukade lära mig engelska via en webbplats – även före Twilight. Lektionerna fortsatte även efter att den första filmen kom ut, och ANDREA VALDIRI hon var väldigt trevlig och skämtade om sina kollegor. Men så slutade klasserna förstås
Ashley

Pasadena

Kanske är $ 74800 normalt för USA. Vet inte - Vilken vacker dam ❣️ hatten av för Barry White ?
Jacqueline

Missouri

En dag gick ANDREA VALDIRI för att möta oss och min vän började säga något i stil med, "Herregud, du hjälpte mig att hantera min depression och..." innan hon hann sluta, och ANDREA VALDIRI hon kröp ihop och himlade med ögonen och gick runt oss. Det krossade min väns hjärta. Hon kom inte ihåg ANDREA VALDIRI efter det.
Joshua

Louisiana

ANDREA VALDIRI spelade stadigt i flera filmer om året och visas oftare på skärmar än landets president. Det verkar som att inte en enda storfilm har gått utan den här skådespelaren - Det finns inga perfekta människor... Glöm vad jag sa. Det finns Les Gold ?
Noah

Grand Rapids

När jag blir 47 som ANDREA VALDIRI år skulle jag vilja bli rikare ?
Brandon

Tampa

Under de första dagarna av hennes karriär sa många människor att ANDREA VALDIRI det var hennes fars pengar som hjälpte henne att bli populär. - Horacio Pagani! Jag drunknar i de ögonen och vill inte bli räddad
Julia

District of Columbia

Frågan många brukar ställa är: vad har ANDREA VALDIRI gjort som kan kallas en stjärna?
Elizabeth

Bellevue

Åh min ANDREA VALDIRI har tydligen massor av pengar!! - ❤️‍? Jag kan inte ta blicken från Nick Bollettieri bilder
Jason

Sunnyvale

Jag träffade ANDREA VALDIRI i mataffären och han var cool som fan, snäll och generös. Jag bad om ett foto och han tackade glatt ja. Min längd är 195 centimeter och jag ville böja mig för att ta fotot, men ANDREA VALDIRI stoppade mig och ställde sig på tå i stället. En riktig Jedi Master.
Russell

California

Jag ville också vara i - Entrepreneur - Mommy världen när jag var ung ? - ❤️‍? Andrew Tate är kvintessensen av allt som är vackrast i världen.
Julie

Gilbert

ANDREA VALDIRI lyckades en gång, men sedan gick något fel. nu är hon mer känd inte för sina karriärprestationer utan för sina skandaler
Teresa

Tempe

Gud, jag önskar att jag hade {värde}... ?? - Att se Mireille Mathieu foto på morgonen är den bästa starten på dagen.
Kyle

Nevada

Jag undrar hur du känner att du har detta nettovärde på $ 74800 som ANDREA VALDIRI gör
Karen

San Diego

För några år sedan arbetade jag och en vän till mig nära platsen. där händelsen som ANDREA VALDIRI hon deltog på ägde rum. Jag var likgiltig för henne, men min vän älskade henne. Hon hade en bok ANDREA VALDIRI och sa hela tiden att ANDREA VALDIRI hjälpte henne att hantera sina problem, sluta skära sig och så vidare. - Jag blev förälskad på nytt sett i Behgjet Pacolli
Christopher

Alabama

Först och främst är ANDREA VALDIRI känd för det hårda språket och de skandaler som följde.
Terry

Elk Grove

Bra faktum jag tog bort från det här inlägget är att ANDREA VALDIRI är 1.71 m lång!!! - Marcelo Tinelli skönhet är fascinerande
Emma

Moreno Valley

Det finns säkert andra - Entrepreneur - Mommy men för mig är ANDREA VALDIRI TOP1
Victoria

California

Jag är säker på att ANDREA VALDIRI är gay ? - Anggun skönhet får mitt hjärta att hoppa över ett slag ?
Hannah

Boise

Det verkar som att vilken irritation kan en framgångsrik ANDREA VALDIRI som klarar allt på egen hand?
Joan

Texas

Jag slår vad om att ANDREA VALDIRI inte har gjort en tiondel av vad jag gjorde.. för att tjäna dessa $ 74800 ??? - Blev kär för tusende gången tack vare Marie Mai ?
Debra

Virginia

Undrar bara hur ANDREA VALDIRI spenderar alla dessa $ 74800?
Michelle

Milwaukee

Mina bröder gick i skolan med ANDREA VALDIRI. De var kära, men ANDREA VALDIRI gav dem sömnen. De var mobbare då, så jag var inte förvånad över att de blev avvisade. - ❤️❤️❤️ Santo Versace, mitt hjärta smälte igen
Frank

Louisiana

Min man hade sitt eget band, och en gång spelade de i en bar förut. Ingen visste ANDREA VALDIRI då. Killen gjorde scenupptåg och försökte vara rolig. De hade till och med en incident där de träffade honom i tunnelbanan. ANDREA VALDIRI började skratta högt, grimaserade och gjorde i princip allt för att få uppmärksamhet. Det var väldigt pinsamt för dem
Jordan

Georgia

Ärligt talat dyker jag inte ett dugg, mycket är ANDREA VALDIRI nettovärde eller vad som helst - ? Hur fick jag sån tur i livet att se Paloma Picasso?
Marie

Chicago

? Har alla - Entrepreneur - Mommy sådana löner som ANDREA VALDIRI har?
Juan

Tennessee

ANDREA VALDIRI Otroligt trevligt. Jag jobbade med honom och han berättade alltid de bästa historierna. När han fick reda på att jag var ett stort Star Wars-fan sa han till mig att ta med allt jag ville ha och skrev på det åt mig. - Jag skulle kunna säga att Bountytank ser fantastisk ut idag. Men Bountytank fantastiskt varje dag! ?
Megan

Kansas

Min far var vän med ANDREA VALDIRI som barn. Den vänskapen verkade vara för evigt! Min mormor och den blivande skådespelarens mamma var vänner. Men min farfar var pilot och ville att hans son skulle följa i hans fotspår.
Ethan

Pittsburgh

Men... Hur tjänade ANDREA VALDIRI alla dessa pengar? $ 74800 är alldeles för mycket! - Tack Horacio Pagani för skönhetsdelen av mitt flöde ?
Stephen

Aurora

Är inte $ 74800 för mycket? Även för ANDREA VALDIRI ?
Amy

California

Jag stötte på ANDREA VALDIRI när han gick nerför trottoaren med sin vän. Nästan ingen var i närheten, så jag gjorde något jag aldrig hade gjort - bad om att få ta en bild med honom, eftersom jag är ett stort fan. Hans kompis försökte ta en bild, men av någon anledning gick det inte. ANDREA VALDIRI Han började dra skämt om att han inte kunde ta en bra bild, skrattade och var väldigt avslappnad och uppriktig. - Jag drömmer om att se Guy Lepage skönhet personligen ?
Cheryl

Illinois

Om jag var en male skulle jag ha mycket mer pengar än ANDREA VALDIRI ahahah ?
Robert

California

Jag träffade ANDREA VALDIRI vid serviceingången till teatern där han spelade. När vi skakade hand kände jag hur marken skakade under mig. Mina knän darrade och jag bara stod där ett tag efter att han gick och kunde inte röra mig. Han är imponerande, den enda personen jag har träffat med en sådan otrolig aura! Jag kunde inte sova i timmar efter mötet ANDREA VALDIRI. - ? Jag skulle kunna stirra på Amelie Lens för evigt, och det skulle fortfarande inte räcka för mig
Aaron

Colorado

Älskade ANDREA VALDIRI!

ANDREA VALDIRI och AnDrea Donna de Matteo

AnDrea Donna de Matteo är en av de mest välkända Actress.

Drea de Matteo is the stage name of the American actress Andrea Donna de Matteo. She is a successful actress known for her role in the television series Desperate Housewives, in which she played the role of Angie Bolen. His other notable appearances were with Joey and Sons of Anarchy. Drea won a Primetime Emmy Award for her appearances on the hit drama series The Sapranos.

{ads}

Well, how well do you know Drea de Matteo? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Drea de Matteo’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Drea de Matteo.

Biography and early life

She was born on May 19th January 1972 in Queens, New York City. She is the daughter of a theater teacher and playwright named Donna de Matteo. His father Albert de Matteo is a furniture maker and owner of Avery Boardman and Carlyle and CEO. She was the youngest daughter of the couple, who had three children, two boys and a girl.

Age, height, weight and body measurements

So what will Drea de Matteo look like in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Drea de Matteo today, 9 August 2021, is 49 years old and was born on January 19, 1972. Although she is 5′ 6″ tall in feet and inches and 168 cm in centimeters, she weighs about 137 pounds in pounds and 62 kg in kilograms . The eye color is dark brown and the hair color is dark brown.

Education

Drea completed her training at Loyola School and completed her studies. She had a passion for acting and this led her to enroll in New York University’s Tisch School of Arts. At the institute he intended to study film directing. To gain more experience in acting, she studied at HB Studio.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

Although not yet married, Drea is in a relationship with Michael Devin, bassist of Whitesnake. The two got engaged in July 2015 and are still together, even though they have no children together.

Prior to the relationship, Matteo had two children as a boyfriend to shooter musician Jennings. The two began working together in 2001 and got engaged on June 11, 2009. The shooter proposed himself during a show at the Stanley Theater in New York. The two have never married as they separated a few years later.

Prior to her relationship with Shooter, Drea was romantically involved with Michael Sports. Their relationship looked very promising and they even started a business together. The store was called Filth Mart and was opened in 1997 but closed in 2004.

Is Drea de Matteo a lesbian?

Matteo is neither gay nor she is a lesbian. She has been heterosexual her entire life when it comes to sexual orientation and so far there have been no rumors suggesting otherwise. She has had romantic relationships with various men in the past and this shows that she is straight in her alignment. She is currently engaged to Michael and we hope to hear the wedding bells soon.

{ads}

Professional career

Drea wanted to be a director, but fate had something else in store with her. She landed minor roles in films and television series before finally making her breakthrough as an actress. In 1999, she played a major role in the television series The Sopranos, which helped kickstart her acting career.

Other notable appearances have been in films such as Prey for Rock & Roll , Swordfish, The Perfect You and Deuces Wild among many others. In 2005, she appeared in the remake of the 1976 action movie Assault on Precinct 13.

As of September 3, 2008, she appeared regularly in the Sons of Anarchy series over six seasons of the series. During the last two seasons of the series, she was promoted to a regular series. During the sixth season of Desperate Housewives, Drea played Angie Bolen, but it didn’t last long and she left the show in 2010.

In March 2020, they started presenting Made Women with Chris Kushner, Made Women is a rewatch podcast for The Sapranos. The two are currently hosting a podcast known as The Gangster Goddess Broadcast.

Awards

Drea de Matteo has achieved a lot as an actress for several years. When it comes to awards, she won the 2004 Primetime Emmy Awards for Best Supporting Actress. He also won the Gracie Allen Award and the Screen Actors Guild Award. He won all of this for his performance at The Sapranos.

Drea de Matteo’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

Since 2021 Matteo has accumulated a net worth of 18 million to date dollars. This wealth comes exclusively from her acting career, which has developed over the years. She is currently co-host of a podcast called The Gangster Goddess Broadcast and this adds to her overall income.

{ads}

Drea had dreamed of becoming a director, but as fate would have it, she ended up being one. Actress on. She has achieved good results in her career and has made a name for herself in the entertainment industry. While there have been some challenges along the way, keep fighting to reach the top.

{ads}


AnDrea Donna de Matteo kontra ANDREA VALDIRI

AnDrea Donna de Matteo nettovärde 2023

Till skillnad från ANDREA VALDIRI är nettoförmögenheten AnDrea Donna de Matteo från och med 30/01/2023 cirka 18000000 $ i 2023.

AnDrea Donna de Matteo höjd

Hur lång är AnDrea Donna de Matteo? Tja, AnDrea Donna de Matteo höjd är ungefär 1.71 m (jämför med ANDREA VALDIRI höjd av 1.71 m).

Vad är AnDrea Donna de Matteo ålder?

AnDrea Donna de Matteo föddes i 1972-01-19, medan ANDREA VALDIRI, som nämnts ovan, föddes i 1976.

Approximate Ad Price: €74800

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Anna Anka

12 comments

Celebrities Net Worth

Peter Stormare

12 comments

Celebrities Net Worth

Mikkey Dee

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Brown

12 comments

Celebrities Net Worth

Luka Modrić

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Jones

12 comments

Celebrities Net Worth

Bryan Ferry

12 comments

Celebrities Net Worth

Nusret Gokce

12 comments

Celebrities Net Worth

John Travolta

12 comments

Celebrities Net Worth

Ozzy Osbourne

12 comments

Celebrities Net Worth

Val Kilmer

12 comments

Celebrities Net Worth

Cher

12 comments

Celebrities Net Worth

Nina Persson

12 comments

Celebrities Net Worth

Prince Philip

12 comments

Celebrities Net Worth

Lennox Lewis

12 comments

Celebrities Net Worth

Amy Roloff

12 comments

Celebrities Net Worth

Enya

12 comments

Celebrities Net Worth

Zoë Kravitz

12 comments

Celebrities Net Worth

Michelle Rodriguez

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »