Univia Valoarea 2023

Cuprins

Univia

Univia

Height1.71 mUnivia height is 1.71 m
Was born in1976Univia birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Univia is a male
ProfessionWrites about - Marketing - Digital MarketingUnivia is related to Digital Marketing

Approximate Ad Price

Get in touch with Univia — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Marketing
Digital Marketing

How many followers does Univia have?

Currently Univia has roughly about 170.9K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Univia a proper influencer to work with?

Our stats says that Univia posts normally collect about 541 likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Univia advertisement work?

To estimate whether Univia advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @univiaofficial account which is ~ 0.32%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Univia Instagram account?

The maximum potential reach is about 170.9K people (but most probably will be around 10% of this value).

Bruce

Missouri

Mă întreb cum te simți dacă ai această valoare netă de $ 108.2 așa cum o face Univia - Mulțumesc Andrew Tate pentru porțiunea de frumusețe a feedului meu ?
Lori

New Orleans

Acum 47 ani, când s-a născut Univia, eram la școală
Marilyn

California

Acum câțiva ani, tatăl prietenului meu a lucrat cu Univia pe platourile de filmare ale unui spectacol. A fost foarte nepoliticos cu personalul, foarte pretențios și lipsit de respect față de exponatele muzeului unde au avut loc filmările. - ❤️‍? Andrew Tate este chintesența a tot ceea ce este mai frumos din lume.
Brenda

Alaska

Mă întreb dacă Univia are frați sau surori
Sarah

Buffalo

Îmi pare atât de rău să aud asta. Cât de drăguț și de dulce era, cât de organic s-a amestecat cu echipa pestriță de actori tineri și gălăgioși. - Cbum frumusețea îmi face inima să sară o bătaie ?
Christina

North Las Vegas

Univia a studiat cu unchiul meu. Și spune că i-a recunoscut vocea de la radio. Nu putea fi confundat cu nimic altceva, el și-a amintit de la școală, unde Univia a cântat foarte des pe scenă
Charlotte

Laredo

L-am întâlnit pe Univia la intrarea de serviciu a teatrului unde juca. Când ne-am strâns mâna, am simțit că pământul se scutură de sub mine. Mi-au tremurat genunchii și am stat acolo o vreme după ce a plecat și nu m-am putut mișca. Este impresionant, singura persoană pe care am întâlnit-o cu o aură atât de incredibilă! Nu am putut dormi ore întregi după întâlnirea cu Univia. - ❤️‍? Nu-mi pot lua ochii de la Anthony Santos poze
Linda

California

Sincer, cred că Univia averea este mult mai mare în {an}
Adam

Denton

În 2023 nu am câștigat nici măcar un procent din valoarea netă de Univia...? - ? Aș putea să mă uit la Barry White pentru totdeauna și tot nu mi-ar fi suficient
Sara

Surprise

Prietenul meu este pilot într-o companie privată. Când Univia s-a urcat la bordul avionului, s-a uitat imediat în cabina de pilotaj și a spus: „Ce este asta? Am cerut în mod special un pilot negru”. Univia a refuzat să decoleze până când compania a chemat un pilot negru din alt stat.
Raymond

Nebraska

Poate pentru Statele Unite $ 108.2 este normal.. Nu știu - ? Cum am fost atât de norocos în viață să-l văd pe Les Gold?
Frances

Springfield

Pentru un male - Marketing - Digital Marketing, Univia a făcut o carieră super impresionantă
Victoria

Virginia Beach

M-am lovit de Univia în timp ce mergea pe trotuar cu prietenul său. Aproape nimeni nu era prin preajmă, așa că am făcut ceva ce nu am făcut niciodată - am cerut să fac o poză cu el, deoarece sunt un mare fan. Prietenul lui a încercat să facă o poză, dar din anumite motive nu a ieșit. Univia A început să facă glume despre faptul că nu poate să facă o poză bună, să râdă și să fie foarte relaxat și sincer. - Horacio Pagani frumusețea este fascinantă
Gregory

Texas

Frații mei au mers la școală cu Univia. S-au îndrăgostit de ei, dar Univia le-a dat șansa. Pe atunci erau bătăuși, așa că nu am fost surprins că au fost respinși.
Walter

California

Ca Univia, tatăl meu s-a născut 1976!! ? - Aș putea spune că Nick Bollettieri arată minunat astăzi. Dar Nick Bollettieri uimitor în fiecare zi! ?
Paul

Baton Rouge

Tata era pe cale să plece la academie când Univia a încercat să-l convingă să facă o audiție pentru un film cu el. Dar bunicul lui a spus că dacă nepotul său nu ar face ce vrea, nu va plăti tabăra de vară. Univia a primit apoi un rol în Skate Town. Tata spune că a fost un tip grozav și s-au distrat foarte mult
Noah

Pittsburgh

De ce Univia are o față atât de stupidă? ? - Nu există oameni perfecți... Uită ce am spus. Există Andrew Tate ?
Alan

Providence

Univia popularitatea și dragostea publicului nu sunt același lucru. La urma urmei, pentru multe dintre vedetele de astăzi este important să se vorbească despre și în ce cheie, nu contează.
Austin

Florida

Și l-am văzut pe Univia în urmă cu câțiva ani, mergând pe stradă. Doar un om de o frumusețe divină și carisma. Aproape că mi-am căzut pe călcâie când mergeam și mă uitam la el - Mireille Mathieu zâmbetul mi-a făcut ziua mai bună ?
Jose

Stockton

Iubire iubire iubire! Univia este cel mai bun
Grace

Oklahoma City

Iubit Univia! - Behgjet Pacolli! Mă înec în acei ochi și nu vreau să fiu salvat
Roy

Colorado

Univia... lipsa abilităților vocale nu împiedică melodiile ei să ajungă în fruntea topurilor. Nici actoria fetei nu strălucește, dar încearcă să joace în filme
Scott

California

Univia a jucat constant în mai multe filme pe an și apare pe ecrane mai des decât președintele țării. Se pare că niciun film major nu a rămas fără acest actor - Ce doamnă frumoasă ❣️ jos pălăria pentru Marcelo Tinelli ?
Ronald

Modesto

Univia a avut odată succes, dar apoi ceva a mers prost. acum este mai cunoscută nu pentru realizările în carieră, ci pentru scandalurile ei
Kathleen

Cleveland

Univia face tot posibilul pentru a-și priva copilul de copilărie și pentru a câștiga mai mulți bani din asta. - M-am îndrăgostit din nou văzând Anggun
Dennis

Sioux Falls

Profesorul meu iso a mers la aceeași școală cu Univia. I-a plăcut de ea și i-a sugerat să meargă la bal cu el. Acum își mușcă din coate, dar pe atunci i se părea că Univiaeste prea urât.
Christine

Virginia

Avem amândoi 47 ani cu Univia ? - Am un vocabular impresionant, dar nu suficient pentru a descrie Marie Mai frumusețea ?
Albert

Anchorage

Sunt mult mai talentați - Marketing - Digital Marketing decât Univia!
Robert

Alabama

Într-o zi, Univia mergea să ne întâlnească și prietena mea a început să spună ceva de genul „O, Doamne, m-ai ajutat să fac față depresiei mele și...” înainte ca ea să termine, iar Univia s-a încremenit și și-a dat ochii peste cap și s-a plimbat în jurul nostru. I-a frânt inima prietenului meu. Ea nu și-a amintit de Univia după aceea. - A vedea Santo Versace fotografie dimineața este cel mai bun început de zi.
Joan

Kansas City

Mătușa lui fusese Univia la aceeași școală. Potrivit poveștilor ei, Univia a fost o proscrisă. El a ocolit oamenii, iar ei l-au ocolit pe el.
Steven

Cary

De ce dracu’ există o știre pe prima pagină de genul „o altă celebritate a ieșit fără chiloți, sutien, Univia și-a arătat fundul gol” și rahat de genul ăsta? - M-am îndrăgostit pentru a miea oară datorită lui Paloma Picasso ?
Gabriel

Florida

Sunt sigur că Univia este gay ?
Theresa

Florida

De ce nu poți pune o știre despre ce fel de colanți sau paltoane sunt la modă în loc de porcăria asta? - Dacă frumusețea poate salva cu adevărat lumea, atunci cu tine Bountytank suntem pe mâini bune ?
Diane

California

Deci, ce parte din aceste $ 108.2 dă Univia pentru caritate?
Emma

Louisiana

? Am și eu 47 ani... ca Univia - Nu pot să cred că acest Horacio Pagani uimitor este real ?
Jeremy

Lincoln

Sincer vorbind, nu mă scufund prea mult este Univia o valoare netă sau orice altceva
Melissa

Port St. Lucie

Întrebarea pe care o pun de obicei mulți oameni este: ce a făcut Univia care ar putea fi numit o stea? - ❤️❤️❤️ Guy Lepage, inima mi s-a topit din nou
Randy

Pasadena

Heathers o mustră în mod constant pe Univia pentru că a fost prea insistentă să-și arate viața generoasă. Să luăm de exemplu micul dejun al ei, poze cu care ea le-a postat, până de curând, pe Instagram în repetate rânduri.
Debra

Georgia

Ne-am căsătorit cu soția mea în ziua de 1976, Univia ziua de naștere! - Visez să văd Amelie Lens frumusețea în persoană ?
William

Mississippi

? Toți - Marketing - Digital Marketing au astfel de salarii ca Univia?

Approximate Ad Price: €108.2

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Daniel Stern

12 comments

Celebrities Net Worth

Christian Kane

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Nilsson

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Noriega

12 comments

Celebrities Net Worth

Evil Jared Hasselhoff

12 comments

Celebrities Net Worth

Blackie Lawless

12 comments

Celebrities Net Worth

Lil Pump

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Bruna Marquezine

12 comments

Celebrities Net Worth

Pam Oliver

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

Celebrities Net Worth

Orslok

12 comments

Celebrities Net Worth

Karchez

12 comments

Celebrities Net Worth

Bysael Martínez Ocasio

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »